Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 487K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Θα το πω,δεν μπορω να το κρατησω μεσα μου.....

Κατ'αρχην την μαχη της χασαμε ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!!!!!!!!!!!

Λυπαμαι αφανταστα,δεν μπορειτε να το καταλαβετε,αλλα μου ερχεται να σκασω

Εκεινο που ποναει περισσοτερο δεν ειναι η ροπαλια του ΜΑΤατζη,δεν ειναι το χημικο
 που τρως με τον τοννο,δεν ειναι η οποια προσπαθεια στηναμε καθε μερα με τις μικροφωνικες,την
 επιτροπη τεχνικης υποστηριξης,την επιτροπη αλληλεγγυης ανεργων και αστεγων που καταστραφηκε
 σε χρονο ντετε...αυτα επουλωνονται,ξαναφτιαχνονται....

Με ποναει η μαχαιρια του Προδοτη,η πισωπλατη,η καλυμενη με την μασκα του συναγωνιστη
 μου....

[size=20pt]ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ[/size]

ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΙΧΕΣ και πεμπτοφαλαγγισαν ενα ολοκληρο ΛΑΟ,αντι
 την συγκεκριμενη κρισιμη ωρα-ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ ΟΜΩΣ προσεξτε ε; οχι μια ακομα πορεια,
 οχι μια τυχαια διαμαρτυρια- δεν τολμησαν να γειρουν την πλαστιγγα υπερ της ανατροπης....

Φυσικα στα καταβαθα τους,ευνοουνται απο την ψηφιση του Μεσοπροθεσμου,δεν το αμφισβητω πλεον,
 γι'αυτο και επραξαν ετσι προφασιζομενοι κολληματα και δυσκολιες στην επικοινωνια με αλλες δρασεις..

Τεσπα,οι μασκες ειναι για να πεφτουν καποια στιγμη.....

Προσωπικως,την επομενη φορα που θα αναψω κερακι στους παππουδες μου,θα στεκομαι περηφανα
 μπροστα τους...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αφιερωμένο εξαιρετικά στον πουράκο και στο διάλογο που είχαμε.

Πάντως από όλα αυτά που πόσταρε ο gabadoo που υπήρξε αυτόπτης μαρτυρας, αυτό το περιστατικό με τον αστυνομικό να χτυπάει τον τραυματιοφορέα που είχε στο φορείο τραυματία με κίνδυνο να πέσει ο τραυματιοφορέας και να πατηθεί ο τραυματίας μέσα στον πανικό είναι το πιο απαίσιο και συνάμα απίστευτο...

Πραγματικά είναι απίστευτο αυτό το πράγμα. [size=24pt]Τίνος εντολές εκτελούσε αυτός εκείνη την ώρα; Τον τραυματιοφορέα που κουβαλάει άτομο στο φορείο; Πάμε καλά;[/size]

Επισκέπτης
Ειναι σημαντικες ΚΑΙ οι ανθρωπινες σχεσεις,αυτο που κανουμε εδω,να μιλαμε ειναι σημαντικο
Τι λες ρε ηλίθιε ; Αντικαθιστάς τις πραγματικές ανθρώπινες σχέσεις με την οθόνη του υπολογιστή ; Είναι σημαντικό αυτό που κάνεις εδώ και που έχει αντικαταστήσει την φυσική ανθρώπινη επαφή ; Είσαι παντελώς βλάκας ;
Βγες έξω καθυστερημένε , πήγαινε μια βόλτα , πάρε τηλέφωνο τους φίλους σου , κανονίστε έναν καφέ , μια εκδρομή , μια σύναξη στο σπίτι , μια ψησταριά με κρασιά και μπύρες στην ταράτσα , έναν κινηματογράφο , μια βόλτα με το αυτοκίνητο με τον καφέ στο πλαστικό κλπ κλπ κλπ...

Καταλαβαίνω τη μοναξιά , αλλά για να βγεις από αυτή , πρέπει να το θέλεις. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ο οικειοθελής μαρασμός της ψυχής , στόκο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  Θα το πω,δεν μπορω να το κρατησω μεσα μου.....

Κατ'αρχην την μαχη της χασαμε ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!!!!!!!!!!!

Λυπαμαι αφανταστα,δεν μπορειτε να το καταλαβετε,αλλα μου ερχεται να σκασω

Εκεινο που ποναει περισσοτερο δεν ειναι η ροπαλια του ΜΑΤατζη,δεν ειναι το χημικο
  που τρως με τον τοννο,δεν ειναι η οποια προσπαθεια στηναμε καθε μερα με τις μικροφωνικες,την
  επιτροπη τεχνικης υποστηριξης,την επιτροπη αλληλεγγυης ανεργων και αστεγων που καταστραφηκε
  σε χρονο ντετε...αυτα επουλωνονται,ξαναφτιαχνονται....

Με ποναει η μαχαιρια του Προδοτη,η πισωπλατη,η καλυμενη με την μασκα του συναγωνιστη
  μου....

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ
  ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΙΧΕΣ και πεμπτοφαλαγγισαν ενα ολοκληρο ΛΑΟ,αντι
  την συγκεκριμενη κρισιμη ωρα-ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ ΟΜΩΣ προσεξτε ε; οχι μια ακομα πορεια,
  οχι μια τυχαια διαμαρτυρια- δεν τολμησαν να γειρουν την πλαστιγγα υπερ της ανατροπης....

Φυσικα στα καταβαθα τους,ευνοουνται απο την ψηφιση του Μεσοπροθεσμου,δεν το αμφισβητω πλεον,
  γι'αυτο και επραξαν ετσι προφασιζομενοι κολληματα και δυσκολιες στην επικοινωνια με αλλες δρασεις..

Τεσπα,οι μασκες ειναι για να πεφτουν καποια στιγμη.....

Προσωπικως,την επομενη φορα που θα αναψω κερακι στους παππουδες μου,θα στεκομαι περηφανα
  μπροστα τους...

γκάμπα ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ σου είχα πει.
ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
ο Αντάρτης εχει συγκριτικό πλεονέκτημα ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ.
Και 3 μύρια μα ήταν χθες σαν κοτόπουλα στη σφαγή θα πηγάινανε.
το σύστημα έχει παγκόσμιες εφεδρείες.
το χθεσινό είχε προαπαοφασισθεί απο ξένους και εκτελέσθηκε απο ξένους.

τελεία.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
βρε μαλακα,αρχιδι μουνοπανο ffotiou αλλο οι ανθρωπινες σχεσεις και αλλο η συζητηση στον υπολογιστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι λες ρε ηλίθιε ; Αντικαθιστάς τις πραγματικές ανθρώπινες σχέσεις με την οθόνη του υπολογιστή ; Είναι σημαντικό αυτό που κάνεις εδώ και που έχει αντικαταστήσει την φυσική ανθρώπινη επαφή ; Είσαι παντελώς βλάκας ;
Βγες έξω καθυστερημένε , πήγαινε μια βόλτα , πάρε τηλέφωνο τους φίλους σου , κανονίστε έναν καφέ , μια εκδρομή , μια σύναξη στο σπίτι , μια ψησταριά με κρασιά και μπύρες στην ταράτσα , έναν κινηματογράφο , μια βόλτα με το αυτοκίνητο με τον καφέ στο πλαστικό κλπ κλπ κλπ...

Καταλαβαίνω τη μοναξιά , αλλά για να βγεις από αυτή , πρέπει να το θέλεις. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ο οικειοθελής μαρασμός της ψυχής , στόκο...
έλα πες μας τώρα....
πόσους κλώνους έχεις εδώ μέσα......

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

εισαι λιγο βλακας.δεν σκεφτεσαι.εχω ταξιδεψει με δεξαμενοπλοια και γκαζαδικα,δεν μπορεις να φανταστεις πως τρελαινεσαι οταν δεν εχεις εναν ανθρωπο να μιλησεις,η βλεπεις τα ιδια 3-4 προσωπα για μηνες.τρελαινεσαι.οταν ηρθε το ιντερνετ πολυς κοσμος βρηκε εκει μια διαφυγη.δεν λεμε οτι ειναι καλο να εισαι στην στερια και να εισαι κλεισμενος ολη μερα σε ενα σπιτι.αυτο ειναι κακως.υπαρχουν ομως και ανθρωποι που αναγκαστικα το ιντερνετ ειναι μια διεξοδο να μιλησεις,οταν δεν εχεις αλλη επιλογη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βρε μαλακα,αρχιδι μουνοπανο αλλο οι ανθρωπινες σχεσεις κμαι αλλο η συζητηση στον υπολογιστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
με ποιόν απο δω μέσα έχεις τσακωθεί εδώ ή όξω;
ε αυτουνούνε κλώνος είναι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εισαι λιγο βλακας.δεν σκεφτεσαι.εχω ταξιδεψει με δεξαμενοπλοια και γκαζαδικα,δεν μπορεις να φανταστεις πως τρελαινεσαι οταν δεν εχεις εναν ανθρωπο να μιλησεις,η βλεπεις τα ιδια 3-4 προσωπα για μηνες.τρελαινεσαι.οταν ηρθε το ιντερνετ πολυς κοσμος βρηκε εκει μια διαφυγη.δεν λεμε οτι ειναι καλο να εισαι στην στερια και να εισαι κλεισμενος ολη μερα σε ενα σπιτι.αυτο ειναι κακως.υπαρχουν ομως και ανθρωποι που αναγκαστικα το ιντερνετ ειναι μια διεξοδο να μιλησεις,οταν δεν εχεις αλλη επιλογη.

φαντάσου τα φαντάρια κάποτε που έστελναν γράμματα στο σπίτι τους...
ηλιθιοι κι αυτοί....

ή οι μετανάστες που δεν είχαν λεφτά για τηλέφωνο να επικοινωνήσουν με το σπίτι τους και περίμεναν σαν μαννα εξ ουρανού ενα γράμμα απ την πατρίδα....
κι αυτοί ηλίθιοι.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
με φιλας ενω σε βριζω,απο κει να καταλαβεις..
οταν με βριζουν βριζω,οταν σε βριζουν τους φιλας,ενταξει καταλαβαμε..
εχεις σοβαρο ψυχολογικο προβλημα,να το κοιταξεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τέσσερα εκατομύρια. Πόνεσε ε ;;; Σε είδες μέσα σε ΟΛΟ το post εεε ;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κλάψε...  :P

κλαψ.
μου γάμησες την ψυχολογία.
όλη μου η ζωή και η περιουσία είναι το νετ φανταστικέ μεγάλε κλώνε.
είμαι τελειωμένος οικονομικά, ψυχολογικά και κοινωνικά.
σ ευχαριστώ που μου το θυμίζεις και με επαναφέρεις στην πραγματικότητα.

Υ.Γ.
πολλά μπορεί να είμαι.
ανάρχιδο πουστράκι δειλό και ανύπαρκτο πάντως δεν υπήρξα ποτέ...
όταν παίρνω τηλέφωνο δεν αλλάζω τη φωνή μου.....
ξέρεις εσύ. το χεις σύστημα τελευταίε.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ο  ένας   κύριος  των  χθεσινών  βίντεο με  το  λοστάρι  και  την  κουκούλα λέγεται Αποστόλης  Σουκαράς , γνωστός  λογοτέχνης  του  πνευματικού  περιοδικού  Απολλώνειον Φως.

Πρώην «συνδικαλιστής»  της  ΕΘΕΛ .

Μου  αρέσουν  όσοι  εμπιστεύονται  την  Αστυνομία .
Είναι νόμος  ότι  ο μπάτσος  για  να  γλιτώσει  πρώτα  δίνει  τον  ρουφιάνο  του .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
με φιλας ενω σε βριζω,απο κει να καταλαβεις..
οταν με βριζουν βριζω,οταν σε βριζουν τους φιλας,ενταξει καταλαβαμε..
εχεις σοβαρο ψυχολογικο προβλημα,να το κοιταξεις
κάτσε να νιώσει ότι έχει ζωή τώρα ......
έλα να κάνουμε παρέα στο νετ εμείς τα δυστυχισμένα.
ο κλειδαρότρυπας σε βλέπει που γαμας, βαράει μαλακία και φωνάζει:
Πόσο αγάμητος είσαι ρε;
ααααααααααχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχα
πολύ πίκρα υπάρχει εκεί όξω.
το μαθα καλά αυτό εδώ στο μπουρδέλα.
ούτε που το φανταζόμουνα παλαιότερα πόση πικρα και καταπίεση υπάρχει.

Επισκέπτης
κλαψ.
μου γάμησες την ψυχολογία.
όλη μου η ζωή και η περιουσία είναι το νετ φανταστικέ μεγάλε κλώνε.
είμαι τελειωμένος οικονομικά, ψυχολογικά και κοινωνικά.
σ ευχαριστώ που μου το θυμίζεις και με επαναφέρεις στην πραγματικότητα.

Υ.Γ.
πολλά μπορεί να είμαι.
ανάρχιδο πουστράκι δειλό και ανύπαρκτο πάντως δεν υπήρξα ποτέ...
όταν παίρνω τηλέφωνο δεν αλλάζω τη φωνή μου.....
ξέρεις εσύ. το χεις σύστημα τελευταίε.

Ποιος είναι ρε ο Φωτίου;;;; Καινούριος πρέπει να είναι

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Μου εχει κανει εντυπωση ενα πραγμα περσονα..εχει τυχει να <<τσακωθω>> με ατομα που μου εχουν κανει επιθεση στο σαιτ(ελαχιστες περιπτωσεις),το πιστευεις οτι οταν τους ειπα μαλακες,μου απαντησαν.. ναι φιλε μου το ξερω..ε μετα δεν τους ξαναβρισα,καταλαβα οτι υπηρχε καποιο προβλημα ισως και το σεβαστηκα
Με τον συγκεκριμενο τωρα εγραψα οτι ειναι σημαντικες οι ανθρωπινες σχεσεις,αλλα ΚΑΙ το να μιλαμε στον υπολογιστη και να συζηταμε ειναι σημαντικο,αλλο το ενα αλλο το αλλο,δεν το καταλαβε...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom