Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 482K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε Παιδες, νο το παμε το ΠΑΙΔΙ σε κανενα ΟΚΑΝΑ η

σε κανενα Ψυχιατρο.....και να παρει τα χαπια και τη μεθαδονη του.

Το ΠΑΙΔΙ πασχει...ΕΛΕΟΣ!

πλακα πλακα ολη μερα με την τεχνολογια και τα μπουρδελα ασχολουμαι  :2funny: :2funny:

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Τα πρωτα ειναι σε δεκαεξαδικη μορφη

και τα δευτερα σε δυαδικη.

Υπαρχουν πολλα συστηματα αριθμησης.

το δυαδικο ειναι αυτο που καταλαβαινουν οι υπολογιστες και εχει δυο διακριτες σταθμες

περναει ρευμα -> 1 δεν περναει ρευμα -> 0
το δεκαδικο ειναι απο το 0.... 9 αυτο που μετραμε οι ανθρωποι
και το δεκαεξαδικο ειναι  1 2 3 4 5 6 7 8 9 Α Β C ...... ΚΤΛΠ

υπαρχει και το οκταδικο συστημα.

[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα[/size][/size][/size]

Σχετικό...

Προχθές είχα γενέθλια εδώ μέσα.

Εκλεισα 1 χρόνο.

Είμαι πολύ χαρούμενος, μου έρχεται να κλάψω από χαρά.

Δεν μπορώ άλλο.. :tooth: :tooth: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Τα πρωτα ειναι σε δεκαεξαδικη μορφη

και τα δευτερα σε δυαδικη.

Υπαρχουν πολλα συστηματα αριθμησης.

το δυαδικο ειναι αυτο που καταλαβαινουν οι υπολογιστες και εχει δυο διακριτες σταθμες

περναει ρευμα -> 1 δεν περναει ρευμα -> 0
το δεκαδικο ειναι απο το 0.... 9 αυτο που μετραμε οι ανθρωποι
και το δεκαεξαδικο ειναι  1 2 3 4 5 6 7 8 9 Α Β C ...... ΚΤΛΠ

υπαρχει και το οκταδικο συστημα.

υπαρχει και επταδικο

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Είμαι αντι-ολυμπιακός και έχω να πάω στο γήπεδο 10 χρόνια

Κου-κου-ρού-κου

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Ρε παίχτη, νομίζω πως οι ορισμοί δεν είναι το φόρτε σου...

αυτο ειναι μια ψευτοπροοδευτισμος.
Και δεν σε παει μπροστα.

Τι σχέση έχει ο "ψευτοπροοδευτισμός" με την οικονομική επιφάνεια κάποιου?
Το αν ο Χ είναι προοδευτικός ή συντηρητικός είναι συνάρτηση των χρημάτων που έχει?

Αν θες αντικειμενικα
να μην εχεις προβλημα θα πρεπει να εισαι φειδωλος
σε αυτα που χαλας ειδικα σε καιρο κρισης.

ο Ψ δύναται να χαλάει 1.000 Euro ημερησίως και να του φτάνουνε να ζήσει 153 χρόνια.
Άρα η έννοια "φειδωλός" είναι εξ'ορισμού υποκειμενική.

Εγω δηλαδη υποτιθεται οτι τωρα πρηζω τα αρχιδια μερικων που αυριο μεθαυριο
θα μας τα πρηξουν και αυτοι οτι εμειναν απενταροι.

Όταν ο tram, ο anal_hunter ή οποιοσδήποτε άλλος έρθουνε να σου ζητήσουνε δανεικά, τότε μπορείς να τους κράξεις.
Αυτή τη στιγμή το να κάνεις σχόλια όσον αφορά το που & πως διαθέτει ο καθένας τα χρήματα του επικρίνοντας ταυτόχρονα εκ του μακρόθεν και κατά περίπτωση το δείκτη παραγωγικότητας του είναι το λιγότερο άτοπο & ανούσιο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
αυτο ειναι μια ψευτοπροοδευτισμος.
Και δεν σε παει μπροστα. Αν θες αντικειμενικα
να μην εχεις προβλημα θα πρεπει να εισαι φειδωλος
σε αυτα που χαλας ειδικα σε καιρο κρισης.
Ο καθενας ας χαλασει οσα θελει απλα μετα να μην παραπονιεται οτι δεν εχει.
Εγω δηλαδη υποτιθεται οτι τωρα πρηζω τα αρχιδια μερικων που αυριο μεθαυριο
θα μας τα πρηξουν και αυτοι οτι εμειναν απενταροι.

Εδώ κάνετε ένα λάθος.

Ορισμένοι, δεν παραπονούμεθα για το ότι δεν έχουμε ή δεν θα έχουμε. Απλώς θεωρούμε παράλογο να μας στέλνουν να πληρώσουμε τον λογαριασμό τους, κάποιοι που ζούσαν με δανεικά.

Τώρα. Άν αυτά τα δανεικά τα πήραν με λαμογιές, από το δημόσιο, ή από τράπεζες... πολύ λίγο μας απασχολεί. Είναι παράλογο άλλος να δανείζεται και άλλος να καλείται να πληρώσει, επειδή αυτός που δανείστηκε τα κατασπατάλησε και δεν έχει μία.

Κοντολογίς αγαπητέ Βολδιμόρτιε, δικαίωμα να γαμεί πρέπει να έχει μόνον αυτός που πληρώνει ή αν θέλετε, να πληρώνει μόνο αυτός που γαμεί χωρίς να ζητά να του τσοντάρουν  οι υπόλοιποι για να το κάμνει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ενταξει παιδια... εχετε δικιο.

Αν πιστευετε πως με τις κινησεις σας η κατασταση ειναι οκ

και δεν φερετε μεριδιο ευθυνης ειτε σε προσωπικο μεμονομενο επιπεδο

ειτε σε κοινωνικο γενικευμενο ειμαστε οκ

εγω απλα ειπα μια προταση . Ειναι προτιμοτερο να κρατας λεφτα

για μελλοντικες αναγκες απο το να τα σπαταλας απο εδω και απο εκει

θα κερασεις ενα φιλο οταν χρειαστει , θα κερασεις και μια τυπισσα αλλα με ισοροπια ολα αυτα.

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Ρε Παιδες, νο το παμε το ΠΑΙΔΙ σε κανενα ΟΚΑΝΑ η

σε κανενα Ψυχιατρο.....και να παρει τα χαπια και τη μεθαδονη του.

Το ΠΑΙΔΙ πασχει...ΕΛΕΟΣ!

Κουραγιο  Υπομονη Ερχομαστε για ΟΚΑΝΑ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αλλοι πεινανε ας πουμε και δεν εχουν να φανε
και εμεις επειδη τα βγαζουμε οι ιδιοι πρεπει να τα σπαταλαμε
τελειως και να μην δινουμε και λογο. Νταξει αλαζονειες ειναι αυτα μωρε τωρα οχου

ο ελληνας ειναι αλαζονας μην τα ξαναλεμε... και επειδη ειναι αλαζονας παει κατα διαολου

οσο καιρο με θυμαμαι να διαβαζω ιστορια... το 1897 τα ιδια εγιναν...

τωρα παλι τα ιδια και επεται συνεχεια. Αυτα αρκετα κουτσομπολεψα παω να κανω καμια δουλεια.

Απλα μου κανει εντυπωση το γεγονος... δεν εχετε αναρωτηθει ποτε ποιο τελικα ειναι αυτο το γαμημενο
ιδιωμα στην νοοτροπια που μας κανει συνεχως να πηγαινουμε κατα διαολου? Α οκ φταινε οι 300.
Τεσπα 

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ενταξει παιδια... εχετε δικιο.

Αν πιστευετε πως με τις κινησεις σας η κατασταση ειναι οκ

και δεν φερετε μεριδιο ευθυνης ειτε σε προσωπικο μεμονομενο επιπεδο

ειτε σε κοινωνικο γενικευμενο ειμαστε οκ

εγω απλα ειπα μια προταση . Ειναι προτιμοτερο να κρατας λεφτα

για μελλοντικες αναγκες απο το να τα σπαταλας απο εδω και απο εκει

θα κερασεις ενα φιλο οταν χρειαστει , θα κερασεις και μια τυπισσα αλλα με ισοροπια ολα αυτα.

ρε συ μπολντη ημαρτον γαμω.
λες λες λες, τα παντα βεβαια σε β' πληθυντικο, κατηγορεις τους παντες, τη στιγμη που δεν εχεις καν βγει εξω να δουλεψεις. ολα οσα λες ειναι σε θεωρητικο επιπεδο. αααν δουλευες στην εταιρια του τραμυ, θα τον εκανες να τρεχει κ αλλες τετοιες ισοπεδωτικες μαλακιες. σταματα πια, ειλικρινα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
πλακα πλακα ολη μερα με την τεχνολογια και τα μπουρδελα ασχολουμαι  :2funny: :2funny:

Γι΄ αυτό περιορίζεστε στο εικοσάρικο. Τεχνολογία και πουτάνες είναι ακριβά σπόρ. Θα σας συνιστούσα εγκράτεια. Είστε σπάταλος.

Επίσης φροντίστε φροντίστε να ασχολείστε μόνον την μισή μέρα με αυτά τα σπόρ. Την υπόλοιπη μισή φροντίστε να κάνετε κάτι πιό παραγωγικό. Μην συντελείτε στην πτώχευση όπως εμείς οι χαραμοφάηδες.  

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Όόόόόόόχι!

Εσύ αφήνεις να εννοηθεί αυτό. Μη σου πω ότι το γράφεις στην αρχή του ποστ σου.

Εγώ απλά ερμηνεύω αυτά που έγραψες. Πώς μου φαίνονται δηλαδή.

Προσωπική εκτίμηση πάντως είναι ότι ο Καραμανλής ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ. Θα καιγόταν η χώρα. Κακά τα ψέμματα. Ο Παπανδρέου με ένα τόσο βαρύ επώνυμο και 10% διαφορά είχε πολύ περισσότερες ελπίδες να κρατηθεί στην εξουσία και να κάνει τις τομές που ήταν απαραίτητες.

Και κάτι άλλο. Άμα τώρα δεν μπορεί (σχεδόν) κανείς πολιτικός να περπατήσει στο δρόμο Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΗΓΕ ΠΕΖΗ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΠΕΥΦΗΜΙΩΝ! Πάει να πει ΕΙΧΕ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ. Ποιός θα του μίλαγε τότε; Αλλά...

Δεν είναι θέμα Καραμανλή, Παπανδρέου ή οποιοδήποτε άλλου.

Δεν είναι θέμα ΔΝΤ, ΕΕ ή ξέρω εγώ ποιανού άλλου.

Εδώ πρόκειται για μία κοινωνία που είναι κάθετα αντίθετη προς οποιαδήποτε αλλαγή, καμία κοινωνική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να χάσει τα κεκτημένα της.

Το παιγνίδι τελείωσε.

Η χώρα έχει απωλέσει κάθε ίχνος φερεγγυότητας στις αγορές, στο ΔΝΤ, στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κανένας δεν πρόκειται να έρθει για να επενδύσει ποτέ στην Ελλάδα, ούτε καν διακοπές θα έρχονται οι Ευρωπαίοι μετά από το φέσι που θα έχουν φάει οι Τράπεζες και τα Συνταξιοδοτικά τους ταμεία που θα πρέπει να το επωμισθούν οι φορολογούμενοι.

Ούτε πρόκειται να αλλάξει κάτι.
Το είπε ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών όταν δήλωσε ότι αν δεν υπάρχει συναίνεση στην Ελλάδα η Ολλανδία δεν θα δώσει την 5η δόση:

«Μεγάλα τμήματα της ελληνικής οικονομίας δεν είναι μόνο σοσιαλιστικά, αλλά σχεδόν κομμουνιστικά οργανωμένα», δήλωσε, προσθέτοντας: «Η συλλογή των φόρων είναι πάντα ελλιπής, υπάρχει πάρα πολύ γραφειοκρατία και ρυθμιστικό πλαίσιο, πάρα πολλά μονοπώλια και διαφθορά και η αγορά εργασίας δεν είναι αρκετά ελαστική».

Και επειδή συναίνεση δεν πρόκειται να υπάρξει και επειδή χωρίς την Ολλανδία δεν υπάρχει 5η δόση game over.

Η χώρα οδεύει προς κάτι μεταξύ Αλβανίας και Βόρειας Κορέας με θάλασσα και ήλιο.

Και δεν υπάρχει επιστροφή.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε συ μπολντη ημαρτον γαμω.
λες λες λες, τα παντα βεβαια σε β' πληθυντικο, κατηγορεις τους παντες, τη στιγμη που δεν εχεις καν βγει εξω να δουλεψεις. ολα οσα λες ειναι σε θεωρητικο επιπεδο. αααν δουλευες στην εταιρια του τραμυ, θα τον εκανες να τρεχει κ αλλες τετοιες ισοπεδωτικες μαλακιες. σταματα πια, ειλικρινα.

Και που το ξερεις εσυ ρε?
Αν εχω η οχι? Με ξερεις προσωπικα?
Εγω συμφωνα με οτι λενε κρινω

τεσπα την κανω γιατι θα εκνευριστω παλι και δεν γουσταρω.
Κοψτε το λαιμο σας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Εδώ πρόκειται για μία κοινωνία που είναι [size=50pt]κάθετα αντίθετη προς οποιαδήποτε αλλαγή,[/size] καμία κοινωνική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να χάσει τα κεκτημένα της.

Το παιγνίδι τελείωσε.

Η χώρα έχει απωλέσει κάθε ίχνος φερεγγυότητας στις αγορές, στο ΔΝΤ, στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κανένας δεν πρόκειται να έρθει για να επενδύσει ποτέ στην Ελλάδα, ούτε καν διακοπές θα έρχονται οι Ευρωπαίοι μετά από το φέσι που θα έχουν φάει οι Τράπεζες και τα Συνταξιοδοτικά τους ταμεία που θα πρέπει να το επωμισθούν οι φορολογούμενοι.

Το είπε ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών όταν δήλωσε ότι αν δεν υπάρχει συνέναιση στην Ελλάδα η Ολλανδία δεν θα δώσει την 5η δόση:

«Μεγάλα τμήματα της ελληνικής οικονομίας δεν είναι μόνο σοσιαλιστικά, αλλά σχεδόν κομμουνιστικά οργανωμένα», δήλωσε, προσθέτοντας: «Η συλλογή των φόρων είναι πάντα ελλιπής, υπάρχει πάρα πολύ γραφειοκρατία και ρυθμιστικό πλαίσιο, πάρα πολλά μονοπώλια και διαφθορά και η αγορά εργασίας δεν είναι αρκετά ελαστική».

Και επειδή συνέναιση δεν πρόκειται να υπάρξει και επειδή χωρίς την Ολλανδία δεν υπάρχει 5η δόση game over.

Α Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΕΣ ΤΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ΠΕΣ ΤΑ

ΔΕΝ αλλαζουν ρε φιλε ειναι αλαζονες τελειωσε...

και ολα αυτα στο συνταγμα κτλπ εγω τα βλεπω αστεια

σαν να το παιζεις χριστιανος και να ριχνεις χριστοπαναγιες

η΄να λες νηστευω μονο το κρεας  :2funny: :2funny: :2funny:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Εδώ πρόκειται για μία κοινωνία που είναι κάθετα αντίθετη προς οποιαδήποτε αλλαγή, καμία κοινωνική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να χάσει τα κεκτημένα της.

Το παιγνίδι τελείωσε.

Το είπε ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών όταν δήλωσε ότι αν δεν υπάρχει συνέναιση στην Ελλάδα η Ολλανδία δεν θα δώσει την 5η δόση:

Και επειδή συναίνεση δεν πρόκειται να υπάρξει και επειδή χωρίς την Ολλανδία δεν υπάρχει 5η δόση game over.

Άντε γειά...  :priest:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και που το ξερεις εσυ ρε?
Αν εχω η οχι? Με ξερεις προσωπικα?
Εγω συμφωνα με οτι λενε κρινω

τεσπα την κανω γιατι θα εκνευριστω παλι και δεν γουσταρω.
Κοψτε το λαιμο σας.

γτ εσυ ξερεις τπτ γι αυτους που κατηγορεις? εχει παραπονεθει ποτε ο αγιος?
αποσυνδεσου τοτε μπας κ σταματησεις να βλεπεις φαντασματα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

A τύπε, είσαι λάθος. Θα σου υπενθυμίσω αυτό που έλεγε το gap προ διετίας, για την εκλογή του ΠτΔ.
ΕΚΛΟΓΕΣ και μετά όση συναίνεση θες.

ΥΓ. Η Dexia διαβάζω ήδη έχει αρχίσει να τρίζει.
Ελλάδα ρε μνια. 100 δις ακόμα αξεφόρτωτα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σε δραματικους τονους το διαγγελμα του βολταιρ

Παρόμοια θέματα