Επισκέπτης
Ειναι προφανες.υπηρξα αριστεριζουσα στα μικρατα μου.
Αριστεριζουσα μαλακω στα νειατα,με ταγαρακι,αμπεχωνο και μικυ μαους στο πικαπ,δεξιοφιλελευθερωμαλακω στα γεραματα με καλλιτεχνικες ευαισθησιες και ρυζογαλο στο Βαρσο.
Ειναι προφανες.υπηρξα αριστεριζουσα στα μικρατα μου.
Απροσωπο ειναι,το ιδιο και τα like στο φατσοβιβλιο,το ιδιο και οι συγκεντρωσεις του φατσοβιβλιου.
Κανε τις αναγωγες σου.
Απροσωπο ειναι,το ιδιο και τα like στο φατσοβιβλιο,το ιδιο και οι συγκεντρωσεις του φατσοβιβλιου.
Κανε τις αναγωγες σου.
Εκ των πραγμάτων ο Γιωργάκης ήταν ο περισσότερο κατάλληλος για να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερα.
Ειναι προφανες.
Αριστεριζουσα μαλακω στα νειατα,με ταγαρακι,αμπεχωνο και μικυ μαους στο πικαπ,δεξιοφιλελευθερωμαλακω στα γεραματα με καλλιτεχνικες ευαισθησιες και ρυζογαλο στο Βαρσο.
Στίχοι: Φώντας Λάδης
Μουσική: Μάνος Λοΐζος
Πρώτη εκτέλεση: Γιώργος Νταλάρας
Νομιζω απο "τα τραγουδια του αγωνα"
υπηρξα αριστεριζουσα στα μικρατα μου.
το αντιθετο ειναι πιο γελοιο αγαπητε.
Σβήσε το διότι θα το πάρει χαμπέρι ο ίσιος και θα έχουμε άλλα στην ΥΠΟΓΑ!
Σβήσε το διότι θα το πάρει χαμπέρι ο ίσιος και θα έχουμε άλλα στην ΥΠΟΓΑ!
Νταλάρας..οτι πρέπει για επανάστα....μαζί με τη γυναίκα του εννοείταιαντε και ενα επικαιρο τραγουδακι.
οηηηη :S
μη τα πετας αυτα οταν πινω απο το σεηκ ρε
Ειναι προφανες.
Α!!!!!ΩΣ εδω μαγκα μου...οι ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ειναι φιλοι μας...!!!Δεν θα είναι μόνον οι Ολλανδοί.
Οι Φινλανδοί με τα χίλια ζόρια συμφώνησαν για το δάνειο της Πορτογαλίας.
Κοντά στους Ολλανδούς είναι και οι Αυστριακοί. Και παλιότερα είχαν κάνει θόρυβο για την γ' δόση αν θυμάμαι καλά.
Η Μέρκελ δεν θα ζητήσει επίσης συναίνεση αν αυτοί οι 3 το ζητήσουν;
Δεν ξέρω, όλα είναι στον αέρα και κρέμονται από μία κλωστή.
Mην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια μαλακω...μεγα λαθος.το αντιθετο ειναι πιο γελοιο αγαπητε.
Δεν θα είναι μόνον οι Ολλανδοί.
Οι Φινλανδοί με τα χίλια ζόρια συμφώνησαν για το δάνειο της Πορτογαλίας.
Κοντά στους Ολλανδούς είναι και οι Αυστριακοί. Και παλιότερα είχαν κάνει θόρυβο για την γ' δόση αν θυμάμαι καλά.
Η Μέρκελ δεν θα ζητήσει επίσης συναίνεση αν αυτοί οι 3 το ζητήσουν;
Δεν ξέρω, όλα είναι στον αέρα και κρέμονται από μία κλωστή.
Αυτό θα μας πει κανείς τι είναι που λέτε συνέχεια;
Και ποιός ήταν ο πιό κατάλληλος λες εσύ;
Αν φυσικά έπρεπε να αλλάξει κάτι.
Εγώ αυτό το Βάρσο ξέρω.
Μην ξεχνιώμαστε εμείς! 17 Ιουνίου