με τα ψυχολογικα που ειχε,ηταν ζητημα να καθαρισει κανα παιδακι εκει εξω
δεν μας χρειαζεται αλλος Κορκονεας
επισης ο αλλος ο μπασταρδος που του κοπηκαν τα δακτυλα απο την κροτου λαμψης,
Έτσι είναι
Ψυχοπαθή παιδάκια με ένα γκλομπ
Λύσανε τα προβλήματά τους
Και πάμε στο θέμα κρότου λάμψης
Είμαι αυτόπτης μάρτυρας στο εξής περιστατικό της Τρίτης
Καθόμαστε με φίλο μεσημεράκι και μιλάμε με τους 300 . Αρχίζουν τα επεισόδια . Μια κυρία μας ψεκάζει με μαλοξ . Θεός τώρα εγώ Λακοστάκι και μαλοξ στη μούρη .
Σε κάποια στιγμή δεν αντέχεται το χημικό αποσυρόμαστε μπροστα από το GB Corner .
Σε κάποια στιγμή κατεβαίνει μια διμοιρία ματατζήδων με χακί στολή από Κριεζώτου . Και μας στραβοκοιτάνε . Ο κόσμος τους αποδοκιμάζει .
Μιλάμε για προώθηση τμήματος τελείως μπουλουκηδόν . Με τους πιο πολλούς από τους ματατζήδες να έχουν χεστεί απάνω τους .
Στοιχίζονται λοιπόν και λαμβάνουν θέση με πλάτη στη Μ. Βρετταννία όπου είμαστε εμείς , 5-10 άτομα . Και με πλάτη προς τις εξόδους του Μετρό
Εάν έβγαιναν από το Μετρό 3 άτομα με σφεντόνες είχαμε σε 10 δευτερόλεπτα μια διμοιρία λιγότερη .
Πάμε παρακάτω ο έξω αριστερά αστυνομικός κρατούσε μία κρότου λάμψης . Από την αγωνία του χόρευε . Πόδια μπρος πίσω . Έκανε συνεχώς την ανακλαστική κίνηση να ρίξει τη χειροβομβίδα . Με πλάτη βέβαια σε εμάς . Και δώστου κούνημα από το τρακ .
Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ήταν αυτός που ακρωτηριάστηκε
Μιλάμε για ανθρωπους τρομαγμένους και τελείως ανεκπαίδευτους .
Είναι απορίας άξιον πως κάθε φορά που γίνονται διαδηλώσεις δεν θρηνούμε εκατόμβες νεκρών .