Τι κριση και μαλακιες ρε.
Συνελθε. Ολοι καφεδες πινουν. Επειδη τα καναλια δασκαλεψανε τον κοσμο ΚΑΙ την κυβερνηση πως εχουμε κριση, ξαφνικα πτωχευσαμε. Ενω πριν ειχαμε λεφτα νομιζεις μαλακα.
Πληρωσαμε τα αμερικανακια με τον Η1Ν1 για να βγουν απτα σκατα, τους πηγαμε στρατο για τον πολεμο στο Αφγανισταν για να παρουν την διακινηση της πρεζας, για να παρουν απο τον Σανταμ τα πετρελαια, και τωρα ξαφνικα που πρεπει να κανει reboot το συστημα σου ειπανε εσενα οτι υπαρχει κριση και την ειδες πανεπιστημονας.
Οποιος δεν ειναι τεμπελης θα βρει δουλεια ακομα και μετα απο ολοκαυτωμα. Εξαιρουνται αυτοι που πεσανε στη λουπα με δανεια και μαλακιες ενω δεν ειχαν να φανε, και πηγαιναν για το καλυτερο και τωρα ψαχνουν στα σκουπιδια να φανε. Αλλα και αυτοι αν προσπαθησουν κατι θα παιξει, αρκει να εχουν τα αποθεματα.
Και στην τελικη ρε τυπε, εγω αμα βγαζω 1000-1500 το μηνα, δεν τα κλεβω απο κανεναν. Γουσταρω να τα καρφωνω τα λεφτα. Δεν ειμαι εβραιος να τα κραταω, τα θεωρω μεσο οχι σκοπο, για να τα εχω να καθονται. Οποτε και 100 και 200 θα χαλασω χωρις να κατσω να σκασω και δεν θα ντραπω επειδη καποιος μαλακας φουνταρε απο τα δανεια που πηρε. Ας μη τα επαιρνε δε του φταιω εγω.