Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 482K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Δεν είναι θέμα Καραμανλή, Παπανδρέου ή οποιοδήποτε άλλου.

Δεν είναι θέμα ΔΝΤ, ΕΕ ή ξέρω εγώ ποιανού άλλου.

Εδώ πρόκειται για μία κοινωνία που είναι κάθετα αντίθετη προς οποιαδήποτε αλλαγή, καμία κοινωνική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να χάσει τα κεκτημένα της.

Το παιγνίδι τελείωσε.

Η χώρα έχει απωλέσει κάθε ίχνος φερεγγυότητας στις αγορές, στο ΔΝΤ, στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κανένας δεν πρόκειται να έρθει για να επενδύσει ποτέ στην Ελλάδα, ούτε καν διακοπές θα έρχονται οι Ευρωπαίοι μετά από το φέσι που θα έχουν φάει οι Τράπεζες και τα Συνταξιοδοτικά τους ταμεία που θα πρέπει να το επωμισθούν οι φορολογούμενοι.

Ούτε πρόκειται να αλλάξει κάτι.
Το είπε ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών όταν δήλωσε ότι αν δεν υπάρχει συναίνεση στην Ελλάδα η Ολλανδία δεν θα δώσει την 5η δόση:

«Μεγάλα τμήματα της ελληνικής οικονομίας δεν είναι μόνο σοσιαλιστικά, αλλά σχεδόν κομμουνιστικά οργανωμένα», δήλωσε, προσθέτοντας: «Η συλλογή των φόρων είναι πάντα ελλιπής, υπάρχει πάρα πολύ γραφειοκρατία και ρυθμιστικό πλαίσιο, πάρα πολλά μονοπώλια και διαφθορά και η αγορά εργασίας δεν είναι αρκετά ελαστική».

Και επειδή συναίνεση δεν πρόκειται να υπάρξει και επειδή χωρίς την Ολλανδία δεν υπάρχει 5η δόση game over.

Η χώρα οδεύει προς κάτι μεταξύ Αλβανίας και Βόρειας Κορέας με θάλασσα και ήλιο.

Και δεν υπάρχει επιστροφή.

Άν μου επιτρέπετε μια ερώτηση.

Έστω ότι συμφωνούμε σε ένα ενιαίο μισθολόγιο 300,00 μηνιαίως. Ελαστικό ωράριο. Ιδιωτικοποίηση κ.λ.π. 'Αμα  η φορολογική νομοθεσία αλλάζει κάθε χρόνο και κάθε λίγο και λιγάκι το υπουργείο οικονομικών ζητά έκτακτες εισφορές, περαιώσεις και λοιπά φαιδρά όπως πάντα πράττει, ποιός Έλλην ή αλλοδαπός χριστιανός ή αλλόθρησκος θα έρθει εδώ να επενδύσει;

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Έστω ότι συμφωνούμε σε ένα ενιαίο μισθολόγιο 300,00 μηνιαίως. Ελαστικό ωράριο. Ιδιωτικοποίηση κ.λ.π. 'Αμα  η φορολογική νομοθεσία αλλάζει κάθε χρόνο και κάθε λίγο και λιγάκι το υπουργείο οικονομικών ζητά έκτακτες εισφορές, περαιώσεις και λοιπά φαιδρά όπως πάντα πράττει, ποιός Έλλην ή αλλοδαπός χριστιανός ή αλλόθρησκος θα έρθει εδώ να επενδύσει;

[size=18pt]NOBODY[/size]

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
αυτο ειναι μια ψευτοπροοδευτισμος.
Και δεν σε παει μπροστα. Αν θες αντικειμενικα
να μην εχεις προβλημα θα πρεπει να εισαι φειδωλος
σε αυτα που χαλας ειδικα σε καιρο κρισης.
Ο καθενας ας χαλασει οσα θελει απλα μετα να μην παραπονιεται οτι δεν εχει.
Εγω δηλαδη υποτιθεται οτι τωρα πρηζω τα αρχιδια μερικων που αυριο μεθαυριο
θα μας τα πρηξουν και αυτοι οτι εμειναν απενταροι.

Τι κριση και μαλακιες ρε.

Συνελθε. Ολοι καφεδες πινουν. Επειδη τα καναλια δασκαλεψανε τον κοσμο ΚΑΙ την κυβερνηση πως εχουμε κριση, ξαφνικα πτωχευσαμε. Ενω πριν ειχαμε λεφτα νομιζεις μαλακα.

Πληρωσαμε τα αμερικανακια με τον Η1Ν1 για να βγουν απτα σκατα, τους πηγαμε στρατο για τον πολεμο στο Αφγανισταν για να παρουν την διακινηση της πρεζας, για να παρουν απο τον Σανταμ τα πετρελαια, και τωρα ξαφνικα που πρεπει να κανει reboot το συστημα σου ειπανε εσενα οτι υπαρχει κριση και την ειδες πανεπιστημονας.

Οποιος δεν ειναι τεμπελης θα βρει δουλεια ακομα και μετα απο ολοκαυτωμα. Εξαιρουνται αυτοι που πεσανε στη λουπα με δανεια και μαλακιες ενω δεν ειχαν να φανε, και πηγαιναν για το καλυτερο και τωρα ψαχνουν στα σκουπιδια να φανε. Αλλα και αυτοι αν προσπαθησουν κατι θα παιξει, αρκει να εχουν τα αποθεματα.

Και στην τελικη ρε τυπε, εγω αμα βγαζω 1000-1500 το μηνα, δεν τα κλεβω απο κανεναν. Γουσταρω να τα καρφωνω τα λεφτα. Δεν ειμαι εβραιος να τα κραταω, τα θεωρω μεσο οχι σκοπο, για να τα εχω να καθονται. Οποτε και 100 και 200 θα χαλασω χωρις να κατσω να σκασω και δεν θα ντραπω επειδη καποιος μαλακας φουνταρε απο τα δανεια που πηρε. Ας μη τα επαιρνε δε του φταιω εγω.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Έστω ότι συμφωνούμε σε ένα ενιαίο μισθολόγιο 300,00 μηνιαίως. Ελαστικό ωράριο. Ιδιωτικοποίηση κ.λ.π. 'Αμα  η φορολογική νομοθεσία αλλάζει κάθε χρόνο και κάθε λίγο και λιγάκι το υπουργείο οικονομικών ζητά έκτακτες εισφορές, περαιώσεις και λοιπά φαιδρά όπως πάντα πράττει, ποιός Έλλην ή αλλοδαπός χριστιανός ή αλλόθρησκος θα έρθει εδώ να επενδύσει;

Ενώ ας πούμε αν βαρέσουμε κανόνι και φύγουμε από το Ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση όλοι θα τρέξουν να επενδύσουν εδώ.

Τώρα το γιατί υπάρχουν έκτακτες εισφορές, περαιώσεις, ΚΒΣ, ΦΠΑ, ΦΜΥ και άλλα πολλά είναι ένα άλλο ζήτημα που πλέον δεν έχει νόημα να το συζητήσουμε.

Απλά μέχρι τώρα υπήρχε μία ευκαιρία, η τελευταία ευκαιρία,  να τραβηχθεί μία γραμμή και να γίνουν οι αλλαγές που έπρεπε να γίνουν.

Τώρα χάθηκε και αυτή.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τι κριση και μαλακιες ρε.

Συνελθε. Ολοι καφεδες πινουν. Επειδη τα καναλια δασκαλεψανε τον κοσμο ΚΑΙ την κυβερνηση πως εχουμε κριση, ξαφνικα πτωχευσαμε. Ενω πριν ειχαμε λεφτα νομιζεις μαλακα.
δημιουργημα των ΜΜΕ η κριση δηλαδη;;;

παντως οσο αφορα τους καφεδες,δες το και απο την αλλη οψη..
καφεδες πινουν,δεν τρωνε αστακομακαροναδες στη μπομπαινα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Εχω βαρεθει ρε να ακουω τον καθε ενα να λεει ο,τι μαλακια του κατεβει, τη στιγμη που πληρωνει αλλος τον λογαριασμο του νερου του να πουμε. Και του ρευματος και του φαγητου του.

Υπαρχουν ατομα που τα εχασαν ολα και οχι απο δικη τους μαλακια, ατομα που ξερω και εχω γνωστους που ψαχνουν απο τα αποφαγια να τρωνε, αλλα δεν λενε τετοιες μαλακιες. Ολοι ειναι μετα χριστον προφητες ομως, και κατω απτη στεγη του μπαμπα γραφουν και γραφουν και γραφουν και κρατανε την συνειδηση τους καθαρη ενω στην ουσια την εχουν βαλει για υπνο.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

++

(δεν ξερω τι ειναι η μπομπαινα,αλλα τεσπα, απο το νοημα συμφωνω :P )

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Μιά χαρά δουλίτσα έχει η Μπόμπαινα ακόμη.

Γεμάτη μπορεί να μην είναι όπως τις παλιές καλές εποχές αλλά δεν είναι και άδεια.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Ειναι η δεν ειναι φτιαχτη η κριση?

Δεν εχουμε οργανωση σε ΤΙΠΟΤΑ, δεν υπαρχει κοινωνικη αλληλεγγυη, δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ κοινωνικος δεσμος μεταξυ ανθρωπων που μενουν στην ιδια γειτονια, δεν υπαρχει απολυτως τιποτα που να μας δινει λογο και αιτια να υπερασπιστουμε ο ενας τον αλλον σε εποχες οπως αυτη. Γιαυτο ειναι φτιαχτη η κριση, γιατι τα ξερουν ηδη ολα αυτα, και ετσι τα παιρνουν ευκολοτερα και απο εμενα και απο εσενα γιατι ο καθενας μια ζωη κοιταγε τον κωλο του, ετσι μας μαθανε και ετσι μας μεγαλωσανε.

Και ειναι φτιαχτη η κριση, και απο τα ΜΜΕ και απο αλλους παραγοντες για να σε εχουν να σκεφτεσαι μονιμως, κατι που δεν παιζει να το αντιμετωπισεις ποτε, και αυτα που μπορουσες καποτε να αντιμετωπιζες ( αν ειχες το κεφαλι σου στη θεση του ) να μεγαλωσουν ΚΑΙ αυτα ωσπου να μην μπορεις ουτε αυτα να τα αντιμετωπισεις, και μετα απο λιγο να βαρεσεις ψυχοσωματικοεπαγγελματικοκοινωνικη διαλυση και να παρεις πουλο.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Η χώρα έχει απωλέσει κάθε ίχνος φερεγγυότητας στις αγορές, στο ΔΝΤ, στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κανένας δεν πρόκειται να έρθει για να επενδύσει ποτέ στην Ελλάδα, ούτε καν διακοπές θα έρχονται οι Ευρωπαίοι μετά από το φέσι που θα έχουν φάει οι Τράπεζες και τα Συνταξιοδοτικά τους ταμεία που θα πρέπει να το επωμισθούν οι φορολογούμενοι.

Ούτε πρόκειται να αλλάξει κάτι.
Το είπε ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών όταν δήλωσε ότι αν δεν υπάρχει συναίνεση στην Ελλάδα η Ολλανδία δεν θα δώσει την 5η δόση:

«Μεγάλα τμήματα της ελληνικής οικονομίας δεν είναι μόνο σοσιαλιστικά, αλλά σχεδόν κομμουνιστικά οργανωμένα», δήλωσε, προσθέτοντας: «Η συλλογή των φόρων είναι πάντα ελλιπής, υπάρχει πάρα πολύ γραφειοκρατία και ρυθμιστικό πλαίσιο, πάρα πολλά μονοπώλια και διαφθορά και η αγορά εργασίας δεν είναι αρκετά ελαστική».

Και επειδή συναίνεση δεν πρόκειται να υπάρξει και επειδή χωρίς την Ολλανδία δεν υπάρχει 5η δόση game over.

Η χώρα οδεύει προς κάτι μεταξύ Αλβανίας και Βόρειας Κορέας με θάλασσα και ήλιο.

Και δεν υπάρχει επιστροφή.

Ένα λεπτό.

Δεν θα τα βάλουν οι άλλοι σταθμισμένα με το ποσοστό του αρχικού κεφαλαίου; Δεν είναι ΣΙΓΟΥΡΟ αυτο;

Αφού αυτό δεν έγινε και με τη Σλοβακία;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
σορυ φιλαρακο ξερω ατομα που και τεμπεληδες δεν ειναι και υψηλο επιπεδο γνωσεων εχουν και εμπειρια κλπ κλπ και δουλεια δεν βρισκουν ουτε με σφαιρες...

Επισκέπτης
Τύπε δεν πειραζει !
Έλα για ποζερια, έλα για μοδα, έλα για να καμακώσεις ζουμερα κοριτσάκια !
Έλα όμως !
Και θα δεις πως θα σε μεταμορφώσει η δυναμική του πλήθους !
Να δεις πως ειναι όμορφα κι ωραία να διαδηλωνεις μαζί με άλλους που θενε να αναπνέουν ελεύθεροι.
Έλα για αρχή και τα υπολοιπα θα ακολουθησουν το δρόμο τους !
Απαγκιστρωσουν απο την ηττοπαθεια που σε ποτίζουν χρόνια τωρα για να καθεσαι στ' αυγα σου και να σε εξουσιαζουν οι απαράδεκτοι....
Οτιναναισμος,το ανωτατο σταδιο του παρτακισμου.

Για πες μας συντροφε γαμαγαμα,πως θα"μεταμορφωσει"τον μοδατο ποζερα που γουσταρει καμακωμα σε ζουμερα κοριτσακια η"δυναμικη του πληθους"?

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
αμα δεν το πα΄ρει ο μπόντης να το πείς στον αλέκο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ωραιο εργαλειο, αλλα δεν πανε καλα οι δουλειες τελευταια οποτε δεν ειμαστε για εξοδα. ασε που εχει κανει και 120,000χλμ. παντως και στην bmw εχω βαλει καλο στερεο. πεταω το cd του τερλεγκα και γινεται χαμος

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ωραιο εργαλειο, αλλα δεν πανε καλα οι δουλειες τελευταια οποτε δεν ειμαστε για εξοδα. ασε που εχει κανει και 120,000χλμ. παντως και στην bmw εχω βαλει καλο στερεο. πεταω το cd του τερλεγκα και γινεται χαμος
έτσι έτσι

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom