Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μμμ...μάλιστα...μου έτρεξε...δεν μου τρέχει το βίντεο
μμμμμ...όταν θάβουμε τους "δικούς μας"
ωραία...
μια χαρά οργουελικά πράγματα...
μμμ...μάλιστα...μου έτρεξε...δεν μου τρέχει το βίντεο
Μάθε να διαβάζεις Ελληνικά κολλημένε του Internet με τα 50.000 μηνύματα. Δεν εξέφρασα άποψη - παρέθεσα απόψεις και είπα ότι με καλύπτουν όταν ο άλλος από το ράδιο που τον ακούω καθημερινά λέει ήμουν με τη γκόμενα στο πάρκινγκ και θα μας σκότωναν.όχι
αλλά ούτε και κάνω αναλύσεις της κατάστασης βλέποντας ειδήσεις στη ΝΕΤ.
συστηματικά αρχιδάκια είστε.
έχετε καλή εκπαιδευση.
όταν όμως αποκτήσει και ο μέσος μαλάκας την εκπαίδευση του μέσου ΠΑΜΕτζή ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.
Το ΠΑΜΕ έχει σημαίες , αλλά έχει και εκπαιδευμένους αντιπροβοκάτορες, δεν τους θέλαμε πάρτε τα αρχίδια μου τώρα .
γαμιόλη σκουλίκι δεν έχω δει ούτε 10 λεπτά τιβι.Μάθε να διαβάζεις Ελληνικά κολλημένε του Internet με τα 50.000 μηνύματα. Δεν εξέφρασα άποψη - παρέθεσα απόψεις και είπα ότι με καλύπτουν όταν ο άλλος από το ράδιο που τον ακούω καθημερινά λέει ήμουν με τη γκόμενα στο πάρκινγκ και θα μας σκότωναν.
Παπάρα - και συ TV έβλεπες και πουλάς και πνεύμα παλιορόμπα ξεκούμπωτη.
Τroll,γαμιόλη σκουλίκι δεν έχω δει ούτε 10 λεπτά τιβι.
και που σαι γαμιολάκο.
δε σε γαμάω άλλο.
κατάλαβες αρχίδι;
Δεν ξερω αν τον ψηφιζεις,αλλα θα σε στενοχωρησω.πολυ καλα του εκαναν,εκτος απο την πισωπλατη ροπαλια.Οχι μονο καφεδες και νερα,αλλα και ροχαλες και σκατα αν ειχαν επρεπε να του πεταξουν.Ρε σεις τι προβοκατσια ηταν αυτη με τον ταχα μου ταχα μου προπηλακισμο
του Αθανασιαδη;
ειναι για γελια τα στρακια...
Δεν ξερω αν τον ψηφιζεις,αλλα θα σε στενοχωρησω.πολυ καλα του εκαναν,εκτος απο την πισωπλατη ροπαλια.Οχι μονο καφεδες και νερα,αλλα και ροχαλες και σκατα αν ειχαν επρεπε να του πεταξουν.
Μεχρι μια μερα πριν την ψηφοφορια διαλαλουσε οτι δεν θα το ψηφισει το νομοσχεδιο,και τελικα πηγε και το ψηφισε.
Δεν ξερω αν τον ψηφιζεις,αλλα θα σε στενοχωρησω.πολυ καλα του εκαναν,εκτος απο την πισωπλατη ροπαλια.Οχι μονο καφεδες και νερα,αλλα και ροχαλες και σκατα αν ειχαν επρεπε να του πεταξουν.
Μεχρι μια μερα πριν την ψηφοφορια διαλαλουσε οτι δεν θα το ψηφισει το νομοσχεδιο,και τελικα πηγε και το ψηφισε.
Στημενο για ποιο λογο;να τον λυπηθει ο κοσμος;καταλαβες τι εγραψα ή να μην ασχολιεμαι με τα γραπτα σου;
διαβαζε προσεκτικα σε παρακαλω,ειμαι πολυ κουρασμενος και ταλαιπωρημενος και τα
νευρα μου ειναι σε λεπτοτατη ισορροπια...
Καραστημενο ηταν
εεε θα του τάξανε καμμιά θεσούλα υφυπουργού ή καμμια 50αρια διορισμούς με 5μηνες συμβάσεις..
Στημενο για ποιο λογο;να τον λυπηθει ο κοσμος;
αλλες ειναι οι υποσχετικες που πηρε
εχει και μια σχεση με την ΔΕΗ και το εχει εννοια η τυχη της εταιριας
Και εχεις την εντυπωση οτι με αυτο θα τον λυπηθουν.επειδη εφαγε 5 καφεδες στην μουρη και 3 μπουκαλια νερο.αρχιζεις και ξυπνας
με τι μουτρα θα γυρισει στην εκλογικη του περιφερεια;
χρειαζοταν κατι και το εστησε
Κανεναν απο τους 300 δεν νοιαζει η χωρα,κανεναν,ουτε εναν.σε ολους κανουν μειωσεις.αυτοι ποσα παιρνουν;αμα ειχε αρχιδια ο πρωθυπουργος,θα ελεγε,μισθο ολοι οι πολιτικοι 800 ευρω.οσα παιρνουν οι Δ.Υ.Σεντ παραπανω.κανενα επιδομα,κανενα προνομιο.ουτε ασυλια.τιποτα.να βλεπαμε ποιοι θα εμεναν.αλλα δεν θα το κανει.γιατι ο πρωτος που θα εφευγε θα ηταν αυτος.ναι καλά.. επίσημη υποσχετική ότι το θέμα ΔΕΗ θα επανεξεταστεί.. αρχίδια καλαβρέζικα... λες και τον καίει περισσότερο η ΔΕΗ από την πάρτη του...