Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
σορρυ αλλα ξερω να ξεχωριζω καποιον με σημαια και καποιον που ειναι εθνικι ακομα και να μην κραταει σημαια....διαβαζω Indy διαβαζω και χρυση αυγη και διαβαζω και αυτονομους εθνικιστες και διαβαζω και αναρχικα μπλογκ...τι θα μου προσαψεις? δεν ειμαι τοσο χαμηλης νοημοσυνης ρε συ ραφ (νομιζω οτι εσυ εισαι δεν κοβω και το χερι μου)

και αν θες την αποψη μου...στο οτι οι εννοιες του πατριωτισμου και της σημαιας εχουν πλεον ταυτιστει (παρανοϊκως) με τα εθνικια και τους σκατοβλακες μποντιμπιλντεραδες με iq υπογειου οφειλονται αυτοι και μονον αυτοι...μονοι τους αμαυρωσαν τις εννοιες αυτες και ο κοσμος ειναι πλεον καχυποπτος απεναντι τους και καλα κανει...και πλεον υπαρχει συγχιση των εννοιων και των ιδεολογιων...με τον ιδιο ακριβως τροπο εχει αμαυρωθει η αναρχια και εχει ταυτιστει σωνει και ντε με τη βια...οπως σου πα και πριν ξερω να ξεχωριζω ποιος ειναι με το σημαιακι του επειδη αγαπαει τη χωρα του, ποιος ειναι προβατο των εθνικιστων και πιπιλαει "Εξω οι ξενοι, ζητω η ελλας" επειδη του το παν και ποιος ειναι ακροδεξιος....

Ναι.. αλλα μην φανταστεις οτι εγω ας πουμε ειμαι με τους μπατσους..

Το θεμα ομως ειναι οτι οποιο ΑΝΑΡΧΙΔΑΚΙ (του σορρος) εχει προβλημα με την ελληνική σημαια
γιατι ετσι του ειπε ο ΣΟΡΡΟΣ να λέει.. αυτο δεν σημαινει οτι θα το λαβουμε και υποψη μας...

ΟΚ μουνιτσα...

Επίσης δεν μπορει οι ΟΠΑΔΟΙ του ΣΟΡΟΣ της ΥΠΑΤΙΑΣ και του ΤΣΙΠΡΑ τωρα να μας το παιζουν και ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

ΥΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ....  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Ημαρτον, απο τον αοριστο β του αρχαιου ρηματος ἁμαρτάνω
Αν οι του Σορος εχουν προβλημα με την ελληνικη σημαια τοτε οι "πατριωτες" εχουν με την ελληνικη γλωσσα.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Γιατι δεν αναφερεις το οτι το ΠΑΜΕ γιουχαριστηκε απειρως ολες τις φορες που κατεβηκε στο συνταγμα??? γιατι να ειναι ολα "υποκινουμενα" απο αναρχικους ή αριστερους ή τον βελζεβουλη? γιατι δεν λετε οτι προπυλακησανε ατομο του μ-λ κκε? δεν ειναι ολα ασπρο ή μαυρο

Συμφωνω.. αλλα προφανως μπορει να εγινε και επιλεκτικα

γιατι τα πανο του συριζα την ημερα τον επισοδιων δεν ελειπαν..

και φατσα καρτα στο συνταγμα..

ΑΥΤΟ ηταν ΑΠΟΛΙΤΙΚ;;;; κατα σενα

ε τοτςε να ερθει και το ΜΛ-κκε και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - και Ο Ανταρσυα κλπ..

να το παιζουμε ΑΠΟΛΙΤΙΚ.. all together  :boobies:

Τεσπα... εχεις και εσυ δικιο αλλα εχω και εγω ΜΟΥΝΙΤΣΑ  ;)

Επισκέπτης
Το θεμα ομως ειναι οτι οποιο ΑΝΑΡΧΙΔΑΚΙ (του σορρος) εχει προβλημα με την ελληνική σημαια
γιατι ετσι του ειπε ο ΣΟΡΡΟΣ να λέει.. αυτο δεν σημαινει οτι θα το λαβουμε και υποψη μας...

ΟΚ μουνιτσα...

Επίσης δεν μπορει οι ΟΠΑΔΟΙ του ΣΟΡΟΣ της ΥΠΑΤΙΑΣ και του ΤΣΙΠΡΑ τωρα να μας το παιζουν και ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Βασίλης Λογοθετίδης
ΕΝΑ ΗΡΩΣ ΜΕ ΠΑΝΤΟΥΦΛΕΣ
Ατάκα στο 11.18 (όπου σκουλήκια βάζεις τσίπρες, αναρχοκουμμούνια)

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ημαρτον, απο τον αοριστο β του αρχαιου ρηματος ἁμαρτάνω
Αν οι του Σορος εχουν προβλημα με την ελληνικη σημαια τοτε οι "πατριωτες" εχουν με την ελληνικη γλωσσα.

ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ flowers για τον ΑΟΡΙΣΤΟ  :cheesy:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
Ναι.. αλλα μην φανταστεις οτι εγω ας πουμε ειμαι με τους μπατσους..

ΟΚ μουνιτσα...

Επισεις δεν μπορει οι ΟΠΑΔΟΙ του ΣΟΡΟΣ της ΥΠΑΤΙΑΣ και του ΤΣΙΠΡΑ τωρα να μας το παιζουν και ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

νομιζω οτι τα χεις λιγο μπερδεμενα στο μυαλο σου (θεωριες συνομοσιας, πρακτορες, αναρχικους, εθνικηστες, ανθελληνισμο, πατριωτισμο,προβοκατσια κι αλλα τετοια...)...αχταρμας λεγεται
οι λεξεις κλειδια που θα σε βοηθησουν να τα ξεδιαλυνεις ειναι ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΚΟΣ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΠΕΙΝΑ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ, ΑΔΙΚΙΑ, ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ, ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ κτλ κτλ.... αντε και καλο γουγλαρισμα

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
νομιζω οτι τα χεις λιγο μπερδεμενα στο μυαλο σου (θεωριες συνομοσιας, πρακτορες, αναρχικους, εθνικηστες, ανθελληνισμο, πατριωτισμο,προβοκατσια κι αλλα τετοια...)...αχταρμας λεγεται
οι λεξεις κλειδια που θα σε βοηθησουν να τα ξεδιαλυνεις ειναι ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΚΟΣ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΠΕΙΝΑ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ, ΑΔΙΚΙΑ, ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ, ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ κτλ κτλ.... αντε και καλο γουγλαρισμα
αϊντε παλι το παραμυθι με τις ταξεις..

για πες μας εσυ ρε γιγαντα γιατι κανενας αλλος δε τολμα να μας το πει....ποιες ειναι αυτες οι περιβοητες ταξεις?

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Εμαθες και τον ΑΧΤΑΡΜΑ :cheesy:  (με κλεβεις) πάντως ;)

Ρωτα την ΠΑΠΑΡΗΓΑ αυτη τα ξερει καλυτερα.. τις ενοιες ( :shit: )
και το ΠΑΜΕ.. ( :shit: )
και την Καννελη ( :shit: )

εγω δεν ασχολούμαι με τα κουμουνιστικα σας αλλά με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
που λεει οτι οποιος κραταει την Ελληνικη σημαια... ειναι ελληνας πολιτης..

τα δευτερεύοντα παραλείπονται..

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ... (μάλλον όχι)

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
εγω το ειπα και πιο πριν, η φαση που ξεκινησε αθωα και απολιτικ σε συντομο χρονο βρεθηκε δεσμια των αριστερων συνιστωσων! Ηταν τοσο εμφανες που μονο τυφλος δε μπορουσε να το δει! Και δε μιλαω για την κυρα Κιτσα και τον κυρ Αντωνη που κατεβαιναν τις κυριακες , μιλαω για αυτους που οργανωσαν και χειραγωγισαν απο ενα σημειο και μετα την φαση! Με αποκορυφωμα να βγαινει στο BBC  σαν εκπροσωπος των αγανακτησμενων ο Πετρος Κωνσταντινου..... ημαρτον δηλαδη!

Η αριστερη νοοτροπια ειχε παρεισφυσει παντου! Απο την "οργανωση", απο τις συνελευσεις, απο τα ψηφισματα, απο τη διασπαση της πλατειας σε κατω και πανω, απο το κυνηγι εθνικιων (μπες στο ιντυ να διαβασεις τους ιδιους να τα λενε αφου δε πιστευεις εμενα), μεχρι και απο τη μουσικη που παιζονταν.... τα παντα αριστεριζοντα εως κουμουνιστικα! Εγω ετυχε να κατεβαινω καθε βραδυ, αργα και να ειμαι παρων και σε ολες τις μεγαλες συγκεντρωσεις και στις 12, και στις 15 και προχθες.... και προχθες ξανακατεβηκα παλι αργα το βραδυ και ειδα παλι τα ιδια.... και τα ειδα με τα ματια μου στα πρωτα επεισοδεια στις 15 του μηνα, τις ομαδες μαλακιαςψυχραιμιας να εμποδιζουν τους ασχετους "νοικοκυραιους' απο το να κουτουπωσουν τους αναρχοαπλυτους που εμφανιστηκαν τοτε! Σε ορισμενα βιντεακια του youtube (σορρυ δεν εχω προχειρα λινκς τωρα) φαινεται καθαρα αυτο που σου περιγραφω!

Και σε ρωτω εσενα, το ρωτησα και πριν αλλα απαντηση δεν πηρα, μετα την 15η που οι αναρχοαπλυτοι, οι προβοκατορες, οι ακροδεξιοι, οπως θες πες τους, εδειξαν τις προθεσεις τους και χαλασαν την μεγαλυτερη μεχρι τοτε συγκεντρωση.... ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ? να σου πω εγω? ΤΙΠΟΤΑ! και ξερεις γιατι? γιατι οι αριστεριζοντες που ανελαβαν απο μονοι τους τα ηνια της αγανακτησης ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ τους μπαχαλακηδες! αυτος ηταν ο σκοπος τους και φανηκε πεντακαθαρα! Και το αποτελεσμα ολων αυτων ηταν να τρομαξουν οι νοικοκυραιοι και τα γεροντια και η πλατεια να εχει μετατραπει πλεον σε ενα καθημερινο ανοικτο παρτυ της ΚΝΕ... το κινημα της αγανακτησης πολεμηθηκε και νικηθηκε ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ !!!

ολα τα αλλα, ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε...
+1
καποιοι μεταφεραν την βεντετα τους με την αστυνομια απο τα εξαρχεια στο συνταγμα και οι ματατζηδες στη συνεχεια τραβηξαν το σκηνικο απο τα μαλλια!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
Εμαθες και το ΑΧΤΑΡΜΑ :cheesy:  (με κλεβεις) πάντως ;)

Ρωτα την ΠΑΠΑΡΗΓΑ αυτη τα ξερει καλυτερα.. τις ενοιες ( :shit: )
και το ΠΑΜΕ.. ( :shit: )
και την κανελη ( :shit: )

εγω δεν ασχολούμαι με τα κουμουνιστικα σας αλλά με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
που λεει οτι οποιος κραταει την Ελληνικη σημαια... ειναι ελληνας πολιτης..

τα δευτερεύοντα παραλείπονται..

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ... (μάλλον όχι)
α σου πηρα το κλοπιραϊτ....δεν το ξερα...απεχω απ το σαιτ τον τελευταιο χρονο....

δεν με αφορουν τι κανουν και τι λενε τα κομουνια ;)

νυχτααααααααααααααα

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
α σου πηρα το κλοπιραϊτ....δεν το ξερα...απεχω απ το σαιτ τον τελευταιο χρονο....

δεν με αφορουν τι κανουν και τι λενε τα κομουνια ;)

νυχτααααααααααααααα

καταλαβα ειναι ΤΡΕΝΤΥ βλεπεις ολα τα ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΚΙΑ του ΣΟΡΟΣ να το λενε οτι
απεχθανονται το ΚΚΕ.. :uglystupid:

Το ξερω ειναι ΠΑΛΙΑ ΜΟΔΑ αυτο

Κατι καινουριο δεν μας ΛΕΣ.... (Οτι ειναι ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ο ΛΕΚΕΣ  :cheesy: )

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Επισης το οτι στην ΥΠΑΤΙΑ πηγαν πρωτοι πρωτοι τα ΣΥΡΙΖΟΝΙΑ ειναι ΠΑΛΙΟ  :uglystupid:

και φυσικα ειναι οι ιδιοι αυτοι... που λενε οτι όποιος κρατάει ελληνική σημαια είναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ.. .. ... alla INDY  :cheesy:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
και για να μην ξεχνιομαστε.. ;)

:uglystupid: :uglystupid:

Συνημμένα

• tsipras-ΖΑΧ-tsimpoukiΙ.jpg
    tsipras-ΖΑΧ-tsimpoukiΙ.jpg
    31,9 KB · Εμφανίσεις: 11

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ρε ventuzator προσπάθησε να μη σπαμάρεις και μη γαμάς τη συζήτηση!!! Προσπάθησε να μη γράφεις πολλά ποστ στη σειρά, είναι κουραστικό για αυτούς που διαβάζουν.
Όποιος το ξανακάνει, όχι μονο εσύ, πάει για ένα καλοκαιρινό μπανάκι  >:(

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.920
Πόντοι
6.515
Η Ελλαδα δεν αντεχει αλλο διχασμο. Αμφιβαλλω και αν αντεχει αλλο δημοκρατια. Η δημοκρατια εχει νοημα οταν μπορει μια γυναικα να κυκλοφορησει με αλυσιδα στο λαιμο στο κεντρο της πολης.
Η δημοκρατια εχει νοημα οταν το μαγαζι του επαγγελματια ή το ξενοδοχειο δεν το καινε καθε λιγο.
Η δημοκρατια εχει νοημα οταν μπορεις καθε πρωι να πας στη δουλεια σου χωρις να σου κλεινει το δρομο καθε πικραμενος για το ετσι θελω.

Και ποια η εναλλακτικη? Αφου οι στρατιωτικοι σαπισανε στη φυλακη δεν βλεπω αλλους ορεξατους.
Μηπως πρεπει να δωσουμε μια ευκαιρια στην Αλεκα μπας και βαλει ταξη στα πραγματα?
Ο αγροτης στον αγρο, ο εργατης στη φαμπρικα, ο Πακιστανος στο σπιτι του και ο δημοσιος υπαλληλος στον αγρο ή τη φαμπρικα :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Η Ελλαδα δεν αντεχει αλλο διχασμο. Αμφιβαλλω και αν αντεχει αλλο δημοκρατια. Η δημοκρατια εχει νοημα οταν μπορει μια γυναικα να κυκλοφορησει με αλυσιδα στο λαιμο στο κεντρο της πολης.
Η δημοκρατια εχει νοημα οταν το μαγαζι του επαγγελματια ή το ξενοδοχειο δεν το καινε καθε λιγο.
Η δημοκρατια εχει νοημα οταν μπορεις καθε πρωι να πας στη δουλεια σου χωρις να σου κλεινει το δρομο καθε πικραμενος για το ετσι θελω.

Και ποια η εναλλακτικη? Αφου οι στρατιωτικοι σαπισανε στη φυλακη δεν βλεπω αλλους ορεξατους.
Μηπως πρεπει να δωσουμε μια ευκαιρια στην Αλεκα μπας και βαλει ταξη στα πραγματα?
Ο αγροτης στον αγρο, ο εργατης στη φαμπρικα, ο Πακιστανος στο σπιτι του και ο δημοσιος υπαλληλος στον αγρο ή τη φαμπρικα :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

O εργάτης στη Τυποεκδοτική με 700 ευ :cheesy:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ρε ventuzator προσπάθησε να μη σπαμάρεις και μη γαμάς τη συζήτηση!!! Προσπάθησε να μη γράφεις πολλά ποστ στη σειρά, είναι κουραστικό για αυτούς που διαβάζουν.
Όποιος το ξανακάνει, όχι μονο εσύ, πάει για ένα καλοκαιρινό μπανάκι  >:(

Κοίτα άμα κάποιοι διαδίδουν ότι όποιος κρατάει την ελληνική σημαία είναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ (βλ INDY)
και κάποιοι διαβάζουν αυτά και μου τα πλασάρουν για επιχειρήματα

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.. φρικάρω..

Sorry  ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Έτσιιιιι
www.digitaljournal.com/article/308601]http://www.digitaljournal.com/article/308601[/url]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom