Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
και συ και ο αλλος ο πολλα βαρυς με τα γκανια και τις μαγκιες του πληκτρολογιου! Δε χρειαζονται γκανια για να διωξεις μια χουφτα αρχιδια, οταν παιζεις 100-1 το καταλαβες? οταν ομως ειναι 50000 ατομα στην πλατεια και φτανεις να παιζεις εσυ μονος με 100 εναντιον σου τοτε εκει υπαρχει ενα μικρο προβλημα! Μαντεψε το γιατι! και κοψε τις πιπες υπερανω παρατηρητη...

Χαλαρωσε Μεμά
 δεν ξερω αν εννοεις εμενα με το "πολλα βαρυ",αλλα πρακτικα ειναι αδυνατο να ελεγξεις
 τους προβοκατορες..Σημερα ο κοσμος το πρωι τους πλακωσε στο ξυλο στην γωνια Αμαλιας και Οθωνος
 αλλα φοραγαν κουκουλες και τους καταλαβε ευκολα...Λιγο μετα οι μπατσοι
 ανευ λογου αναψαν την φωτια στην Οθωνος και Φιλλεληνων,ομορφα και ωραια χωρις κοπο...

Και στις 15 του μηνα εγω ο ιδιος (και αρκετοι αλλοι φυσικα) ηρθαμε στα χερια με κατι κολοπαιδα
 αλλα αυτους τους αναγνωρισαμε ευκολα....Πως να εντοπισεις εκεινοςυ που εχουν χωθει μεσα στο
 κυριως σωμα;Πως να τους αποθησεις την στιγμη που δεν τους παιρνεις χαμπαρι καν;

Απο τοτε που διαλυθηκε το Εργατικο Κεντρο Αθηνων με τους οικοδομους που περιφρουσαν τις πορειες
 με τα καδρονια και δεν μπορουσαν οι προβοκατορες να μπουν μεσα εχει παρελθει πολυς καιρος
 και το ργατικο κινημα εχει εκφυλιστει Μεμα

Αντιστεκομαστε με αυτους που εχουμε διπλα μας,εμεις οι παλιοι προσπαθουμε να επαναχτισουμε
 και να εμφυσησουμε εκ νεου διαθεση για αντισταση και ανατροπη σε οτι κακο παει να γινει για
 Τον Λαο,αλλα ο κοσμος ειναι μαλθακος Μεμα και ευκολα διαχειρισιμος

Τελικα το Ιντερνετ εχει κανει μεγαλο Καλο αλλα και τεραστιο Κακο σε αυτο το τομεα

Ναι μεν καλη πληροφορηση,αλλα και αντισταση εκ του καναπεος..αυτο εχω να πω εγω

Επισκέπτης
Εγω δεν ειπα οτι δεν ειναι σε φθινουσα πορεια ο κοσμος, εχω ενα σωρο φιλους που εχουν μεινει ανεργοι, ζω απο κοντα την τραγωδια τους.
Τα περι επαναστασης σχολιαζω. Τα οποια καποιοι τα βλεπουν ως τανκς του Στυλιανου, καποιοι σαν γκρεμισμα της βουλης, καποιοι σαν κρεμαλες, καποιοι σαν καταργηση του κοινοβουλευτισμου κι εγω δεν ξερω τι αλλο.
Ο Λεονορο το εθεσε πολυ καλα. Δεκα πραγματα πρεπει να γινουν, με σοβαροτητα και επιμονη.
Δεν ειναι ομως φαινεται αρκετα πιασαρικο αυτο.
Και κάποια πράγματα(10 ή και παραπάνω) πρέπει να γίνουν κ αντίδραση-πίεση προς την εξουσία χρειάζεται.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
o τζεφρυ βγηκε σκαρτος, no problem, οι καθυστερημενοι θα περιμενουν να ψηφισουν την κορη του,ετσι απλα.

Επισκέπτης
Πλιάτσικο λέει ο zouglas live,πόσο μαλάκες είναι κάποιοι...... :jerking:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
παω να τη πεσω
τα λεμε αυριο...

σαφως και θα τα πουμε αυριο
 εκεινο που με ευχαριστησε τωρα το βραδακι,ειναι που η μετριοπαθης κυρα μου (αντιστασιακη
 του καναπε)επειτα απο τις ενδειξεις που της εδειχνα,καταλαβε πως ακριβως παιζεται το παιχνιδι
 σε σχεση με τα μπατσοσκυλα.....και εφριξε!!!!

δεν το πιστευε!!!

τεσπα..τα λεμε αυριο

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.474
Πόντοι
6.305
Και ενώ ο κόσμος καίγεται, ο τιτανοτεράστιος πρόεδρος  Παπούλιας εκφράζει την αισιοδοξία του, ότι η Ελλάδα θα κερδίσει τη μάχη της οικονομικής κρίσης, χωρίς όμως να υιοθετήσει μια «ισοπεδωτική συνταγή»,  από το Βουκουρέστι, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε προς τιμήν του ο Ρουμάνος ομόλογός του, Τραϊάν Μπασέσκου, ο Κάρολος Παπούλιας επεσήμανε την ανάγκη να προστατευτούν τα ασθενή στρώματα της κοινωνίας, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι άνεργοι και οι χαμηλόμισθοι.
zougla.gr

Επισκέπτης
επεσήμανε την ανάγκη να προστατευτούν τα ασθενή στρώματα της κοινωνίας, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι άνεργοι και οι χαμηλόμισθοι.

Οπότε τους επαγγελματίες παίρνει να τους ξεσκίζουν κι άλλο,
δεν χρήζουν προστασίας.
Να δούμε από ποιόν θα εισπράτουν σε λίγο ,
όταν κλείσουν όλοι και βαρέσουν κανόνια.
Και 78% ΦΠΑ να βάλουν ,
@@ θα παίρνουν ...

Επισκέπτης
Οπότε τους επαγγελματίες παίρνει να τους ξεσκίζουν κι άλλο,
δεν χρήζουν προστασίας.
Να δούμε από ποιόν θα εισπράτουν σε λίγο ,
όταν κλείσουν όλοι και βαρέσουν κανόνια.
Και 78% ΦΠΑ να βάλουν ,
@@ θα παίρνουν ...
Δεν μπορεί ρε πούστη μου να'ναι τόσο μαλάκες πάντως,όταν ανεβάζεις το Φ.Π.Α. κ ταυτόχρονα κάνεις κ περικοπές μισθών πώς σκατά θα κινηθεί η αγορά,με αέρα;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
γάματα.

έχει χαθεί το μέτρο και η έννοια των λέξεων στο μπουρδέλο μας.
ο πολιτικός εκλέγεται βάσει προεκλογικού προγράμματος δλδ βάσει σύμβασης που υπογράφει ο λαός μαζί του επι της ουσίας.
εδώ πλέον υπαρχουν μορφωμένοι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι ο πολιτικός παίνριε για 4 χρόνια λευκή επιταγή και αυτό το βαφτίζουν κοινοβουλευτική δημοκρατία.
μιλάμε για ανεκδιήγητη κατάντια.

Θυμάσαι που σου λεγα ότι η τραγωδία εδώ είναι ότι ο κόσμος έχει χάσει τη δυνατότητα να κάνει μια απλή λογική κρίση? Μια απλή αναλυτική κρίση, όχι τίποτα το δύσκολο. Ούτε καν συνθετική. Και εσύ τους ζητάς να κάνουν και " αναγωγές" χαχα! Ρε θα πάθουν υπερθέρμανση μη τους βάζεις και δύσκολα... :cheesy:

OP
OP
P

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Και ενώ ο κόσμος καίγεται, ο τιτανοτεράστιος πρόεδρος  Παπούλιας εκφράζει την αισιοδοξία του, ότι η Ελλάδα θα κερδίσει τη μάχη της οικονομικής κρίσης, χωρίς όμως να υιοθετήσει μια «ισοπεδωτική συνταγή»,  από το Βουκουρέστι, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε προς τιμήν του ο Ρουμάνος ομόλογός του, Τραϊάν Μπασέσκου, ο Κάρολος Παπούλιας επεσήμανε την ανάγκη να προστατευτούν τα ασθενή στρώματα της κοινωνίας, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι άνεργοι και οι χαμηλόμισθοι.
zougla.gr

καλά θα κάνει ο κωλόγερας να ετοιμάζετε για καμιά χωματοθεραπεία...μωρέ δεν πάει στον διάολο...........

OP
OP
P

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Δεν μπορεί ρε πούστη μου να'ναι τόσο μαλάκες πάντως,όταν ανεβάζεις το Φ.Π.Α. κ ταυτόχρονα κάνεις κ περικοπές μισθών πώς σκατά θα κινηθεί η αγορά,με αέρα;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang:

στα παπάρια τους η αγορά...το δάνειο να πάρουμε,να πέφτουν οι μίζες,να τα τσεπώνουν τα αρχίδια..και όλοι εμείς....ΝΑΑΑΑ!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δε σκοπεύω να σώσω ζώα σαν του λόγου σου.
δεν είμαι τόσο κοινωνικά ευαίσθητος.
να λιώσετε αρχίδια να χύσετε το αίμα σας μοναχοι.
γκεβαροκροπότκηδες τέλος.

ωραια τωρα καταλαβες και τον λογο
που σε κραζω. Σταματα το κυρηγμα τοτε
αφου δεν εχεις σκοπο να βοηθησεις.
ΕΙδαλλως εισαι απο τους χειροτερους μαλακες.  :-

Επισκέπτης
στα παπάρια τους η αγορά...το δάνειο να πάρουμε,να πέφτουν οι μίζες,να τα τσεπώνουν τα αρχίδια..και όλοι εμείς....ΝΑΑΑΑ!!!!!
H αγορά γαμώ την ράτσα τους ΓΑΜΩ μεταφράζεται σε ανθρώπους που θέλουν να βγάλουν μερικά λεφτάκια πρώτα για να ζήσουν κ μετά αν μείνει κ τίποτα(σπάνια τελευταία) να διασκεδάσουν κ λίγο!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Αλλά εργάστηκαν κ ποτέ τους για να νιώσουν κ να καταλάβουν τον μέσο άνθρωπο..... :P

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Ελατε να παρεται και "παραλιες" εχω λεμε.Το αφεντικο τρελαθηκε...

Αυτοι που θα αναλαβουν το ξεπουλημα δεν θα δινουν λογαριασμο σε κανενα ουτε καμια ευθυνη θα φερουν...

Τρωνε και τις εισφορες υπερ τριτων απο τους Λογ/μους που πληρωνουμε...

Οποια απαλοτριωση ιδιωτη κρινουν (πως αραγε ?) οτι θα χρειαστει θα γινεται με υπουργικη αποφαση και με εξοδα Δημοσιου...

Αν το διαβασεται θα παρετε τα οπλα...

Το απολυτο ξεπουλημα ανευ ορων και με διαρκη κλοπη ΟΛΩΝ των Ελληνων...

Αν αυτο που διαβασα ισχυει και δεν ειναι καμια φαρσα, τοτε ουτε ο Δασκαλοπουλος του ΣΕΒ  δεν θα το ψηφιζε

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
xaxaxaxaxa
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα
μάλιστα
το ΠΑΣΟΚ κάνει πολλά για το λαό
μάλιστα...έχεις και περισσότερο μυαλό από τους υπόλοιπους εμάς

οχι, μην πέσεις στο χαμηλό νοητικό μου επίπεδο
ξέχασα να σου πω πως είμαι ένας μαλάκας αμόρφωτος αγροίκος

και επειδή δεν έχω επίπεδο θα σου πω:
άντε γαμήσου και εσύ και οι υπόλοιποι εγγεγραμμένοι στα κόμματα
εσύ να τον ξαναψηφίσεις το Γιωργάκη που σου αρέσει τόσο
εγώ προσωπικά θα είμαι με αυτούς που κατεβάζουνε τα φερμουάρ
Καλημερα.
Το αν ειμαι η οχι εξυπνος αστο να το κρινουν αυτοι που με γνωριζουν προσωπικως
Αυτοι που δεν με γνωριζουν στα παπαρια μου τι πιστευουν.
Το τι εισαι φαινεται δεν χρειαζεται να το διαλαλεις κιολας.
Αυτοι που γαμιουνται σκουζουν κατι που εδω κανεις εσυ, αρα αστο κι αυτο, φαινεται οτι σε ποναει πολυ
Πουθενα και σε κανενα κομμα δεν ειμαι γραμμενος και ουτε προκειται στην ζωη μου να γραφτω και ποτε μα ποτε δεν ψηφισα Γιωργακη.
Εσυ που τον ψηφισες γιατι σκουζεις τωρα ?
Οσο για το φερμουαρ που λες να σου πω οτι σου λυθηκε το κορδονι απο το παπουτσι σου

MILF4EVER

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τη γνωμη σας ρε παιδια!ενα ραντεβουδακι που εχω Ιπποκρατους στις 7 να το ακυρωσω?Θα καει το συμπαν παλι?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Οσοι κατεβητε και σημερα,προσεχτε τα κινητα σας και τα ματια σας ανοικτα

Το σεναριο σημερα θα ειναι "Αθροες προσαγωγες" και κυνηγητο απο πολυ χαμηλα για
 να παρεμποδιστει η προσελευση του κοσμου...Επισης απο τα κινητα των χθεσινων συλληθφεντων,γινονται
 κλησεις απο τους μπατσους προς ολες τις τελευταιες εισερχομενες-εξερχομενες κλησεις του κινητου
 Εχετε το νου σας και κλειστε τα ολοι τα κινητα

Επισης οσοι ερθουν απο Θησειο μερια,μεσω Ερμου...πολυ προσοχη και προτιμοτερο ειναι να μην
 εισαστε μονοι σας.Καλυτερα να μπειτε σε γκουπακια των πολλων,εστω και ξενων αναμεταξυ σας..

Ματια ανοικτα λεμε,τα σκυλια ουρλιαζουν

εφυγαααααααααααααααααα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
 τι θες να κανω ρε μαλακα,να παρω τα γκανια και να καθαρισω καμμια δεκαρια;
 κρυο αιμα ειμαι,με τις ψυχες που εχω στον λαιμο μου καρφωτος για κολαση παω,
 δεν τρεχει τιποτα...

ειναι λυση αυτη;

ειναι λυση να βγουν δεκα γραφικοι με τα γκανια και να καθαρισουνε μπατσους και να γινει
 ματοκυλισμα;

οχι δεν ειναι αδλεφε,και ξερεις γιατι;

γιατι σημερα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΥΡΙΑ ΛΑΟΣ ......ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ
 δεν χρειαζονται τα γκανια

αμα ηταν ο κοσμος που σου λεω και καλυπτε-εφραττε-στούμπωνε ολους τους δρομους,οι αλλοι
 μεσα θα γνεθανε αγνο παρθενο μαλλι....

αδελφε,λυπαμαι που το λεω,αλλα .....τελειωσαμε
 αλλα ηλπιζα να δω,αλλα ειδα...

και το ξαναλεω,ΛΥΠΑΜΑΙ...

ειλικρινα σκεφτομαι να τα πουλησω ολα και να ερθω κατω
 ενα μικρο παγκακι σε μια μικρη λαικουλα να πουλαω μαιντανο και ανιθο να ζησω την
 οικογενεια σαν Πολιτης

εδω δεν υπαρχει σωτηρια αν δεν ερθει κοσμος ΑΥΡΙΟ....
 να

μήπως ο κόσμος έχει αντίθετη άποψη ??? μήπως ο κόσμος δεν πιστεύει αυτά που λές ???
μήπως έχεις άδικο σε αυτά που λές ???

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom