Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 486K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
1)Πως ξεχωριζαν οι μπατσοι να δειρουν τους μη μπαχαλους απο τους μπαχαλους στην πλατεια,θα ηθελα να το μαθω.Τους μυριζουν?Εχουν κανα διακριτικο οι μπαχαλοι,τιποτε ιδιαιτερο?
2)Για αυτη την εθελοδουλη ΒΛΑΚΕΙΑ τα ειπε και αλλος πιο πανω:Οι μπατσοπρετεντεροπαρεα τις"αφορμες"τις δημιουργει και μονη της,τις εφευρισκει αμα δεν υπαρχουν.
Εαν εσυ θες να μην δωσεις ΠΟΤΕ αφορμη(η"αφορμη")σε αυτους τους τυπους δεν εχω να πω τιποτε παραπανω.
3)Οι καναπεδακηδες ξαναγυρισαν(οχι ολοι)στους καναπεδες τους.Η,θα πανε για μπανακια και τον Σεπτεμβρη θα ξαναγυρισουν φρεσκοι οπως εγραψε ενα αλλο μελος:Αυτο ηταν αναμενομενο,και εμενα δεν με χαλαει καθολου.
1. Ενταξει, δεν ειναι αυτο το θεμα μας. Πες κατα 99% εδερναν κοσμο και κατα 1% εδερναν μπαχαλους (λογω της μεγαλης αριθμιτικης τους διαφορας). Σα να λεμε, τον κοσμο εδειραν. Προσπαθω να πω οτι αρχιζουν το μπαχαλο 100 ατομα και τρωνε ξυλο και χημικα 10 ή 100 χιλιαδες. Και μετα, οπως ειναι λογικο, αυτες οι δεκαδες χιλιαδες αντιδρουν και γινεται μπαχαλοοο. Αλλα πως αρχισε? Απο τους 100 μπαχαλους.
2. Οκ, σε πιστευω. Πιστευω ομως οτι οι φανταστικες αφορμες θα ηταν απειρως λιγοτερο πειστικες για αυτον που τα βλεπει απεξω.

Τελικα:
Εσυ λες οτι οι μπατσοι θα τα εκαναν ουτως ή αλλως πουτανα και θα εδερναν τον κοσμο, χωρις τους μπαχαλους. Εγω λεω οτι τους ειναι απαραιτητη η βοηθεια των μπαχαλων για να τα κανουν πουτανα και να δειρουν τον κοσμο. Μενει να συμβει μια φορα η δικη σου εκδοχη, γιατι μεχρι τωρα συμβαινει μονο η δικη μου... Αναφερομαι στη φαση του Συνταγματος (που ειναι τοσο τεραστιας εκτασης), οχι για οταν π.χ. ανοιγουν κεφαλια συνταξιουχων για πλακα, γεγονος που υποστηριζει τη δικη σου εκδοχη.

Επισκέπτης
ρε συ μεμο λες μπουρδες....τοσες μερες κατεβαινω αυτο το πραγμα που περιγραφεις συγγνωμη αλλα δεν το εχω δει....κυκλοφορουν απειροι εθνικιστες στο συνταγμα και δεν τους εχει πειραξει κανεις....κυκλοφορει πολυς κοσμος με σημαιες που δεν ειναι εθνικιστες και επισης δεν τους εχει πειραξει κανεις...
Την τριτη το μεσημερι,πριν αρχισει το νταβαντουρι,το μπλοκ των αναρχικων ηταν ΔΙΠΛΑ απο μπλοκ με ελληνικες σημαιες και δεν ανοιξε ρουθουνι.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Των εβραιων και του Σορος.
καλα..... τραγουδα....

το πολυαγαπημενο σου ιντυ ποιανου ειναι? ε ποντικακι?

οι διαφορες ΜΚΟ και παρατηρητηρια του κωλου ποιον χρηματοδοτη εχουν? ε ποντικακι?

βεβαιως και ειστε τσιρακια του Σορος (ο οποιος κατα συμπτωση ειναι και Εβραιος), οχι απλα τσιρακια του, πιπες του κανετε μη χασετε κανα σεντ..

αϊντε νουμερα....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Την τριτη το μεσημερι,πριν αρχισει το νταβαντουρι,το μπλοκ των αναρχικων ηταν ΔΙΠΛΑ απο μπλοκ με ελληνικες σημαιες και δεν ανοιξε ρουθουνι.

εγω το ξερω και στο ελεγα απο τις πρωτες πρωτες μερες αυτο αν θυμασαι....απο τις πρωτες μερες υπηρχαν αναρχικοι στο συνταγμα κυριως για να δουν τι παιζει....και απο τις πρωτες μερες σκασανε και οι ακροδεξιοι...τοσες μερες τους παρακολουθω και δεν εχω δει ΤΙΠΟΤΑ....δε θα με τρελλανουν τωρα μερικοι μερικοι...

Επισκέπτης
Τελικα:
Εσυ λες οτι οι μπατσοι θα τα εκαναν ουτως ή αλλως πουτανα και θα εδερναν τον κοσμο, χωρις τους μπαχαλους. Εγω λεω οτι τους ειναι απαραιτητη η βοηθεια των μπαχαλων για να τα κανουν πουτανα και να δειρουν τον κοσμο. Μενει να συμβει μια φορα η δικη σου εκδοχη, γιατι μεχρι τωρα συμβαινει μονο η δικη μου... Αναφερομαι στη φαση του Συνταγματος (που ειναι τοσο τεραστιας εκτασης), οχι για οταν π.χ. ανοιγουν κεφαλια συνταξιουχων για πλακα, γεγονος που υποστηριζει τη δικη σου εκδοχη.
Η πλακα ειναι οτι και εγω στην φαση του Συνταγματος αναφερομαι.

Πχ την τριτη το μεσημερι τα πρωτα δακρυγονα επεσαν στην Οθωνος για τους σιστες ΕΘΕΛατζηδες ΧΩΡΙΣ να εχει προηγηθει καποιο σπασιμο κλπ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Πχ την τριτη το μεσημερι τα πρωτα δακρυγονα επεσαν στην Οθωνος για τους σιστες ΕΘΕΛατζηδες ΧΩΡΙΣ να εχει προηγηθει καποιο σπασιμο κλπ.

το συγκεκριμενο btw το εδειχνε στο ζουγκλα ζωντανα...το εβλεπα εκεινη την ωρα...εδειχνε μερικα τυπακια να τσαμπουκαλευονται εκει στην Οθωνος 10 διπλα στο κοστα καφε και εκεινη την ωρα ειπε ο εκφωνητης στον δημοσιογραφο να παει να δει τι γινεται γιατι βλεπει μια κινητικοτητα...η καμερα εδειχνε ομως και ουτε κουκουλες ουτε σκηνικο με σημαιες ουτε τιποτα...ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ...και ξαφνικα....σκανε τα ματ στην Οθωνος και πεφτουν τα χημικα και ξεκιναει ο πανικος...ο πρωτος ο μεσημεριανος....προφανως θα υπαρχει και βιντεακι απο το σκηνικο....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χαθηκε η μπαλλα και αυτο φανηκε και απο τις αντιδρασεις τον εκπροσωπων τους.Εδειχναν εκτος τοπου και χρονου.Δυστηχως 75 συμπολιτες μας επιχειρηματιες της περιοχης αντικρυσαν τα μαγαζια τους κατεστραμενα.Δυστηχως καποια απο αυτα τα εσπασαν οι ιδιοι που πληρωνουμε για να μας τα φυλανε.Χαθηκε το μετρο,χαθηκε η λογικη,χαθηκε οτι ειχε απομηνει.Μια αστυνομια σε νευρικη κριση,ενας λαος σε οικονομικη και κοινωνικη κριση και τελος μια πολιτικη ηγεσια σε μια εκτος τοπου και χρονου συμπεριφορα.Το χαοτικο σκηνικο λοιπον που καποιοι με αγωνια θελουν να συμβει ειναι προ το πυλων.Αυτα που θα ακολουθησουν θα ειναι πολυ ασχημα.Παμε και για νεκρο η νεκρους στο επομενο "ραντεβου".

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΚΑΤΕΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ
αφού είπανε πως θα κάνουνε ανάπτυξη τώρα
δεν τους άκουσες τους Πασόκους
δεν είδες πως οι ΝΔκράτες υπερψήφισαν το μεσοπρόθεσμο;
δεν είδες πο υ η Αλέκα μας είπε πως ήταν αναρχικοί αυτοί που τα έκαναν αυτά;
δεν είπαμε πως η Ελλάδα ατενίζει πλέον μετά το μεσοπρόθεσμο με άλλον αέρα το μέλλον; αισιόδοξα;

γιατί δεν το πιστεύεις;
πιστεύεις δηλαδή αυτά που βλέπεις ή αυτά που σου λένε;;;
α...θωμάς μου φαίνεσαι...σε παρακαλώ....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366

[/quote]
Κι εγω ημουν κατω (αργα ομως). Και ειδα 50 μαλακισμενα να σπανε στο κατω μερος της πλατειας, τους μπατσους να τους κοιτανε (και εννιοτε να πετανε χημικα μεσα στην πλατεια) και τον κοσμο να φευγει με το μετρό, με προσωπα ταλαιπωρημενα σα να να φευγει απο το ανατολικο μετωπο...
Επισης μη με παρεξηγεις πολυ. Η αντιδραση στο ξυλο του απλου κοσμου ειναι φυσιολογικη και αξιοθαυμαστη. Αλλα το μπαχαλο αρχισε απο τους μπαχαλους, οχι απο τον "κοσμακη".
Και στην τελικη πες οτι πηγαν κατω "με αγριες διαθεσεις" 500 ή 1000 ατομα? Γιατι δεν πανε στο διαολο, παραπερα, να "συγκρουστουν με το συστημα" και το κανουν πανω απο το κεφαλι των δεκαπλασιων+ που θελουν να διαμαρτυρηθουν ειρηνικα? Παπαριες. Τελος παντων, πλατιασα.

ΥΓ: Τα συγχαρητηρια μου στο μπαχαλο-παλικαρι που απο την πολυ συγκρουση με το συστημα προσπαθουσε να ξεριζωσει με τα χερια το δεντρο μπροστα απο τα μακντοναλντς... Ευγε αγορι μου, ετσι γινεται η αυθεντικη επανασταση.
αν και δεν ηταν μονο 1000, αφου "γινοταν" μεχρι της 5:30 σε 3 μετωπα... αλλα anyway σεβαστη η αποψη σου και σε καποια σημεια ισως  να χεις και δικιο (σπασιματα...).
θελω να μου πεις ομως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αν νομιζεις οτι με ενα απλο γκαδερινγκ θα πετυχεις τιποτα ή θα σε παρουν στα σοβαρα??? ......................απο πουλημενα τομαρια σαν τον τζεφρι και τους αλλους.............δεν νομιζω............
ειδικα οταν προκειται σχεδιο για ξεπουλημα και υποταγης της χωρας μας

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Mη λέμε τώρα μαλακίες. Έίπαμε , έπρεπε να  " περάσει προς τα έξω " ότι υπάρχει βία και χάος στην Αθήνα! Εμ έλα που οι διαδηλωτές κατέβηκαν ΕΙΡΗΝΙΚΑ! Ειρηνικότατα! Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που δεν έπαιζε να γίνουν επεισόδια από τους "μπαχαλάκηδες" διότι, αυτή τη φορά στη διαδήλωση δεν ήταν μόνο συνδικαλιστές ,αλλά έπαιζε αρκετός απλός κόσμος που όποιος τολμούσε να τους χαλάσει τη διαδήλωση θα τρωγε μάπες! Εξ ου και ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΟΛΟΤΟΦ!!!

Επομένως τι έπρεπε να γίνει? Έπρεπε η αστυνομία να δημιουργήσει το χάος. Η αλήθεια είναι πως προηγούμενες φορές είχαμε προκλήσεις από " μπαχαλάκηδες- κουκουλοφόρους", αλλά τώρα τόσο εξώφθαλμα η αστυνομία προκάλεσε τα πάντα. Τράβηξε τα επεισόδια και τη βία από τα μαλλιά, από εκεί που δεν υπήρχε. Μάλιστα προέβη σε πρωτοφανείς προκλητικές έως και κυριολεκτικά πέραν του νόμου και κανονικές αξιόποινες και εγκληματικές πράξεις. Μπας και εξωθήσει και νευριάσει τους διαδηλωτές να παρεκτραπούν και να δημιουργήσουν χάος.

Το δεκέμβρη το 2008 η αστυνομία ήταν απαθής, επειδή εκεί το χάος ήδη υπήρχε. Εδώ επειδή ακριβώς δεν υπήρχε και δεν υπήρχε η πρόθεση ούτε οι συνθήκες να δημιουργηθεί, έπρεπε να βγει από το τσιγγέλι. Έπρεπε ο κόσμος να προκληθεί . Πολύ βρώμικος και προβοκατόρικος ρόλος της αστυνομίας που φυσικά δεν το έκανε από μόνη της αλλά έδρασε ως όργανο της κυβέρνησης .

Επισκέπτης
Mη λέμε τώρα μαλακίες. Έίπαμε , έπρεπε να  " περάσει προς τα έξω " ότι υπάρχει βία και χάος στην Αθήνα! Εμ έλα που οι διαδηλωτές κατέβηκαν ΕΙΡΗΝΙΚΑ! Ειρηνικότατα! Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που δεν έπαιζε να γίνουν επεισόδια από τους "μπαχαλάκηδες" διότι, αυτή τη φορά στη διαδήλωση δεν ήταν μόνο συνδικαλιστές ,αλλά έπαιζε αρκετός απλός κόσμος που όποιος τολμούσε να τους χαλάσει τη διαδήλωση θα τρωγε μάπες! Εξ ου και ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΟΛΟΤΟΦ!!!

Επομένως τι έπρεπε να γίνει? Έπρεπε η αστυνομία να δημιουργήσει το χάος. Η αλήθεια είναι πως προηγούμενες φορές είχαμε προκλήσεις από " μπαχαλάκηδες- κουκουλοφόρους", αλλά τώρα τόσο εξώφθαλμα η αστυνομία προκάλεσε τα πάντα. Τράβηξε τα επεισόδια και τη βία από τα μαλλιά, από εκεί που δεν υπήρχε. Μάλιστα προέβη σε πρωτοφανείς προκλητικές έως και κυριολεκτικά πέραν του νόμου και κανονικές αξιόποινες και εγκληματικές πράξεις. Μπας και εξωθήσει και νευριάσει τους διαδηλωτές να παρεκτραπούν και να δημιουργήσουν χάος.

Το δεκέμβρη το 2008 η αστυνομία ήταν απαθής, επειδή εκεί το χάος ήδη υπήρχε. Εδώ επειδή ακριβώς δεν υπήρχε και δεν υπήρχε η πρόθεση ούτε οι συνθήκες να δημιουργηθεί, έπρεπε να βγει από το τσιγγέλι. Έπρεπε ο κόσμος να προκληθεί . Πολύ βρώμικος και προβοκατόρικος ρόλος της αστυνομίας που φυσικά δεν το έκανε από μόνη της αλλά έδρασε ως όργανο της κυβέρνησης .
+++++

:thumbsup:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66

Ειμαι αδιαβαστος εδω. Αλλα...
Λετε οτι "εθνικια" και "αναρχικοι" πανω κατω δε δερνονταν τοσες μερες στην πλατεια. Αλλα την Τριτη καποια εθνικια, φιλαρακια μπατσων, αρχισαν να δερνονται με "αναρχικους" ή οτι αλλο ηταν. Αυτοι οι "αναρχικοι" τι ηταν? Απλοι διαδηλωτες? Μπαχαλοι? 100% προβοκατορες/ασφαλιτες? (οι μπαχαλοι πιστευω ειναι μονο 10% ασφαλιτες και οι υπολοιποι απλα βλαμμενοι  :rolleyes:)
Και μετα απο αυτο το περιστατικο αρχισε το γενικο μπαχαλο? Οι ιδιοι που προσπαθουσαν να δειρουνε τα εθνικια, αρχισαν να σπανε και να την πεφτουν στους μπατσους?

edit: Μετα και το διαβασμα του ποστ της μουνιτσας. Τα εθνικια τελικα ποιος προσπαθουσε να τα δειρει? Απλος κοσμος? Ειπατε οτι τοσο καιρο ηταν ειρηνικα τα πραγματα μεταξυ τους. Καταλαβε ο απλος κοσμος οτι τα εθνικια ηταν ασφαλιτες και τους την επεσε?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
εχμ....ξερω πολλους εθνικιστες (αυτονομους οχι χρυσα αυγα α.κ.α. κολληταρια των μπατσων) που πετανε πετρες στους μπατσους....τελευταιως ειδα και πολλους ανενταχτους και ασχετους με κομματα ή παραταξεις να πετανε μπουκαλια και ο,τι ειχαν ευκαρο στους μπατσους...προχτες δεν ηθελε πολυ ο κοσμος για να τους ορμηξει....ενα τσαφ το οποιο δυστυχως δεν ηρθε μαλλον γιατι τετοιες καταστασεις ειναι πρωτογνορες για τον ελληνα...ισως την επομενη φορα ομως οι θειες και οι οικογενειαρχες να μην κολωσουν...θα ειναι και αυτοι αναρχικοι μπαχαλακιδες?
εγω το ειπα και πιο πριν, η φαση που ξεκινησε αθωα και απολιτικ σε συντομο χρονο βρεθηκε δεσμια των αριστερων συνιστωσων! Ηταν τοσο εμφανες που μονο τυφλος δε μπορουσε να το δει! Και δε μιλαω για την κυρα Κιτσα και τον κυρ Αντωνη που κατεβαιναν τις κυριακες , μιλαω για αυτους που οργανωσαν και χειραγωγισαν απο ενα σημειο και μετα την φαση! Με αποκορυφωμα να βγαινει στο BBC  σαν εκπροσωπος των αγανακτησμενων ο Πετρος Κωνσταντινου..... ημαρτον δηλαδη!

Η αριστερη νοοτροπια ειχε παρεισφυσει παντου! Απο την "οργανωση", απο τις συνελευσεις, απο τα ψηφισματα, απο τη διασπαση της πλατειας σε κατω και πανω, απο το κυνηγι εθνικιων (μπες στο ιντυ να διαβασεις τους ιδιους να τα λενε αφου δε πιστευεις εμενα), μεχρι και απο τη μουσικη που παιζονταν.... τα παντα αριστεριζοντα εως κουμουνιστικα! Εγω ετυχε να κατεβαινω καθε βραδυ, αργα και να ειμαι παρων και σε ολες τις μεγαλες συγκεντρωσεις και στις 12, και στις 15 και προχθες.... και προχθες ξανακατεβηκα παλι αργα το βραδυ και ειδα παλι τα ιδια.... και τα ειδα με τα ματια μου στα πρωτα επεισοδεια στις 15 του μηνα, τις ομαδες μαλακιαςψυχραιμιας να εμποδιζουν τους ασχετους "νοικοκυραιους' απο το να κουτουπωσουν τους αναρχοαπλυτους που εμφανιστηκαν τοτε! Σε ορισμενα βιντεακια του youtube (σορρυ δεν εχω προχειρα λινκς τωρα) φαινεται καθαρα αυτο που σου περιγραφω!

Και σε ρωτω εσενα, το ρωτησα και πριν αλλα απαντηση δεν πηρα, μετα την 15η που οι αναρχοαπλυτοι, οι προβοκατορες, οι ακροδεξιοι, οπως θες πες τους, εδειξαν τις προθεσεις τους και χαλασαν την μεγαλυτερη μεχρι τοτε συγκεντρωση.... ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ? να σου πω εγω? ΤΙΠΟΤΑ! και ξερεις γιατι? γιατι οι αριστεριζοντες που ανελαβαν απο μονοι τους τα ηνια της αγανακτησης ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ τους μπαχαλακηδες! αυτος ηταν ο σκοπος τους και φανηκε πεντακαθαρα! Και το αποτελεσμα ολων αυτων ηταν να τρομαξουν οι νοικοκυραιοι και τα γεροντια και η πλατεια να εχει μετατραπει πλεον σε ενα καθημερινο ανοικτο παρτυ της ΚΝΕ... το κινημα της αγανακτησης πολεμηθηκε και νικηθηκε ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ !!!

ολα τα αλλα, ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε...

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
αφού είπανε πως θα κάνουνε ανάπτυξη τώρα
δεν τους άκουσες τους Πασόκους
δεν είδες πως οι ΝΔκράτες υπερψήφισαν το μεσοπρόθεσμο;
δεν είδες πο υ η Αλέκα μας είπε πως ήταν αναρχικοί αυτοί που τα έκαναν αυτά;
δεν είπαμε πως η Ελλάδα ατενίζει πλέον μετά το μεσοπρόθεσμο με άλλον αέρα το μέλλον; αισιόδοξα;

γιατί δεν το πιστεύεις;
πιστεύεις δηλαδή αυτά που βλέπεις ή αυτά που σου λένε;;;
α...θωμάς μου φαίνεσαι...σε παρακαλώ....

Ναι τωρα εχουμε και μπανια του λαου,μυκονους και χαιλικια για τους εχοντες,καμια λουτσα για τους μη εχοντες και απο σεμπτεμβρη ξανα στα ιδια.Ομως κατι δεν εχουν υπολογισει.Δεν ξερω τι ειναι αυτο.Ομως δειχνει η κοινωνια σε ενα μεγαλο κομματι που μεχρι προχτες ηταν σε διαφορετικες κατευθηνσεις να συσπειρωνεται.Δειχνει να ξυπναει κατι που ηταν σε λιθαργο.Θα φανει πιο γρηγορα απο οσο πιστευουν.Δεν θα το καταλαβουν αλλα μια μερα θα βρουνε μπροστα τους πολλους που ακομα ειναι σε φαση ουδετερη αλλα ετοιμοπολεμοι.ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ειμαι αδιαβαστος εδω. Αλλα...
Λετε οτι "εθνικια" και "αναρχικοι" πανω κατω δε δερνονταν τοσες μερες στην πλατεια. Αλλα την Τριτη καποια εθνικια, φιλαρακια μπατσων, αρχισαν να δερνονται με "αναρχικους" ή οτι αλλο ηταν. Αυτοι οι "αναρχικοι" τι ηταν? Απλοι διαδηλωτες? Μπαχαλοι? 100% προβοκατορες/ασφαλιτες? (οι μπαχαλοι πιστευω ειναι μονο 10% ασφαλιτες και οι υπολοιποι απλα βλαμμενοι  :rolleyes:)
Και μετα απο αυτο το περιστατικο αρχισε το γενικο μπαχαλο? Οι ιδιοι που προσπαθουσαν να δειρουνε τα εθνικια, αρχισαν να σπανε και να την πεφτουν στους μπατσους?

edit: Μετα και το διαβασμα του ποστ της μουνιτσας. Τα εθνικια τελικα ποιος προσπαθουσε να τα δειρει? Απλος κοσμος? Ειπατε οτι τοσο καιρο ηταν ειρηνικα τα πραγματα μεταξυ τους. Καταλαβε ο απλος κοσμος οτι τα εθνικια ηταν ασφαλιτες και τους την επεσε?

εγω απο αυτο που ειδα δεν προσπαθουσε κανεις να τους δειρει...υπηρχε ενας ψιλοτσαμπουκας απλα...ουτε καν σπρωξιδια...ατομα τα οποια ανεβοκατεβαιναν την οθωνος...και σου λεω οτι το προσεξα το συγκεκριμενο γιατι καποιες φορες καθομουν εκει γυρω και εγω στην οθωνος και δεν ειχε γινει ποτε καμια φασαρια ή τσαμπουκας εκει...λεει λοιπον ο εκφωνητης "βλεπω μια κινητικοτητα εκει στο κοστα καφε δεν πας λιγο πιο κατω να μας πεις τι γινεται?" οπως στο ειπα...ουτε ξυλο ουτε μπουνιες ουτε σπρωξιες...κινητικοτητα με ο,τι κι αν σημαινει αυτο ;)
και ξαφνικα απο το πουθενα....απο τη σταδιου προς την οθωνος...κροτου λαμψης και τα ματ να ορμανε στο σημειο...κανε τις αναγωγες σου που λεει και ο περσονας...

τοσες μερες το μονο στο οποιο ειδα να αντιδρα εντονα ο κοσμος ηταν σε οποιαδηποτε μορφη οργανωμενου συνδικαλισμου (βλ. ΠΑΜΕ κλπ) τα οποια τρωγανε τρελο γιουχαρισμα....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
Προσωπικα ειμαι εναντια στα ακραια φαινομενα και στην καταστροφη της ιδιωτικης περιουσιας.Δεν γουσταρω την ανεξελεκτη και την τυφλη βια απο οπου και εαν αυτη υπαρχει.Δεν γουσταρω να βλεπω να σπανε μαγαζια ανθρωπων που τα εφτιαξαν με ιδρωτα και ειναι ολη τους η ζωη.Θεωρω οτι η αστυνομια πρεπει να υπαρχει και να κανει την δουλεια της.Ομως μετα τα προχτεσινα ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΤΑΤΖΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ απο την συμπεριφορα του ακροαριστερου η του αναρχικου.
σιντ, και εγω μαζι σου. Καταδικαστεα η οποιαδηποτε καταστροφη ξενης περιουσιας.
στα κεφαλια των γουρουνιων δεν λεω ομως οχι ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εγω το ειπα και πιο πριν, η φαση που ξεκινησε αθωα και απολιτικ σε συντομο χρονο βρεθηκε δεσμια των αριστερων συνιστωσων! Ηταν τοσο εμφανες που μονο τυφλος δε μπορουσε να το δει! Και δε μιλαω για την κυρα Κιτσα και τον κυρ Αντωνη που κατεβαιναν τις κυριακες , μιλαω για αυτους που οργανωσαν και χειραγωγισαν απο ενα σημειο και μετα την φαση! Με αποκορυφωμα να βγαινει στο BBC  σαν εκπροσωπος των αγανακτησμενων ο Πετρος Κωνσταντινου..... ημαρτον δηλαδη!

Η αριστερη νοοτροπια ειχε παρεισφυσει παντου! Απο την "οργανωση", απο τις συνελευσεις, απο τα ψηφισματα, απο τη διασπαση της πλατειας σε κατω και πανω, απο το κυνηγι εθνικιων (μπες στο ιντυ να διαβασεις τους ιδιους να τα λενε αφου δε πιστευεις εμενα), μεχρι και απο τη μουσικη που παιζονταν.... τα παντα αριστεριζοντα εως κουμουνιστικα! Εγω ετυχε να κατεβαινω καθε βραδυ, αργα και να ειμαι παρων και σε ολες τις μεγαλες συγκεντρωσεις και στις 12, και στις 15 και προχθες.... και προχθες ξανακατεβηκα παλι αργα το βραδυ και ειδα παλι τα ιδια.... και τα ειδα με τα ματια μου στα πρωτα επεισοδεια στις 15 του μηνα, τις ομαδες μαλακιαςψυχραιμιας να εμποδιζουν τους ασχετους "νοικοκυραιους' απο το να κουτουπωσουν τους αναρχοαπλυτους που εμφανιστηκαν τοτε! Σε ορισμενα βιντεακια του youtube (σορρυ δεν εχω προχειρα λινκς τωρα) φαινεται καθαρα αυτο που σου περιγραφω!

Και σε ρωτω εσενα, το ρωτησα και πριν αλλα απαντηση δεν πηρα, μετα την 15η που οι αναρχοαπλυτοι, οι προβοκατορες, οι ακροδεξιοι, οπως θες πες τους, εδειξαν τις προθεσεις τους και χαλασαν την μεγαλυτερη μεχρι τοτε συγκεντρωση.... ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ? να σου πω εγω? ΤΙΠΟΤΑ! και ξερεις γιατι? γιατι οι αριστεριζοντες που ανελαβαν απο μονοι τους τα ηνια της αγανακτησης ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ τους μπαχαλακηδες! αυτος ηταν ο σκοπος τους και φανηκε πεντακαθαρα! Και το αποτελεσμα ολων αυτων ηταν να τρομαξουν οι νοικοκυραιοι και τα γεροντια και η πλατεια να εχει μετατραπει πλεον σε ενα καθημερινο ανοικτο παρτυ της ΚΝΕ... το κινημα της αγανακτησης πολεμηθηκε και νικηθηκε ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ !!!

ολα τα αλλα, ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε...

στο ιντυ μπαινω καθημερινα και οπως θυμασαι ειχα βαλει και λινκς στα οποια αντιεξουσιαστες κραζανε το συνταγμα επειδη το "καπηλευονταν" εθνικια με σημαιες....οποτε μεμακο που καταληγουμε? εσυ κατηγορεις τους αντιεξουσιαστες και αυτοι εσενα(εσας)....τα ακρα συναντονται δυστυχως...το οτι "αριστεριζε" η πλατεια ηταν προφανες αλλα δεν ειδα να ενοχλει κανεναν αυτο μηπως αυτο θα επρεπε να σε προβληματισει? γιατι ο κοσμος δεν ενοχλουνταν? αυτο που λες απεχει μακραν απο τα αλλα γιατι την τεταρτη ειδικα ημουνα ΜΕΣΑ στην πλατεια οταν εγινε ο κακος χαμος και ειδα και ανθρωπινες αλυσιδες τις οποιες σπαγανε οι μπατσοι και χημικα ΜΕΣΑ στην πλατεια (αυτα τα ειδανε ολοι στα βιντεακια) τα οποια διελυσαν τον κοσμο τελικως...δεν καταλαβαινω δηλαδη τι ακριβως επρεπε να κανουμε? γουσταρα εγω τους μπαχαλακηδες μου λες και βοηθησα το θεαρεστο εργο τους? το χω ξαναπει οτι υπαρχει "βια" και βια...ειμαι εναντια μονο στην πρωτη...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
εγω απο αυτο που ειδα δεν προσπαθουσε κανεις να τους δειρει...υπηρχε ενας ψιλοτσαμπουκας απλα...ουτε καν σπρωξιδια...ατομα τα οποια ανεβοκατεβαιναν την οθωνος...και σου λεω οτι το προσεξα το συγκεκριμενο γιατι καποιες φορες καθομουν εκει γυρω και εγω στην οθωνος και δεν ειχε γινει ποτε καμια φασαρια ή τσαμπουκας εκει...λεει λοιπον ο εκφωνητης "βλεπω μια κινητικοτητα εκει στο κοστα καφε δεν πας λιγο πιο κατω να μας πεις τι γινεται?" οπως στο ειπα...ουτε ξυλο ουτε μπουνιες ουτε σπρωξιες...κινητικοτητα με ο,τι κι αν σημαινει αυτο ;)
και ξαφνικα απο το πουθενα....απο τη σταδιου προς την οθωνος...κροτου λαμψης και τα ματ να ορμανε στο σημειο...κανε τις αναγωγες σου που λεει και ο περσονας...

τοσες μερες το μονο στο οποιο ειδα να αντιδρα εντονα ο κοσμος ηταν σε οποιαδηποτε μορφη οργανωμενου συνδικαλισμου (βλ. ΠΑΜΕ κλπ) τα οποια τρωγανε τρελο γιουχαρισμα....
νιτσα..... πεσανε και ψιλες και αν δεν ηταν η στοα για να κρυφτουν μαλλον θα τους παλουκωνανε

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom