Επισκέπτης
Οι ρομπες περιμενουν τον επομενο Ρεντη για να βγαλουν τα χαρτομαντηλα για"τα καημενα τα παιδια των 700 Ευρω".Μίλησε καμιά ρόμπα?
Ή καμιά
Α,και για να ζητησουν επιτακτικα να παρουν θεση οι αναρχοαπλυτοι.
Οι ρομπες περιμενουν τον επομενο Ρεντη για να βγαλουν τα χαρτομαντηλα για"τα καημενα τα παιδια των 700 Ευρω".Μίλησε καμιά ρόμπα?
Ή καμιά
Αν το ΚΚΕ ερθει ποτε στην εξουσια δεν θα εχει ερθει μονο του, θα το εχει φερει η αυθερεσια της εξουσιας του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.Θεωρούμε, λοιπόν, ότι ο λαός μια ώρα αρχύτερα, πρέπει να επιδιώξει τη ριζική αλλαγή, την κατάργηση της εξουσίας των μονοπωλίων. Να βάλει σα στόχο, όχι τη «δευτέρα παρουσία», αλλά όσο γίνεται πιο γρήγορα την πρόταση που το ΚΚΕ θέτει και που έχει ευρύτερη σημασία, δεν αφορά μόνο τους κομμουνιστές, την πάλη για την εργατική λαϊκή εξουσία.
Οι ρομπες περιμενουν τον επομενο Ρεντη για να βγαλουν τα χαρτομαντηλα για"τα καημενα τα παιδια των 700 Ευρω".
Α,και για να ζητησουν επιτακτικα να παρουν θεση οι αναρχοαπλυτοι.
Αν το ΚΚΕ ερθει ποτε στην εξουσια δεν θα εχει ερθει μονο του, θα το εχει φερει η αυθερεσια της εξουσιας του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Τα δακρυα που εχυνες για τον ghostrider.Τι μου θυμίζει; Τί μου θυμίζει...
αν με καποιο μαγικο τροπο, ξυπναγαμε ενα πρωι και ολοι ηταν ευκαταστατοι και ευτυχισμενοι, το ΚΚΕ θα αυτοκτονουσε την ιδια μερα απο τη στενοχωρια του
Τι μου θυμίζει; Τί μου θυμίζει...
Δεν ειμαστε ομως??? (εκτος απο τους 300 τους ΜΑΤατηδες, καποιους "οδηγους ΕΘΕλ" και λοιπους κανιβαλους)
αν με καποιο μαγικο τροπο, ξυπναγαμε ενα πρωι και ολοι ηταν ευκαταστατοι και ευτυχισμενοι, το ΚΚΕ θα αυτοκτονουσε την ιδια μερα απο τη στενοχωρια του
Οτι του φανει του λωλοστεφανη.Αυτόν που έγραφε κάποτε πως δουλεύει 55 ώρες την εβδομάδα.
Τα δακρυα που εχυνες για τον ghostrider.
Στο ονομα του ανθρωπισμου.Παντα.
Βεβαιως ο ανθρωπισμος"ξεχαστηκε"για δυο μερες τωρα απο τους υπερμαχους του αλλα δε βαριεσαι...Και αυτοι τη δουλιτσα τους κανουν.
Μιλάς εσύ υμνητή της Πηγάδας, των εκτελέσεων αιχμαλώτων και αμάχων; Εσύ; Ο "I love the smell of bacon";
Μιλάς εσύ υμνητή της Πηγάδας, των εκτελέσεων αιχμαλώτων και αμάχων; Εσύ; Ο "I love the smell of bacon";
Κλαψε.Μιλάς εσύ υμνητή της Πηγάδας, των εκτελέσεων αιχμαλώτων και αμάχων; Εσύ; Ο "I love the smell of bacon";
Τα πιεμ ειναι ανοιχτα αν ζοριζεσαι.Μην ασχολείσαι.
Ο "τύπος" είναι προβοκάτορας, (ψευτό)τραμπούκος και ψεύτης.
Υπαρχουν λοιπον ΜΑΛΑΚΕΣ Ελληνες που πιστευουν οτι αυτοι κανουν τωρα την δουλεια τους και κατα τα αλλα ειναι φυσιολογικοι ανθρωποι ΑΙΩΝΙΕ ΑΡΧΙ-ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ πληρωνε τους και απο πανω!!!!!πουτση αρχιψευταρα για πες μας τι κανουν εδω μουνοπανακια σου
ποσο θρασυδειλες κοτες μπορει να ειναι για να κυνηγανε 3 μαντραχαλαδες για να χτυπησουν πισωπλατα εναν γερακο που τρεχει να σωθει?
Υπαρχουν λοιπον ΜΑΛΑΚΕΣ Ελληνες που πιστευουν οτι αυτοι κανουν τωρα την δουλεια τους και κατα τα αλλα ειναι φυσιολογικοι ανθρωποι !!!!!
Κλαψε.Τα πιεμ ειναι ανοιχτα αν ζοριζεσαι.
Και για οποιον ζοριζεται.