Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 487K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Και καλα ο Δ.Υ. παει στο διαολο,εχει καποιο συμφερον..ο μαλακας Ι.Υ. που βγαινει και πανηγυριζει οταν βγαινει το εκαστοτε κομμα,τι σου λεει;

ανέφερα ένα κάρο λόγους.. όλο και κάποιος θα ταιριάζει..

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
αδερφέ αλήθεια σου λέω.
θέλω να γνωριστούμε, να μου γνωρίσεις τους γονείς σου να μου πούνε τι σου έκαναν μικρό και δε στο λένε.

ατυχησες, με εκπροσωπους του κεφαλαιου που κανουν αντισταση εκ παρισιων εγω δε συναντιεμαι για να εκμεταλλευτω κουτουπωνοντας αθωες εργατριες μεταναστριες που ο καπιταλισμος εριξε στα κωλομπαρα και τα στριπτιζαδηκα :P

παντως βλεπω οσου προετρεξαν να με κατακρινουν, εκαναν αβαβα τα γεγονοτα που παρεθεσα... δε πειραζει, ακομη και η σιωπη ορισμενες φορες ΦΩΝΑΖΕΙ πιο δυνατα απο την οποιαδηποτε ντουντουκα...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Πριν λιγο στη Βουλη, ο Τσιπρας φωναξε πως δεν επιτρεπει το καταστατικο της Βουλης στις ονομαστικες ψηφοφοριες να αιτιολογει κανεις την ψηφο του, πραγμα που εγινε 2 φορες χτες. Η απαντηση του Πετσαλνικου:

Εχει γινει και στο παρελθον αυτο, απλως εκανε μια μικρη εισαγωγη (!!!)

Και ΦΥΣΙΚΑ, αφου εχει γινει στο παρελθον ενω ΔΕΝ προβλεπεται, ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ το κανουμε ξανα και αμα γουσταρετε.

Ξερω πως δεν ειναι τιποτα επι της ουσιας το συγκεκριμενο. Ειναι ομως ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ της αισχρης νοοτροπιας τους, ακομα και σε ησσονος σημασιας θεματα να μην παραδεχονται οτι εγινε λαθος.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467
ααα μην το λές αυτό.. πως δεν το σκέφτονται.. και πολύ καλά μάλιστα.. θα ρίξουν την ψήφο στον βουλευτάκο που τους διόρισε, που τους νομιμοποίησε το αυθαιρετάκι, που τους έσβησε εκείνο το πρόστιμο στην εφορία-αγορανομία-υγειονομικό, που καθάρισε με εκείνον τον μαλάκα εφοριακό που ήθελε να τους βάλει πρόστιμο γιατί δεν απέδωσαν ΦΠΑ (άκουσον-άκουσον τον παλιοφασίστα),που τους έβγαλε την αναπηρική συνταξούλα με 2.192 μεροκάματα και πλήρη υγεία στα 42 ως πάσχοντες από οξεία κάτιτι (συνήθως τεμπελίτιδα ή λαμογίτιδα), που καθάρισε και βγήκε με μείωση ποινής ο τρίτος ξάδελφος που τον είχαν πιάσει άδικα γιατί είχε μια μικρή καλλιέργεια 4.327 δέντρων για προσωπική χρήση, που κανόνισε με την τράπεζα τον ευνοικό διακανονισμό για εκείνο το διακοποδάνειο (εκείνο μωρέ που πήγα με την Σούλα το καλο κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ....

και έτσι θα έχουμε καινούργια κυβέρνηση με παλιά (αλλά δεόντως δοκιμασμένα) υλικά... και φυσικά μιά βδομάδα μετά τις εκλογές θα βγαίνουνε στο σύνταγμα αγανακτησμένοι...

Σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα. Η πλειοψηφία ακολουθεί αυτούς τους χρυσούς κανόνες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πριν λιγο στη Βουλη, ο Τσιπρας φωναξε πως δεν επιτρεπει το καταστατικο της Βουλης στις ονομαστικες ψηφοφοριες να αιτιολογει κανεις την ψηφο του, πραγμα που εγινε 2 φορες χτες. Η απαντηση του Πετσαλνικου:

Εχει γινει και στο παρελθον αυτο, απλως εκανε μια μικρη εισαγωγη (!!!)

Και ΦΥΣΙΚΑ, αφου εχει γινει στο παρελθον ενω ΔΕΝ προβλεπεται, ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ το κανουμε ξανα και αμα γουσταρετε.

Ξερω πως δεν ειναι τιποτα επι της ουσιας το συγκεκριμενο. Ειναι ομως ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ της αισχρης νοοτροπιας τους, ακομα και σε ησσονος σημασιας θεματα να μην παραδεχονται οτι εγινε λαθος.

καλά και αυτό το μαλακιστήρι τώρα το θυμήθηκε ???? κατόπιν εορτής ???

όσο για την νοοτροπία .. εδώ πριν χρόνια δεν δίστασαν να πούνε στην Βουλή το εξής αμίμητο

"Ο κανονισμός της Βουλής επιβάλλει η εκλογή προέδρου της δημοκρατίας να γίνεται με μυστική ψηφοφορία με ομοιόμοφα ψηφοδέλτια. Δηλαδή του ιδιου σχήματος και μεγέθους. Δεν αναφέρει τίποτε περί χρώματος"

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Tranny δεν μας  δείχνεις  κανένα  καλλιτεχνικό φωτό , καλύτερά  σου ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467

Θα το έγραφα, αλλά το Θεώρησα γλωσσικό πλεονασμό. Και όπως γνωρίζετε είμαι πολύ προσεκτικός στις διατυπώσεις μου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Θα το έγραφα, αλλά το Θεώρησα γλωσσικό πλεονασμό. Και όπως γνωρίζετε είμαι πολύ προσεκτικός στις διατυπώσεις μου.

αντιθέτως θέλω να τονίσω το μέγεθος.. αλλο πλειοψηφία 51%, άλλο 65% και άλλο 85%... πελιοψηφία, μεγάλη πλειοψηφία, πολύ μεγάλη πλειοψηφία

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
πονάει η αλήθεια πουρούλη ????

Γαμώ  τη  δεξιά  σας  μόνο  με  κλισέ  μπορείτε  να  μιλάτε ?
Ακου  πονάει  η  αλήθεια ...
Ο έρωτας  είναι τυφλός ...
Αν  δεν  είχα  φάει  στις  11 θα  πεινούσα  στις  12.30
Η νύχτα  διαλύεται  όταν ξημερώσει  ηλιόλουστη  μέρα
Όταν  ο  Χότζας  κλάνει  οι  πιστοί χέζουνε  
κ.λπ.

ΥΓ 

Από  το  private voyeur τα  κατεβάζεις  όλα  αυτά ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Γαμώ  τη  δεξιά  σας  μόνο  με  κλισέ  μπορείτε  να  μιλάτε ?
Ακου  πονάει  η  αλήθεια ...
Ο έρωτας  είναι τυφλός ...
Αν  δεν  είχα  φάει  στις  11 θα  πεινούσα  στις  12.30
Η νύχτα  διαλύεται  όταν ξημερώσει  ηλιόλουστη  μέρα
Όταν  ο  Χότζας  κλάνει  οι  πιστοί χέζουνε  
κ.λπ.

ΥΓ 

Από  το  private voyeur τα  κατεβάζεις  όλα  αυτά ?

ως συνήθως το στρίβειν δια του αρραβώνος .. αλλα ρωτάω άλλα απαντάς..

είναι ή δεν είναι αλήθεια πουρούλη αυτά που λέω ????

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467
αντιθέτως θέλω να τονίσω το μέγεθος.. αλλο πλειοψηφία 51%, άλλο 65% και άλλο 85%... πελιοψηφία, μεγάλη πλειοψηφία, πολύ μεγάλη πλειοψηφία

Λίγη σημασία έχει. Ψες με 154 σύν ένα ναι  μίας τερατογέννεσης από διασταύρωση βατράχου με αγελάδα, πέρασε το μεσοπρόθεσμο. Αυτός ο αριθμός σε τι ποσοστό αντιστοιχεί;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Λίγη σημασία έχει. Ψες με 154 σύν ένα ναι  μίας τερατογέννεσης από διασταύρωση βατράχου με αγελάδα, πέρασε το μεσοπρόθεσμο. Αυτός ο αριθμός σε τι ποσοστό αντιστοιχεί;

έγραψες...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ως συνήθως το στρίβειν δια του αρραβώνος .. αλλα ρωτάω άλλα απαντάς..

είναι ή δεν είναι αλήθεια πουρούλη αυτά που λέω ????

Τώρα  θες  απάντηση ?

Υ.Γ.
Λέγε  ρε  μαλάκα  το site , στείλε  το  σε  pm  εν  τέλει  στους  άλλους  εγώ  θα  λέω  ότι όντως  είναι  γκόμενές  σου !

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

51.66% της Βουλής...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ωπα... Μου την ρίχνετε την βατραχογελάδα... Διαθέτει τεράστιο πολιτικό εκτόπισμα...
τεράστιον εκτόπισμα .. τω όντι...

λες το εκτόπισμα να αυξάνει και το ποσοστόν  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

περίπου 40% του εκλογικού σώματος δλδ επί των εγκύρων.
με απλή αναλογική δε (χωρίς τον επαίσχυντο νόμο με το πριμ του +50) μιλάμε για κάρεντ εκλογικό σώμα με βάση το 09 γύρω στο 36%...........

αμα δε, κάναμε και δημοψήφισμα, το 30% είναι όνειρο απατηλό για την δημοκρατική παράταξη.

αααααααααααααχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom