You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 20K
- Εμφανίσεις 486K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ετρηξε η γη απ τα κλανιδια μολις τους τρεξανε..ΥΓ συν οτι ενα αλλο τυπακι φορα μπλουζακι με"θα ξαναγυρισουμε και θα τρεμει η γη"και τα ρεστα.
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Κι εγω ημουν κατω (αργα ομως). Και ειδα 50 μαλακισμενα να σπανε στο κατω μερος της πλατειας, τους μπατσους να τους κοιτανε (και εννιοτε να πετανε χημικα μεσα στην πλατεια) και τον κοσμο να φευγει με το μετρό, με προσωπα ταλαιπωρημενα σα να να φευγει απο το ανατολικο μετωπο...φιλε μου ημουν κατω και μεσ τα γεγονοτα.... ειδα οτι υπηρχε μεγαλη οργη για την πολιτικοκοινωνικη κατασταση και μισος για τους μπατσους... και δεν ηταν μονο απο 300-500 οπως ηταν παλιοτερα.....
υπηρξαν χιλιαδες κοσμου και διαφορων ηλικιων που κατεβηκαν "ετοιμοι για συγκρουση"
την επομενη φορα θα δεις οτι θα ειναι ακομα περισσοτεροι και πιο οργανωμενοι ειδικα μετα τα προχθεσινα.... ο κοσμος σιγα σιγα καταλαβαινει οτι δυστηχως η μονη λυση και αληθεια δεν ειναι οι ειρινικες διαμαρτυριες....
Επισης μη με παρεξηγεις πολυ. Η αντιδραση στο ξυλο του απλου κοσμου ειναι φυσιολογικη και αξιοθαυμαστη. Αλλα το μπαχαλο αρχισε απο τους μπαχαλους, οχι απο τον "κοσμακη".
Και στην τελικη πες οτι πηγαν κατω "με αγριες διαθεσεις" 500 ή 1000 ατομα? Γιατι δεν πανε στο διαολο, παραπερα, να "συγκρουστουν με το συστημα" και το κανουν πανω απο το κεφαλι των δεκαπλασιων+ που θελουν να διαμαρτυρηθουν ειρηνικα? Παπαριες. Τελος παντων, πλατιασα.
ΥΓ: Τα συγχαρητηρια μου στο μπαχαλο-παλικαρι που απο την πολυ συγκρουση με το συστημα προσπαθουσε να ξεριζωσει με τα χερια το δεντρο μπροστα απο τα μακντοναλντς... Ευγε αγορι μου, ετσι γινεται η αυθεντικη επανασταση.
motor_bukow
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Το γεγονός ότι είναι εθνικιστής σημαίνει ότι είναι ασφαλίτης στο αντιεθνικό κράτος;;
Και επαναλαμβάνω τη βεβαιότητά μου: είσαι λοβοτομημένο άτομο. Η μόνη απορία είναι το φύλο σου.
Πάω βόλτα το σκύλο μου που υπέρτει παρασάγγας πνευματικά από σένα.
ΥΓ Για να μη νιώσεις προσβεβλημένη/ος, να σε χαιρετήσω ειλικρινώς στην μητρική σου (όχι ότι την ξέρω αλλά συναστρεφόμενος με τύπους σαν και σένα, κάτι έχει πάρει το αυτί μου): Ουγκ, ουγκ (αν είναι λανθασμένος ο χαιρετισμός, εκτίμησε την προσπάθεια).
Επισκέπτης
1)Πως ξεχωριζαν οι μπατσοι να δειρουν τους μη μπαχαλους απο τους μπαχαλους στην πλατεια,θα ηθελα να το μαθω.Τους μυριζουν?Εχουν κανα διακριτικο οι μπαχαλοι,τιποτε ιδιαιτερο?1. Ειπα οτι οι μπαχαλοι θελουν ξυλο και εξαφανισμα, αλλα δεν το εφαγαν. Μονο ολοι οι υπολοιποι το εφαγαν. Δε δικαιολογω τιποτα απο αυτα που κανανε οι μπατσοι.
2. Ειπα οτι οι μπαχαλοι δινουν τους τροπους για να δικαιολογησουν τους μπατσους οι Πρετεντερηδες και οι Παπουτσηδες στην συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου που ενημερωνεται μεσω αυτων.
3. Στην τελικη: αν οποιος δεν σπαει, δεν καταστρεφει (με αυτον τον τροπο) τη διαμαρτυρια 1000πλασιων ανθρωπων και δεν απομακρυνει (με αυτον τον τροπο) τους καναπεδακηδες απο την προσπαθεια των ειρινικα συγκεντρωμενων, ειναι μπατσοφιλος, δυστυχως............
2)Για αυτη την εθελοδουλη ΒΛΑΚΕΙΑ τα ειπε και αλλος πιο πανω:Οι μπατσοπρετεντεροπαρεα τις"αφορμες"τις δημιουργει και μονη της,τις εφευρισκει αμα δεν υπαρχουν.
Εαν εσυ θες να μην δωσεις ΠΟΤΕ αφορμη(η"αφορμη")σε αυτους τους τυπους δεν εχω να πω τιποτε παραπανω.
3)Οι καναπεδακηδες ξαναγυρισαν(οχι ολοι)στους καναπεδες τους.Η,θα πανε για μπανακια και τον Σεπτεμβρη θα ξαναγυρισουν φρεσκοι οπως εγραψε ενα αλλο μελος:Αυτο ηταν αναμενομενο,και εμενα δεν με χαλαει καθολου.
sexpistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
δυστηχως δεν ειναι θεμα ΜΟΝΟ εντολων ;)
καποιοι στην ΕΛ.ΑΣ την εχουν δει ραμπο και οτι γαμανε και δερνουνε οποιον θελουνε
αρκετοι τωρα τελευταια που εχει γινει της μοδας, πλακωνονται στις ντοπες για να πριστουν γρηγορα και για να αντεχουν στις 'μαχες' και σε συνδιασμο με τον αυταρχισμο του επαγγελματος κοπανανε οποιον βλεπουν μπροστα τους ανεξελεγκτα
μια ομως πιο παθητικη σταση ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ τους "αμαχους" ;) δεν θα τους εβλαπτε αφου αντιθετως υποστηριζονταν και τα δικα τους συμφεροντα
Προσωπικα ειμαι εναντια στα ακραια φαινομενα και στην καταστροφη της ιδιωτικης περιουσιας.Δεν γουσταρω την ανεξελεκτη και την τυφλη βια απο οπου και εαν αυτη υπαρχει.Δεν γουσταρω να βλεπω να σπανε μαγαζια ανθρωπων που τα εφτιαξαν με ιδρωτα και ειναι ολη τους η ζωη.Θεωρω οτι η αστυνομια πρεπει να υπαρχει και να κανει την δουλεια της.Ομως μετα τα προχτεσινα ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΤΑΤΖΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ απο την συμπεριφορα του ακροαριστερου η του αναρχικου.
Επισκέπτης
Τα τσεκαρα,λιγο αργα ομολογουμενως.δες τα λινκ που εβαλα....ακου το αποσπασμα...τον δινουν στεγνα οι ιδιοι οι συναδελφοι του...τι να λεμε τωρα...ασφαλιτης ή μη (δεν ξερω και δε με νοιαζει) το βιντεακι δειχνει ξεκαθαρα τι παιζει με τους μπατσους και τους κολλητους τους
Θενκς.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Το γεγονός ότι είναι εθνικιστής σημαίνει ότι είναι ασφαλίτης στο αντιεθνικό κράτος;;
Και επαναλαμβάνω τη βεβαιότητά μου: είσαι λοβοτομημένο άτομο. Η μόνη απορία είναι το φύλο σου.
Πάω βόλτα το σκύλο μου που υπέρτει παρασάγγας πνευματικά από σένα.
ΥΓ Για να μη νιώσεις προσβεβλημένη/ος, να σε χαιρετήσω ειλικρινώς στην μητρική σου (όχι ότι την ξέρω αλλά συναστρεφόμενος με τύπους σαν και σένα, κάτι έχει πάρει το αυτί μου): Ουγκ, ουγκ (αν είναι λανθασμένος ο χαιρετισμός, εκτίμησε την προσπάθεια).
δε με ενδιαφερει το αν ειναι ασφαλιτης ή οχι....με ενδιαφερει το οτι 3 εθνικια αντιμετωπιζονται διαφορετικα απο ολους τους υπολοιπους απο τους μπατσους ενω ακριβως διπλα σαπιζουν στο ξυλο εναν ανθρωπο (τον καυκαλα)...εσυ ως εθνικι πιθανον να μην σκιαζεσαι ή ασχολεισαι γιατι ισως να δεχοσουν την ιδια συμπονοια και συμπαρασταση καλη βολτα
Επισκέπτης
τα πραγματα ειναι πολυ απλα.δυστηχως δεν ειναι θεμα ΜΟΝΟ εντολων ;)
καποιοι στην ΕΛ.ΑΣ την εχουν δει ραμπο και οτι γαμανε και δερνουνε οποιον θελουνε
αρκετοι τωρα τελευταια που εχει γινει της μοδας, πλακωνονται στις ντοπες για να πριστουν γρηγορα και για να αντεχουν στις 'μαχες' και σε συνδιασμο με τον αυταρχισμο του επαγγελματος κοπανανε οποιον βλεπουν μπροστα τους ανεξελεγκτα
μια ομως πιο παθητικη σταση ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ τους "αμαχους" ;) δεν θα τους εβλαπτε αφου αντιθετως υποστηριζονταν και τα δικα τους συμφεροντα
οι εντολες ηταν πανω σε λευκο χαρτι.με λιγα λογια τους προσφεραν ανομια.
οι μπατσοι με καθαρα σαδιστηκες τασεις αλλο που δεν θελανε βγαλανε ολο το μενος τους στους πολιτες της ελλαδας .
αυτο που μου εχει κανει εντυπωση ειναι οτι τον τελευταιο καιρο οτι οι ματατζηδες και διας δρουν στοχευμενα σε γυναικες και πολιτες που ειναι ανικανοι να αμυνθουν οπως ανθρωπους μεγαλης ηλικιας και πολυ νεαρα ατομα.
Επισκέπτης
Ημουνα στην απεναντι γωνια ακριβως,αυτα να τα βλεπουν κατι τσαμπο και τα ρεστα που νομιζουν πως αμα κατσουν να τις φανε οι πρετεντεροτρεμηδες ΔΕΝ θα τους εξυβρισουν.στο σκηνικο της τριτης στην αρχη βγαλανε και μαχαιρια...
ΥΓ επειδη ΕΤΣΙ ξεκινησε το σκηνικο την Τριτη,γι'αυτο το λεω.
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τι συμπτωση παλι....Τωρα,το αν ειναι ασφαλιτης η οχι δεν το ξερω,τσεκαρετε ομως την παρακατω φωτο.
Τον τυπο με την μπλε μπλουζα και την βερμουδα αριστερα.
τι αυτο καρφωμα του υπερποντικα.....
αληθεια, αυτοι στη φωτο (τα εθνικια) μπροστα στο κοστα κοφι, ειναι ή οχι οι ιδιοι που δεχτικαν επιθεση απο τους κατωπλαταιείτες και αποτέλεσαν την αφορμή για να ξεκινήσουν τα επισόδεια?
προσέξτε συντονισμό:
οι κατωπλαταιείτες υπερπόντικες κυνηγάνε εθνίκια στη στοά (ακουστηκε οτι ο ενας μαχαιρωθηκε κιολας) και εμποδιζουν το ΕΚΑΒ να παει να τον παραλαβει..
και ταυτόχρονα, στο δευτερόλεπτο λεμε, οι αναρχοάπλυτοι ξεκινουν να πεταν πετρες και μολοτωφ στους ΜΑΤατζηδες με αποτελεσμα να ξεκινησει το μπαχαλο....
Εσυ υπερπόντικα, με τι σκοπο κατεβηκες στην πλατεια? για να τα βαλεις με το συστημα ή για να κυνηγησεις κανεναν αμοιρο που κουβαλαγε Ελληνικη σημαια? (απαντες ακροδεξια εθνικια κατα Αλεκα)
και ψαχνετε ακομη να βρειτε ποιοι ηταν απο πισω απο τη φαση, και τι συμφεροντα εξυπηρετουν....
τι κανει νιαου νιαου.....
Επισκέπτης
ολες αυτες τις μερες ενα πραγμα καταλαβε και ο πιο ασχετος.οτο οι ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕς ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.ποσο πιο απλο ειναι ρε παιδια το θεμα?
στις 15/6 οταν αρχισαν τα σπασιματα ολοι λεγανε για αναρχικους-κουκουλοφορους μονο που η πορεια του αναρχικου χωρου ΔΕΝ ειχε ακομα ξεκινησει και βρισκοταν ακομα στα προπυλαια!!
στις 15/6 οταν αρχισαν τα σπασιματα ολοι λεγανε για αναρχικους-κουκουλοφορους μονο που η πορεια του αναρχικου χωρου ΔΕΝ ειχε ακομα ξεκινησει και βρισκοταν ακομα στα προπυλαια!!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
τι συμπτωση παλι....
αληθεια, αυτοι στη φωτο (τα εθνικια) μπροστα στο κοστα κοφι, ειναι ή οχι οι ιδιοι που δεχτικαν επιθεση απο τους κατωπλαταιείτες και αποτέλεσαν την αφορμή για να ξεκινήσουν τα επισόδεια?
προσέξτε συντονισμό:
οι κατωπλαταιείτες υπερπόντικες κυνηγάνε εθνίκια στη στοά (ακουστηκε οτι ο ενας μαχαιρωθηκε κιολας) και εμποδιζουν το ΕΚΑΒ να παει να τον παραλαβει..
και ταυτόχρονα, στο δευτερόλεπτο λεμε, οι αναρχοάπλυτοι ξεκινουν να πεταν πετρες και μολοτωφ στους ΜΑΤατζηδες με αποτελεσμα να ξεκινησει το μπαχαλο....
Εσυ υπερπόντικα, με τι σκοπο κατεβηκες στην πλατεια? για να τα βαλεις με το συστημα ή για να κυνηγησεις κανεναν αμοιρο που κουβαλαγε Ελληνικη σημαια? (απαντες ακροδεξια εθνικια κατα Αλεκα)
και ψαχνετε ακομη να βρειτε ποιοι ηταν απο πισω απο τη φαση, και τι συμφεροντα εξυπηρετουν....
ρε συ μεμο λες μπουρδες....τοσες μερες κατεβαινω αυτο το πραγμα που περιγραφεις συγγνωμη αλλα δεν το εχω δει....κυκλοφορουν απειροι εθνικιστες στο συνταγμα και δεν τους εχει πειραξει κανεις....κυκλοφορει πολυς κοσμος με σημαιες που δεν ειναι εθνικιστες και επισης δεν τους εχει πειραξει κανεις...
μου επιτρεπεις να μην πιστευω ουτε λεξη απο αυτους τους τυπους ετσι? αυτος ρε εβγαινε στην τιβι (βγηκε μονος του και εδωσε το ονομα του! για ΤΟΣΟ μπαγλαμα μιλαμε!) και ελεγε οτι εγω δεν εχω σχεση με ακροδεξια και οργανωσεις και οτι οι μπατσοι δεν τους εδωσαν σημασια και δεν τους βοηθησαν....ενω βλεπεις πεντακαθαρα οτι και ακροδεξιος ειναι και οι μπατσοι μονο μεσα στο κοινοβουλιο δεν τους εβαλαν (κρατωντας και λοστο)...
Επισκέπτης
Των εβραιων και του Σορος.και ψαχνετε ακομη να βρειτε ποιοι ηταν απο πισω απο τη φαση, και τι συμφεροντα εξυπηρετουν....
Των εβραιων και του Σορος.
Αυτοί οι Εβραίοι είναι παντού ρε παιδί μου...
sexpistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Δυστηχως τα 2 ακρα της αλυσιδας ενωνονται στα γηπεδα κατω απο την σημαια και το συμβολο της ομαδας.Για την ιδια την χωρα πρεπει να υπαρχει ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ.αυτα οσοι εχουν ασχοληθει με οργανωμενος τα ξερουν καλα.αυτο θα γινει και στην πλατεια αργα η γρηγορα.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
τι συμπτωση παλι....
προσέξτε συντονισμό:
εχμ....ξερω πολλους εθνικιστες (αυτονομους οχι χρυσα αυγα α.κ.α. κολληταρια των μπατσων) που πετανε πετρες στους μπατσους....τελευταιως ειδα και πολλους ανενταχτους και ασχετους με κομματα ή παραταξεις να πετανε μπουκαλια και ο,τι ειχαν ευκαρο στους μπατσους...προχτες δεν ηθελε πολυ ο κοσμος για να τους ορμηξει....ενα τσαφ το οποιο δυστυχως δεν ηρθε μαλλον γιατι τετοιες καταστασεις ειναι πρωτογνορες για τον ελληνα...ισως την επομενη φορα ομως οι θειες και οι οικογενειαρχες να μην κολωσουν...θα ειναι και αυτοι αναρχικοι μπαχαλακιδες?
Των εβραιων και του Σορος.
Τελικά έχετε κοινά με τους χρυσαυγίτες.
Ποιός είπε πως τα άκρα δεν συναντώνται?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 493
- Απαντήσεις
- 522
- Εμφανίσεις
- 27K