Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Οι πουτάνων γιοί ,
που αυτοαποκαλούνται Αναρχικοί,
έκαναν πάλι το μπάχαλό τους.

ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΕ
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ
ΓΑΜΩ ΤΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ
(πλην πατεράδων=άγνωστοι).
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αυτοί φταίνε πάλι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τι εννοείς τύπε; ότι στη Ελλάδα του 80 των χωματόδρομων και των αμαξιών του '50, το ότι μπήκαμε στην ΕΟΚ, δεν ήταν κάτι καλό;
ισοπεδώνει τώρα λόγω έντασης.
ξέρει κατά βάθος ότι εχεις δίκιο.

Επισκέπτης
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αυτοί φταίνε πάλι.

έχεις δίκιο ...
θα ήταν πάλι οι κουκουλοφόροι ΚΥΠατζήδες
που πήγαν με κλούβες των ΜΑΤ ...
για προβοκατσια

οι αναρχικοι δεν κανουν τετοια ...
ξέχασα ...
sorry ...

Πάω να διαβάσω λίγο Ψαρά να ισιώσω ...

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
 Τι να λεει και αν φαγαμε τοννους τα χημικα και στις 15 του μηνα και σημερα,ολη μερα;;;;

Ενα εχω να πω...

Λυπαμαι,λυπαμαι αφανταστα για την καταντια αυτου του Λαου....

........................................................

Το πρωι μετα τις περατζαδες και μεχρι τις 14.00 που εγινε το σκηνικο,ειχε δεν ειχε η πλατεια
 10-15.000 κοσμο,κοσμο πολυ ευκολο να "ελεχθει" και να γινουν ερμαιο τψν μπατσων...
 Χιλια κριμα....επρεπε να βουλιαξει η πλατεια...
...........................................................

Δυστυχως,σημερα ο κοσμος δεν κατεβηκε,αποφασισε καλυτερα το μεσοπροθεσμο

Ωρα μας καλη...
Οταν εβλεπες "μουστακαληδες" ανεβασμενους στα τραπεζια να χορευουν "ανεβα στο τραπεζι μου κουκλα μου γλυκια" δεν υποψιαζουσουν την καταντια ?

Καμια 20αρια χιλιαδες ημασταν απο το πρωι,δυστυχως τα μεγαλοσυνδικατα δεν μπορουν να μαζεψουν κοσμο πια,δεν τους εμπιστευεται κανεις και καλα κανει.

Ο "κοσμος" δεν αποφασισε "καλυτερα το μεσοπροθεσμο", πολυ απλα νομιζει οτι δεν τον ακουμπα το μεσοπροθεσμο γιατι ακομη δεν το νιωθει στο κωλαρακι του... αισθητηριακη αποστερηση το λεν...

Ωρα καλη στην πρυμνη μας κι αερα στα πανια μας...
Καλο ειναι οσοι απο εμας εχουμε προσβαση στο εξωτερικο να παρουμε τον πουλο...

Προσωπικα "ξεσκονιζω" διαβατηριο οχι γιατι θα δυστυχησω (που σιγουρα θα δυστυχησω) αλλα γιατι δεν αντεχω αλλο τους καθωσπρεπει αθλιοηλιθιους αμορφωτους Ελληναραδες...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
αδερφέ στο χα πει και λυπάμαι που έχω πάλι δίκιο.
με το νταούλι και το ζουρνά δεν γίνεται επανάσταση.

τι θες να κανω ρε μαλακα,να παρω τα γκανια και να καθαρισω καμμια δεκαρια;
 κρυο αιμα ειμαι,με τις ψυχες που εχω στον λαιμο μου καρφωτος για κολαση παω,
 δεν τρεχει τιποτα...

ειναι λυση αυτη;

ειναι λυση να βγουν δεκα γραφικοι με τα γκανια και να καθαρισουνε μπατσους και να γινει
 ματοκυλισμα;

οχι δεν ειναι αδλεφε,και ξερεις γιατι;

γιατι σημερα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΥΡΙΑ ΛΑΟΣ ......ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ
 δεν χρειαζονται τα γκανια

αμα ηταν ο κοσμος που σου λεω και καλυπτε-εφραττε-στούμπωνε ολους τους δρομους,οι αλλοι
 μεσα θα γνεθανε αγνο παρθενο μαλλι....

αδελφε,λυπαμαι που το λεω,αλλα .....τελειωσαμε
 αλλα ηλπιζα να δω,αλλα ειδα...

και το ξαναλεω,ΛΥΠΑΜΑΙ...

ειλικρινα σκεφτομαι να τα πουλησω ολα και να ερθω κατω
 ενα μικρο παγκακι σε μια μικρη λαικουλα να πουλαω μαιντανο και ανιθο να ζησω την
 οικογενεια σαν Πολιτης

εδω δεν υπαρχει σωτηρια αν δεν ερθει κοσμος ΑΥΡΙΟ....
 να

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Οταν εβλεπες "μουστακαληδες" ανεβασμενους στα τραπεζια να χορευουν "ανεβα στο τραπεζι μου κουκλα μου γλυκια" δεν υποψιαζουσουν την καταντια ?

Καμια 20αρια χιλιαδες ημασταν απο το πρωι,δυστυχως τα μεγαλοσυνδικατα δεν μπορουν να μαζεψουν κοσμο πια,δεν τους εμπιστευεται κανεις και καλα κανει.

Ο "κοσμος" δεν αποφασισε "καλυτερα το μεσοπροθεσμο", πολυ απλα νομιζει οτι δεν τον ακουμπα το μεσοπροθεσμο γιατι ακομη δεν το νιωθει στο κωλαρακι του... αισθητηριακη αποστερηση το λεν...

Ωρα καλη στην πρυμνη μας κι αερα στα πανια μας...
Καλο ειναι οσοι απο εμας εχουμε προσβαση στο εξωτερικο να παρουμε τον πουλο...

Προσωπικα "ξεσκονιζω" διαβατηριο οχι γιατι θα δυστυχησω (που σιγουρα θα δυστυχησω) αλλα γιατι δεν αντεχω αλλο τους καθωσπρεπει αθλιοηλιθιους αμορφωτους Ελληναραδες...

κρίμα.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Τι εννοείς τύπε; ότι στη Ελλάδα του 80 των χωματόδρομων και των αμαξιών του '50, το ότι μπήκαμε στην ΕΟΚ, δεν ήταν καλό;
ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ από τον Αχιλλέα Μπέο (Α’) στον Γιώργο Σαλονίκη (Β’)
Β’: Ναι;
Α’: Τι γίνεται πρωταθλητή;
Β’: Πού είσαι αγόρι μου;
Α’: Τι κάνεις;
Β’: Θα σε γράψω! Πρόσεχε τι θα λες μ…! …. (γέλια) ….
Α’: Άρχισε και (ακατάληπτο) το κωλαράκι τους τώρα να ξέρεις.
Β’: Αφού μπήκε τώρα ο αρχηγός στη μέση, θα τους πάω γ…! Εγώ π…; Όταν δω π…, αφού με ξέρεις ρε συ! Τον π… θα τον τελειώσω, κατάλαβες τι σου λέω.
Α’: … (γέλια) … Να σου πω κάτι, πήρες τον Γιώτη χθες εσύ τηλέφωνο;
Β’: Πότε να τον πάρω;
Α’: Δεν ξέρω, έτσι μου είπε. Τον Γιώτη ρε, αυτόν τον Αβγίτα (;), το λαμόγιο, του Πατέρα τον κολλητό.
Β’: Όχι, αυτός μου είπε ότι συναντηθήκατε προχθές εσείς.
Α’: Μίλησες εσύ μαζί του;
Β’: Τι να οτυ πω εγώ του Γιώτη; Αυτός μου είπε. Χθες ήμασταν το μεσημέρι με τον Δεληβοριά και λέει… εγώ του είπα άλλο! Μου είπε ο Βαγγέλης ότι πήρε ο Γιώτης τον Μπέο, του λέω: «Ρε π…, πήρες τον Μπέο και ήταν ο άλλος δίπλα και τον γράφατε πάλι γ… την Παναγία σου γ…;»
Α’: … (γέλια) …
Β’: «Ρε συ Γιώργο» μου λέει και του λέω: «Ρε συ π…, μη σας γ…!». Σε πήρε χθες τηλέφωνο;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
  τι θες να κανω ρε μαλακα,να παρω τα γκανια και να καθαρισω καμμια δεκαρια;
  κρυο αιμα ειμαι,με τις ψυχες που εχω στον λαιμο μου καρφωτος για κολαση παω,
  δεν τρεχει τιποτα...

ειναι λυση αυτη;

ειναι λυση να βγουν δεκα γραφικοι με τα γκανια και να καθαρισουνε μπατσους και να γινει
  ματοκυλισμα;

οχι δεν ειναι αδλεφε,και ξερεις γιατι;

αμα ηταν ο κοσμος που σου λεω και καλυπτε-εφραττε-στούμπωνε ολους τους δρομους,οι αλλοι

αδελφε,λυπαμαι που το λεω,αλλα .....τελειωσαμε
  αλλα ηλπιζα να δω,αλλα ειδα...

και το ξαναλεω,ΛΥΠΑΜΑΙ...

ειλικρινα σκεφτομαι να τα πουλησω ολα και να ερθω κατω
  ενα μικρο παγκακι σε μια μικρη λαικουλα να πουλαω μαιντανο και ανιθο να ζησω την
  οικογενεια σαν Πολιτης

εδω δεν υπαρχει σωτηρια αν δεν ερθει κοσμος ΑΥΡΙΟ....
  να

αφιερωμένο εξαιρετικά. πριν κοιμηθείς μελέτησέ το για να χεις κουράγια για αύριο....

Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρεται από τα δόγματα, τις στολές, τις δοξασίες, μην αφήνετε τον εαυτό σας να εξαπατάται από αυτόν που σας κυβερνά, από αυτόν που σας υπόσχεται, από αυτόν που σας φοβίζει, από αυτόν που θέλει να αντικαταστήσει έναν αφέντη μ' έναν καινούργιο αφέντη, μην είστε κοπάδι, για το Θεό, μην καλύπτεστε πίσω από τα φταιξίματα των άλλων, να αγωνίζεστε, να σκέφτεστε με το μυαλό σας, να θυμάστε ότι ο καθένας είναι κάποιος, ένα πολύτιμο, υπεύθυνο άτομο, δημιουργός του εαυτού του, να το υπερασπίζεστε το εγώ σας, πυρήνα κάθε ελευθερίας, η ελευθερία είναι καθήκον, περισσότερο από δικαίωμα είναι καθήκον.

Ξέρεις κανέναν τρόπο να κάνει κανείς πολιτική χωρίς να μπει στην πολιτική των πολιτικών; Εγώ θέλω να κάνω πολιτική. Η πολιτική για εμένα είναι ένα καθήκον, είναι ένα μέσο για αγώνα. Σε τί ωφελεί να αγωνίζεσαι για την ελευθερία αν όταν υπάρχει λίγη ελευθερία δεν τη χρησιμοποιήσεις για να κάνεις πολιτική; Επιχείρησα να σκοτώσω έναν άνθρωπο για να μπορούμε να κάνουμε πολιτική, έσπειρα πόνο για να μπορούμε να κάνουμε πολιτική, πήγα στη φυλακή και στην εξορία για να μπορούμε να κάνουμε πολιτική: θα έπρεπε ίσως τώρα να αποτραβηχτώ στην ιδιωτική μου ζωή; .

Η επανάσταση δεν υπαγορεύεται. Υπάρχει μία και μόνο δυνατή επανάσταση κι είναι εκείνη που κάνουμε μόνοι μας, εκείνη που ωριμάζει στο κάθε άτομο, που αναπτύσσεται μέσα του αργά, με υπομονή, με ανυποταξία! Η επανάσταση είναι υπομονή, είναι ανυποταξία, δεν είναι βιασύνη, δεν είναι χάος, δεν είναι αυτό που σας διηγούνται οι δημαγωγοί με τη μαγική ράβδο. Μη δίνετε προσοχή σε όποιον σας υπόσχεται θαύματα, μη δίνετε προσοχή σε όποιον αναλαμβάνει να αλλάζει τα πράγματα ώσπου να πεις τρία σαν μάγος. Οι μάγοι δεν υπάρχουν. Τα θαύματα δεν υπάρχουν. Οι αρχηγοί σας κοροϊδεύουν, ηλίθιοι, που είστε συνηθισμένοι να σας σέρνουν όλοι από τη μύτη, να υποκύπτετε. Αυτή η επίφαση της δημοκρατίας μπορεί να σβήσει με ένα φύσημα αν ακολουθήσετε τις φλυαρίες των ψευτοεπαναστατών! Ας την κρατήσουμε σφιχτά τη λίγη αυτή ελευθερία που μας χαρίστηκε με το αίμα της Κύπρου. Χαρισμένη, ναι, και η χαρισμένη ελευθερία δίνει πάντοτε πικρούς καρπούς. 

Υ.Γ.
είχε κατέβει κι αυτός κάτω...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
 Τι να λεει και αν φαγαμε τοννους τα χημικα και στις 15 του μηνα και σημερα,ολη μερα;;;;

Ενα εχω να πω...

Λυπαμαι,λυπαμαι αφανταστα για την καταντια αυτου του Λαου....

oxi γκαμπαντουλη! Δε φταιει ο λαος! φταιει αυτη η γαμημενη αριστερη νοοτροπια που εχει επικρατησει στο υποσυνειδητο των περισσοτερων εκ των οργανωτων της αντιδρασης! Και φταινει και αυτοι οι προδοτες αριστεροι οι οποιοι εδω και μερες φροντισαν να διασπασουν το μετωπο φιαχνοντας τη δικη τους πλατεια! Γιατι οταν 150-200 αρχιδια χυνουνε στη μαπα 50.000 ανθρωπους, οι οποιοι εμποδιζονται απο τα αριστερα φασισταρια που εχουν παρεισφυσει μεσα στο κινημα, να τα γαμησουν στο ξυλο τοτε δε φταιει ο κοσμος!!! ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ολων των αποχρωσεων που ειτε το παιζουν αγανακτησμενοι ή κατωπλαταιήτες! Και δεν εχει σχεση με κομματικη τοποθετηση αυτο που λεω! Η ιδεα αυτης της κινησης ηταν ολοι μαζι ανεξαρτητως ιδεολογιας να παλαιψουν τον κοινο εχθρο!!! Αυτο τα γαμημενα κομπλεξικα αριστερα σκατοκεφαλα το μετετρεψαν σε ευκαιρια να βγαλουν τα απωθημενα τους προς καποια κατευθυνση! Αυτοι ειναι και οι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για το σημερινο μπαχαλο!!!  Τι θα πει κατω πλατεια ρε γαμω την πουτανα μου????? Τι θα πει να μπαινουνε μεσα στην πλατεια 50 αναρχοαρχιδια και να μην επιτρεπουν στον κοσμο να τα σαπισει στο ξυλο και να τα παραδωσει στις αρχες???  Τι θα πει αμεσως μετα τα πρωϊνα επεισοδια να σκανε πανω του συριζα και του παμε φατσα καρτα πρωτη μουρη στην Αμαλιας????  

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ΜΟΥΝΙΑ προδοτες ακομη και των ιδιων σας των συνανθρωπων! ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ πουστηδες!

Λες και δε το ξεραμε το παιχνιδι τους απο την προηγουμενη φορα! Λες και δεν το περιμεναμε! Λες και δεν ξεραμε ποιο θα ειναι το αποτελεσμα ετσι και αυτα τα μουνοπανα επαιζαν το παιχνιδι τους!!!  Και καθομαστε ακομη και επιτρεπουμε τους υπερποντικες στις κατω πλατειες και τους συριζαιους αναμεσα μας! Καναμε κολεγια με τους εχθρους μας, με τα τσιρακια του συστηματος και τωρα αναρωτιομαστε  τις πταιει???

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!! ΑΥΤΗ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!

Υ.Γ. ο κοσμος ο πολυς θα παει αυριο! και θα παει! και το μεσοπροθεσμο θα περασει! Και απαξ και περασει (με ονομαστικη ψηφοφορια, θα τους ξερουμε) τα επομενα ραντεβου θα πρεπει να ειναι καθε μερα 50.000 ανθρωποι εξω απο το σπιτι του καθε πουλημενου τομαριου και λιντζαρισμα!

Ας προσεχαμε (κι εγω μαζι παροτι το βροντοφωναζα τοσο καιρο) αφου αφησαμε τους εχθρους μας να εισχωρησουν και να διασπασουν το μετωπο...απο αυριο τα καλυτερα....

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
@μεμοσαν
ρε συ ξέρεις ποιός είναι ο ιδιοκτήτης της μεγάλης αριστερής εφημερίδας στη γαλλία?

Επισκέπτης

Τα νούμερα δεν λένε τίποτε.
Και 4 μύρια να έρθουν , αυτοί στα αρχίδια τους.

Τι πιστεύετε ρε;;;;

Δεν ξέρουν ότι αυτά που ετοιμάζουν πονάνε κόσμο;;;
Δεν ξέρουν ότι θα ξεκάνουν κόσμο;;;
Δεν ξέρουν ότι θα φέρουν πείνα;;
Δεν ξέρουν ότι θα προκαλέσουν αντιδράσεις;;;;;

Είναι μαλάκες, αλλά δεν είναι και κρετίνοι.
Ξέρουν τι κάνουν και τι συνέπειες θα έχει.

Αλλά από την άλλη ξέρουν ότι αυτά που κάνουν
δεν δυσαρεστούν την κομματική πελατεία
και φυσικά ούτε τα αφεντικά τους
8_14_13.gif
URL]]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
oxi γκαμπαντουλη! Δε φταιει ο λαος! φταιει αυτη η γαμημενη αριστερη νοοτροπια που εχει επικρατησει στο υποσυνειδητο των περισσοτερων εκ των οργανωτων της αντιδρασης! Και φταινει και αυτοι οι προδοτες αριστεροι οι οποιοι εδω και μερες φροντισαν να διασπασουν το μετωπο φιαχνοντας τη δικη τους πλατεια! Γιατι οταν 150-200 αρχιδια χυνουνε στη μαπα 50.000 ανθρωπους, οι οποιοι εμποδιζονται απο τα αριστερα φασισταρια που εχουν παρεισφυσει μεσα στο κινημα, να τα γαμησουν στο ξυλο τοτε δε φταιει ο κοσμος!!! ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ολων των αποχρωσεων που ειτε το παιζουν αγανακτησμενοι ή κατωπλαταιήτες! Και δεν εχει σχεση με κομματικη τοποθετηση αυτο που λεω! Η ιδεα αυτης της κινησης ηταν ολοι μαζι ανεξαρτητως ιδεολογιας να παλαιψουν τον κοινο εχθρο!!! Αυτο τα γαμημενα κομπλεξικα αριστερα σκατοκεφαλα το μετετρεψαν σε ευκαιρια να βγαλουν τα απωθημενα τους προς καποια κατευθυνση! Αυτοι ειναι και οι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για το σημερινο μπαχαλο!!!  Τι θα πει κατω πλατεια ρε γαμω την πουτανα μου????? Τι θα πει να μπαινουνε μεσα στην πλατεια 50 αναρχοαρχιδια και να μην επιτρεπουν στον κοσμο να τα σαπισει στο ξυλο και να τα παραδωσει στις αρχες???  Τι θα πει αμεσως μετα τα πρωϊνα επεισοδια να σκανε πανω του συριζα και του παμε φατσα καρτα πρωτη μουρη στην Αμαλιας???? 

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ΜΟΥΝΙΑ προδοτες ακομη και των ιδιων σας των συνανθρωπων! ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ πουστηδες!

Λες και δε το ξεραμε το παιχνιδι τους απο την προηγουμενη φορα! Λες και δεν το περιμεναμε! Λες και δεν ξεραμε ποιο θα ειναι το αποτελεσμα ετσι και αυτα τα μουνοπανα επαιζαν το παιχνιδι τους!!!  Και καθομαστε ακομη και επιτρεπουμε τους υπερποντικες στις κατω πλατειες και τους συριζαιους αναμεσα μας! Καναμε κολεγια με τους εχθρους μας, με τα τσιρακια του συστηματος και τωρα αναρωτιομαστε  τις πταιει???

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!! ΑΥΤΗ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!

Υ.Γ. ο κοσμος ο πολυς θα παει αυριο! και θα παει! και το μεσοπροθεσμο θα περασει! Και απαξ και περασει (με ονομαστικη ψηφοφορια, θα τους ξερουμε) τα επομενα ραντεβου θα πρεπει να ειναι καθε μερα 50.000 ανθρωποι εξω απο το σπιτι του καθε πουλημενου τομαριου και λιντζαρισμα!

Ας προσεχαμε (κι εγω μαζι παροτι το βροντοφωναζα τοσο καιρο) αφου αφησαμε τους εχθρους μας να εισχωρησουν και να διασπασουν το μετωπο...απο αυριο τα καλυτερα....

γκάμπα μην το διαβάσεις γιατί δε θα κατέβεις αύριο ξανά.
μπέσα ρε.
δεν ξαναγράφω άλλο.
ο έλληνας έχει γεννηθεί καμμένος.
το σπέρμα φταίει ή η μήτρα.
δεν εξηγείται αλλιώς.
γκουντ νάιτ εντ γκουντ λάκ.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ από τον Αχιλλέα Μπέο (Α’) στον Γιώργο Σαλονίκη (Β’)
Β’: Ναι;
Α’: Τι γίνεται πρωταθλητή;
Β’: Πού είσαι αγόρι μου;
Α’: Τι κάνεις;
Β’: Θα σε γράψω! Πρόσεχε τι θα λες μ…! …. (γέλια) ….
Α’: Άρχισε και (ακατάληπτο) το κωλαράκι τους τώρα να ξέρεις.
Β’: Αφού μπήκε τώρα ο αρχηγός στη μέση, θα τους πάω γ…! Εγώ π…; Όταν δω π…, αφού με ξέρεις ρε συ! Τον π… θα τον τελειώσω, κατάλαβες τι σου λέω.
Α’: … (γέλια) … Να σου πω κάτι, πήρες τον Γιώτη χθες εσύ τηλέφωνο;
Β’: Πότε να τον πάρω;
Α’: Δεν ξέρω, έτσι μου είπε. Τον Γιώτη ρε, αυτόν τον Αβγίτα (;), το λαμόγιο, του Πατέρα τον κολλητό.
Β’: Όχι, αυτός μου είπε ότι συναντηθήκατε προχθές εσείς.
Α’: Μίλησες εσύ μαζί του;
Β’: Τι να οτυ πω εγώ του Γιώτη; Αυτός μου είπε. Χθες ήμασταν το μεσημέρι με τον Δεληβοριά και λέει… εγώ του είπα άλλο! Μου είπε ο Βαγγέλης ότι πήρε ο Γιώτης τον Μπέο, του λέω: «Ρε π…, πήρες τον Μπέο και ήταν ο άλλος δίπλα και τον γράφατε πάλι γ… την Παναγία σου γ…;»
Α’: … (γέλια) …
Β’: «Ρε συ Γιώργο» μου λέει και του λέω: «Ρε συ π…, μη σας γ…!». Σε πήρε χθες τηλέφωνο;

Τι σχέση έχει αυτό τύπε; Μηπως ενθυμίσαι την Ελλάδα τότε;

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Τι σχέση έχει αυτό τύπε; Μηπως ενθυμίσαι την Ελλάδα τότε;
έχει την εξής σχέση
ότι δεν κατανοείς βασικά πράγματα
και καλύτερα να το ρίξουμε στην πλάκα
γιατί σοβαρή συζήτηση δεν μπορούμε να κάνουμε.
Δεν σε κατακρίνω
πιστεύω ότι έχεις αγνές προθέσεις
αλλά δεν θέλω να το συζητήσω περαιτέρω

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τι θα πει να μπαινουνε μεσα στην πλατεια 50 αναρχοαρχιδια και να μην επιτρεπουν στον κοσμο να τα σαπισει στο ξυλο και να τα παραδωσει στις αρχες???  

Αν έτσι έγινε, τότε κακώς τους αφήσατε και δεν τους σπάσατε στο ξύλο. Δεν ξέρω ποιος σας εμπόδισε αλλα δεν είναι δικαιολογία

Αν σαπίσεις κάποιον στο ξύλο, δεν υπάρχει λόγος να τον παραδώσεις στις αρχές.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom