οκ ότι πεις
δεν περιγράφω άλλο
Τι εννοείς τύπε; ότι στη Ελλάδα του 80 των χωματόδρομων και των αμαξιών του '50, το ότι μπήκαμε στην ΕΟΚ, δεν ήταν καλό;
οκ ότι πεις
δεν περιγράφω άλλο
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααΟι πουτάνων γιοί ,
που αυτοαποκαλούνται Αναρχικοί,
έκαναν πάλι το μπάχαλό τους.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΕ
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ
ΓΑΜΩ ΤΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ
(πλην πατεράδων=άγνωστοι).
ισοπεδώνει τώρα λόγω έντασης.Τι εννοείς τύπε; ότι στη Ελλάδα του 80 των χωματόδρομων και των αμαξιών του '50, το ότι μπήκαμε στην ΕΟΚ, δεν ήταν κάτι καλό;
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αυτοί φταίνε πάλι.
Οταν εβλεπες "μουστακαληδες" ανεβασμενους στα τραπεζια να χορευουν "ανεβα στο τραπεζι μου κουκλα μου γλυκια" δεν υποψιαζουσουν την καταντια ?Τι να λεει και αν φαγαμε τοννους τα χημικα και στις 15 του μηνα και σημερα,ολη μερα;;;;
Ενα εχω να πω...
Λυπαμαι,λυπαμαι αφανταστα για την καταντια αυτου του Λαου....
........................................................
Το πρωι μετα τις περατζαδες και μεχρι τις 14.00 που εγινε το σκηνικο,ειχε δεν ειχε η πλατεια
10-15.000 κοσμο,κοσμο πολυ ευκολο να "ελεχθει" και να γινουν ερμαιο τψν μπατσων...
Χιλια κριμα....επρεπε να βουλιαξει η πλατεια...
...........................................................
Δυστυχως,σημερα ο κοσμος δεν κατεβηκε,αποφασισε καλυτερα το μεσοπροθεσμο
Ωρα μας καλη...
αδερφέ στο χα πει και λυπάμαι που έχω πάλι δίκιο.
με το νταούλι και το ζουρνά δεν γίνεται επανάσταση.
Οταν εβλεπες "μουστακαληδες" ανεβασμενους στα τραπεζια να χορευουν "ανεβα στο τραπεζι μου κουκλα μου γλυκια" δεν υποψιαζουσουν την καταντια ?
Καμια 20αρια χιλιαδες ημασταν απο το πρωι,δυστυχως τα μεγαλοσυνδικατα δεν μπορουν να μαζεψουν κοσμο πια,δεν τους εμπιστευεται κανεις και καλα κανει.
Ο "κοσμος" δεν αποφασισε "καλυτερα το μεσοπροθεσμο", πολυ απλα νομιζει οτι δεν τον ακουμπα το μεσοπροθεσμο γιατι ακομη δεν το νιωθει στο κωλαρακι του... αισθητηριακη αποστερηση το λεν...
Ωρα καλη στην πρυμνη μας κι αερα στα πανια μας...
Καλο ειναι οσοι απο εμας εχουμε προσβαση στο εξωτερικο να παρουμε τον πουλο...
Προσωπικα "ξεσκονιζω" διαβατηριο οχι γιατι θα δυστυχησω (που σιγουρα θα δυστυχησω) αλλα γιατι δεν αντεχω αλλο τους καθωσπρεπει αθλιοηλιθιους αμορφωτους Ελληναραδες...
ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ από τον Αχιλλέα Μπέο (Α’) στον Γιώργο Σαλονίκη (Β’)Τι εννοείς τύπε; ότι στη Ελλάδα του 80 των χωματόδρομων και των αμαξιών του '50, το ότι μπήκαμε στην ΕΟΚ, δεν ήταν καλό;
τι θες να κανω ρε μαλακα,να παρω τα γκανια και να καθαρισω καμμια δεκαρια;
κρυο αιμα ειμαι,με τις ψυχες που εχω στον λαιμο μου καρφωτος για κολαση παω,
δεν τρεχει τιποτα...
ειναι λυση αυτη;
ειναι λυση να βγουν δεκα γραφικοι με τα γκανια και να καθαρισουνε μπατσους και να γινει
ματοκυλισμα;
οχι δεν ειναι αδλεφε,και ξερεις γιατι;
γιατι σημερα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΥΡΙΑ ΛΑΟΣ ......ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ
δεν χρειαζονται τα γκανια
αμα ηταν ο κοσμος που σου λεω και καλυπτε-εφραττε-στούμπωνε ολους τους δρομους,οι αλλοι
μεσα θα γνεθανε αγνο παρθενο μαλλι....
αδελφε,λυπαμαι που το λεω,αλλα .....τελειωσαμε
αλλα ηλπιζα να δω,αλλα ειδα...
και το ξαναλεω,ΛΥΠΑΜΑΙ...
ειλικρινα σκεφτομαι να τα πουλησω ολα και να ερθω κατω
ενα μικρο παγκακι σε μια μικρη λαικουλα να πουλαω μαιντανο και ανιθο να ζησω την
οικογενεια σαν Πολιτης
εδω δεν υπαρχει σωτηρια αν δεν ερθει κοσμος ΑΥΡΙΟ....
να
Τι να λεει και αν φαγαμε τοννους τα χημικα και στις 15 του μηνα και σημερα,ολη μερα;;;;
Ενα εχω να πω...
Λυπαμαι,λυπαμαι αφανταστα για την καταντια αυτου του Λαου....
γιατι σημερα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΥΡΙΑ ΛΑΟΣ ......ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ
δεν χρειαζονται τα γκανια
αμα ηταν ο κοσμος που σου λεω και καλυπτε-εφραττε-στούμπωνε ολους τους δρομους,οι αλλοι
μεσα θα γνεθανε αγνο παρθενο μαλλι....
oxi γκαμπαντουλη! Δε φταιει ο λαος! φταιει αυτη η γαμημενη αριστερη νοοτροπια που εχει επικρατησει στο υποσυνειδητο των περισσοτερων εκ των οργανωτων της αντιδρασης! Και φταινει και αυτοι οι προδοτες αριστεροι οι οποιοι εδω και μερες φροντισαν να διασπασουν το μετωπο φιαχνοντας τη δικη τους πλατεια! Γιατι οταν 150-200 αρχιδια χυνουνε στη μαπα 50.000 ανθρωπους, οι οποιοι εμποδιζονται απο τα αριστερα φασισταρια που εχουν παρεισφυσει μεσα στο κινημα, να τα γαμησουν στο ξυλο τοτε δε φταιει ο κοσμος!!! ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ολων των αποχρωσεων που ειτε το παιζουν αγανακτησμενοι ή κατωπλαταιήτες! Και δεν εχει σχεση με κομματικη τοποθετηση αυτο που λεω! Η ιδεα αυτης της κινησης ηταν ολοι μαζι ανεξαρτητως ιδεολογιας να παλαιψουν τον κοινο εχθρο!!! Αυτο τα γαμημενα κομπλεξικα αριστερα σκατοκεφαλα το μετετρεψαν σε ευκαιρια να βγαλουν τα απωθημενα τους προς καποια κατευθυνση! Αυτοι ειναι και οι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για το σημερινο μπαχαλο!!! Τι θα πει κατω πλατεια ρε γαμω την πουτανα μου????? Τι θα πει να μπαινουνε μεσα στην πλατεια 50 αναρχοαρχιδια και να μην επιτρεπουν στον κοσμο να τα σαπισει στο ξυλο και να τα παραδωσει στις αρχες??? Τι θα πει αμεσως μετα τα πρωϊνα επεισοδια να σκανε πανω του συριζα και του παμε φατσα καρτα πρωτη μουρη στην Αμαλιας????
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ΜΟΥΝΙΑ προδοτες ακομη και των ιδιων σας των συνανθρωπων! ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ πουστηδες!
Λες και δε το ξεραμε το παιχνιδι τους απο την προηγουμενη φορα! Λες και δεν το περιμεναμε! Λες και δεν ξεραμε ποιο θα ειναι το αποτελεσμα ετσι και αυτα τα μουνοπανα επαιζαν το παιχνιδι τους!!! Και καθομαστε ακομη και επιτρεπουμε τους υπερποντικες στις κατω πλατειες και τους συριζαιους αναμεσα μας! Καναμε κολεγια με τους εχθρους μας, με τα τσιρακια του συστηματος και τωρα αναρωτιομαστε τις πταιει???
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!! ΑΥΤΗ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!
Υ.Γ. ο κοσμος ο πολυς θα παει αυριο! και θα παει! και το μεσοπροθεσμο θα περασει! Και απαξ και περασει (με ονομαστικη ψηφοφορια, θα τους ξερουμε) τα επομενα ραντεβου θα πρεπει να ειναι καθε μερα 50.000 ανθρωποι εξω απο το σπιτι του καθε πουλημενου τομαριου και λιντζαρισμα!
Ας προσεχαμε (κι εγω μαζι παροτι το βροντοφωναζα τοσο καιρο) αφου αφησαμε τους εχθρους μας να εισχωρησουν και να διασπασουν το μετωπο...απο αυριο τα καλυτερα....
ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ από τον Αχιλλέα Μπέο (Α’) στον Γιώργο Σαλονίκη (Β’)
Β’: Ναι;
Α’: Τι γίνεται πρωταθλητή;
Β’: Πού είσαι αγόρι μου;
Α’: Τι κάνεις;
Β’: Θα σε γράψω! Πρόσεχε τι θα λες μ…! …. (γέλια) ….
Α’: Άρχισε και (ακατάληπτο) το κωλαράκι τους τώρα να ξέρεις.
Β’: Αφού μπήκε τώρα ο αρχηγός στη μέση, θα τους πάω γ…! Εγώ π…; Όταν δω π…, αφού με ξέρεις ρε συ! Τον π… θα τον τελειώσω, κατάλαβες τι σου λέω.
Α’: … (γέλια) … Να σου πω κάτι, πήρες τον Γιώτη χθες εσύ τηλέφωνο;
Β’: Πότε να τον πάρω;
Α’: Δεν ξέρω, έτσι μου είπε. Τον Γιώτη ρε, αυτόν τον Αβγίτα (;), το λαμόγιο, του Πατέρα τον κολλητό.
Β’: Όχι, αυτός μου είπε ότι συναντηθήκατε προχθές εσείς.
Α’: Μίλησες εσύ μαζί του;
Β’: Τι να οτυ πω εγώ του Γιώτη; Αυτός μου είπε. Χθες ήμασταν το μεσημέρι με τον Δεληβοριά και λέει… εγώ του είπα άλλο! Μου είπε ο Βαγγέλης ότι πήρε ο Γιώτης τον Μπέο, του λέω: «Ρε π…, πήρες τον Μπέο και ήταν ο άλλος δίπλα και τον γράφατε πάλι γ… την Παναγία σου γ…;»
Α’: … (γέλια) …
Β’: «Ρε συ Γιώργο» μου λέει και του λέω: «Ρε συ π…, μη σας γ…!». Σε πήρε χθες τηλέφωνο;
έχει την εξής σχέσηΤι σχέση έχει αυτό τύπε; Μηπως ενθυμίσαι την Ελλάδα τότε;
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ΜΟΥΝΙΑ προδοτες ακομη και των ιδιων σας των συνανθρωπων! ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ πουστηδες!
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!! ΑΥΤΗ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!
Αυτο το μπλογκ, αποτι διαβασα, δεν ξεχωριζει διαδηλωτες/κοσμο απο μπαχαλακηδες/κουκουλοφορους... Γιατι ετσι?
Τι θα πει να μπαινουνε μεσα στην πλατεια 50 αναρχοαρχιδια και να μην επιτρεπουν στον κοσμο να τα σαπισει στο ξυλο και να τα παραδωσει στις αρχες???