Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 487K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
την παρουσα στιγμη;
μετα απο οοοοοοολη αυτη την Ιστορια,εδω και 35 μερες,με αποκορυφωμα το περασμενο διημερο;

ναι.. έχει και άλλους ο μπαξές για να διαλέξεις

Συνημμένα

• emver hotza.jpg
    emver hotza.jpg
    17,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • PolPot.jpg
    PolPot.jpg
    55,8 KB · Εμφανίσεις: 9

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ενας ανθρωπος με ειδικές ικανότητες ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ βρέθηκε και τους έδειξε τα αρχιδια του
images

ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ  
bowing-036.gif
bowing-036.gif
bowing-036.gif
μην έχεις αυταπάτες, απλά αυτός πήδηξε από το καράβι την έσχατη στιγμή, τόσα και τόσα χρόνια τους υποστήριζε.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
με τα ψυχολογικα που ειχε,ηταν ζητημα να καθαρισει κανα παιδακι εκει εξω
  δεν μας χρειαζεται αλλος Κορκονεας

επισης ο αλλος ο μπασταρδος που του κοπηκαν τα δακτυλα απο την κροτου λαμψης,

Έτσι  είναι 
Ψυχοπαθή  παιδάκια  με  ένα  γκλομπ
Λύσανε  τα  προβλήματά  τους

Και  πάμε  στο  θέμα  κρότου  λάμψης
Είμαι  αυτόπτης  μάρτυρας  στο  εξής  περιστατικό της  Τρίτης
Καθόμαστε  με  φίλο  μεσημεράκι  και  μιλάμε  με  τους  300 . Αρχίζουν  τα  επεισόδια . Μια  κυρία  μας  ψεκάζει  με μαλοξ . Θεός  τώρα  εγώ  Λακοστάκι  και  μαλοξ  στη  μούρη .

Σε κάποια  στιγμή  δεν  αντέχεται  το  χημικό  αποσυρόμαστε  μπροστα  από  το  GB  Corner .
Σε  κάποια  στιγμή  κατεβαίνει  μια  διμοιρία  ματατζήδων  με  χακί στολή από Κριεζώτου . Και  μας  στραβοκοιτάνε . Ο κόσμος  τους  αποδοκιμάζει .
Μιλάμε για  προώθηση  τμήματος  τελείως  μπουλουκηδόν . Με  τους  πιο πολλούς  από  τους  ματατζήδες  να  έχουν  χεστεί  απάνω  τους .

Στοιχίζονται  λοιπόν  και  λαμβάνουν  θέση με  πλάτη  στη Μ. Βρετταννία  όπου  είμαστε  εμείς  , 5-10  άτομα . Και  με  πλάτη  προς  τις  εξόδους  του  Μετρό

Εάν  έβγαιναν  από  το Μετρό  3  άτομα  με  σφεντόνες  είχαμε  σε  10 δευτερόλεπτα  μια  διμοιρία  λιγότερη .

Πάμε  παρακάτω  ο  έξω  αριστερά  αστυνομικός  κρατούσε  μία  κρότου  λάμψης . Από την  αγωνία  του  χόρευε . Πόδια  μπρος  πίσω . Έκανε  συνεχώς  την  ανακλαστική  κίνηση  να ρίξει  τη  χειροβομβίδα . Με  πλάτη  βέβαια σε  εμάς . Και  δώστου  κούνημα  από  το  τρακ .

Δεν  θα  μου  έκανε  εντύπωση  αν  ήταν  αυτός  που  ακρωτηριάστηκε

Μιλάμε  για  ανθρωπους  τρομαγμένους  και  τελείως  ανεκπαίδευτους .

Είναι  απορίας  άξιον  πως  κάθε  φορά  που γίνονται  διαδηλώσεις  δεν  θρηνούμε  εκατόμβες  νεκρών .

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
δηλαδή το "υγιές κεφάλι" δεν είναι δικαίωση ??

ελα ρε συ,μην με διαολιζεις
καταλαβε επιτελους τι θελω να πω

ναι.. έχει και άλλους ο μπαξές για να διαλέξεις

δεν θελεις να μαθεις τι θελω αυτην την στιγμη...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εγώ  αυτή  τη  στιγμή  κλίνω  προς  τον  Πολ Ποτ

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
 του ειπα του ΦΠ να θαυμασει Δημοκρατια οπου οποιος τολμησει να αντιταχθει στην κομματικη πειθαρχια
 καρατομειτε,με την ληξη της συνεφριασης και με συνοπτικες διαδικασιες...

Θεωρητικά το να διαφωνείς σε κάτι τόσο σημαντικής σημασίας είναι σαν να διαφωνείς με τον προϋπολογισμό, οπότε κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο.

Ο συγκεκριμένος, πιστεύω θα βγει κερδισμένος από τη διαγραφή και καλώς έκανε που περίμενε να τον διαγράψει και δεν ανεξαρτητοποιήθηκε μόνος του.

Τώρα όσον αφορά στην κατάσταση, το πιο σωστό είναι προσφυγή στην κάλπη και ανακατανομή των εδρών που να είναι πιο κοντά στην αναλογία των πολιτικών δυνάμεων στο λαό. Τώρα πιστεύω ότι είναι διαστρεβλωμένη αρκετά η λαϊκή εκπροσώπηση. Και με τέτοια διαστρέβλωση ελήφθη και σημαντική απόφαση... Μεγάλο λάθος...

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αυτός τι έπαθε, δεν του άρεσε ο ρυθμός ή του τραγούδαγαν μικρό συνέχεια το μικρό τυμπανιστή κι έπαθε ψυχολογικά;  :think:

333821861.jpg

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Είναι  απορίας  άξιον  πως  κάθε  φορά  που γίνονται  διαδηλώσεις  δεν  θρηνούμε  εκατόμβες  νεκρών .

το εγραψα καπου,σημερα ή χθες δεν θυμαμαι

20 αποφασισμενοι μπορουσαν να τους κανουν τεραστια ζημια,ακομα και θυματα
 αλλα δεν ειναι η λυση αυτη,να ματοκυλησουμε την χωρα

με λιγους ακομα κοπανημενους νοικοκυραιους στην επομενη διαδηλωση,και με την ανεχεια προ
 των πυλων,θα δεις μετεξελιξεις γκουεριλλα τακτικων που δεν θα πιστευεις στα ματια σου...

δεν χαιρομαι,αλλα ετσι θα γινει...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έτσι  είναι 
Ψυχοπαθή  παιδάκια  με  ένα  γκλομπ
Λύσανε  τα  προβλήματά  τους

Και  πάμε  στο  θέμα  κρότου  λάμψης
Είμαι  αυτόπτης  μάρτυρας  στο  εξής  περιστατικό της  Τρίτης
Καθόμαστε  με  φίλο  μεσημεράκι  και  μιλάμε  με  τους  300 . Αρχίζουν  τα  επεισόδια . Μια  κυρία  μας  ψεκάζει  με μαλοξ . Θεός  τώρα  εγώ  Λακοστάκι  και  μαλοξ  στη  μούρη .

Σε κάποια  στιγμή  δεν  αντέχεται  το  χημικό  αποσυρόμαστε  μπροστα  από  το  GB  Corner .
Σε  κάποια  στιγμή  κατεβαίνει  μια  διμοιρία  ματατζήδων  με  χακί στολή από Κριεζώτου . Και  μας  στραβοκοιτάνε . Ο κόσμος  τους  αποδοκιμάζει .
Μιλάμε για  προώθηση  τμήματος  τελείως  μπουλουκηδόν . Με  τους  πιο πολλούς  από  τους  ματατζήδες  να  έχουν  χεστεί  απάνω  τους .

Στοιχίζονται  λοιπόν  και  λαμβάνουν  θέση με  πλάτη  στη Μ. Βρετταννία  όπου  είμαστε  εμείς  , 5-10  άτομα . Και  με  πλάτη  προς  τις  εξόδους  του  Μετρό

Εάν  έβγαιναν  από  το Μετρό  3  άτομα  με  σφεντόνες  είχαμε  σε  10 δευτερόλεπτα  μια  διμοιρία  λιγότερη .

Πάμε  παρακάτω  ο  έξω  αριστερά  αστυνομικός  κρατούσε  μία  κρότου  λάμψης . Από την  αγωνία  του  χόρευε . Πόδια  μπρος  πίσω . Έκανε  συνεχώς  την  ανακλαστική  κίνηση  να ρίξει  τη  χειροβομβίδα . Με  πλάτη  βέβαια σε  εμάς . Και  δώστου  κούνημα  από  το  τρακ .

Δεν  θα  μου  έκανε  εντύπωση  αν  ήταν  αυτός  που  ακρωτηριάστηκε

Μιλάμε  για  ανθρωπους  τρομαγμένους  και  τελείως  ανεκπαίδευτους .

Είναι  απορίας  άξιον  πως  κάθε  φορά  που γίνονται  διαδηλώσεις  δεν  θρηνούμε  εκατόμβες  νεκρών .
άρα.....
τίνι τρόπο στέφθηκε με πλήρη επιτυχία η χθεσινή ειχείρησις κύριε των Δυνάμεων?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
άρα.....
τίνι τρόπο στέφθηκε με πλήρη επιτυχία η χθεσινή ειχείρησις κύριε των Δυνάμεων?

Ναι  είναι  απορίας  άξιον  πώς  έφεραν  εις  πέρας  την επιχείρηση  οι δυνάμεις  της  Ελληνική  Αστυνομίας .  :pipa3:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.417
Πόντοι
5.006
Υπάρχουν κανονες αντιμετώπισης περιστατικών με γκλοπς
Αλλά στου μαλάκα την πόρτα πάρε την πόρτα  και φύγε
[size=20pt]Απαγορεύεται να χτυπάς πάνω απο το ύψος των μοιρών[/size] γαμώ το ξεσταυρι σας  :headbang:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467
ελα ρε συ,μην με διαολιζεις
καταλαβε επιτελους τι θελω να πω
 δεν θελεις να μαθεις τι θελω αυτην την στιγμη...

Εγώ πάντως προτιμώ τον Φιδέλιο Πύργο.

Θα γίνουμε Κούβα. Φαΐ, όπως και τα υπόλοιπα, με το δελτίο.

Οι κουβανοί καταπολεμούν την κατάσταση με ρούμι, πούρα και διασκέδαση.

Εμείς αντί για ρούμι θα αρχίσουμε τα τσίπουρα και αντί για πούρα το καλαματιανό και το ρεθύμνης. Η διασκέδαση είναι δεδομένη.

(Να δείς τώρα που θα βγεί αυτός ο γεροπαράξενος ο θείος Πουρίνιο και θα μου πεί για να μου την σπάσει : Οι κουβανοί έχουν κουβανές για να διασκεδάζουν. Εμείς έχουμε κουβανές; Αλλά την έχω έτοιμη την απάντηση...)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Εγώ  αυτή  τη  στιγμή  κλίνω  προς  τον  Πολ Ποτ

Οχι
αυτο το γουρουνι ματοκυλισε τον Λαο του

Οχλοκρατια μεχρι να "εκλειψουν" ολοι οσοι μπηκαν στο κτιριο της Ελληνικης Βουλης εδω και 30 χρονια
συν ολων των παρατρεχαμενων τους

μετα θα δουμε για τον τυπο του πολιτευματος που θα εχουμε,μετα το ξεκαθαρισμα ΠΑΝΤΑ...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τί μου το παραθέτεις μωρη μουνα τότε; Για να σε ρωτάω και να μη μου λες;  :birdman:

Άλλη φορά να του το λες με πμ να μη ρωτάω και γίνομαι αδιάκριτος

Επειδή  είσαι  περίεργος , για  να  σκας  από  περιέργεια μετά .
Είμαστε  και  λίγο  σαδιστούληδες ξέρεις
Μουνόπανα
Παλιοχαρακτήρες
Διεστραμμένοι  αναρχοκομμουνιστές κ.λπ.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306