pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Είχανε μια φορά κλέψει ένα μπάτσο στα ρέστα και είχε προηγούμενα με τον καταστηματάρχη
Δεν κλέβουμε εκκλησίες .
Κι η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες .
Εσύ είσαι τώρα αριστερός ?
Δεν είναι κακό να είσαι δεξιός , επιλογή είναι .
Διαφορετική από τη δική μου
Αλλά επιλογή .
απο που και ως που ρε??? ΠΑΣΟΚΟΣ δεν είσαι??? αρα δεξιος...
Είχανε μια φορά κλέψει ένα μπάτσο στα ρέστα και είχε προηγούμενα με τον καταστηματάρχη
Ρε αντε και γαμησου πουτανας γεννα
Να σε καψω Γιαννη,να σε αλειψω λαδι
α γαμησου!!!!
Είναι και ο λάττε γάμα τα ...To τραγικό είναι ότι γενικά, θα μπορούσε να ισχύει αυτό!
μπα στα αρχιδια τους για την περιουσια του αλλου,δεν χρειαζεται να εχουν προηγουμενα,μπορει να ειδαν κανεναν που να εμοιαζε με καποιον που τους πεταξε πετρουλα,και να σπασουν το μαγαζι τουTo τραγικό είναι ότι γενικά, θα μπορούσε να ισχύει αυτό!
μπα στα αρχιδια τους για την περιουσια του αλλου,δεν χρειαζεται να εχουν προηγουμενα,μπορει να ειδαν κανεναν που να εμοιαζε με καποιον που τους πεταξε πετρουλα,και να σπασουν το μαγαζι του
μεροκαματιαρη για να κανουν την καυλα τους.σαμπως θα του τα πληρωσει κανεις;
To τραγικό είναι ότι γενικά, θα μπορούσε να ισχύει αυτό!
αααααχαχχαχααχχα
είναι μια χαρά οργανωμένο απο την αρχή ως το τέλος...
πουράκο τι έγραφα το πρωί για το ποιούς πρέπει να φοβάσαι;
μάι απολοτζιες φορ δι ινκονβίνιενς μπάι ολ μινς δις ιζ ανακσέπταμπλ.
(μπατ γουι ορντερντ ιτ)
αααααααααααχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα
Αμα ακουσετε τις δηλωσεις Παπουτση για τα επεισοδια και την Αστυνομια,θα φριξετε
Θελει.....να μην πω τι θελει..<!!!!!!
Αμα ακουσετε τις δηλωσεις Παπουτση για τα επεισοδια και την Αστυνομια,θα φριξετε
Εμένα μου άρεσε η απορία του, για το που βρέθηκαν τόσα καπνογόνα από τους ταραξίες.
Για το που βρέθηκαν τα τόσα χημικά που χρησιμοποίησαν οι Μ.Α.Τ. δεν εξέφρασε απορία. Άρα γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση ;)
Εσυ καταλαβες πως το ειπε ο πουρ?Καταλαβαίνεις τι διαβάζεις? :|
Εσυ καταλαβες πως το ειπε ο πουρ?