Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
γκάμπα μην το διαβάσεις γιατί δε θα κατέβεις αύριο ξανά.
μπέσα ρε.
δεν ξαναγράφω άλλο.
ο έλληνας έχει γεννηθεί καμμένος.
το σπέρμα φταίει ή η μήτρα.
δεν εξηγείται αλλιώς.
γκουντ νάιτ εντ γκουντ λάκ.
ναι εσυ προσεχε μη χαλασεις τις δημοσιες σχεσεις σου και τις παρεες για τα κωλομπαρα! σαλτα και κιχου κι εσυ νουμερο! και συ και ο αλλος ο πολλα βαρυς με τα γκανια και τις μαγκιες του πληκτρολογιου! Δε χρειαζονται γκανια για να διωξεις μια χουφτα αρχιδια, οταν παιζεις 100-1 το καταλαβες? οταν ομως ειναι 50000 ατομα στην πλατεια και φτανεις να παιζεις εσυ μονος με 100 εναντιον σου τοτε εκει υπαρχει ενα μικρο προβλημα! Μαντεψε το γιατι! και κοψε τις πιπες υπερανω παρατηρητη...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
oxi γκαμπαντουλη! Δε φταιει ο λαος! φταιει αυτη η γαμημενη αριστερη νοοτροπια που εχει επικρατησει στο υποσυνειδητο των περισσοτερων εκ των οργανωτων της αντιδρασης! Και φταινει και αυτοι οι προδοτες αριστεροι οι οποιοι εδω και μερες φροντισαν να διασπασουν το μετωπο φιαχνοντας τη δικη τους πλατεια! Γιατι οταν 150-200 αρχιδια χυνουνε στη μαπα 50.000 ανθρωπους, οι οποιοι εμποδιζονται απο τα αριστερα φασισταρια που εχουν παρεισφυσει μεσα στο κινημα, να τα γαμησουν στο ξυλο τοτε δε φταιει ο κοσμος!!! ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ολων των αποχρωσεων που ειτε το παιζουν αγανακτησμενοι ή κατωπλαταιήτες! Και δεν εχει σχεση με κομματικη τοποθετηση αυτο που λεω! Η ιδεα αυτης της κινησης ηταν ολοι μαζι ανεξαρτητως ιδεολογιας να παλαιψουν τον κοινο εχθρο!!! Αυτο τα γαμημενα κομπλεξικα αριστερα σκατοκεφαλα το μετετρεψαν σε ευκαιρια να βγαλουν τα απωθημενα τους προς καποια κατευθυνση! Αυτοι ειναι και οι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για το σημερινο μπαχαλο!!!  Τι θα πει κατω πλατεια ρε γαμω την πουτανα μου????? Τι θα πει να μπαινουνε μεσα στην πλατεια 50 αναρχοαρχιδια και να μην επιτρεπουν στον κοσμο να τα σαπισει στο ξυλο και να τα παραδωσει στις αρχες???  Τι θα πει αμεσως μετα τα πρωϊνα επεισοδια να σκανε πανω του συριζα και του παμε φατσα καρτα πρωτη μουρη στην Αμαλιας????  

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ΜΟΥΝΙΑ προδοτες ακομη και των ιδιων σας των συνανθρωπων! ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ πουστηδες!

Λες και δε το ξεραμε το παιχνιδι τους απο την προηγουμενη φορα! Λες και δεν το περιμεναμε! Λες και δεν ξεραμε ποιο θα ειναι το αποτελεσμα ετσι και αυτα τα μουνοπανα επαιζαν το παιχνιδι τους!!!  Και καθομαστε ακομη και επιτρεπουμε τους υπερποντικες στις κατω πλατειες και τους συριζαιους αναμεσα μας! Καναμε κολεγια με τους εχθρους μας, με τα τσιρακια του συστηματος και τωρα αναρωτιομαστε  τις πταιει???

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!! ΑΥΤΗ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!

Υ.Γ. ο κοσμος ο πολυς θα παει αυριο! και θα παει! και το μεσοπροθεσμο θα περασει! Και απαξ και περασει (με ονομαστικη ψηφοφορια, θα τους ξερουμε) τα επομενα ραντεβου θα πρεπει να ειναι καθε μερα 50.000 ανθρωποι εξω απο το σπιτι του καθε πουλημενου τομαριου και λιντζαρισμα!

Ας προσεχαμε (κι εγω μαζι παροτι το βροντοφωναζα τοσο καιρο) αφου αφησαμε τους εχθρους μας να εισχωρησουν και να διασπασουν το μετωπο...απο αυριο τα καλυτερα....

Μεμά μην το προσωποποιεις ρε συ,μην ψαχνεις τους τραγους τους γνωστους...
 Δεν υπερασπιζομαι την Αριστερα,αλλα η ολη φαση δεν εχει να κανει με την αριστερα

εχει να κανει με την διαθεση για Αντισταση που εχει ο καθενας μεσα του ρε συ....
 με την Υγεια του Νου,και την  πνευματικη διαυγεια με την Αρχαιοελληνικη της εννοια ομως....

πραματα που μαλλον(απο οτι ειδα μεχρι σημερα..) ο κατοικος αυτης της χωρας εχει απωλεσει...

θα δουμε αυριο...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αν έτσι έγινε, τότε κακώς τους αφήσατε και δεν τους σπάσατε στο ξύλο. Δεν ξέρω ποιος σας εμπόδισε αλλα δεν είναι δικαιολογία

Αν σαπίσεις κάποιον στο ξύλο, δεν υπάρχει λόγος να τον παραδώσεις στις αρχές.
Και τι να τον κανεις? να τον αφησεις να φυγει και την επομενη να σου ξαναρθει ναπαρει το μεροκαματο? Αυτη ειναι και η αριστεριζουσα νοοτροπια που ελεγα πριν.... μη τυχον και βοηθησεις την αστυνομια, ακομη και αν ειναι για το καλο σου! γιατι αλλιως θα σε πουνε φασιστα...

γαμω την αριστερα λεμε!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
έχει την εξής σχέση
ότι δεν κατανοείς βασικά πράγματα
και καλύτερα να το ρίξουμε στην πλάκα
γιατί σοβαρή συζήτηση δεν μπορούμε να κάνουμε.
Δεν σε κατακρίνω
πιστεύω ότι έχεις αγνές προθέσεις
αλλά δεν θέλω να το συζητήσω περαιτέρω

Και εγώ πιστεύω ότι αγνοείς βασικά ιστορικά θέματα. Το ότι στην Ελλάδα η πολιτική έχει ταυτιστεί με πολιτικούς όπως ο Γιωργάκης ή ο Σαμαράς, δε σημαίνει ότι δεν υπήρχε Καραμανλής, Γεώργιος Παπανδρέου.
Ο οποίος το '64 όταν ο Johnson του είπε να παραιτηθούμε από το Καστελόριζο, του είπε Δεν το επιτρέπει το Σύνταγμα. Fuck your Constitution, said

Επισκέπτης
Η Αριστερα έχει λόγους που πολεμά την Αστυνομία.
Θυμάται του Μακρυγιάννη ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Οταν κατα καιρους γραφω οτι ματαιοπονειτε περιμενοντας επαναστασεις εναν λαο που ευημερει, ανταγωνιζομενος ποιο I-pad θα παρει και εναν λαο που το 60% δεν πληρωνει φορο και ζει μια χαρα με τα μαυρα λεφτα, με χλευαζατε, με λεγατε φερεφωνο, με λεγατε φασιστα κι εγω δεν ξερω τι, απο δεξια και αριστερα.
Τωρα που την κρισιμη ωρα το κινημα εκφυλιζεται, οπως ηταν απολυτα λογικο (συμφωνω με τον supermouse απολυτα σε αυτο), στενοχωριεστε γιατι πιστεψατε καποιοι την αυταπατη σας.
Την μετριοπαθη δικη μου φωνη, που σας ελεγε οτι η Ελλαδα ακομη και ετσι ΔΕΝ ειναι εξαθλιωμενη και επομενως ΔΕΝ μπορει να επαναστατησει, την θεωρησατε υποβολιμιαια.
Ποιος σας φταιει αν πιστεψατε στο παραμυθι σας? Ωραιο παραμυθι, δεν λεω, αλλά παραμυθι.
Ισως ειναι ενα καλο μαθημα, αντι να βριζετε και να χλευαζετε την αντιθετη αποψη, να προσπαθησετε να δειτε κατι μεσα απο αυτην.
Για σας κυριε gabadoo, απολυτως φιλικα.
Απο καποιον που τον χλευασατε καποτε σαν αχρηστο, επειδη ομολογησα οτι στο στρατο δεν ηξερα να ασβεστωσω τη μαντρα.
Με απολυτη (χωρις καμια ειρωνικη μικροψυχη διαθεση) κατανοηση στην σημερινη σας απογοητευση. Γιατι η απογοητευση ειναι το πιο αξιοσεβαστο ανθρωπινο συναισθημα.

Επισκέπτης
Και εγώ πιστεύω ότι αγνοείς βασικά ιστορικά θέματα. Το ότι στην Ελλάδα η πολιτική έχει ταυτιστεί με πολιτικούς όπως ο Γιωργάκης ή ο Σαμαράς, δε σημαίνει ότι δεν υπήρχε Καραμανλής, Γεώργιος Παπανδρέου.
Ο οποίος το '64 όταν ο Johnson του είπε να παραιτηθούμε από το Καστελόριζο, του είπε Δεν το επιτρέπει το Σύνταγμα. Fuck your Constitution, said

Η Αυγή τα έγραψε αυτά;;
ή ο Ψαράς ;;;;;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αφού θεωρείτε επίτευγμα την είσοδό μας στην ΕΟΚ, εξηγηστε παρακαλώ, πώς κι εγινε και μας αφησε η ΕΕ να χρεωκοπήσουμε, έχοντας καταστρεψει τον κοινωνικο ιστο της χωρας, την αγροτικη και την οποια βιομηχανική παραγωγή ;
Πώς επέτρεψε σε λαμόγια πολιτικούς να εκτοξεύσουν το δημοσιο χρέος στα υψη, με ακατασχετο δανεισμό ;
Γιατί μας ενθαρρυναν να αγοραζουμε συνεχεια οπλα απο αυτους και τους Αμερικάνους, ενω θα μπορουσαν ανετα να εγγυηθούν την ασφαλεια μας εναντι των Τούρκων;
Γιατί τωρα κερδοσκοπούν στις πλατες μας με την εξυπηρετηση του χρεους μας, τα ομολογα μας και την υποστηριξη μιας ανικανης κυβερνησης κι ενος καταστροφικου μνημονιου 1 και 2;

Όσο για τα γεγονοτα στην πλατεια σήμερα... Ο κόσμος κι η ειρηνικη αγανάκτιση έχασαν τη μάχη (αλλα οχι τον πολεμο!)από το οργανωμενο κράτος-παρακρατος και το φόβο των επεισοδίων.
Παρόλα αυτα όμως θα ειναι λαθος να τα βαψουμε μαυρα και να πέσουμε στην παγιδα της κλιμακωσης της βίας, που μας ετοιμαζουν !
Ας είμαστε καθε μερα εκεί για να κρατηθει η προσπάθεια ζωντανη.
Το μεσοπρόθεσμο θα ψηφιστεί - μαλλον - αυριο, αλλά αυτο δε σημαινει για μας τιποτα !
Η προσπάθεια μας πρέπει να συνεχιστεί !

Κι αντι να βριζομαστε εδω μεσα αριστεροι - δεξιοι, λινουξαδες-γκούγκληδες, καλο θα ηταν να οργανωναμε και μια αρνηση πληρωμων ΔΕΚΟ - Εφορίας !

Τι θα κάνουν οι κεραταδες ; Θα' ρθουν μετα να μας πετανε χημικα στο σαλονι για την απληρωτη ΔΕΗ και το εκκαθαριστικό της εφορίας;

ΥΓ : ...για τους απογοητευμενους αγωνιστες : ο επαναστατης, λόγω της ένδειας υλικών μέσων οφείλει να είναι ευστροφος και να χρησιμοποιεί ασύμμετρες απειλές, απέναντι στο κρατος-Γολιαθ.
Να επιλεγει αυτος το μερος, το ειδος και το χρόνο της συγκρουσης και να φτιαχνει τους κανονες αντι να τους ακολουθει !

Δεν ξέρω τύπε, ρώτα τους υπουργούς του Πασόκ

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
 Δεν υπερασπιζομαι την Αριστερα,αλλα η ολη φαση δεν εχει να κανει με την αριστερα
υπάρχουν σοβαροί αριστεροί και αγωνιστές
και αυτοί του συστήματος της αριστεράς (με παιδιά στο deree klp)
οι πρώτοι ή εκτελέσθηκαν ή φαγώθηκαν ή τα παράτησαν

και οι δεύτεροι δημιουργούν ΠΑΜΕ, κομματόσκυλα, υπόδουλους
οπότε σε αυτό που λέει ο μέμοσαν έχει δίκηο
εάν βέβαια μιλάει για τη κομματική αριστερά

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
λες να μην τα ξέρω αυτά?
αυτά είναι τα basics
αλλά είπαμε να σαι καλά

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

εχει να κανει με την διαθεση για Αντισταση που εχει ο καθενας μεσα του ρε συ....
 με την Υγεια του Νου,και την  πνευματικη διαυγεια με την Αρχαιοελληνικη της εννοια ομως....

πραματα που μαλλον(απο οτι ειδα μεχρι σημερα..) ο κατοικος αυτης της χωρας εχει απωλεσει...

θα δουμε αυριο...

α δεν εχει να κανει με την αριστερα ε?

για πες, σημερα ηταν να ερθουν το πρωϊ στην πλατεια μερικες χιλιαδες ανθρωποι απο τα νησια....ηρθαν? γιατι δεν ηρθαν ξερεις? μαθε και ελα να τα ξαναπουμε! (δε το λεω με ειρωνια)

και μετα πες μου ποιας αποχρωσης ηταν αυτοι που μας τραβολογουσαν απο πισω και μας αμποδιζαν στα ντου που πηγανε να γινουνε στα αρχιδακια!

και μη μου πεις οτι εχεις ξεχαζει τοσες μερες τους κατωπλαταιητες και ποια ηταν η συνεισφορα τους στην περιφρουρηση της πλατειας και στις συνελευσεις??? Ετσι???

Επισκέπτης
1)Αφού θεωρείτε επίτευγμα την είσοδό μας στην ΕΟΚ, εξηγηστε παρακαλώ, πώς κι εγινε και μας αφησε η ΕΕ να χρεωκοπήσουμε, έχοντας καταστρεψει τον κοινωνικο ιστο της χωρας, την αγροτικη και την οποια βιομηχανική παραγωγή ;
Πώς επέτρεψε σε λαμόγια πολιτικούς να εκτοξεύσουν το δημοσιο χρέος στα υψη, με ακατασχετο δανεισμό ;
Γιατί μας ενθαρρυναν να αγοραζουμε συνεχεια οπλα απο αυτους και τους Αμερικάνους, ενω θα μπορουσαν ανετα να εγγυηθούν την ασφαλεια μας εναντι των Τούρκων;
Γιατί τωρα κερδοσκοπούν στις πλατες μας με την εξυπηρετηση του χρεους μας, τα ομολογα μας και την υποστηριξη μιας ανικανης κυβερνησης κι ενος καταστροφικου μνημονιου 1 και 2;

2)Όσο για τα γεγονοτα στην πλατεια σήμερα... Ο κόσμος κι η ειρηνικη αγανάκτιση έχασαν τη μάχη (αλλα οχι τον πολεμο!)από το οργανωμενο κράτος-παρακρατος και το φόβο των επεισοδίων.
Παρόλα αυτα όμως θα ειναι λαθος να τα βαψουμε μαυρα και να πέσουμε στην παγιδα της κλιμακωσης της βίας, που μας ετοιμαζουν !
Ας είμαστε καθε μερα εκεί για να κρατηθει η προσπάθεια ζωντανη.
Το μεσοπρόθεσμο θα ψηφιστεί - μαλλον - αυριο, αλλά αυτο δε σημαινει για μας τιποτα !
Η προσπάθεια μας πρέπει να συνεχιστεί !

Κι αντι να βριζομαστε εδω μεσα αριστεροι - δεξιοι, λινουξαδες-γκούγκληδες, καλο θα ηταν να οργανωναμε και μια αρνηση πληρωμων ΔΕΚΟ - Εφορίας !

Τι θα κάνουν οι κεραταδες ; Θα' ρθουν μετα να μας πετανε χημικα στο σαλονι για την απληρωτη ΔΕΗ και το εκκαθαριστικό της εφορίας;

ΥΓ : ...για τους απογοητευμενους αγωνιστες : ο επαναστατης, λόγω της ένδειας υλικών μέσων οφείλει να είναι ευστροφος και να χρησιμοποιεί ασύμμετρες απειλές, απέναντι στο κρατος-Γολιαθ.
Να επιλεγει αυτος το μερος, το ειδος και το χρόνο της συγκρουσης και να φτιαχνει τους κανονες αντι να τους ακολουθει !
1)H E.E. δεν σου φταίει που οι πολιτικάντηδες που έκλεξες φερθήκαν σαν λαμόγια,άνετα με όσα δανεικά σου δώσαν θα μπορούσες να είχες ανάπτυξη,επέλεξες όμως τους κοροϊδέψεις κ να τους φας λεφτά.
Δυστυχώς δεν φρόντισες σαν χώρα κ δεν κατάφερες να γίνεις ισχυρός του παιχνιδιού για να μπορείς να τους πεις: ''Ναι ρε σας τα έφαγα αλλά είμαι το αφεντικό σας οπότε σούζα''.
Η Ε.Ε. δεν σου φταίει λοιπόν,μην το ψάχνεις.

2)Αν δεν γίνει κάτι τώρα από τους ''αγανακτισμένους'' θα έρθουν τα χειρότερα,αν περάσει το μεσοπρόθεσμο κ αρχίσει η εφαρμογή του θα έρθουν άσχημα σκηνικά.
Επαναδιαπραγμάτευση του χρέους κ των όρων δανεισμού χρειάζεται οπωσδήποτε.

Επισκέπτης
Την μετριοπαθη δικη μου φωνη, που σας ελεγε οτι η Ελλαδα ακομη και ετσι ΔΕΝ ειναι εξαθλιωμενη και επομενως ΔΕΝ μπορει να επαναστατησει, την θεωρησατε υποβολιμιαια.

Έχεις δίκιο δικηγόρε.
Χρειάζονται ακόμη χιλιάδε μαγαζιά κλειστά.
Εκατομύρια άνεργοι στους δρόμους.
Νεκροί από πείνα , κρύο , έλλειψη (εισαγώμενων) φαρμάκων.
Ειδεχθή εγκλήματα από λαθρομετανάστες μέσα σε σπίτια γηγενών.
Εξαθλίωση και καταστροφή.

Τότε ... μπορεί να αφυπνιστεί ο λαός ...
και να ξεσπάσει η θύελα που θα σαρώσει όλα τα κακώς κείμενα ...

Απλά τότε , το Σύνταγμα που γουστάρεις
και οι νόμοι θα έχουν την αξία ...
URL]]

Επισκέπτης
Οταν κατα καιρους γραφω οτι ματαιοπονειτε περιμενοντας επαναστασεις εναν λαο που ευημερει, ανταγωνιζομενος ποιο I-pad θα παρει και εναν λαο που το 60% δεν πληρωνει φορο και ζει μια χαρα με τα μαυρα λεφτα, με χλευαζατε, με λεγατε φερεφωνο, με λεγατε φασιστα κι εγω δεν ξερω τι, απο δεξια και αριστερα.
Τωρα που την κρισιμη ωρα το κινημα εκφυλιζεται, οπως ηταν απολυτα λογικο (συμφωνω με τον supermouse απολυτα σε αυτο), στενοχωριεστε γιατι πιστεψατε καποιοι την αυταπατη σας.
Ποιος σας φταιει αν πιστεψατε στο παραμυθι σας? Ωραιο παραμυθι, δεν λεω, αλλά παραμυθι.
Ισως ειναι ενα καλο μαθημα, αντι να βριζετε και να χλευαζετε την αντιθετη αποψη, να προσπαθησετε να δειτε κατι μεσα απο αυτην.
Για σας κυριε gabadoo, απολυτως φιλικα.
Απο καποιον που τον χλευασατε καποτε σαν αχρηστο, επειδη ομολογησα οτι στο στρατο δεν ηξερα να ασβεστωσω τη μαντρα.
Με απολυτη (χωρις καμια ειρωνικη μικροψυχη διαθεση) κατανοηση στην σημερινη σας απογοητευση. Γιατι η απογοητευση ειναι το πιο αξιοσεβαστο ανθρωπινο συναισθημα.
Ο λαός έχει μπει σε φθίνουσα πορεία,ότι δεν έφτασε ακόμα να εξαθλιωθεί δεν είναι ''θετικό'',όλο προς τα εκεί πάει το πράγμα πάντως.

Τέλος μην τρελένεσαι κ ποτέ ο ελληνικός λαός δεν έφτασε ''να ανταγωνίζεται ποιο i-pad'' θα πάρει,τουλάχιστον όχι ο μέσος όρος,μην μπερδεύεις την αφρόκρεμα δεν είναι ο μέσος όρος.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
 τι θες να κανω ρε μαλακα,να παρω τα γκανια και να καθαρισω καμμια δεκαρια;
 κρυο αιμα ειμαι,με τις ψυχες που εχω στον λαιμο μου καρφωτος για κολαση παω,
 δεν τρεχει τιποτα...

ειναι λυση αυτη;

ειναι λυση να βγουν δεκα γραφικοι με τα γκανια και να καθαρισουνε μπατσους και να γινει
 ματοκυλισμα;

οχι δεν ειναι αδλεφε,και ξερεις γιατι;

γιατι σημερα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΥΡΙΑ ΛΑΟΣ ......ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ
 δεν χρειαζονται τα γκανια

αμα ηταν ο κοσμος που σου λεω και καλυπτε-εφραττε-στούμπωνε ολους τους δρομους,οι αλλοι
 μεσα θα γνεθανε αγνο παρθενο μαλλι....

αδελφε,λυπαμαι που το λεω,αλλα .....τελειωσαμε
 αλλα ηλπιζα να δω,αλλα ειδα...

και το ξαναλεω,ΛΥΠΑΜΑΙ...

ειλικρινα σκεφτομαι να τα πουλησω ολα και να ερθω κατω
 ενα μικρο παγκακι σε μια μικρη λαικουλα να πουλαω μαιντανο και ανιθο να ζησω την
 οικογενεια σαν Πολιτης

εδω δεν υπαρχει σωτηρια αν δεν ερθει κοσμος ΑΥΡΙΟ....
 να
επρεπε ρε συ να ηταν και δεν ηταν...και μπορει να μην ειναι ουτε σε 3-6 μηνες ουτε και σε ενα χρονο,ουτε σε δεκα...
τα 'χουμε ξαναπει φιλε καποια στιγμη...υπαρχει το εθνος,η πατριδα,ο λαος,η κοινωνια,το κινημα...εννοιες...
υπαρχεις και εσυ και εγω και ο καθενας μας...με τη δικη του θεωρηση των πραγματων,τον οποιο αξιακο του κωδικα,τις αναγκες και τα θελω του...τα μοναδικα πραγματα στα οποια ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ

παω να τη πεσω
τα λεμε αυριο...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ασχετο....αλλα με προβληματισε τωρα που εκανα φλασ μπακ....

σημερα ηταν εξαφανισμενοι ολοι οι μεταναστες απο τα φαναρια.... ακομη και απο το κλασσικο ποστο τους στην ιερα οδο & κων/πολεως που οτι ωρα και να περασεις σου την πεφτουνε 50 να σου καθαρισουνε τα τζαμια....

περιεργο....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Ο λαός έχει μπει σε φθίνουσα πορεία,ότι δεν έφτασε ακόμα να εξαθλιωθεί δεν είναι ''θετικό'',όλο προς τα εκεί πάει το πράγμα πάντως.

Τέλος μην τρελένεσαι κ ποτέ ο ελληνικός λαός δεν έφτασε να ανταγωνίζεται ποιο i-pad θα πάρει,τουλάχιστον όχι ο μέσος όρος,μην μπερδεύεις την αφρόκρεμα δεν είναι ο μέσος όρος.
Εγω δεν ειπα οτι δεν ειναι σε φθινουσα πορεια ο κοσμος, εχω ενα σωρο φιλους που εχουν μεινει ανεργοι, ζω απο κοντα την τραγωδια τους.
Τα περι επαναστασης σχολιαζω. Τα οποια καποιοι τα βλεπουν ως τανκς του Στυλιανου, καποιοι σαν γκρεμισμα της βουλης, καποιοι σαν κρεμαλες, καποιοι σαν καταργηση του κοινοβουλευτισμου κι εγω δεν ξερω τι αλλο.
Ο Λεονορο το εθεσε πολυ καλα. Δεκα πραγματα πρεπει να γινουν, με σοβαροτητα και επιμονη.
Δεν ειναι ομως φαινεται αρκετα πιασαρικο αυτο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom