Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 487K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κοίτα  όταν  δεν  τον  πιάνει  το  εθνκοπατριωτικό  του  είναι  σχεδόν  νορμάλ  .
Μπέσα !
Ε  δεν  έφαγε  δυο  γκλομπιες , χάθηκε  η  ευκαιρία  να  ανανήψει.
Έχει  και  ένα  θέμα  με  το φίλο  του  το  Σουκαρά  και  το Απολλώνειο Φως !
Στην άλλη  διαδήλωση  τώρα .
μαλάκα οι δικοί τους αλληλοκαρφώνονται για το ποιός έκανε το χθεσινό και αυτός σήμερα μας μιλάει για τα τσιράκια του συστήματος τους αριστερούς.

κάποια στιγμή που θα πάρω σύνταξη θα μελετήσω τη ζωή ενός τυπά σαν του μέμου.
απο τα παιδικά χρόνια. να δω τι του έκαναν στο σπιτι ή στο σχολείο ή τι dna έχει κληρονομήσει.

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
το αμεσως προηγουμενο ποστ σου,ηταν σωστο και συμφωνω
και σε αυτο εχεις δικιο

θα ερθει η ωρα τους,γι'αυτο και ειπα προηγουμενως για Οχλοκρατια για καποιο διαστημα
θα γινει και αυτο,ειναι μαθηματικως βεβαιο...

Προσεξε να δεις τωρα.Εγω ειμαι δεξιος.Εσυ εισαι αριστερος οπως εχω καταλαβει.Θελουν παση θυσια να ειμαστε απεναντι και να παιζουμε και ξυλο.Ετσι μονο κοιμουνται με το κεφαλι τους καθαρο.Σου λεει τα κοτοπουλα παλι εχουν τσιμπισει.Απο χτες ομως βλεπω το πραγμα να αλλαζει.Θα τους γαμησει ο καθε πικραμενος σε λιγο καιρο και δεν τα τον νοιαζει τι ειναι ο διπλανος του.Γιατι οι ματατζιδες χτες εδειξαν μια σταση που εκτος απο προκλητικη ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ.

Επισκέπτης
  ε ναι ρε συ
  το πρωι ενας συνδικαλας της ΕΛ.ΑΣ στον Καμπουρακη,παραδεχτηκε ευθεως οτι το Κεντρο Επιχειρησεων
  εδινε διαταγες να κανουν εκτεταμενη ριψη χημικων με την ρηση"ΡΙΧΤΕ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ-ΡΙΧΤΕ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ"

Σκοπος ηταν να καταστησουν αποπνικτικη την Πλατεια για να μην μαζευτει ο κοσμος

αλλα οπως λεει και ενας φιλος αλλου:

"Ξερεις τι θελουν;να ξαναμαζευτει καμμια 500 χιλιαρια κοσμος στην πλατεια σημερα,και να αρχισουμε
  και παλι τον χορο,τα ταμπουρλα,την τρελιτσα..."

υπο την επηρεια των χημικων στα πλεμονια μου,δεν ακουγεται και εντελως  ασχημη ιδεα...
Πρωτα απ'ολα δεν ειμαι κουκουε και δεν θελω να εχω σχεση με το κουκουε μετα τον 12/08.

Ξερεις για πιο ποστ λεω.

Δευτερον,μια απο τα ιδια οσα ποστ ειδα(δεν τα ειδα ολα),δεν το λεω για σενα:Οι κακοι προβοκατορες που αμαυρωσαν και τα ρεστα,και που ειναι το κουκουε που εχει αντιπροβοκατορες(που ΄σαι ρε σκασκε?)και τα ρεστα.

Εν πασει περιπτωσει σου απανταω για αυτο που λες περι πλατειας με μισο μυριο.

Θελετε τετοιο πραμα?

Πολυ ωραια:ΕΞΑΥΛΩΣΤΕ οποιαδηποτε διμοιρια ξεμυτισει απο τις παρακειμενες οδους,η διανοηθει να ριξει δακρυγονα με το Μ-79 και θα εχετε τις προυποθεσεις να μαζεψετε οχι μισο αλλα ενα μυριο.Στειλτε οποιον μπατσο διανοηθει να πατησει ποδι στο ΚΑΤ,παρτε του τα σωβρακα,με μια λεξη ΞΕΚΑΝΤΕ την διμοιρια,ως στρατιωτικο σχηματισμο.

Και φυσικα θα μπορειτε ΜΕΤΑ ανετοτατα να εκβιασετε σοβαρα τον ΓΑΠ για μεσοπροθεσμο(που ψηφιστικε αλλα δεν εχει σημασια):Παντα εξαυλωνοντας τις διμοιριες,οχι με λυραρηδες,τραγουδακια και χορους.

Ολα τα υπολοιπα του τυπου,προβοκατορες,κουκουλοφοροι και να 'χαμε να λεγαμε σημαινουν ενα πραμα και μονον:Οτι αυτοι που τα υποστηριζουν σε καμμια μα καμμια περιπτωση δεν προκειται να αντισταθουν οτιδηποτε και αν ριξουν τα ΜΑΤ,οσο ξυλο και να φανε,οσα δακρυγονα και να πιουνε,και οσα λιθαρια ψηλοκρεμαστα αν τους ερθουν.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
μαλάκα οι δικοί τους αλληλοκαρφώνονται για το ποιός έκανε το χθεσινό και αυτός σήμερα μας μιλάει για τα τσιράκια του συστήματος τους αριστερούς.

κάποια στιγμή που θα πάρω σύνταξη θα μελετήσω τη ζωή ενός τυπά σαν του μέμου.
απο τα παιδικά χρόνια. να δω τι του έκαναν στο σπιτι ή στο σχολείο ή τι dna έχει κληρονομήσει.
ποιος μεμος βρε μαλακα και εσυ.καποιος κλωνος ειναι απο την παρεα του νωντα,αβραμη και σια.ολο με αυτους ασχολειται και βαζει κατι  :grouphug: :grouphug: :grouphug:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πρωτα απ'ολα δεν ειμαι κουκουε και δεν θελω να εχω σχεση με το κουκουε μετα τον 12/08.

Ξερεις για πιο ποστ λεω.

Δευτερον,μια απο τα ιδια οσα ποστ ειδα(δεν τα ειδα ολα),δεν το λεω για σενα:Οι κακοι προβοκατορες που αμαυρωσαν και τα ρεστα,και που ειναι το κουκουε που εχει αντιπροβοκατορες(που ΄σαι ρε σκασκε?)και τα ρεστα.

Εν πασει περιπτωσει σου απανταω για αυτο που λες περι πλατειας με μισο μυριο.

Θελετε τετοιο πραμα?

Πολυ ωραια:ΕΞΑΥΛΩΣΤΕ οποιαδηποτε διμοιρια ξεμυτισει απο τις παρακειμενες οδους,η διανοηθει να ριξει δακρυγονα με το Μ-79 και θα εχετε τις προυποθεσεις να μαζεψετε οχι μισο αλλα ενα μυριο.Στειλτε οποιον μπατσο διανοηθει να πατησει ποδι στο ΚΑΤ,παρτε του τα σωβρακα,με μια λεξη ΞΕΚΑΝΤΕ την διμοιρια,ως στρατιωτικο σχηματισμο.

Και φυσικα θα μπορειτε ΜΕΤΑ ανετοτατα να εκβιασετε σοβαρα τον ΓΑΠ για μεσοπροθεσμο(που ψηφιστικε αλλα δεν εχει σημασια):Παντα εξαυλωνοντας τις διμοιριες,οχι με λυραρηδες,τραγουδακια και χορους.

Ολα τα υπολοιπα του τυπου,προβοκατορες,κουκουλοφοροι και να 'χαμε να λεγαμε σημαινουν ενα πραμα και μονον:Οτι αυτοι που τα υποστηριζουν σε καμμια μα καμμια περιπτωση δεν προκειται να αντισταθουν οτιδηποτε και αν ριξουν τα ΜΑΤ,οσο ξυλο και να φανε,οσα δακρυγονα και να πιουνε,και οσα λιθαρια ψηλοκρεμαστα αν τους ερθουν.

Ρε  μανάρι  ωραία  άμα  βρώ  2ο  ΑΚ 47  να  σου  το  δώκω  να  μου  κάνεις  παρέα ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προσέχτε γιατί ο αναγραμματισμός του ράμπο οδηγεί στο ρόμπα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ξερεις για πιο ποστ λεω.

Ξερω...
 Δεν ξερω τι μπορει να συζητησουμε αυριο μεθαυριο,αλλα δεν εχω το ψυχικο  κουραγιο να σου
 απαντησω,εχω μαυρισμενη καρδια και ψυχη...

Και εκτος ενος-δυο ποστ που εκανα δεν συνηθιζω να σκυλευω (τα πεθαμενα μεσα μου πλεον)ιδανικα
 και πιστευω που μου μεταδωσαν οι παππουδες μου....

Μια πολυ συγκεκριμενη στιγμη,μια ΠΟΛΥ συγκεκριμενη στιγμη,εφτασε για να με κανει
 πικραμενο για μια ζωη,μεσα μου...

Θα ηθελα να μας δινοταν η δυνατοτητα να καναμε αυτη την κουβεντα καποια αλλη στιγμη,εδω ή αλλου
 Αλλα τωρα δεν μπορω να μπω σε αυτη τη φαση

Επισκέπτης
 Ξερω...
 Δεν ξερω τι μπορει να συζητησουμε αυριο μεθαυριο,αλλα δεν εχω το ψυχικο  κουραγιο να σου
 απαντησω,εχω μαυρισμενη καρδια και ψυχη...

Και εκτος ενος-δυο ποστ που εκανα δεν συνηθιζω να σκυλευω (τα πεθαμενα μεσα μου πλεον)ιδανικα
 και πιστευω που μου μεταδωσαν οι παππουδες μου....

Μια πολυ συγκεκριμενη στιγμη,μια ΠΟΛΥ συγκεκριμενη στιγμη,εφτασε για να με κανει
 πικραμενο για μια ζωη,μεσα μου...

Θα ηθελα να μας δινοταν η δυνατοτητα να καναμε αυτη την κουβεντα καποια αλλη στιγμη,εδω ή αλλου
 Αλλα τωρα δεν μπορω να μπω σε αυτη τη φαση
Δεν χρειαζεται ουτε να τσατιζεσαι ουτε να πικραινεσαι.

Και κατι ακομα,οταν γραφω εξαυλωση δεν εννοω(απαραιτητα)εξοντωση:Εννοω οτι η διμορια"χανεται"απο τον χαρτη του επιτελειου.Το ξεβρακωμα ειναι υπεραρκετο(που δεν ειναι εφικτο αλλα λεμε).

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Mπα!!!! Τι μας λέτε; Και το ΗΚ 11 θα το κουβαλάω πάλι εγώ;  :tickedoff:

Ρε  μάνα  μου  που  ξανακούστηκε  αντάρτικο πόλης  με  οπλοπολυβόλο ?

Σε  τέτοια  περίπτωση  θα  ήταν  αποδεκτό   το RPK  Η  το  FALO

τεσπα  και  το  ποζέ  του  γκαμπα  καλό είναι

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Δεν χρειαζεται ουτε να τσατιζεσαι ουτε να πικραινεσαι.

Και κατι ακομα,οταν γραφω εξαυλωση δεν εννοω(απαραιτητα)εξοντωση:Εννοω οτι η διμορια"χανεται"απο τον χαρτη του επιτελειου.Το ξεβρακωμα ειναι υπεραρκετο(που δεν ειναι εφικτο αλλα λεμε).

Δεν  γίνεται  αυτό !

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467
Δεν απαρνιεμαι ποτε το πιστο μου 1911 και το Lebeau Courally μου....

Έχουμε διαφορετικά γούστα αγαπητέ. http://[URL unfurl="true"]www.sigsauer.com/upFiles/catalog/product/P229-1-Nitron-thumb-Hero.jpg[/img[/URL]]

[QUOTE="pouranger, post: 2940734"]
Ρε  μάνα  μου  που  ξανακούστηκε  αντάρτικο πόλης  με  οπλοπολυβόλο ?
[/quote]

Εγώ τους τα είπα, αλλά αυτό μου δώσανε. Τί να κάνω.  :dunno:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom