Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τι γενικεύσεις είναι αυτές ρε μυγόφτυμα!
Αυτοί με τα κωλόχαρτα απο ΚΑΝΑ ΙΕΚ ή από ΚΑΝΑ ΤΕΙ είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα βρουν δουλειά πολύ πιο εύκολα και γρήγορα από σένα. Το γιατί βαριέμαι να στο εξηγήσω.
Επίσης, στα TEI στα τμήματα πληροφορικής από πρακτικές γνώσεις είναι πολύ πιο μπροστά από σένα που στο ΑΕΙ σου βγαίνει ο κώλος στα θεωρητικά και πασχίζεις να μάθεις ανάλυση φουγιέ και πώς η κατσαρή τρίχα γίνεται bit! :fuck2:

εισαι σιγουρος? Η αμα αρχισω τις πρακτικες ερωτησεις θα γινεις ρεζιλι?  :-

Και του ΑΕΙ και του ΤΕΙ και του ΙΕΚ εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις

ολοι ειναι ενα ματσο τεμπελχαναδες που θα επρεπε να εχουν διωχθει απο την σχολες

εδω και χρονια.

Φυσικα αυτα που λεω ερχονται σε αντιθεση με την βασικη νοοτροπια
του Νεοελληνα και τσουζουν για αυτο ειμαι προετοιμασμενος να δεχθω
αρκετη επιθεση  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τι γενικεύσεις είναι αυτές ρε μυγόφτυμα!
Αυτοί με τα κωλόχαρτα απο ΚΑΝΑ ΙΕΚ ή από ΚΑΝΑ ΤΕΙ είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα βρουν δουλειά πολύ πιο εύκολα και γρήγορα από σένα. Το γιατί βαριέμαι να στο εξηγήσω.
Επίσης, στα TEI στα τμήματα πληροφορικής από πρακτικές γνώσεις είναι πολύ πιο μπροστά από σένα που στο ΑΕΙ σου βγαίνει ο κώλος στα θεωρητικά και πασχίζεις να μάθεις ανάλυση φουγιέ και πώς η κατσαρή τρίχα γίνεται bit! :fuck2:

εξαρτάται και πόσο στόκος είσαι στο ΑΕΙ και στο PhD.
εάν νομίζεις οτι ο Φουριέ και ο Μπόλτσμαν θα σου λύσει το βιοποριστικό σου πρόβλημα παίζει να έχεις εκ γενετής ανωμαλία στις πτυχές του εγκεφάλου........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εισαι σιγουρος? Η αμα αρχισω τις πρακτικες ερωτησεις θα γινεις ρεζιλι?  :-

Και του ΑΕΙ και του ΤΕΙ και του ΙΕΚ εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις

ολοι ειναι ενα ματσο τεμπελχαναδες που θα επρεπε να εχουν διωχθει απο την σχολες

εδω και χρονια.

Φυσικα αυτα που λεω ερχονται σε αντιθεση με την βασικη νοοτροπια
του Νεοελληνα και τσουζουν για αυτο ειμαι προετοιμασμενος να δεχθω
αρκετη επιθεση  :grin:

αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εσύ ρε προσοντούχε πού σπούδαζες αν επιτρέπεται και δε βρίσκεις δουλειά;

κάτσε μου ρχεται κάτι πρόχειρο απο προσωπική εμπειρία....
αεροναυπηγός στο Καλτέκ και γύρισες ελλάδα να διαμαρτυρηθείς που είσαι άνεργος ε;
ααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχχααχχαχαχα

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
εξαρτάται και πόσο στόκος είσαι στο ΑΕΙ και στο PhD.
εάν νομίζεις οτι ο Φουριέ και ο Μπόλτσμαν θα σου λύσει το βιοποριστικό σου πρόβλημα παίζει να έχεις εκ γενετής ανωμαλία στις πτυχές του εγκεφάλου........
καλά δεν θα το λύσει ο φουριέ??

έχεις δει τι γίνεται τώρα στο σύνταγμα
το τι πουτάνας είναι λίγο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ποιόν πλήρωσες ρε αρχιδάκι;
ποιόν ρε νούμερο;
γιατί εγώ 18 χρόνια που δούλευα στην ελλάδα έχω πλερώ με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ γύρω στο μισό μύριο ευρώ ΦΟΡΟΥΣ. 

για πες μας ρε πουστράκο εσύ που ωρύεσαι ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝΕΡΓΕ ΓΚΙΟΖΗ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩ και διαμαρτύρεσαι τώρα;

εσενα σε πηρα με στραβο ματι γιατι ενω εισαι ασχετος με το UNix
πηγες να το παιξεις ειδικος. Οταν δεν ξερεις θα λες δεν ξερω
δεν εχω ασχοληθει... και θα τελειωνει εκει το πανηγυρι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
+++

Aλλά όλα αυτά πρέπει να γίνουν σωστά έτσι,αν γίνουν αρπακόλλα κ πασοκικά πάλι εδώ θα φτάσουμε.

Αυτά θα μπορούσαν να γίνουν από το 80 όταν μπήκαμε στην ΕΟΚ, αλλά έτυχε το ΠΑΣΟΚ.
Από την άλλη, αν ο Αντρέας δεν πάθαινε μαλάκυνση από τα ποτά και τη Μιμή το '90, ήταν διατεθιμένος να παίξει το παιχνίδι του καπιταλισμού. Για όσους δεν έζησαν τη δεκαετία του '80 και το Ψυχρό Πόλεμο σε τέτοιου είδους εκβιασμούς υπολόγιζε στις συμφωνίες μς Άραβες και λεφτά από τα ΜΟΠ. Όταν έληξε ο Ψυχρός πόλεμος και με όσο μυαλό του απέμεινε, ήθελε οι νησίδες του Αιγαίου να ήταν εμπορικοί σταθμοί, ώστε και υφαλοκρηπίδα να έχουν και ΑΟΖ ίσως αργότερα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εσενα σε πηρα με στραβο ματι γιατι ενω εισαι ασχετος με το UNix
πηγες να το παιξεις ειδικος. Οταν δεν ξερεις θα λες δεν ξερω
δεν εχω ασχοληθει... και θα τελειωνει εκει το πανηγυρι

ααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχα

ναι αγόρι μου ότι πεις.
η δουλειά που επιασα εξαιτίας του γιούνιξ σερτιφικέισιον ήταν στη λαχαναγορά.

αλλά τι να πω εγώ ένας μανάβης του γκούγκλ.... ο άνεργος λινουξάς στο μπουρδέλα ξέρει καλύτερα απο μας.
αααααααααααχαχαχχααχχααχχααχχααχαχχα

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Τι να λεει και αν φαγαμε τοννους τα χημικα και στις 15 του μηνα και σημερα,ολη μερα;;;;

Ενα εχω να πω...

Λυπαμαι,λυπαμαι αφανταστα για την καταντια αυτου του Λαου....

Σημερα που επρεπε να εχει ενα μυριο κοσμο,να μας δουνε να χεστουνε,ειχε τις περατζαδες
 του ΠΑΜΕ που εκανε μια γρηγορη στροφη πρωι-απογευμα,χωρις να "λερωθει" καν(νταξ μωρε,τον ταξικο
 αγωνα τους τον δωσανε,αντισταθηκανε σθεναρα στο μεσοπροθεσμο,μιλαμε για αγωνισταραδες...)τους
 αλλους της ΓΣΕΕ-ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΚΑΙΔΕΝΞΕΡΩΓΩΤΙΑΛΛΟ (τουλαχιστον απο αυτους μεινανε καποιοι-οι περισσοτεροι
 θα ελεγα-οι ΠΑΜΕτζηδες ειναι συντεταγμενοι και δινουν μαχη εκ παραταξεως αλλα .....αβρεχτοι..)αλλα
 τις μπαταριές με τις προβοκατσιες των ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΩΝ τις εφαγαν οι Αγανακτισμενοι ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ....

Το πρωι μετα τις περατζαδες και μεχρι τις 14.00 που εγινε το σκηνικο,ειχε δεν ειχε η πλατεια
 10-15.000 κοσμο,κοσμο πολυ ευκολο να "ελεχθει" και να γινουν ερμαιο τψν μπατσων...
 Χιλια κριμα....επρεπε να βουλιαξει η πλατεια...

Το βραδυ που ειχε κοσμο περιπου καμμια 50.000 (ισως και παραπανω..)παλι τα ιδια....
 Το γνωστο παιχνιδι με τους μπατσους και τους φιλους τους,το κρυφτουλι,με αποτελεσμα ΚΑΙ ΠΑΛΙ
 ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΟΝΝΟΙ ΧΗΜΙΚΩΝ και να σκορπισουν τον κοσμο,χωρις να υπαρχει καμμια αιτια,καμμια προκληση,
 απλα ο κοσμος χορευε με Αλκινοο και Παπακωνσταντινου....

Δυστυχως,σημερα ο κοσμος δεν κατεβηκε,αποφασισε καλυτερα το μεσοπροθεσμο

Ωρα μας καλη...

Παρακαλω,αποψη περι μπατσων να γραψει οποιος ηταν Πλατεια και ειδε με τα ματια του φασεις...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αυτά θα μπορούσαν να γίνουν από το 80 όταν μπήκαμε στην ΕΟΚ, αλλά έτυχε το ΠΑΣΟΚ.
Από την άλλη, αν ο Αντρέας δεν πάθαινε μαλάκυνση από τα ποτά και τη Μιμή το '90, ήταν διατεθιμένος να παίξει το παιχνίδι του καπιταλισμού. Για όσους δεν έζησαν τη δεκαετία του '80 και το Ψυχρό Πόλεμο σε τέτοιου είδους εκβιασμούς υπολόγιζε στις συμφωνίες μς Άραβες και λεφτα από τα ΜΟΠ. Όταν έληξε ο Ψυχρός πόλεμος και με όσο μυαλό του απέμεινε, ήθελε οι νησίδες του Αιγαίου να ήταν εμπορικοί σταθμοί, ώστε και υφαλοκρηπίδα να έχουν και ΑΟΖ ίσως αργότερα

κεντάς σήμερα ρε μπάσταρδε.
φαίνεται είσαι ο μόνος που κάνουν δουλειά τα χημικά.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Αυτά θα μπορούσαν να γίνουν από το 80 όταν μπήκαμε στην ΕΟΚ, αλλά [size=30pt]έτυχε[/size] το ΠΑΣΟΚ.
Από την άλλη, αν ο Αντρέας δεν πάθαινε μαλάκυνση από τα ποτά και τη Μιμή, ήταν διατεθιμένος να παίξει το παιχνίδι του καπιταλισμού. Για όσους δεν έζησαν τη δεκαετία του '80 και το Ψυχρό Πόλεμο σε τέτοιου είδους εκβιασμούς υπολόγιζε στις συμφωνίες μς Άραβες και λεφτα από τα ΜΟΠ. Όταν έληξε ο Ψυχρός πόλεμος και με όσο μυαλό του απέμεινε, ήθελε οι νησίδες του Αιγαίου να ήταν εμπορικοί σταθμοί, ώστε και υφαλοκρηπίδα να έχουν και ΑΟΖ ίσως αργότερα
έτυχε?
έτυχε?
ήμαρτον

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχα

ναι αγόρι μου ότι πεις.
η δουλειά που επιασα εξαιτίας του γιούνιξ σερτιφικέισιον ήταν στη λαχαναγορά.

αλλά τι να πω εγώ ένας μανάβης του γκούγκλ.... ο άνεργος λινουξάς στο μπουρδέλα ξέρει καλύτερα απο μας.
αααααααααααχαχαχχααχχααχχααχχααχαχχα

Unix Certification και δεν ηξερες τα εικονικα συστημα αρχειων
και τι σημαινει μονολιθικος πυρηνας?  :grin:

Π.Σ Οκ σε πιστευω.

Οσο για τον μπιφτεκι θα πρεπει να ντρεπεται αν εχει καταλαβει
πως εχω καταλαβει ποιος ειναι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
  Τι να λεει και αν φαγαμε τοννους τα χημικα και στις 15 του μηνα και σημερα,ολη μερα;;;;

Ενα εχω να πω...

Λυπαμαι,λυπαμαι αφανταστα για την καταντια αυτου του Λαου....

Σημερα που επρεπε να εχει ενα μυριο κοσμο,να μας δουνε να χεστουνε,ειχε τις περατζαδες
  του ΠΑΜΕ που εκανε μια γρηγορη στροφη πρωι-απογευμα,χωρις να "λερωθει" καν(νταξ μωρε,τον ταξικο
  αγωνα τους τον δωσανε,αντισταθηκανε σθεναρα στο μεσοπροθεσμο,μιλαμε για αγωνισταραδες...)τους
  αλλους της ΓΣΕΕ-ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΚΑΙΔΕΝΞΕΡΩΓΩΤΙΑΛΛΟ (τουλαχιστον απο αυτους μεινανε καποιοι-οι περισσοτεροι
  θα ελεγα-οι ΠΑΜΕτζηδες ειναι συντεταγμενοι και δινουν μαχη εκ παραταξεως αλλα .....αβρεχτοι..)αλλα
  τις μπαταριές με τις προβοκατσιες των ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΩΝ τις εφαγαν οι Αγανακτισμενοι ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ....

Το πρωι μετα τις περατζαδες και μεχρι τις 14.00 που εγινε το σκηνικο,ειχε δεν ειχε η πλατεια
  10-15.000 κοσμο,κοσμο πολυ ευκολο να "ελεχθει" και να γινουν ερμαιο τψν μπατσων...
  Χιλια κριμα....επρεπε να βουλιαξει η πλατεια...

Το βραδυ που ειχε κοσμο περιπου καμμια 50.000 (ισως και παραπανω..)παλι τα ιδια....
  Το γνωστο παιχνιδι με τους μπατσους και τους φιλους τους,το κρυφτουλι,με αποτελεσμα ΚΑΙ ΠΑΛΙ
  ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΟΝΝΟΙ ΧΗΜΙΚΩΝ και να σκορπισουν τον κοσμο,χωρις να υπαρχει καμμια αιτια,καμμια προκληση,
  απλα ο κοσμος χορευε με Αλκινοο και Παπακωνσταντινου....

Δυστυχως,σημερα ο κοσμος δεν κατεβηκε,αποφασισε καλυτερα το μεσοπροθεσμο

Ωρα μας καλη...

Παρακαλω,αποψη περι μπατσων να γραψει οποιος ηταν Πλατεια και ειδε με τα ματια του φασεις...

κατάλαβα.......
τα παμε πάλι.
ολα καλά κι όλα ωραία.
με μεσοπρόθεσμο παρεα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Περσονε τι ωρα ειχες παρει το Σερτιφικεισον

τετοια ωρα ηταν? Θυμασαι?? ΒΡαδακι?

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εκτός των άλλων, στον λίγο κόσμο συνέβαλε κι η απεργία(του ηλεκτρικού κυρίως!)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Unix Certification και δεν ηξερες τα εικονικα συστημα αρχειων
και τι σημαινει μονολιθικος πυρηνας?  :grin:

Π.Σ Οκ σε πιστευω.

Οσο για τον μπιφτεκι θα πρεπει να ντρεπεται αν εχει καταλαβει
πως εχω καταλαβει ποιος ειναι
οχι μωρό ούτε το ένα ούτε το άλλο ξέρω που ισχυρίζεσαι πως δεν ξέρω.
στείλε κανα βιοογραφικό σε πι εμ μπας και σε τακτοποιήσω μιας και έχω πολλές άκρες ως τεμπέλης, τελειοφοιτος δημοτικου και ανεργος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αυτη τη στιγμη μου την λενε 2 ατομα εκ των οποιων ο ενας διαβασε απλα ενα αρθρακι στο γκουκλ για το ΓΙουνιξ και χαρηκε και ο αλλος μου ειχε πει τις προαλλες

"αμα εχω καμια εργασια με C / c++ στην πτυχιακη θα με βοηθησεις?"

ΜΠιφτεκι ετσι δεν ειναι? Ετσι δεν ηταν?

Τεσπα.. χασιμο χρονου... αραξτε εδω να λετε τα δικα σας παλι

τις αμπελοφιλοσοφιες.... και τα ξαναλεμε.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom