Είναι αυτά τα γνωστά καθήκια.Οι τύποι που βολεύτηκαν με τη μεταπολίτευση και προσπαθούν πάσει θυσία να περιχαρακώσουν τα προνόμιά τους.Ξεχνούν οτι ενώ παριστάνουν τη μέση τάξη τυγχάνουν απόγονοι βοσκών.Θα τους γυρίσουμε στο στάτους του βοσκού αν καταφέρουν να επιβιώσουν.Επιστροφή στις ρίζες για το πουσταριό.Με μεσοπρόθεσμο ή χωρίς μεσοπρόθεσμο η γκλίτσα τους περιμένει πρώτα στην κεφάλα τους.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 20K
- Εμφανίσεις 487K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.694
- Πόντοι
- 42.697
Δλδ, με λίγα λόγια, η κυβέρνηση κέρδισε αυτό που ήθελε (πάλι), το κέντρο κάηκε (πάλι), το ΠΑΣΟΚ μας θύμισε τον Αρκουδέα (πάλι), γίναμε ρεζίλι διεθνώς (πάλι) και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος... πολύ βαβούρα για το τίποτα (πάλι).
ΟΚ, τα παραπάνω δεν θα αλλάξουν ποτέ, το NJV είναι προσβάσιμο σήμερα?
ασε μας και εσύ με το NJV...! :S
λες και δεν υπάρχουν άλΛα 5στερα να πας να μαμήσεις/φας/πίεις μαργαρίτα κτλ!
αντε φσσσσσσσσ!!!!!!!
ΥΓ. βρήκα το υπερόπλο του συγχρονου μοντ σε σπρέι!
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Δλδ, με λίγα λόγια, η κυβέρνηση κέρδισε αυτό που ήθελε (πάλι), το κέντρο κάηκε (πάλι), το ΠΑΣΟΚ μας θύμισε τον Αρκουδέα (πάλι), γίναμε ρεζίλι διεθνώς (πάλι) και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος... πολύ βαβούρα για το τίποτα (πάλι).
γιατί περιμένεις να αλλάξει κάτι
εδώ δεν έχει αλλάξει τίποτε από αυτά που μας επισημαίνανε το 1986 (μάλλον έχουν αλλάξει πολλά αλλά προς το χειρότερο).. .τα οποία οι "αγανακτησμένοι" δεν ξέρανε, δεν είχαν ενημέρωση, εξαπατηθήκανε, δεν τους είπε κανένας κάτι, παραπλανηθήκανε κλκ κλπ κλπ...
ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Συνημμένα
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Επετρεψε μου σε παρακαλω,με ολο το σεβασμο που σου εχω,να εχω διαφορετικη αποψη,που θα χαρω
να σου αναπτυξω σε αλλυς χωρους,ζωντανους (όόόόποτε κατσει και αν κατσει)ή διαδικτυακους
Λυπαμαι αφανταστα,αλλα με προδωσαν πισωπλατα την ωρα της Μαχης!!!!
ΟΚ πάντως σου πάει η πράσινη η φόρμα .
Κομποζάρει ωραία με το άσπρο της Μ. Βρεττανίας .
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
ασε μας και εσύ με το NJV...! :S
λες και δεν υπάρχουν άλα 5στερα να πας να μαμήσεις/φας/πίεις μαργαρίτα κτλ!
αντε φσσσσσσσσ!!!!!!!
ΥΓ. βρήκα το υπερόπλο του συγχρονου μοντ σε σπρέι!
Ε ναι ρε...αφού όλα τα υπόλοιπα ήταν αναμενόμενα.
Ή υπήρχε έστω και ένας που πίστευε ότι υπήρχε περίπτωση εχθές να μην περάσει αυτό που ήθελε στην Βουλή ο Γιωργάκης και ότι επειδή μαζεύτηκαν οι αγανακτισμένοι και ένα μάτσο μπαχαλάκηδες στην πλατεία που έπαιζαν φάπες μεταξύ τους και με τα όργανα θα έπεφτε η κυβέρνηση?????
Εάν ήθελαν να ρίξουν την κυβέρνηση υπάρχουν τρόποι, αλλά δεν θέλουν, τόσο απλό είναι.
Ας ασχοληθούμε λοιπόν με το θέμα του site.
Τελικά το NJV είναι προσβάσιμο σήμερα?
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
καταλαβες τι εγραψα ή να μην ασχολιεμαι με τα γραπτα σου;
διαβαζε προσεκτικα σε παρακαλω,ειμαι πολυ κουρασμενος και ταλαιπωρημενος και τα
νευρα μου ειναι σε λεπτοτατη ισορροπια...
Καραστημενο ηταν
γάμησέ τους μωρέ
Πάντως το πορτοκαλί είναι γερό
Καίει από μέσα από το στομάχι !
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Ή υπήρχε έστω και ένας που πίστευε ότι υπήρχε περίπτωση εχθές να μην περάσει αυτό που ήθελε στην Βουλή ο Γιωργάκης και ότι επειδή μαζεύτηκαν οι αγανακτισμένοι και ένα μάτσο μπαχαλάκηδες στην πλατεία που έπαιζαν φάπες μεταξύ τους και με τα όργανα θα έπεφτε η κυβέρνηση?????
Εάν ήθελαν να ρίξουν την κυβέρνηση υπάρχουν τρόποι, αλλά δεν θέλουν, τόσο απλό είναι.
Πρόεδρε
τη βόλτα σου
Σε παρακαλώ διότι θα στενοχωρηθούμε !
δεν στο συνιστώ , προσβάσιμο μεν ,αλλά θα κλάψεις δε, πριν λίγο πέρασα, τα πιπέρια δρούν ακόμα
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Πρόεδρε
τη βόλτα σου
Σε παρακαλώ διότι θα στενοχωρηθούμε !
Ότι πεις σύντροφε, αποχωρώ.
Αλλά δεν σε στεναχώρησα εγώ πρώτος.
Κράτα αυτά που έγραψα, for future reference.
Την καλημέρα μου.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.694
- Πόντοι
- 42.697
Τα εχούμε πεί...
χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει,
το τέλος είναι προδιαγεγραμμένο, κτλ, κτλ....
δεν ξέρω απο 5στερα...μπορεί η φτώχεια να θέλει καλοπέραση αλλά δεν με παίρνει για 5στερα εν Ελλαδι...
καλύτερα να κάνω κομπόδεμα να παω μεχρι Γερμανια ξανά ενα ταξιδάκι να τα χαλασω εκεί σε μπύρες, πουτανες, λουκάνικα, FKK, κτλ
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Στην γερμανια εχει nuru?Τα εχούμε πεί...
χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει,
το τέλος είναι προδιαγεγραμμένο, κτλ, κτλ....
δεν ξέρω απο 5στερα...μπορεί η φτώχεια να θέλει καλοπέραση αλλά δεν με παίρνει για 5στερα εν Ελλαδι...
καλύτερα να κάνω κομπόδεμα να παω μεχρι Γερμανια ξανά ενα ταξιδάκι να τα χαλασω εκεί σε μπύρες, πουτανες, λουκάνικα, FKK, κτλ
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
δε ξερω ρε φιλε αλλα αυτο το αφ υψηλου..δες και λιγο πιο κατω τι γινεται με το κοσμο,συμφωνω υπαρχουν και τα ωραια πραγματα στη ζωη που πρεπει ν ασχολουμαστε αλλα δες και λιγο πιο παραπερα,παντως αν μπορεις και περνας καλα και εισαι χαρουμενος με αυτες τις καταστασεις μπραβο σου,και αν μου επιτρεπεις ενα ψυχογραφημα,δεν πρεπει ουτε να εχεις αγαπησει ουτε να σ εχουν αγαπησει πολυ,κανε μια αρχη μ ενα απο τα δυο,μπορει να πληγωθεις αλλα ισως να νοιωσεις καλυτερα μετα
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Ότι πεις σύντροφε, αποχωρώ.
Αλλά δεν σε στεναχώρησα εγώ πρώτος.
Κράτα αυτά που έγραψα, for future reference.
Την καλημέρα μου.
Ούτε εγώ σε στενοχώρησα
Και δεν μετράνε για μένα όλες οι γνώμες .
Μετράνε οι γνώμες όσων σκέπτονται .
Το ποστ σε αδικούσε .
Δεν είναι στο πνεύμα σου .
Και όχι τίποτε άλλο δίνεις και λαβές σε άτομα που δεν είναι άξια να σου δέσουνε τα κορδόνια των παπουτσιών σου να ασχολούνται μαζί σου .
Πάντως όσο για τις στενοχώριες .
Σου είχα πει κάτι Αύγουστο του 2009 στη Μηλιώνη . Όταν σου εξήγησα 2-3 πράγματα για μένα .
Πλέον έχει περάσει καιρός δεν στενοχωριέμαι .
Καλημέρα .
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ΟΚ πάντως σου πάει η πράσινη η φόρμα .
Κομποζάρει ωραία με το άσπρο της Μ. Βρεττανίας .
με ειδες πουθενα;
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.222
- Πόντοι
- 25.467
ΥΓ 2
Μπράβο Παναγιώτη Κουρουμπλή
Μπράβο στα σωστικά συνεργεία και στους γιατρούς στο σταθμό . Μπράβο που καταφέρατε να μας ενεργοποιήσετε να σώσουμε μερικούς γέρους και γυναίκες που αγκομάχαγαν .
Ένα μεγάλο μπράβο και στον κ. Λουράντο, που προκειμένου να περάσει φαρμακευτικό υλικό στον πρόχειρο σταθμό πρώτων βοηθειών που είχε στηθεί στον Εκθεσιακό χώρο του σταθμού του Μετρό στην πλατεία Συντάγματος, δεν δίστασε να συμπλακεί με τα όργανα της τάξης που προσπαθούσαν να τον εμποδίσουν.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δε ξερω ρε φιλε αλλα αυτο το αφ υψηλου..δες και λιγο πιο κατω τι γινεται με το κοσμο,συμφωνω υπαρχουν και τα ωραια πραγματα στη ζωη που πρεπει ν ασχολουμαστε αλλα δες και λιγο πιο παραπερα,παντως αν μπορεις και περνας καλα και εισαι χαρουμενος με αυτες τις καταστασεις μπραβο σου,και αν μου επιτρεπεις ενα ψυχογραφημα,δεν πρεπει ουτε να εχεις αγαπησει ουτε να σ εχουν αγαπησει πολυ,κανε μια αρχη μ ενα απο τα δυο,μπορει να πληγωθεις αλλα ισως να νοιωσεις καλυτερα μετα
ο συγκεκριμένος έτσι έχει μεγαλώσει.
κοινώς είναι πιο τίμιος απο κάτι αλλα πουστράκια που το παίζουν σοσιάλ και γαμάνε κωλάρια στα διαλείμματα του πολιτεία τένις κλαμπ.
επειδή έχω μεγαλώσει ανάμεσά τους η συγκεκριμένη κάστα είναι η λιγότερο επικίνδυνη για τον απλό κοσμάκη.
γιου ντοντ χαρμ δεμ δει ντον χαρμ γιου.
αντιθέτως εστιάσου σε τυπάκια τύπου ΓΑΠ που ευγενικά και όμορφα σου γαμάνε τα γενέθλια και σε στέλνουν για καρκινικές εξετάσεις.
στην επιστροφή σου δε απο το νοσοκομείο και τα διαγνωστικά και ενώ είσαι έτοιμος να τους γαμήσεις τα ράμματα μπροστά σε δεκάδες νοματαίους σου λένε.
σόρυ φορ δε ινκονβινιενς αι γουιλ τράι του μέικ αμέντς.
αποτέλεσμα στο τελευταίο είναι άμα αρχίσεις τις μάπες οι νοματαίοι να σε αρχίσουν στο λυντσάρισμα.
κοινώς υπάρχει η σχολή του Γιώργκος και η σχολή του Varvitsiotis/Papakonstantinou.
η δεύτερη είναι άκρως επικίνδυνη και αποτελεί την αίτια της σημερινής κατάντιας.
είναι εκείνη η σειρά των ευννοημένων του πασοκ που βρέθηκαν πολύ γρήγορα στα προνόμια του Γιώργκος χωρίς την κατάλληλη παιδεία των ίδιων και της οικογένειάς τους.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.222
- Πόντοι
- 25.467
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000ο συγκεκριμένος έτσι έχει μεγαλώσει.
κοινώς είναι πιο τίμιος απο κάτι αλλα πουστράκια που το παίζουν σοσιάλ και γαμάνε κωλάρια στα διαλείμματα του πολιτεία τένις κλαμπ.
επειδή έχω μεγαλώσει ανάμεσά τους η συγκεκριμένη κάστα είναι η λιγότερο επικίνδυνη για τον απλό κοσμάκη.
γιου ντοντ χαρμ δεμ δει ντον χαρμ γιου.
αντιθέτως εστιάσου σε τυπάκια τύπου ΓΑΠ που ευγενικά και όμορφα σου γαμάνε τα γενέθλια και σε στέλνουν για καρκινικές εξετάσεις.
στην επιστροφή σου δε απο το νοσοκομείο και τα διαγνωστικά και ενώ είσαι έτοιμος να τους γαμήσεις τα ράμματα μπροστά σε δεκάδες νοματαίους σου λένε.
σόρυ φορ δε ινκονβινιενς αι γουιλ τράι του μέικ αμέντς.
αποτέλεσμα στο τελευταίο είναι άμα αρχίσεις τις μάπες οι νοματαίοι να σε αρχίσουν στο λυντσάρισμα.
κοινώς υπάρχει η σχολή του Γιώργκος και η σχολή του Varvitsiotis/Papakonstantinou.
η δεύτερη είναι άκρως επικίνδυνη και αποτελεί την αίτια της σημερινής κατάντιας.
είναι εκείνη η σειρά των ευννοημένων του πασοκ που βρέθηκαν πολύ γρήγορα στα προνόμια του Γιώργκος χωρίς την κατάλληλη παιδεία των ίδιων και της οικογένειάς τους.
Μπορεί να ανακουφίστηκαν τώρα προσωρινά με την πώληση της δημόσιας περιουσίας αλλά σε 6 μήνες θα είναι ξανά στην ίδια κατάσταση.Μιλάμε για εντελώς ανίκανους και γύφτους.Είναι σε θέση να πουλήσουν τους μισούς Ελληνες σε σκλαβοπάζαρα προκειμένου να διατηρήσουν τα προνόμιά τους.
Αλλά όπως έχω γράψει δεν παίζει να πετύχουνε.Τρώνε μπλόκο από τον τσολιά μέσα και έξω.Δηλαδή νομίζουν οτι είναι οι καλύτεροι αλλά το φυστίκι τους έρχεται συστημένο και είναι τύπου clusterfuck.
Αλλά όπως έχω γράψει δεν παίζει να πετύχουνε.Τρώνε μπλόκο από τον τσολιά μέσα και έξω.Δηλαδή νομίζουν οτι είναι οι καλύτεροι αλλά το φυστίκι τους έρχεται συστημένο και είναι τύπου clusterfuck.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 500
- Απαντήσεις
- 522
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις