Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 487K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
όχι
αλλά ούτε και κάνω αναλύσεις της κατάστασης βλέποντας ειδήσεις στη ΝΕΤ.
συστηματικά αρχιδάκια είστε.
έχετε καλή εκπαιδευση.
όταν όμως αποκτήσει και ο μέσος μαλάκας την εκπαίδευση του μέσου ΠΑΜΕτζή ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.
Μάθε να διαβάζεις Ελληνικά κολλημένε του Internet με τα 50.000 μηνύματα. :jerking: Δεν εξέφρασα άποψη - παρέθεσα απόψεις και είπα ότι με καλύπτουν όταν ο άλλος από το ράδιο που τον ακούω καθημερινά λέει ήμουν με τη γκόμενα στο πάρκινγκ και θα μας σκότωναν.

Παπάρα - και συ TV έβλεπες και πουλάς και πνεύμα παλιορόμπα ξεκούμπωτη. :jerking:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Το  ΠΑΜΕ  έχει σημαίες , αλλά  έχει  και  εκπαιδευμένους  αντιπροβοκάτορες, δεν  τους  θέλαμε  πάρτε  τα  αρχίδια  μου  τώρα .

Επετρεψε μου σε παρακαλω,με ολο το σεβασμο που σου εχω,να εχω διαφορετικη αποψη,που θα χαρω
να σου αναπτυξω σε αλλυς χωρους,ζωντανους (όόόόποτε κατσει και αν κατσει)ή διαδικτυακους

Λυπαμαι αφανταστα,αλλα με προδωσαν πισωπλατα την ωρα της Μαχης!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μάθε να διαβάζεις Ελληνικά κολλημένε του Internet με τα 50.000 μηνύματα. :jerking: Δεν εξέφρασα άποψη - παρέθεσα απόψεις και είπα ότι με καλύπτουν όταν ο άλλος από το ράδιο που τον ακούω καθημερινά λέει ήμουν με τη γκόμενα στο πάρκινγκ και θα μας σκότωναν.

Παπάρα - και συ TV έβλεπες και πουλάς και πνεύμα παλιορόμπα ξεκούμπωτη. :jerking:
γαμιόλη σκουλίκι δεν έχω δει ούτε 10 λεπτά τιβι.
δεν είναι ενημέρωση αυτό.
το ιντερνετ μια χαρα έχει πιο αδέκαστη πληροφορηση.
ούτε χρειάζομαι το μαλάκα απο το πάρκινγκ να μου πει. κάνω τις αναγωγές μου απο αυτά που βγαίνουν στη ροή της πληροφόρησης.

και που σαι γαμιολάκο.
όταν το 08 καιγόταν η Αθήνα οι φασίστες της δεξιάς είχαν δώσει εντολή στα ματ να κρατάνε στάση αναμονής για εκτόνωση.
ψες η δημοκρατική παράταξη εδωσε εντολή για βολές κατά ρυπάς σε ό,τι κινείται.

δε σε γαμάω άλλο.
γιατί στην επομενη ασήμαντη αφορμή αστυνομικής βίας ο μέσος μαλάκας δε θα αποτρέψει τους παμετζήδες να σας γαμήσουν τα γενέθλια.... μάλλον θα τους φτιάχνει στο μπακγκράουντ τις μολότωφ.
κατάλαβες αρχίδι;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ρε σεις τι προβοκατσια ηταν αυτη με τον ταχα μου ταχα μου προπηλακισμο
 του Αθανασιαδη;

ειναι για γελια τα στρακια...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Συζητηση χωρις μπινελικι ειναι δυνατον να γινει;μαλον ακατορθωτο ε;

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
γαμιόλη σκουλίκι δεν έχω δει ούτε 10 λεπτά τιβι.

και που σαι γαμιολάκο.

δε σε γαμάω άλλο.

κατάλαβες αρχίδι;
Τroll,

keep walking - το επίπεδό σου ταιριάζει μια χαρά εδώ μέσα. You fit right in που λένε. ;) Τι ψήφισες στις τελευταίες εκλογές ρε μηνάρα - για πες μας. :rolleyes:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ρε σεις τι προβοκατσια ηταν αυτη με τον ταχα μου ταχα μου προπηλακισμο
 του Αθανασιαδη;

ειναι για γελια τα στρακια...
Δεν ξερω αν τον ψηφιζεις,αλλα θα σε στενοχωρησω.πολυ καλα του εκαναν,εκτος απο την πισωπλατη ροπαλια.Οχι μονο καφεδες και νερα,αλλα και ροχαλες και σκατα αν ειχαν επρεπε να του πεταξουν.
Μεχρι μια μερα πριν την ψηφοφορια διαλαλουσε οτι δεν θα το ψηφισει το νομοσχεδιο,και τελικα πηγε και το ψηφισε. :jerking: :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν ξερω αν τον ψηφιζεις,αλλα θα σε στενοχωρησω.πολυ καλα του εκαναν,εκτος απο την πισωπλατη ροπαλια.Οχι μονο καφεδες και νερα,αλλα και ροχαλες και σκατα αν ειχαν επρεπε να του πεταξουν.
Μεχρι μια μερα πριν την ψηφοφορια διαλαλουσε οτι δεν θα το ψηφισει το νομοσχεδιο,και τελικα πηγε και το ψηφισε. :jerking: :jerking:

εεε θα του τάξανε καμμιά θεσούλα υφυπουργού ή καμμια 50αρια διορισμούς με 5μηνες συμβάσεις..

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
.

Συνημμένα

• 35487.jpg
    35487.jpg
    68,2 KB · Εμφανίσεις: 8

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΑΣΠΙΔΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ .ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ

Συνημμένα

• vouli_mat.jpg
    vouli_mat.jpg
    61,5 KB · Εμφανίσεις: 12

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

καταλαβες τι εγραψα ή να μην ασχολιεμαι με τα γραπτα σου;
 διαβαζε προσεκτικα σε παρακαλω,ειμαι πολυ κουρασμενος και ταλαιπωρημενος και τα
 νευρα μου ειναι σε λεπτοτατη ισορροπια...

Καραστημενο ηταν

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
 καταλαβες τι εγραψα ή να μην ασχολιεμαι με τα γραπτα σου;
 διαβαζε προσεκτικα σε παρακαλω,ειμαι πολυ κουρασμενος και ταλαιπωρημενος και τα
 νευρα μου ειναι σε λεπτοτατη ισορροπια...

Καραστημενο ηταν
Στημενο για ποιο λογο;να τον λυπηθει ο κοσμος;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
εεε θα του τάξανε καμμιά θεσούλα υφυπουργού ή καμμια 50αρια διορισμούς με 5μηνες συμβάσεις..

αλλες ειναι οι υποσχετικες που πηρε
 εχει και μια σχεση με την ΔΕΗ και το εχει εννοια η τυχη της εταιριας

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
 αλλες ειναι οι υποσχετικες που πηρε
 εχει και μια σχεση με την ΔΕΗ και το εχει εννοια η τυχη της εταιριας

ναι καλά.. επίσημη υποσχετική ότι το θέμα ΔΕΗ θα επανεξεταστεί.. αρχίδια καλαβρέζικα... λες και τον καίει περισσότερο η ΔΕΗ από την πάρτη του...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δλδ, με λίγα λόγια, η κυβέρνηση κέρδισε αυτό που ήθελε (πάλι), το κέντρο κάηκε (πάλι), το ΠΑΣΟΚ μας θύμισε τον Αρκουδέα (πάλι), γίναμε ρεζίλι διεθνώς (πάλι) και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος... πολύ βαβούρα για το τίποτα (πάλι).

ΟΚ, τα παραπάνω δεν θα αλλάξουν ποτέ, το NJV είναι προσβάσιμο σήμερα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
αρχιζεις και ξυπνας
με τι μουτρα θα γυρισει στην εκλογικη του περιφερεια;

χρειαζοταν κατι και το εστησε
Και εχεις την εντυπωση οτι με αυτο θα τον λυπηθουν.επειδη εφαγε 5 καφεδες στην μουρη και 3 μπουκαλια νερο.
Σκεψου λιγο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ναι καλά.. επίσημη υποσχετική ότι το θέμα ΔΕΗ θα επανεξεταστεί.. αρχίδια καλαβρέζικα... λες και τον καίει περισσότερο η ΔΕΗ από την πάρτη του...
Κανεναν απο τους 300 δεν νοιαζει η χωρα,κανεναν,ουτε εναν.σε ολους κανουν μειωσεις.αυτοι ποσα παιρνουν;αμα ειχε αρχιδια ο πρωθυπουργος,θα ελεγε,μισθο ολοι οι πολιτικοι 800 ευρω.οσα παιρνουν οι Δ.Υ.Σεντ παραπανω.κανενα επιδομα,κανενα προνομιο.ουτε ασυλια.τιποτα.να βλεπαμε ποιοι θα εμεναν.αλλα δεν θα το κανει.γιατι ο πρωτος που θα εφευγε θα ηταν αυτος.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom