Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 482K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
"Έκτακτο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών συγκάλεσε για την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας έπειτα από αίτημα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Κατά πληροφορίες, αυτή την ώρα υπάρχουν διαβουλεύσεις, για να διασφαλιστεί η παρουσία όλων των πολιτικών αρχηγών στο συμβούλιο"

Τι έγινε ρε παιδιά?
Κι άλλα "κεράσματα"???  :huh:
δεν πετυχε προχθες το συκαλακι...

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
εσυ δηλαδη πληρωνεσαι για να κανεις τον διευθυντη για να εισαι εδω μεσα και να ποσταρεις ξερω γω?
Ρε φιλε επρεπε να ημουν υπαλληλος στην εταιρεια σου να ειχα μπλοκαρει το  . tv  απο τον κεντρικο
να μην μπορουσες να ξαναμπεις ποτε... και ειμαι σιγουρος πως δεν θα το εβρισκες να το ξεμπλοκαρεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σου εχουν δωσει εκει ενα προγραμμα και απλα ξερεις 3-4 λειτουργιες του.
Δατς ολ. Ξερεις ποσους τετοιους ξερω??? που παιρνουν 3000 το μηνα? και πουλανε αερα? Αλλα το ξεφτυλισμενο το κρατος το γαμημενο που να βουλιαξει . Πουλανε αερα παιρνουν 3000 βγαινουν εξω και το παιζουν γκομενοι

"ειμαι διευθυντης" ειπε ο γερος και κινησε για την παραλιακη...

Εσένα ρε παίχτη, τι σε νοιάζει τι κάνει???
Εσύ τον πληρώνεις?
Για ιδιωτική επιχείρηση μιλάμε.
Ακόμα και το το "πουλάω" αέρα, ταλέντο είναι.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ξεχάσανε να το βάλουνε στον ασβέστη πρίν το δέσουνε...
ειδε κι αποειδε ο γαπ οτι τον γραφουν ολοι στα παπαρια τους και κλαφτηκε στον κολλητο του ''σιδερενιου'', σου λεει δεν μπορει, υπουργο τον εκανε ο μπαμπας, χρωσταει χαρη στην οικογενεια..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Εσυ δεν παραπονιεσαι για την κριση ρε βλαχο?
ειναι απλο... να μην εισαι τοσο σπαταλος
και μια χαρα θα περασεις αυτο σου ειπα. Οσο για τα λεφτα
βαλτα στο κωλο σου. Καντα οτι θες... εγω θα τα βγαλω
με την αξια μου οχι γλειφοντας κωλους αλλων και παιζοντας το διπλωματης
και "καλλιεργημενος" "εκλεπτυσμενος" . Για αυτο πηγε πισω αυτη η χωρα
γιατι ειστε και σπαταλοι και τεμπεληδες. Ο αλλος πληρωνεται για να ποσταρει
φωτογραφιες απο τα μουνια που γαμαει... σχεδον την μιση μερα εδω ειναι αν δηλαδη
τον εχουν να δουλευει 12ωρο ποσες ωρες δουλευει πραγματικα 6??? Και πληρωνεται για 12????
Αυτα οι ξενοι τα ελεγχουν ...  ;) απλα μην παραπονιεστε μετα σαν τα κλαμμενα πουτανακια γιατι
δεν το πατε σωστα το παραμυθι.
:2funny: :2funny:ρε συ μην ξηγιεσε ετσι στον τραμου...αν εξαιρεσεις οτι ειναι καπιταλιστης με την ωμη εννοια του ορου,κατα τα αλλα μια χαρα ειναι,παοκτσης,το λεει η περδικουλα του ΑΣΕ ΠΟΥ ποσταρει ορισμενα μουσειακα τεμαχια πλεον...ολα και ολα
ΨΙΤ τραμ συνεχισε να δειχνεις στους νεους πως ηταν το μουνι πριν γεννηθουν... :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Εσυ δεν παραπονιεσαι για την κριση ρε βλαχο?
ειναι απλο... να μην εισαι τοσο σπαταλος
και μια χαρα θα περασεις αυτο σου ειπα. Οσο για τα λεφτα
με την αξια μου οχι γλειφοντας κωλους αλλων και παιζοντας το διπλωματης
και "καλλιεργημενος" "εκλεπτυσμενος" . Για αυτο πηγε πισω αυτη η χωρα
γιατι ειστε και σπαταλοι και τεμπεληδες. Ο αλλος πληρωνεται για να ποσταρει
φωτογραφιες απο τα μουνια που γαμαει... σχεδον την μιση μερα εδω ειναι αν δηλαδη
τον εχουν να δουλευει 12ωρο ποσες ωρες δουλευει πραγματικα 6??? Και πληρωνεται για 12????
Αυτα οι ξενοι τα ελεγχουν ...  ;) απλα μην παραπονιεστε μετα σαν τα κλαμμενα πουτανακια γιατι
δεν το πατε σωστα το παραμυθι.

Βλέπω ότι την προηγούμενή μου ανάρτηση την κάνατε γαργάρα. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε.

Πάρα ταύτα.

Άν ήμουνα τεμπέλης θα διέθετα όσα και εσείς. Δηλαδή 20 Ευρώ κι΄αυτά με το ζόρι. Επίσης, η σπατάλη είναι σχετική με την οικονομική επιφάνεια. Και μην ξεχνάτε ότι δεν διαθέτουμε όλοι την ίδια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ειδε κι αποειδε ο γαπ οτι τον γραφουν ολοι στα παπαρια τους και κλαφτηκε στον κολλητο του ''σιδερενιου'', σου λεει δεν μπορει, υπουργο τον εκανε ο μπαμπας, χρωσταει χαρη στην οικογενεια..

λες να του κάνουνε του προέδρου το χατήρι ????

ΥΓ τώρα που το έγραψα θυμήθηκα αυτό... σύνθημα από εκλογικό κέντρο του Χυτήρη....
ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΛΕΜΑΧΟ ΧΥΤΗΡΗ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Βλέπω ότι την προηγούμενή μου ανάρτηση την κάνατε γαργάρα. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε.

Πάρα ταύτα.

Άν ήμουνα τεμπέλης θα διέθετα όσα και εσείς. Δηλαδή 20 Ευρώ κι΄αυτά με το ζόρι. Επίσης, η σπατάλη είναι σχετική με την οικονομική επιφάνεια. Και μην ξεχνάτε ότι δεν διαθέτουμε όλοι την ίδια.

Εισαι ζαβο κι εσυ ρε? Καθεσαι και εξηγεις στο κομπλεξικο στραβαδι? Αυτον που μας εχει πρηξει τα @@ για το ποσο καλος ειναι αλλα ακομα να βγαλει μια κωλοσχολη?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
λες να του κάνουνε του προέδρου το χατήρι ????

ΥΓ τώρα που το έγραψα θυμήθηκα αυτό... σύνθημα από εκλογικό κέντρο του Χυτήρη....
ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΛΕΜΑΧΟ ΧΥΤΗΡΗ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
για να μπλοκαριστεί κάτι στην εταιρεία μου πρέπει να έχει ο αρμόδιος administrator έγγραφη εντολή από εμένα.. .αν κάνει του κεφαλιού του θα πάρει πόδι και μάλιστα χωρίς αποζημίωση.. so simple like that...

δουλειά του είναι να μου δίνει report για το ποιά σάιτ έχουν την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα .. δουλειά δικιά μου είναι να κρίνω και να αποφασίσω (σε συνεργασία με τον υπεύθυνο προσωπικού) ποια θα κλείσουν..

κατανοητός?????

ΥΓ.. 3000...πολύ λίγα λές..

Οσο συνεχιζεις να μιλας... τοσο περισσοτερο μου δινεις την εντυπωση
ποσο ασχετος τελικα εισαι... και ειναι πραγματικα λυπηρο οι εταιρειες
να δινουν βαση στην διπλωματια και να παιρνουν στις εταιρειες τους
για υπευθυνους τοσο ασχετα ατομα. Αν ημουν στην εταιρεια σου εργαζομενος
και ειχες τετοια αλαζονεια θα σε ειχα κανει να τρεχεις και να μην φτανεις.
Δοξα το θεο εμαθα απο μικρος να χειριζομαι καλα τους sniffers

Σταματαω την κουβεντα εδω γιατι κατι ειπες για μανες πιο πανω.
Και να ξερεις πως δεν θα το ξεχασω ευκολα... να προσεχεις φιλε αν μου δοθει η ευκαιρια  :grin:
(Π.Σ Ειναι πουστια και ανανδρο να λες για την μανα καποιου πρωτος και κατι τετοιο πρεπει να τιμωρειται)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:2funny: :2funny:ρε συ μην ξηγιεσε ετσι στον τραμου...αν εξαιρεσεις οτι ειναι καπιταλιστης με την ωμη εννοια του ορου,κατα τα αλλα μια χαρα ειναι,παοκτσης,το λεει η περδικουλα του ΑΣΕ ΠΟΥ ποσταρει ορισμενα μουσειακα τεμαχια πλεον...ολα και ολα
ΨΙΤ τραμ συνεχισε να δειχνεις στους νεους πως ηταν το μουνι πριν γεννηθουν... :2funny: :2funny: :2funny:

εχεις την εντύπωση ότι ξέρουν πως είναι το μουνί σήμερα  :think: :think: :think: :think: :think:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Και να ξερεις πως δεν θα το ξεχασω ευκολα... να προσεχεις φιλε αν μου δοθει η ευκαιρια  :grin:
(Π.Σ Ειναι πουστια και ανανδρο να λες για την μανα καποιου πρωτος και κατι τετοιο πρεπει να τιμωρειται)

Κοίταξε να κάνεις οικονομίες ώστε να μπορείς "αύριο" να πληρώσεις το δικηγόρο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δοξα το θεο εμαθα απο μικρος να χειριζομαι καλα τους sniffers

Και να ξερεις πως δεν θα το ξεχασω ευκολα... να προσεχεις φιλε αν μου δοθει η ευκαιρια  :grin:

αν δεν κάνω λάθος για την δικιά μου μάνα μίλησα... αντε να μάθεις να διαβάζεις αλληνικά και μετά προχώρα στα περισσότερο σύνθετα...

στην εταιρεία μου δεν θα ήσουν ποτέ εργαζόμενος... αυτό να το ξέρεις.. είμαστε επιλεκτικοί στο ποιούς προσλαμβάνουμε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κοίταξε να κάνεις οικονομίες ώστε να μπορείς "αύριο" να πληρώσεις το δικηγόρο...

δεν θα βρίσκει δικηγόρο που θα αναλάβει να διεκδικήσει αποζημείωση για την απόλυση του... χαμένη υπόθεση θα λένε όλοι..

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
στην εταιρεία μου δεν θα ήσουν ποτέ εργαζόμενος... αυτό να το ξέρεις.. είμαστε επιλεκτικοί στο ποιούς προσλαμβάνουμε...

εννοεις οτι προσλαμβάνετε μόνο απόφοιτους?
τσ τσ τσ
πολλα θετε!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αν δεν κάνω λάθος για την δικιά μου μάνα μίλησα... αντε να μάθεις να διαβάζεις αλληνικά και μετά προχώρα στα περισσότερο σύνθετα...

στην εταιρεία μου δεν θα ήσουν ποτέ εργαζόμενος... αυτό να το ξέρεις.. είμαστε επιλεκτικοί στο ποιούς κωλους γλειφουμε...

τυπε οι αληθειες πονανε. Αν δεν ειχες ανασφαλεια δεν θα σε πειραζαν
υα λογια ενος νεου αρχιδακιου... οποιος σε δει να απαντας σε εμενα
που ειμαι ασημος ενω εσυ εισαι σημαντικος με τετοιο υφος
θα σε περασει για τελειως παιδι.  :-

Αλλα ξερεις οτι ολα οσα λεω ειναι αληθεια

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Οσο για τα λεφτα
με την αξια μου

ΟΚ, τα είπες όλα. Λοιπόν 20χρονο τσουτσέκι, όταν θα δουλέψεις κι όταν θα βγάλεις τα πρώτα σου χρήματα έλα δω να κάνεις τις διαλέξεις σου για το πώς πρέπει να βγαίνουν και να ξοδεύονται τα χρήματα σωστά!  :2funny:

ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΕ!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΟΚ, τα είπες όλα. Λοιπόν 20χρονο τσουτσέκι, όταν θα δουλέψεις κι όταν θα βγάλεις τα πρώτα σου χρήματα έλα δω να κάνεις τις διαλέξεις σου για το πώς πρέπει να βγαίνουν και να ξοδεύονται τα χρήματα σωστά!  :2funny:

ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΕ!

α δεν σας αρεσε ε?  :2funny: :2funny: :2funny:
γυρευε τι σπαταλη γινεται.
Τροικανε τροικανε ελα να κανουμε κοννε  :rockon: :rockon: :rockon:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom