Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
1. Ενταξει, δεν ειναι αυτο το θεμα μας. Πες κατα 99% εδερναν κοσμο και κατα 1% εδερναν μπαχαλους (λογω της μεγαλης αριθμιτικης τους διαφορας). Σα να λεμε, τον κοσμο εδειραν. Προσπαθω να πω οτι αρχιζουν το μπαχαλο 100 ατομα και τρωνε ξυλο και χημικα 10 ή 100 χιλιαδες. Και μετα, οπως ειναι λογικο, αυτες οι δεκαδες χιλιαδες αντιδρουν και γινεται μπαχαλοοο. Αλλα πως αρχισε? Απο τους 100 μπαχαλους.1)Πως ξεχωριζαν οι μπατσοι να δειρουν τους μη μπαχαλους απο τους μπαχαλους στην πλατεια,θα ηθελα να το μαθω.Τους μυριζουν?Εχουν κανα διακριτικο οι μπαχαλοι,τιποτε ιδιαιτερο?
2)Για αυτη την εθελοδουλη ΒΛΑΚΕΙΑ τα ειπε και αλλος πιο πανω:Οι μπατσοπρετεντεροπαρεα τις"αφορμες"τις δημιουργει και μονη της,τις εφευρισκει αμα δεν υπαρχουν.
Εαν εσυ θες να μην δωσεις ΠΟΤΕ αφορμη(η"αφορμη")σε αυτους τους τυπους δεν εχω να πω τιποτε παραπανω.
3)Οι καναπεδακηδες ξαναγυρισαν(οχι ολοι)στους καναπεδες τους.Η,θα πανε για μπανακια και τον Σεπτεμβρη θα ξαναγυρισουν φρεσκοι οπως εγραψε ενα αλλο μελος:Αυτο ηταν αναμενομενο,και εμενα δεν με χαλαει καθολου.
2. Οκ, σε πιστευω. Πιστευω ομως οτι οι φανταστικες αφορμες θα ηταν απειρως λιγοτερο πειστικες για αυτον που τα βλεπει απεξω.
Τελικα:
Εσυ λες οτι οι μπατσοι θα τα εκαναν ουτως ή αλλως πουτανα και θα εδερναν τον κοσμο, χωρις τους μπαχαλους. Εγω λεω οτι τους ειναι απαραιτητη η βοηθεια των μπαχαλων για να τα κανουν πουτανα και να δειρουν τον κοσμο. Μενει να συμβει μια φορα η δικη σου εκδοχη, γιατι μεχρι τωρα συμβαινει μονο η δικη μου... Αναφερομαι στη φαση του Συνταγματος (που ειναι τοσο τεραστιας εκτασης), οχι για οταν π.χ. ανοιγουν κεφαλια συνταξιουχων για πλακα, γεγονος που υποστηριζει τη δικη σου εκδοχη.