pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
δεστε εδω βιντεο με τη παπαρηγα..
[URL unfurl="true"]http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_7067.html#more[/url]
Μια χαρά τα λέει η Αλέκα !
δεστε εδω βιντεο με τη παπαρηγα..
[URL unfurl="true"]http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_7067.html#more[/url]
πουτό;
χουρό;
Ασε ρε που εμαθες και την Αδριανουπολη
να μας πεις εσυ ποια ειναι τα χωρια της περα μεριας και ποια τα χωρια του ασπροποταμου
επισης ποιος ο ασπροποταμος και γιατι λεγεται ετσι;
και ποιο το διδυμο των βουνων στην Πελλοπονησο (αρσενικο-θηλυκο)
αρκει μεχρι εδω
σαφώς....Μια χαρά τα λέει η Αλέκα !
και πολ ντάσιγκπριβέ τέλει ?
δεν ξέρω.
νομίζω πως όχι.
όχι γιατί δεν έχω τα παπάρια αλλά γιατί δεν έχω σε εκτίμηση τον μεσο έλληνα.
το χω σκεφτεί πολλές φορές αυτό.
για παράδειγμα ανέλυα καιρό την κατάσταση στην κούβα.....
ο κουβανός πεινάει δεκαετίες και αμα τον ρωτήσεις θα σου πει στα παπάρια μου έχω αξιοπρέπεια.
ο έλληνας άμα του δώσεις ένα μερσεντικό ξεχνάει και πείνες και ιδεολογίες και φιλίες και πατρίδες και επαναστάσεις.
δες πως κατήντησαν τη χώρα οι επαναστάτες του 73......
δεν μου τρέχει το βίντεοδεστε εδω βιντεο με τη παπαρηγα..
Φταίω εγώ ρε πούστη που πίστεψα στις 15 Ιούνη για 10 λεπτά ότι δεν ήμαστε ραγιάδες .
σε επαναληψη τα νταηλικια των μαλακισμενων
Κεμπάπ.
Το αντιεξουσιαστικό έδεσμα .
Δεν διαμαρτυρομαι.....Ειμαι φιλησυχοs
Από την πρωϊνή εκπομπή της ΝΕΤ, αυτός ο δημοσιογράφος εδώ
(με αρκετά ψύχραιμη ματιά κατά τη γνώμη μου) είπε το εξής (στο περίπου):
[size=12pt]Χθες το βράδυ στο Σύνταγμα, έγινε ξεκαθάρισμα μεταξύ ακρο-δεξιών(χρυσαυγίτες) & ακρο-αριστερών (αντιεξουσιαστές) με την αστυνομία ουσιαστικά να δημιουργεί κλίμα με τα χημικά, επιστρέφοντας πέτρες κλπ.[/size]
Θα έλεγα ότι με καλύπτει το συγκεκριμένο σχόλιο - αν και φυσικά τα είδα όλα από τον καναπέ. Επίσης άκουσα στον Best το πρωΐ το Ζαραλίκο να λέει:
[size=12pt]Ευτυχώς που βρέθηκαν οι κουκουλοφόροι στη Νίκης σε μια φάση και έφυγαν οι μπάτσοι προς τα κει, γιατί μας είχαν στήσει 2 διμοιρίες σε ένα πάρκινγκ και θα μας σκότωναν. Ήταν έτοιμοι να μας σαπίσουν.[/size]
Πραγματικά δεν έχω λόγους να μην τον πιστέψω - όλα τα μέσα αναφέρουν ότι χθες ήταν μια νύχτα παρακράτους. Αρκεί να δει κανείς το σημερινό εξώφυλλο της Ελευθεροτυπίας. :-
Όπως είπε και ο Τάσος ο Παππάς επίσης το πρωΐ στη ΝΕΤ, είναι πολύ σαβαρότερο αν υπήρχε κεντρική εντολή ή απλά συγκεκριμένες διμοιρίες εκτραχύνθηκαν πάνω στον πανικό. Ότι και απ' τα 2 να συμβαίνει, μιλάμε για κατάμαυρη σελίδα και μάλλον από τύχη δεν είχαμε θύματα. :-
Από την πρωϊνή εκπομπή της ΝΕΤ, αυτός ο δημοσιογράφος εδώ
(με αρκετά ψύχραιμη ματιά κατά τη γνώμη μου) είπε το εξής (στο περίπου):
[size=12pt]Χθες το βράδυ στο Σύνταγμα, έγινε ξεκαθάρισμα μεταξύ ακρο-δεξιών(χρυσαυγίτες) & ακρο-αριστερών (αντιεξουσιαστές) με την αστυνομία ουσιαστικά να δημιουργεί κλίμα με τα χημικά, επιστρέφοντας πέτρες κλπ.[/size]
Θα έλεγα ότι με καλύπτει το συγκεκριμένο σχόλιο - αν και φυσικά τα είδα όλα από τον καναπέ. Επίσης άκουσα στον Best το πρωΐ το Ζαραλίκο να λέει:
[size=12pt]Ευτυχώς που βρέθηκαν οι κουκουλοφόροι στη Νίκης σε μια φάση και έφυγαν οι μπάτσοι προς τα κει, γιατί μας είχαν στήσει 2 διμοιρίες σε ένα πάρκινγκ και θα μας σκότωναν. Ήταν έτοιμοι να μας σαπίσουν.[/size]
Πραγματικά δεν έχω λόγους να μην τον πιστέψω - όλα τα μέσα αναφέρουν ότι χθες ήταν μια νύχτα παρακράτους. Αρκεί να δει κανείς το σημερινό εξώφυλλο της Ελευθεροτυπίας. :-
Όπως είπε και ο Τάσος ο Παππάς επίσης το πρωΐ στη ΝΕΤ, είναι πολύ σαβαρότερο αν υπήρχε κεντρική εντολή ή απλά συγκεκριμένες διμοιρίες εκτραχύνθηκαν πάνω στον πανικό. Ότι και απ' τα 2 να συμβαίνει, μιλάμε για κατάμαυρη σελίδα και μάλλον από τύχη δεν είχαμε θύματα. :-
ποιά αβαβά ρε το συστημικό αρχίδι μας μιλάει για πανικό των ματατζήδων.Εαν τα ειδες απο τον καναπε σου,νομιζω το καλυτερο θα ηταν να σιωπησεις περι αυτων των θεματων...
Ευγενικα και φιλικα στο λεω
Αν αρχισεις τα αβαβα,αρχιζω τις μπαναγιες...
Makes two of us!
Πλάκα έχεις - εσύ ήσουν εκεί;ποιά αβαβά ρε το συστημικό αρχίδι μας μιλάει για πανικό των ματατζήδων.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχααχαχαχχαχααχχααχαχαχα
Makes two of us!
Πλάκα έχεις - εσύ ήσουν εκεί;