Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 487K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
 Ασε ρε που εμαθες και την Αδριανουπολη

να μας πεις εσυ ποια ειναι τα χωρια της περα μεριας και ποια τα χωρια του ασπροποταμου
 επισης ποιος ο ασπροποταμος και γιατι λεγεται ετσι;

και ποιο το διδυμο των βουνων στην Πελλοπονησο (αρσενικο-θηλυκο)

αρκει μεχρι εδω

Whattafuck?  :think:

Τώρα το είδα το μήνυμα. 3 μέρες μετά...

Για πες! Ή όποιος άλλος ξέρει...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μια  χαρά  τα  λέει  η  Αλέκα !
σαφώς....
"δίπλα στο σφυροδρέπανο βάζουμε την ελληνική. "

μετάφραση
οι γόνοι του προλεταριάτου σπουδάζουν στην Αμερική

έχυσα πάλι.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Αυτό  που  είπε  η  Αλέκα  για  τη  σημαία  μας  πείραξε .
Την  έχετε  κάνει  κωλόπανο  τη  σημαία
Η  σημαία  είναι  ενωτικό  σύμβολο
Εμείς  την  έχουμε κάνει  πανό .
Κατεβαίνει  ο  γαμημένος  επειδή  υποβιβάζεται ο Ηρακλής  σημαία
Κατεβαίνει  ο άλλος  γιατί  δεν  πλερώνει  τα  διόδια  σημαία
Κατεβαίνει  ο Μέμος  κρατάνε  οι τραβέλες  σημαία
Κατεβαίνει  ο Πουρούλης  για  να φτηνήνει  το  πριβέ  ο Λίντος , σημαία .
Μετά  μας  πειράζει  που  τα  λέει  η  Αλέκα .

Φταίω  εγώ  ρε  πούστη  που πίστεψα  στις  15  Ιούνη  για  10 λεπτά  ότι  δεν  ήμαστε  ραγιάδες .

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δεν ξέρω.
νομίζω πως όχι.
όχι γιατί δεν έχω τα παπάρια αλλά γιατί δεν έχω σε εκτίμηση τον μεσο έλληνα.
το χω σκεφτεί πολλές φορές αυτό.
για παράδειγμα ανέλυα καιρό την κατάσταση στην κούβα.....
ο κουβανός πεινάει δεκαετίες και αμα τον ρωτήσεις θα σου πει στα παπάρια μου έχω αξιοπρέπεια.
ο έλληνας άμα του δώσεις ένα μερσεντικό ξεχνάει και πείνες και ιδεολογίες και φιλίες και πατρίδες και επαναστάσεις.
δες πως κατήντησαν τη χώρα οι επαναστάτες του 73......

bug...

το σωστό είναι .. οι αυτοαποκαλούμενοι επαναστάτες του 73...

οι πραγματικοί επαναστάτες του 73 δεν διεκδίκησαν, δεν αποδέχτηκαν, δεν πήραν πολιτικά αξιώματα, ούτε αντάλλαξαν τις πράξεις τους με θεσούλες, συμβολαιάκια, δημόσια έργα κλπ..

αφανείς ήταν και αφανείς είναι...

όλοι αυτοί που εσείς επιτιμιτικά αποκαλείτε "γενια του Πολυτεχνείου", "αγωνιστές του Πολυτεχνείου" και λοιπές παπαριές δεν είναι τίποτε άλλο από ανθρωπάρια που εκμεταλλεύτηκαν καταστασεις για να προσποριστούν προσωπικά ωφέλη...

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
σε επαναληψη τα νταηλικια των μαλακισμενων

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φταίω  εγώ  ρε  πούστη  που πίστεψα  στις  15  Ιούνη  για  10 λεπτά  ότι  δεν  ήμαστε  ραγιάδες .

ναι.

εάν δεν ήσουνα πέρσι δε θα είχες χάσει την ευκαιρία το Μάη.
φέτος όταν στον πανικό τους έψαχναν να βρουν τα πατήματά τους μέσα στο μέγαρο καθόσουνα απ όξω ειρηνικά αντί να μπουκάρεις να τους πάρεις και τα σώβρακα.....
αντί να τους τελειώσεις κυνηγούσες τους παμετζήδες και καθάριζες το σύνταγμα μπας και δουν οι τουρίστες τα χάλια μας και μας κάνουν τη μούρη κρέας.....
η τρίτη σου ήταν και η φαρμακερή.
το σύστημα ανασκουμπώθηκε, έφερε προμήθειες απο τη γιούνισεφ του Ισραήλ και σε τσιγάρισε κανονικά και σε έσβησε με πορτοκαλί ξηρό οίνο......
ας πρόσεχες.

Υ.Γ.
στην ελλάδα ούτε η σημαία του ταξιτζή δεν κατεβαίνει όταν πρέπει.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Από την πρωϊνή εκπομπή της ΝΕΤ, αυτός ο δημοσιογράφος εδώ

(με αρκετά ψύχραιμη ματιά κατά τη γνώμη μου) είπε το εξής (στο περίπου):

[size=12pt]Χθες το βράδυ στο Σύνταγμα, έγινε ξεκαθάρισμα μεταξύ ακρο-δεξιών(χρυσαυγίτες) & ακρο-αριστερών (αντιεξουσιαστές) με την αστυνομία ουσιαστικά να δημιουργεί κλίμα με τα χημικά, επιστρέφοντας πέτρες κλπ.[/size]

Θα έλεγα ότι με καλύπτει το συγκεκριμένο σχόλιο - αν και φυσικά τα είδα όλα από τον καναπέ. Επίσης άκουσα στον Best το πρωΐ το Ζαραλίκο να λέει:

[size=12pt]Ευτυχώς που βρέθηκαν οι κουκουλοφόροι στη Νίκης σε μια φάση και έφυγαν οι μπάτσοι προς τα κει, γιατί μας είχαν στήσει 2 διμοιρίες σε ένα πάρκινγκ και θα μας σκότωναν. Ήταν έτοιμοι να μας σαπίσουν.[/size]

Πραγματικά δεν έχω λόγους να μην τον πιστέψω - όλα τα μέσα αναφέρουν ότι χθες ήταν μια μέρα παρακράτους. Αρκεί να δει κανείς το σημερινό εξώφυλλο της Ελευθεροτυπίας. :-

Όπως είπε και ο Τάσος ο Παππάς επίσης το πρωΐ στη ΝΕΤ, είναι πολύ σαβαρότερο αν υπήρχε κεντρική εντολή ή απλά συγκεκριμένες διμοιρίες εκτραχύνθηκαν πάνω στον πανικό. Ότι και απ' τα 2 να συμβαίνει, μιλάμε για κατάμαυρη σελίδα και μάλλον από τύχη δεν είχαμε θύματα. :-

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

[size=12pt]Χθες το βράδυ στο Σύνταγμα, έγινε ξεκαθάρισμα μεταξύ ακρο-δεξιών(χρυσαυγίτες) & ακρο-αριστερών (αντιεξουσιαστές) με την αστυνομία ουσιαστικά να δημιουργεί κλίμα με τα χημικά, επιστρέφοντας πέτρες κλπ.[/size]

Θα έλεγα ότι με καλύπτει το συγκεκριμένο σχόλιο - αν και φυσικά τα είδα όλα από τον καναπέ. Επίσης άκουσα στον Best το πρωΐ το Ζαραλίκο να λέει:

[size=12pt]Ευτυχώς που βρέθηκαν οι κουκουλοφόροι στη Νίκης σε μια φάση και έφυγαν οι μπάτσοι προς τα κει, γιατί μας είχαν στήσει 2 διμοιρίες σε ένα πάρκινγκ και θα μας σκότωναν. Ήταν έτοιμοι να μας σαπίσουν.[/size]

Πραγματικά δεν έχω λόγους να μην τον πιστέψω - όλα τα μέσα αναφέρουν ότι χθες ήταν μια νύχτα παρακράτους. Αρκεί να δει κανείς το σημερινό εξώφυλλο της Ελευθεροτυπίας. :-

Όπως είπε και ο Τάσος ο Παππάς επίσης το πρωΐ στη ΝΕΤ, είναι πολύ σαβαρότερο αν υπήρχε κεντρική εντολή ή απλά συγκεκριμένες διμοιρίες εκτραχύνθηκαν πάνω στον πανικό. Ότι και απ' τα 2 να συμβαίνει, μιλάμε για κατάμαυρη σελίδα και μάλλον από τύχη δεν είχαμε θύματα. :-

ποιόν πανικο ρε ;

απ τις γκομενίτσες και τους παππούδες;
χου ρε μαλακισμένα.

οργανωμένο και προετοιμασμένο απο τις 15 του μήνα ήταν.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Πραγματικά δεν έχω λόγους να μην τον πιστέψω - όλα τα μέσα αναφέρουν ότι χθες ήταν μια νύχτα παρακράτους. Αρκεί να δει κανείς το σημερινό εξώφυλλο της Ελευθεροτυπίας. :-

Εαν τα ειδες απο τον καναπε σου,νομιζω το καλυτερο θα ηταν να σιωπησεις περι αυτων των θεματων...
Ευγενικα και φιλικα στο λεω
Αν αρχισεις τα αβαβα,αρχιζω τις μπαναγιες...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εαν τα ειδες απο τον καναπε σου,νομιζω το καλυτερο θα ηταν να σιωπησεις περι αυτων των θεματων...
Ευγενικα και φιλικα στο λεω
Αν αρχισεις τα αβαβα,αρχιζω τις μπαναγιες...
ποιά αβαβά ρε το συστημικό αρχίδι μας μιλάει για πανικό των ματατζήδων.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχααχαχαχχαχααχχααχαχαχα

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
ποιά αβαβά ρε το συστημικό αρχίδι μας μιλάει για πανικό των ματατζήδων.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχααχαχαχχαχααχχααχαχαχα
Πλάκα έχεις - εσύ ήσουν εκεί; :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πλάκα έχεις - εσύ ήσουν εκεί; :2funny:

όχι
αλλά ούτε και κάνω αναλύσεις της κατάστασης βλέποντας ειδήσεις στη ΝΕΤ.
συστηματικά αρχιδάκια είστε.
έχετε καλή εκπαιδευση.
όταν όμως αποκτήσει και ο μέσος μαλάκας την εκπαίδευση του μέσου ΠΑΜΕτζή ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom