gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
και συ και ο αλλος ο πολλα βαρυς με τα γκανια και τις μαγκιες του πληκτρολογιου! Δε χρειαζονται γκανια για να διωξεις μια χουφτα αρχιδια, οταν παιζεις 100-1 το καταλαβες? οταν ομως ειναι 50000 ατομα στην πλατεια και φτανεις να παιζεις εσυ μονος με 100 εναντιον σου τοτε εκει υπαρχει ενα μικρο προβλημα! Μαντεψε το γιατι! και κοψε τις πιπες υπερανω παρατηρητη...
Χαλαρωσε Μεμά
δεν ξερω αν εννοεις εμενα με το "πολλα βαρυ",αλλα πρακτικα ειναι αδυνατο να ελεγξεις
τους προβοκατορες..Σημερα ο κοσμος το πρωι τους πλακωσε στο ξυλο στην γωνια Αμαλιας και Οθωνος
αλλα φοραγαν κουκουλες και τους καταλαβε ευκολα...Λιγο μετα οι μπατσοι
ανευ λογου αναψαν την φωτια στην Οθωνος και Φιλλεληνων,ομορφα και ωραια χωρις κοπο...
Και στις 15 του μηνα εγω ο ιδιος (και αρκετοι αλλοι φυσικα) ηρθαμε στα χερια με κατι κολοπαιδα
αλλα αυτους τους αναγνωρισαμε ευκολα....Πως να εντοπισεις εκεινοςυ που εχουν χωθει μεσα στο
κυριως σωμα;Πως να τους αποθησεις την στιγμη που δεν τους παιρνεις χαμπαρι καν;
Απο τοτε που διαλυθηκε το Εργατικο Κεντρο Αθηνων με τους οικοδομους που περιφρουσαν τις πορειες
με τα καδρονια και δεν μπορουσαν οι προβοκατορες να μπουν μεσα εχει παρελθει πολυς καιρος
και το ργατικο κινημα εχει εκφυλιστει Μεμα
Αντιστεκομαστε με αυτους που εχουμε διπλα μας,εμεις οι παλιοι προσπαθουμε να επαναχτισουμε
και να εμφυσησουμε εκ νεου διαθεση για αντισταση και ανατροπη σε οτι κακο παει να γινει για
Τον Λαο,αλλα ο κοσμος ειναι μαλθακος Μεμα και ευκολα διαχειρισιμος
Τελικα το Ιντερνετ εχει κανει μεγαλο Καλο αλλα και τεραστιο Κακο σε αυτο το τομεα
Ναι μεν καλη πληροφορηση,αλλα και αντισταση εκ του καναπεος..αυτο εχω να πω εγω