Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 485K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Καλά κάνεις καικ δεν είσαι φίλος της πρέζας.Αλλά δυστυχώς όλα αυτά είναι ακόμα στα χαρτιά...Ακόμα τους πληρώνουμε και θα τους πληρώνουμε.Αν γινόταν αυτό που λές,θα έβλεπες λαοθάλασσες απο αγανακτησμένους πιστούς που βλέπουν την Εκκλησία να καταστρέφεται απο τους Αντίχριστους.

:2funny:

Συνημμένα

• antichrist.jpg
    antichrist.jpg
    64,1 KB · Εμφανίσεις: 11

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ολοι μαζι τα φαγαμε...για αυτο..διαβασε τις απαντησεις του iceman.....τωρα η κλασσικη ερωτηση πως γινετε ο ελλην να ειναι χριστιανος και να υποστηριζει 1.μια εβραικη θρησκεια 2.μια θρησκεια που κατεστρεψε των αρχαιο πολιτισμο του...3Παπαδες=λαμογια και ναι εχω προβλημα γιατι επηρεαζη την ψυχοσυνθεση της κοινωνιας η υπαρξη της.....αυτα...

στα δυσκολα τη εκαναν??????τιποτα.....  νταβατζιλικι και δημοσιουπαλληλικη αλλα σε ενοχλει ο ΔΕΗτζις αλλα ο οχι ο τραγος.....

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ..... ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Και οι επτανήσιοι έχουν τίτλους.
Νομίζω και μερικοί που κατάγονται απο Δωδεκάννησα.

Στα δωδεκάνησα ελέω ιταλικής κυριαρχίας έχουν κτηματολόγιο...
Στα επτάνησα δεν ξέρω το καθεστώς....
Αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο στην πελοπόνησο δεν αναγνωρίστηκαν οθωμανικοί τίτλοι...
Σε όλες τις υπόλοιπες περιφέρειες, το ελληνικό κράτος υπεισήλθε ως οιονεί καθολικός διάλογος του οθωμανικού και αναγνώρισε τις παραχωρήσεις γης από το σουλτάνο, ο οποίος υπήρξε όπως είπα οιονεί καθολικός διάδοχος του αυτοκράτορα...
Γάμησέ τα.
Η πλάκα είναι ότι για να είσαι 1000% σίγουρος ότι η γη σου σου ανήκει, πρέπει να έχεις τίτλους από το 1885! Το γιατί σε άλλο μάθημα!  :grin:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Χαχααχαχαχααχαχαχ, ΠΠ speaking.

θεέ μου, είναι μεταδοτικό, έτσι; Και φοβούμαι και ανίατο!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λες να αρχίσω να βλέπω με συμπάθεια τον τρεμόπουλο και 9/10 λέξεις μου να είναι αυτοπροσδιορισμός ή κάτι αντίστοιχο;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
θεέ μου, είναι μεταδοτικό, έτσι; Και φοβούμαι και ανίατο!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λες να αρχίσω να βλέπω με συμπάθεια τον τρεμόπουλο και 9/10 λέξεις μου να είναι αυτοπροσδιορισμός ή κάτι αντίστοιχο;

ήδη παρουσίασες το πρώτο σύμπτωμα.. να το κοιτάξεις μην το αμελήσεις.. αν το προλάβεις θεραπεύεται...

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Χαχααχαχαχααχαχαχ, ΠΠ speaking.

η πορδοπαπίαση τελικά είναι κολλητική.. κάτι σαν την γρίπη να πούμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αφήστε το παιδί ήσυχο! :tickedoff:
Κλείνουνε το 1 μετά το άλλο τα μπουρδέλα στη Θεσ/κη κι είναι πολύ στενοχωρημένος...
Λέτε αυτό το γεγονός να τον ωθήσει ώστε να γίνει "χαμουτζής"???  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αφήστε το παιδί ήσυχο! :tickedoff:
Κλείνουνε το 1 μετά το άλλο τα μπουρδέλα στη Θεσ/κη κι είναι πολύ στενοχωρημένος...
Λέτε αυτό το γεγονός να τον ωθήσει ώστε να γίνει "χαμουτζής"???  :grin:

εμ Μπουτάρη ήθελε.. σαν τον ΓΑΠ με το "Λεφτά υπάρχουν" είπε και ο Μπουτάρης "Μπουρδέλα θα έχετε"..

ενώ ο Καμίνης που είπε οτι θα τα κλείσει.. ;) αλλαξε γνωμη φαίνεται..

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
είπες την μεγάλη κουβέντα..

έτσι γίνανε και οι διορισμοί στο δημόσιο.. ο θείος που έκανε κουμάντο καθάριζε με τον βουλευτή και οι ψήφοι πέφτανε μονοκούκι...
έτσι γίνανε και τα αυθαίρετα.. ο τύπος που είχε 4-5 ψηφαλάκια τα έταζε στον βουλευτή και δεν τον κουνούσε κανένας.. .

:rockon:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ήδη παρουσίασες το πρώτο σύμπτωμα.. να το κοιτάξεις μην το αμελήσεις.. αν το προλάβεις θεραπεύεται...

Ήδη άρχισα εντατική θεραπεία τύπε...
Αυτή τη στιγμή τo στεροφωνικό  στο σπίτι παίζει σε πλήρη ένταση:

Αν δεν πιάσει και αυτό, τότε πάμε για βαρεια αντιβιωτικά:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.758
Πόντοι
2.606
ρε σεις ασχετο με τη ροη της κουβεντας,αλλα που ειναι ο χαραλαμπος να χυσει μια φωτο με τους 300 της βουλης αγκαλιτσα????
και να την ΠΟΣΤΑΡΕΙ!

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ρε σεις ασχετο με τη ροη της κουβεντας,αλλα που ειναι ο χαραλαμπος να χυσει μια φωτο με τους 300 της βουλης αγκαλιτσα????
και να την ΠΟΣΤΑΡΕΙ!

Η Πλατεία ήταν ωραία δίχως ΣΥΡΙΖΑ παρέα  :grin:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Καναν μια μαλακια οι ισπανοι και καλα πολιτισμος αντιδραση
τωρα απο ατομα που οταν χανει η ομαδα τους για να διαμαρτηριθει κουνανε ασπρα μαντηλια τι πας να μιμηθεις?

με το να καθεσαι σε μια πλατεια και να κοιτας τα αστερια στα παπαρια τους
το θεμα ειναι απλο πας τους πιανεις και τους κρεμας στο συνταγμα και  για προδοσια και εισαι κ καλλυμενος ειναι καθηκον σου
και για κερασακι στην τουρτα το παιδοβουβαλο το βοδι παγκαλος στην σουβλα και μετα δοκιμαζουν οι διαδηλωτες το μοσχαρισιο κρεας του τετοιες εκδηλωσεις πρεπει να γινουν αλλιως αφηστε το

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πόσος κόσμος μαζεύεται τελικά?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)