Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 486K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
εχμ....ξερω πολλους εθνικιστες (αυτονομους οχι χρυσα αυγα α.κ.α. κολληταρια των μπατσων) που πετανε πετρες στους μπατσους....τελευταιως ειδα και πολλους ανενταχτους και ασχετους με κομματα ή παραταξεις να πετανε μπουκαλια και ο,τι ειχαν ευκαρο στους μπατσους...προχτες δεν ηθελε πολυ ο κοσμος για να τους ορμηξει....ενα τσαφ το οποιο δυστυχως δεν ηρθε μαλλον γιατι τετοιες καταστασεις ειναι πρωτογνορες για τον ελληνα...ισως την επομενη φορα ομως οι θειες και οι οικογενειαρχες να μην κολωσουν...θα ειναι και αυτοι αναρχικοι μπαχαλακιδες?
παιζουν κ αυτονομοι εθνικιστες οπως λες αλλα και πολλοι γηπεδικοι (αυτους που λες ανενταχτους πολιτικα). και μου εκανε εντυπωση που ενω ολο το χρονο σφαζονταν στα γηπεδα τωρα ηταν διπλα διπλα και συγκρουονταν.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Mη λέμε τώρα μαλακίες. Έίπαμε , έπρεπε να  " περάσει προς τα έξω " ότι υπάρχει βία και χάος στην Αθήνα! Εμ έλα που οι διαδηλωτές κατέβηκαν ΕΙΡΗΝΙΚΑ! Ειρηνικότατα! Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που δεν έπαιζε να γίνουν επεισόδια από τους "μπαχαλάκηδες" διότι, αυτή τη φορά στη διαδήλωση δεν ήταν μόνο συνδικαλιστές ,αλλά έπαιζε αρκετός απλός κόσμος που όποιος τολμούσε να τους χαλάσει τη διαδήλωση θα τρωγε μάπες! Εξ ου και ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΟΛΟΤΟΦ!!!

Επομένως τι έπρεπε να γίνει? Έπρεπε η αστυνομία να δημιουργήσει το χάος. Η αλήθεια είναι πως προηγούμενες φορές είχαμε προκλήσεις από " μπαχαλάκηδες- κουκουλοφόρους", αλλά τώρα τόσο εξώφθαλμα η αστυνομία προκάλεσε τα πάντα. Τράβηξε τα επεισόδια και τη βία από τα μαλλιά, από εκεί που δεν υπήρχε. Μάλιστα προέβη σε πρωτοφανείς προκλητικές έως και κυριολεκτικά πέραν του νόμου και κανονικές αξιόποινες και εγκληματικές πράξεις. Μπας και εξωθήσει και νευριάσει τους διαδηλωτές να παρεκτραπούν και να δημιουργήσουν χάος.

Το δεκέμβρη το 2008 η αστυνομία ήταν απαθής, επειδή εκεί το χάος ήδη υπήρχε. Εδώ επειδή ακριβώς δεν υπήρχε και δεν υπήρχε η πρόθεση ούτε οι συνθήκες να δημιουργηθεί, έπρεπε να βγει από το τσιγγέλι. Έπρεπε ο κόσμος να προκληθεί . Πολύ βρώμικος και προβοκατόρικος ρόλος της αστυνομίας που φυσικά δεν το έκανε από μόνη της αλλά έδρασε ως όργανο της κυβέρνησης .

αυτά θα είχαν ένα νόημα εάν δεν είχε ψηφιστεί τελικά το μεσοπρόθεσμο (τώρα τι εναλλακτικές έχεις?game over)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.902
Πόντοι
22.785
εχι καντινακε μιραζι κοτο

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
νιτσα..... πεσανε και ψιλες και αν δεν ηταν η στοα για να κρυφτουν μαλλον θα τους παλουκωνανε

α οκ δεν το ειδα αυτο :) δικαιολογουσε ολο αυτο εφοδο απο τους ματατζηδες??

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
στο ιντυ μπαινω καθημερινα και οπως θυμασαι ειχα βαλει και λινκς στα οποια αντιεξουσιαστες κραζανε το συνταγμα επειδη το "καπηλευονταν" εθνικια με σημαιες....οποτε μεμακο που καταληγουμε?
κοιτα με ορολογιες υπερποντικα και Αλεκας εγω δε συζηταω! Το "εθνικια με σημαιες" γενικα και αοριστα ειναι προβοκατσια πρωτου μεγεθους! Και αν θες αποτελει και το κατασκευασμενο αλλοθι στους υπερποντικες και ΚΚΕδες για να στραφουν εξαρχης εναντια στην κινητοποιηση!

δυστυχως...το οτι "αριστεριζε" η πλατεια ηταν προφανες αλλα δεν ειδα να ενοχλει κανεναν αυτο μηπως αυτο θα επρεπε να σε προβληματισει? γιατι ο κοσμος δεν ενοχλουνταν?

Ε χαιρομαι που το ειδες κι εσυ! Μπαμ εκανε! Το αν ενοχλουσε ή οχι η αριστερη πλατεια, ψαξε να το βρεις στο ποσος κοσμος εμενε οταν τελειωναν οι συγκεντρωσεις, στο ποσος κοσμος συμμετειχε στις συνελευσεις και γενικα στην απομονωση και διασπαση της πλατειας καθε βραδυ!

Επιπλεον, αν γνωριζεις τι εστι Πετρος Κωνσταντινου και ποιες οι συνεχεις συμπτωσεις της παρουσιας του σε κινητοποιησεις, η εμφανιση του σαν εκπροσωπος των αγανακτησμενων εμενα προσωπικα μου λυνει ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ για το οτι η ανοχη (μη σου πω η προσκληση) των αναρχοαπλυτων ηταν προσχεδιασμενη και εντος πολιτικης γραμμης των αριστεριζοντων που αυτοχρηστηκαν ως καθοδηγητες της πλατειας!

αυτο που λες απεχει μακραν απο τα αλλα γιατι την τεταρτη ειδικα ημουνα ΜΕΣΑ στην πλατεια οταν εγινε ο κακος χαμος και ειδα και ανθρωπινες αλυσιδες τις οποιες σπαγανε οι μπατσοι και χημικα ΜΕΣΑ στην πλατεια (αυτα τα ειδανε ολοι στα βιντεακια) τα οποια διελυσαν τον κοσμο τελικως...δεν καταλαβαινω δηλαδη τι ακριβως επρεπε να κανουμε? γουσταρα εγω τους μπαχαλακηδες μου λες και βοηθησα το θεαρεστο εργο τους? το χω ξαναπει οτι υπαρχει "βια" και βια...ειμαι εναντια μονο στην πρωτη...

ξερεις, βοηθεια σε καποιον ειναι και η ανοχη στις πραξεις του! ή η αποτροπη οποιου παει να τον απομακρυνει! και αυτο εγινε! ψαξε να δεις βιντεο με επεισοδια στις 15 του μηνα! Εδω ειμαι να συζητησουμε τα συμπερασματα που θα βγαλεις!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
αν και δεν ηταν μονο 1000, αφου "γινοταν" μεχρι της 5:30 σε 3 μετωπα... αλλα anyway σεβαστη η αποψη σου και σε καποια σημεια ισως  να χεις και δικιο (σπασιματα...).
θελω να μου πεις ομως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αν νομιζεις οτι με ενα απλο γκαδερινγκ θα πετυχεις τιποτα ή θα σε παρουν στα σοβαρα??? ......................απο πουλημενα τομαρια σαν τον τζεφρι και τους αλλους.............δεν νομιζω............
ειδικα οταν προκειται σχεδιο για ξεπουλημα και υποταγης της χωρας μας
Δεν ξερω. Αλλα το απλο γκαδερινγκ αν φτασει να ειναι γκαδερινγκ 1 εκατομμυριου θα μαζεψει και καποιους χρησιμους που θα τριφτουν μεταξυ τους και θα παραγουν κατι. Οπως και να χει ομως και το απλο γκαδερινγκ θα εκανε δουλεια. Ισως κανενας απο αυτο το 1 εκατομμυριο να μην ξαναψηφιζε τους ιδιους και σιγουρα θα εκανε μεγαλη εντυπωση αυτη η ποσοτητα στους υπολοιπους.

εγω απο αυτο που ειδα δεν προσπαθουσε κανεις να τους δειρει...υπηρχε ενας ψιλοτσαμπουκας απλα...ουτε καν σπρωξιδια...ατομα τα οποια ανεβοκατεβαιναν την οθωνος...και σου λεω οτι το προσεξα το συγκεκριμενο γιατι καποιες φορες καθομουν εκει γυρω και εγω στην οθωνος και δεν ειχε γινει ποτε καμια φασαρια ή τσαμπουκας εκει...λεει λοιπον ο εκφωνητης "βλεπω μια κινητικοτητα εκει στο κοστα καφε δεν πας λιγο πιο κατω να μας πεις τι γινεται?" οπως στο ειπα...ουτε ξυλο ουτε μπουνιες ουτε σπρωξιες...κινητικοτητα με ο,τι κι αν σημαινει αυτο ;)
και ξαφνικα απο το πουθενα....απο τη σταδιου προς την οθωνος...κροτου λαμψης και τα ματ να ορμανε στο σημειο...κανε τις αναγωγες σου που λεει και ο περσονας...
Ελεγαν οι αποκλεισμενοι τυποι οτι ηταν αποκλεισμενοι για ωρες. Αυτο το ντου που καναν τα ΜΑΤ απ'οτι φαινεται δε τους απελευθερωσε. Δλδ ετσι αρχισαν ολα? Πουθενα μπαχαλοι? Και απο κει και περα μονο ξυλο και χημικα για ωρες? Ή μηπως μετα το ντου ψιλοηρεμησαν και αρχισε να γινεται της πουτανας (και να διαλυεται ο κοσμος) αργοτερα? Δεν ξερω, παιζει να εχετε δικιο για την Τριτη, δεν ξερω.

Αλλα την Τεταρτη τους ειδα με τα ματια μου τους μπαχαλους. Δεν αμυνονταν απεναντι σε επιθετικοτατους μπατσους, δεν προστατευαν παππουδια ή τραυματιες, απλα εσπαγαν και πεταγαν πραγματα σε φαση εντελως Καλυβατσης-οπαδος απο το ΑΜΑΝ. Χωρις πλακα. Οι μπατσοι απλα αραζανε σε αποσταση ασφαλειας (παρακατω στην Ερμου και παραπερα στη Φιλελληνων) και ανα μισαωρο τους εκαναν και καλα ντου και ριχναν τα χημικα μεσα στην πλατεια :P. Ενω στο πανω μερος της πλατειας ηταν ολα ηρεμα και οι μπατσοι αραζανε (απο τις 19.30 και μετα τουλαχιστον).

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
α οκ δεν το ειδα αυτο :) δικαιολογουσε ολο αυτο εφοδο απο τους ματατζηδες??
μα σου ειπα πιο πανω...στο δευτερολεπτο που εγινε το σκηνικο στην Οθωνος, αρχισαν οι αναρχικοι να πετανε πετρες και μολωτωφ στους ΜΑΤατζηδες... πολεμικος συντονισμος λεμε!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
κοιτα με ορολογιες υπερποντικα και Αλεκας εγω δε συζηταω! Το "εθνικια με σημαιες" γενικα και αοριστα ειναι προβοκατσια πρωτου μεγεθους! Και αν θες αποτελει και το κατασκευασμενο αλλοθι στους υπερποντικες και ΚΚΕδες για να στραφουν εξαρχης εναντια στην κινητοποιηση!

Ε χαιρομαι που το ειδες κι εσυ! Μπαμ εκανε! Το αν ενοχλουσε ή οχι η αριστερη πλατεια, ψαξε να το βρεις στο ποσος κοσμος εμενε οταν τελειωναν οι συγκεντρωσεις, στο ποσος κοσμος συμμετειχε στις συνελευσεις και γενικα στην απομονωση και διασπαση της πλατειας καθε βραδυ!

Επιπλεον, αν γνωριζεις τι εστι Πετρος Κωνσταντινου και ποιες οι συνεχεις συμπτωσεις της παρουσιας του σε κινητοποιησεις, η εμφανιση του σαν εκπροσωπος των αγανακτησμενων εμενα προσωπικα μου λυνει ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ για το οτι η ανοχη (μη σου πω η προσκληση) των αναρχοαπλυτων ηταν προσχεδιασμενη και εντος πολιτικης γραμμης των αριστεριζοντων που αυτοχρηστηκαν ως καθοδηγητες της πλατειας!

ξερεις, βοηθεια σε καποιον ειναι και η ανοχη στις πραξεις του! ή η αποτροπη οποιου παει να τον απομακρυνει! και αυτο εγινε! ψαξε να δεις βιντεο με επεισοδια στις 15 του μηνα! Εδω ειμαι να συζητησουμε τα συμπερασματα που θα βγαλεις!

με τις γενικες συνελευσεις ημουν αντιθετη και το ειχα γραψει...για πολλους λογους που βαριεμαι να γραφω...δε νομιζω να αρνειται κανεις οτι "αριστεριζει" η πλατεια αλλα αυτο δεν το θεωρω αρνητικο...ουτε θετικο...μου ειναι αδιαφορο...εχω αποψεις και θεσεις και δεν με αφορουν ουτε τα εθνικια ουτε οι συριζαιοι...τον κυριο που λες δεν τον ξερω σορρυ αν θες διαφωτισε με...επισης ημουν στην πλατεια ΚΑΙ στις 15 ιουνη (εσυ δεν ξερω που ησουν) και ειδα επισης παρα πολυ καλα πώς εγιναν τα επεισοδια....ρε συ μεμο τι θες να με πεισεις τωρα? οτι ολοι οσοι ειμασταν στην πλατεια ειμαστε τοσο μααζοχες που επιτηδες προβοκαραμε και επιτρεψαμε να γινουν ολα αυτα για να δειρουν κοσμο, να τον πνιξουν στα χημικα και να διαλυσουν ολη την "πολιτεια" της πλατειας? διαφωνω πληρως....

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
στο ιντυ μπαινω καθημερινα και οπως θυμασαι ειχα βαλει και λινκς στα οποια αντιεξουσιαστες κραζανε το συνταγμα επειδη το "καπηλευονταν" εθνικια με σημαιες....οποτε μεμακο που καταληγουμε? εσυ κατηγορεις τους αντιεξουσιαστες και αυτοι εσενα(εσας)....τα ακρα συναντονται δυστυχως...το οτι "αριστεριζε" η πλατεια ηταν προφανες αλλα δεν ειδα να ενοχλει κανεναν αυτο μηπως αυτο θα επρεπε να σε προβληματισει? γιατι ο κοσμος δεν ενοχλουνταν? αυτο που λες απεχει μακραν απο τα αλλα γιατι την τεταρτη ειδικα ημουνα ΜΕΣΑ στην πλατεια οταν εγινε ο κακος χαμος και ειδα και ανθρωπινες αλυσιδες τις οποιες σπαγανε οι μπατσοι και χημικα ΜΕΣΑ στην πλατεια (αυτα τα ειδανε ολοι στα βιντεακια) τα οποια διελυσαν τον κοσμο τελικως...δεν καταλαβαινω δηλαδη τι ακριβως επρεπε να κανουμε? γουσταρα εγω τους μπαχαλακηδες μου λες και βοηθησα το θεαρεστο εργο τους? το χω ξαναπει οτι υπαρχει "βια" και βια...ειμαι εναντια μονο στην πρωτη...

Μουνιτσα και εσυ καθεσαι και διαβαζεις τα ποστ των βδελυγματων του INDYMEDIA Που λενε οτι οποιος κρατει ελληνική σημαια ειναι ΕΘΝΙΚΙ και ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ

και οποιο πουτανοσπερμα του  INDYMEDIA μεταδίδει κατι τετοιο..

Σοβαρα ρε Μουνιτσα..

Τι διαολο πινεται ρε ... ληγμενα

Επισης εμενα με ενοχλησε τα μαλα το πανο ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ την μερα των επισοδιων (σε μια απολιτικ συγκεντρωση) και οχι η ελληνικη ΣΗΜΑΙΑ την οποια μπορει να κρατει ο καθε ελληνας...καταλαβες
και στα αρχιδια μου τι εχουν φυτεψει στα μυαλα του καθε ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥ καραγκιοζη (της ΥΠΑΤΙΑΣ)

Μη λεμε ΜΑΛΑΚΙΕΣ του καθε ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥ ΧΑΣΙΚΛΗ εδω μεσα

Αντε γιατι το γαμησατε..

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
επισης ημουν στην πλατεια ΚΑΙ στις 15 ιουνη (εσυ δεν ξερω που ησουν) και ειδα επισης παρα πολυ καλα πώς εγιναν τα επεισοδια....
Η πρωτη μερα που εγιναν επεισοδια κατα τη διαρκεια των διαδηλωσεων των αγανακτισμενων ετσι? Για πες...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
Μουνιτσα και εσυ καθεσαι και διαβαζεις τα ποστ των βδελυγματων του INDYMEDIA Που λενε οτι οποιος κρατει ελληνική σημαια ειναι ΕΘΝΙΚΙ και ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ

Σοβαρα ρε Μουνιτσα..

Επισης εμενα με ενοχλησε τα μαλα το πανο ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ την μερα των επισοδιων (σε μια απολιτικ συγκεντρωση) και οχι η ελληνικη ΣΗΜΑΙΑ την οποια μπορει να κρατει ο καθε ελληνας...καταλαβες
και στα αρχιδια μου τι εχουν φυτεψει στα μυαλα του καθε ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥ καραγκιοζη (της ΥΠΑΤΙΑΣ)

Αντε γιατι το γαμησατε..
βλακα μαζεψου

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• velouchiotis2.jpg
    velouchiotis2.jpg
    85,3 KB · Εμφανίσεις: 10

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
@nitsa
ο ενας απ τους σιστες που τις αρπαξε ηταν και στις μανουρες της 15/6 που την πεσαν πρωτοι στα αναρχια

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Σοβαρα ρε Μουνιτσα..

Αντε γιατι το γαμησατε..

σορρυ αλλα ξερω να ξεχωριζω καποιον με σημαια και καποιον που ειναι εθνικι ακομα και να μην κραταει σημαια....διαβαζω Indy διαβαζω και χρυση αυγη και διαβαζω και αυτονομους εθνικιστες και διαβαζω και αναρχικα μπλογκ...τι θα μου προσαψεις? δεν ειμαι τοσο χαμηλης νοημοσυνης ρε συ ραφ (νομιζω οτι εσυ εισαι δεν κοβω και το χερι μου)

και αν θες την αποψη μου...στο οτι οι εννοιες του πατριωτισμου και της σημαιας εχουν πλεον ταυτιστει (παρανοϊκως) με τα εθνικια και τους σκατοβλακες μποντιμπιλντεραδες με iq υπογειου οφειλονται αυτοι και μονον αυτοι...μονοι τους αμαυρωσαν τις εννοιες αυτες και ο κοσμος ειναι πλεον καχυποπτος απεναντι τους και καλα κανει...και πλεον υπαρχει συγχιση των εννοιων και των ιδεολογιων...με τον ιδιο ακριβως τροπο εχει αμαυρωθει η αναρχια και εχει ταυτιστει σωνει και ντε με τη βια...οπως σου πα και πριν ξερω να ξεχωριζω ποιος ειναι με το σημαιακι του επειδη αγαπαει τη χωρα του, ποιος ειναι προβατο των εθνικιστων και πιπιλαει "Εξω οι ξενοι, ζητω η ελλας" επειδη του το παν και ποιος ειναι ακροδεξιος....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατι δεν αναφερεις το οτι το ΠΑΜΕ γιουχαριστηκε απειρως ολες τις φορες που κατεβηκε στο συνταγμα??? γιατι να ειναι ολα "υποκινουμενα" απο αναρχικους ή αριστερους ή τον βελζεβουλη? γιατι δεν λετε οτι προπυλακησανε ατομο του μ-λ κκε? δεν ειναι ολα ασπρο ή μαυρο

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
με τις γενικες συνελευσεις ημουν αντιθετη και το ειχα γραψει...για πολλους λογους που βαριεμαι να γραφω...δε νομιζω να αρνειται κανεις οτι "αριστεριζει" η πλατεια αλλα αυτο δεν το θεωρω αρνητικο...ουτε θετικο...μου ειναι αδιαφορο...εχω αποψεις και θεσεις και δεν με αφορουν ουτε τα εθνικια ουτε οι συριζαιοι...τον κυριο που λες δεν τον ξερω σορρυ αν θες διαφωτισε με...επισης ημουν στην πλατεια ΚΑΙ στις 15 ιουνη (εσυ δεν ξερω που ησουν) και ειδα επισης παρα πολυ καλα πώς εγιναν τα επεισοδια....ρε συ μεμο τι θες να με πεισεις τωρα? οτι ολοι οσοι ειμασταν στην πλατεια ειμαστε τοσο μααζοχες που επιτηδες προβοκαραμε και επιτρεψαμε να γινουν ολα αυτα για να δειρουν κοσμο, να τον πνιξουν στα χημικα και να διαλυσουν ολη την "πολιτεια" της πλατειας? διαφωνω πληρως....
ε η πολυ αδιαφορια ειδες που κατεληξε! Και οχι επ ουδενι δε λεω οτι απαντες οι αριστεροι ηταν συνεργατες των αναρχικων με σκοπο να διαλυσουν το κινημα! Αρκουσαν ελαχιστοι και δυστυχως υπηρχαν και δρουσαν οσο οι υπολοιποι αδιαφορουσαν....

Υ.Γ.

καλα ρε, τι δουλεμα ειναι αυτο που κανει ο Τσαντ? Εκει στο ΠΑΣΟΚ καθονται ακομη και τον προσκυνανε??? Με τετοιο δουλεμα που τους κανει? Αυτος δεν ελεγε οτι την Κυριακη θα γινοταν το "κρισιμο" γιουρογκρουπ που αμα δε πηγαινε με το μεσοπροθεσμο περασμενο θα μας κοβανε τα μπικικινια???

ε λοιπον, ακυρωθηκε... :2funny: :2funny: θα γινει λεει τηλεδιασκεψη στο σκυπε.....  :2funny: :2funny: :2funny:

και τωρα που περασανε το μεσοπροθεσμο, σου λεει γιατι να πουλησω τη ΔΕΗ και να παψω να πλερωνω τους πρασινοφρουρους? οοοοχι, θα κρατησω τη ΔΕΗ (σαν υπηρεσια πλεον απογυμνωμενη) και θα πουλησω ολους τους σταθμους παραγωγης!  :2funny: :2funny: :2funny: και η ΔΕΗ πλεον δεν θα παραγει ρευμα αλλα θα το μεταπωλει...σε οποια τιμη της το δωσουνε τα λαμογια.....κρατωντας ταυτοχρονα και τον συρφετο ΔΥ πρασινοφρουρων για να μην επιβαρυνθουν οι ιδιωτες :2funny: :2funny: :2funny: οσοι εχετε γιαγιαδες, να τους πειτε να βγαλουνε απο το σεντουκι τις λαμπες πετρελαιου και τα σπαρματσετα.... θα τα χρειαστειτε συντομα!!!

ρε δεν εχει το θεο του ο ανθρωπας.... δυο μερες μετα τον εκβιασμο βγαινει στη φορα το παραμυθι του και ουτε κοκκινιζει!!! ΕΛΕΟΣ ΛΕΜΕ !!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom