on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
αΦου εισαι σκατομιζερη μεγαιρα.
με εχετε απογοητευσει παντως
λεω να φυγω και εγω αλα δημητρηςςς
ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ !
στο καλο!
αΦου εισαι σκατομιζερη μεγαιρα.
με εχετε απογοητευσει παντως
λεω να φυγω και εγω αλα δημητρηςςς
ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ !
Ένα λεπτό.
Δεν θα τα βάλουν οι άλλοι σταθμισμένα με το ποσοστό του αρχικού κεφαλαίου; Δεν είναι ΣΙΓΟΥΡΟ αυτο;
Αφού αυτό δεν έγινε και με τη Σλοβακία;
Το 2009 το κράτος ξόδεψε 36 δισ περισσότερα από όσα εισέπραξε, το 2010 ξόδεψε 24 δισ και το 2011 πρόκειται να ξοδέψει 17 δισ.
Και όλα αυτές οι ωραίες αλλαγές που λες ΔΕΝ τις θέλει η α' ή η β' κοινωνική ομάδα ανάλογα με τα συμφέροντα τους. Όταν αθροίσεις τα α' και β' έχεις το σύνολο της κοινωνίας.
Ετσι ακριβως αλλα δεν ειναι μονον θεμα βιας.
Ειναι κυριως οτι η συγκεντωσεις του ειδους"απολιτικ αγανακτισμενοι"ειναι ενας αχταρμας χωρις αρχη και τελος.
Οποτε δυο τινα παιζει να συμβουν με τα σκηνικα αυτα,εδω και στην Ισπανια.
α)οι φιλοτιμοι κουραζονται,οι μοδατοι ποζεραδες την κανουν για παραλια,φινιτο λα μουζικα πασατο λα φιεστα(πιθανοτερο σεναριο).
β)ο αχταρμας καθαριζει απο τους οτιναναιτζηδες και πολιτικοποιειται ειτε προς τα αριστερα,ειτε προς τα δεξια(λιγοτερο πιθανο σεναριο).
Εισαι ωραιος αλλα κανεις ΜΑΛΑΚΙΑ τωρα.Λοιπον
ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!!!
ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ!!!!
Ομορφα και ηρεμα,μην τους δωσουμε δικαιωμα να μας καπελωσουν ,να μας προβοκαρουν
να μας χρεωσουν την αποτυχια τους!!!!!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ!!!!!
Και κατεβαινει στις εκλογες?β.1) ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟΚΤΑ ΗΓΕΤΗ και ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ
Το σημαντικότερο!!!
β.1) ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟΚΤΑ ΗΓΕΤΗ και ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ
Το σημαντικότερο!!!
Και κατεβαινει στις εκλογες?
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Εισαι ωραιος αλλα κανεις ΜΑΛΑΚΙΑ τωρα.
ΚΑΝΕΝΑ μην καλεις,αμα γουσταρουν ας πανε,αμα δεν γουσταρουν ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ.
Ουτε ευσημα για οσους πανε,ουτε μπραβο σε οσους κατεβουν,ουτε ελα καλο μου,ελα χρυσο μου.
Στην τελικη και καρκινος θα τζουραριστει για να αλλαξει το σκηνικο,και κεφαλια θα ανοιξουν και απ'ολα.
Ειστε?ΟΚ και τιποτε αλλο.
Δεν ειστε?Συρτε γαμηθειτε,κανεις δεν σας χρειαζεται.
Αιντε γιατι παραγινε το σκηνικο,ειστε λεει μονο 100 χιλιαδες,ενα μυριο,δυο μυρια,γιατι δεν κατεβηκαν τα οκτω μυρια,εγω δεν γουσταρω γενοπατζηδες,εμενα με ξυνιζουν οι αριστεροι...Αει σιχτιρι.
μπορούν να κλείσουν συμπληρωματικά με τους εξόπους
(1) μείωση του κράτους και του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων του ευρύτερου δημόσιου τομέα - δηλαδή απολύσεις
(2) κυνήγημα μέχρις εσχάτων των όσων χρωστάνε φόρους και κατασχέσεις για την είσπραξη τους.
(3) ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ
(4) Πλαφονάρισμα των μισθών ΟΛΩΝ των μισθοδοτουμένων από το Δημόσιο.. και όταν λέμε ΟΛΩΝ εννοουμε ΟΛΩΝ (υπουργών, βουλευτών, δικαστών, μετακλητών συμπεριλαμβανομένων)
εγώ εγραψα αυτό.. δεν είμαι οικονομολόγος αλλά πιστεύω ότι είναι μια καλή αρχή
κάποιες προτασεις γιά τό αδιέξοδο θαθελα να ακουσω..μενει να το διαπιστωσουμε αυτο
εμενα οτι μου ειπανε (ηθελα δεν ηθελα) το εκανα
δηλαδη οχι ακριβως εκανα,μου το επιβαλλανε
μου επιβαλλανε ακομα περισσοτερους φορους,μου αυξησανε τα εξοδα μετακινησης με το
ραλλυ των καυσιμων και σκεφτομαι και μετραω καθε λιτρο βενζινης,πληρωσα ολα
οσα μου ειπαν πως πρεπει να πληρωσω για την σωτηρια της Πατριδας
Βλεπεις ειμαι μισθωτος και με τσακωνουν ευκολα
δεν γαμιεται λεω,αφου ειναι για καλο ενταξει
και τωρα τα μουνια θα με χρεωσουν και την ανικανοτητα του Γιωργακη να πραξει αυτα
που εταξε στους εταιρους του;
να πανα γαμηθει και αυτος και η κυβερνηση του ολη
αντε και ενα επικαιρο τραγουδακι.
"Γύρω του λαός κι εργάτες
το φυλάνε με τις βάρδιες
σ' ένα χρόνο σ' ένα μήνα
θα σκεπάσει την Αθήνα"
Νταλάρας? "Κόκκινο τριαντάφυλλο"?
Απροσωπο ειναι,το ιδιο και τα like στο φατσοβιβλιο,το ιδιο και οι συγκεντρωσεις του φατσοβιβλιου.Το bou είναι πολυσυλλεκτικό γιατί διαβάζει και ο ντελιβερας των 500 euro
και ο λεφτας των 10Κ.
Δεν ήταν η τελευταία ευκαιρία της χώρας το μνημόνιο.
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΤΕ.
Τραβάτε τώρα στον ειρηνικό τον ατλαντικό τον ινδικό ή και τον βόρειο παγωμένο ωκεανό αν θέλετε.
Ευκαιρία να φύγει η μπόχα..
Ένα λεπτό.
Δεν θα τα βάλουν οι άλλοι σταθμισμένα με το ποσοστό του αρχικού κεφαλαίου; Δεν είναι ΣΙΓΟΥΡΟ αυτο;
Αφού αυτό δεν έγινε και με τη Σλοβακία;
Και κατεβαινει στις εκλογες?
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα