Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 482K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Αυτοκτόνησε επιχειρηματίας στο Ρέθυμνο
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011, 13:00

Απαγχονισμένος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί ένας 52χρονος επιχειρηματίας στα Ανώγεια Μυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο. Τον αυτόχειρα βρήκε μέσα στην επιχείρησή του ο αδελφός του και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα εξαιτίας των δυσβάσταχτων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αυτόχειρας, που ασχολούνταν με αλουμινοκατασκευές, δεν έδειχνε σε κανέναν το πρόβλημα που τον απασχολούσε. Οι συγχωριανοί του τον χαρακτηρίζουν ως έναν σοβαρό οικογενειάρχη με καλές κοινωνικές σχέσεις και κάποιοι κάνουν λόγο για τεράστια οικονομικά προβλήματα, τα οποία αντιμετώπιζε μοναχός του και προσπαθούσε να μην τα μεταφέρει στη σύζυγο και τον 22χρονο γιο του.

Τα περιστατικά των αυτοκτονιών στην Κρήτη συνεχίζονται, ταράσσοντας τις τοπικές κοινωνίες που τα παρακολουθούν ανίκανες να τα αντιμετωπίσουν.

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια που οδήγησαν τον 52χρονο στη συγκεκριμένη απόφαση.

Η λέξη  "αυτοκτόνησε",σημαίνε "δολοφονήθηκε απο τους τοκογλύφους τραπεζίτες και τα ρουφιανάκια τους,τους πολιτικάντηδες ολων των αποχρώσεων...Συνεχιστε μερικοι εδω μεσα να γραφετε κατεβατα για "κινησεις κεφαλaιων",σπρέντ,εισροες-εκροες και αλλες παπαριες,για να συγκαλυπτετε αυτο που ειναι  ο καπιταλισμος ,η καταστροφή των ανθρώπων και των ανθρωπινων σχεσεων....Οσo για τα ρουφιανακια που λεγονται "δημοσιογραφοι" σε λιγο θα εχουν την τυχη των  ομοιων τουςς του κωλοχανειου που λεγοταν  "ALTER"...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Που εισαι ΔΕ_ΣΑΙΝΤ δεν απαντας τυπε?
Κανεις τον κινεζο? Η εφυγες πιο νωρις να πιασεις θεση στο συνταγμα?

χαχαχα κοροιδο. Λεγε ρε ποσα χαλας καθε φορα οταν βγαινεις στο  W  ενω εχουμε κριση.

φευγει η 150αρα μονο εκει ε? Ε νταξει αμα δεν ειχαμε κριση θα εφευγε 300αρα παικτη οποτε καλα εισαι  :rockon: :rockon: :rockon:

γιατί ρε φίλε ταξίμετρο στην τσέπη μας θα σε βάλουμε... ????

δικοί μας οι παράδες όπως και όπου θέλουμε τους αναλώνουμε...

κεχαγια στα αρχίδια μας δεν γουστάρουμε...

αντε λοιπόν ρούφα το αυγό σου, πάρε την μπανάνα σου και στο κλουβί σου.. .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γιατί ρε φίλε ταξίμετρο στην τσέπη μας θα σε βάλουμε... ????

δικοί μας οι παράδες όπως και όπου θέλουμε τους αναλώνουμε...

κεχαγια στα αρχίδια μας δεν γουστάρουμε...

αντε λοιπόν ρούφα το αυγό σου, πάρε την μπανάνα σου και στο κλουβί σου.. .

Αυτο να το πεις στους Τροικανους φιλε οχι σε εμενα.  ;)
Και ναι... αν θελεις να ερθω εγω προσωπικα να σε υποστηριξω...
πρωτα θα μου δωσεις χαρτι και καλαμαρι τι ακριβως κανεις για να δουμε
αν το κανεις σωστα η οχι. Ειδαλλως ας σε ακολουθησουν τα αλλα τα προβατα.
Την μπανανα παρτην εσυ και βαλτην εκει που ξερεις (οταν δεν σε βλεπουν τα μπαζα που πηδας).

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
ειπες χθες οτι πηγαινεις στα  W  και χαλας 140 ευρω καθε φορα ναι η οχι?
Εγω φιλαρακο μου οταν βγαινω τα εξοδα μου ειναι ΜΑΞ 20 Ευρω καθε φορα...
εσενα γιατι να ειναι 140 δεν καταλαβα ειναι κακομαθημενη η κωλαρα σου?
Κατα τα αλλα εχουμε κριση ε? α ρε ποσα ξερει η κωλαρα σας

Σας έχω πεί (επανειλημμένως) ότι απασχολούμαι στον ιδιωτικό τομέα. Συνεπώς, να απευθύνετε αλλού  τις αιχμές σας για κρατικοδίαιτους υπερκαταναλωτές και κακομαθημένες κωλάρες.

Άλλωστε γι΄αυτόν τον λόγο διάλεξα τον ιδιωτικό τομέα. Για να μπορώ να έχω καλλίτερες απολαβές και να μην ζώ μίζερα.  

Και για την ιστορία.

Πας και στο W?

Διασκεδαζεις τωρα εσυ ε?

Μπραβο ωραιος ωραιος εισαι μεσα στα πραγματα!

Νομίζω ότι υπήρξα αρκετά σαφής. (Κάτι ανέφερα για "ρεπατζούδες" αν ενθυμίστε αγαπητέ Βολδιμόρτιε). Εξ΄άλλου, γιατί να ξοδέψεις 300 σε "σωληνάδικο" αφού μπορείς να κάνεις την ίδια δουλειά (ίσως και καλλίτερη) με 135 τελική τιμή.  :cool2:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αν το κανεις σωστα η οχι. Ειδαλλως ας σε ακολουθησουν τα αλλα τα προβατα.
Την μπανανα παρτην εσυ και βαλτην εκει που ξερεις (οταν δεν σε βλεπουν τα μπαζα που πηδας).

καλά.. όταν την βγάλεις εσύ μου την στέλνεις με πμ... πρόσεξε μόνο δεν γουστάρω μερέντες... 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αντε με τον καθε χαραμοφαη που επειδη "ξερει" να διευθυνει

θα πρεπει να παιρνει 1500 και πανω και να τα χαλαει στην καθε πουτανα ασυστολα

και μετα να μας καλει ολους για υποστηριξη... σοβαρα ρε μαγκες ? εχει και αλλους εξυπνους η μαμα σας?

Μακαρι η ΤΡΟΙΚΑ να τα καθαρισει ολα. Αν δεν εχεις γνωση ουσιαστικη και δεν δουλευεις να πεταγεσαι εξω...

εξωωω... δροοομο.... τα 5-10 λαμογια φταινε ε? Ολοι οι υπολοιποι που τρωτε τι ειστε? Αλλα ειναι βολικο

να τα ριχνουμε παντα στους αλλους.... το τι μαυρα λεφτα εχετε παρει οι περισσοτεροι δεν λεγεται.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ας το παμε λιγο πιο πισω...οταν το καναλι κανει λαβαρο μαζι με το πασοκ το βατοπαιδι για να φανε τον χοντρο και τελικα αποδεικνυεται φουσκα κατι βρωμαει, οταν το ονομα του παπακνου ειναι μπλεγμενο σε ολα τα σκανδαλα της τελευταιας δεκαετια και το καναλι το κανει γαργαρα και τον παρουσιαζει σαν τον τεχνοκρατη που θα μας βγαλει απο την κριση μου φταιει, οταν μεσα σε 6 μηνε τα σπρεντς απο 202 εφτασαν τα 1000 με αποκλειστικη  ευθυνη του γαπ και του πασοκ και το καναλι το κανει γαργαρα επισης μου φταει, οταν τον δεκεμβριο του '09 το καναλιξερει οτι ναι μεν ερχεται κριση αλλα υπαρχουν και αλλοι τροποι να αντιμετωπιστει αλλα μουγκα και υποταγη στην κυβερνηση με ανταλαγμα παλι μου φταιει, οταν το καναλι αγιοποιει το δ.ν.τ που πριν ενα χρονο το εξορκιζε παλι μου φταιει, οταν ενα καναλι χρησιμοποιει τον φοβο και την απειλη προκειμενου να στηριξει ενα καθεστως παντα θα φταιει, αν δεν μπορεις να τα δεις αυτα τοτε μη  ασχολεισαι με αυτα

ΟΚ!

Συνοψίζοντας το συλλογισμό σου, εννοείς ότι ήθελαν να βγάλουν από την μέση τον Καραμανλή για να μπορέσουν να κάνουν ό, τι κάνουν τώρα;

Από εκεί το ξεκινάς και εννοείς ότι με Καραμανλή δεν θα γινόταν ό, τι γίνεται τώρα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Που εισαι ΔΕ_ΣΑΙΝΤ δεν απαντας τυπε?
Κανεις τον κινεζο? Η εφυγες πιο νωρις να πιασεις θεση στο συνταγμα?

χαχαχα κοροιδο. Λεγε ρε ποσα χαλας καθε φορα οταν βγαινεις στο  W  ενω εχουμε κριση.

φευγει η 150αρα μονο εκει ε? Ε νταξει αμα δεν ειχαμε κριση θα εφευγε 300αρα παικτη οποτε καλα εισαι  :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν καταλαβαίνω την λογική σας. Μαζί τα δουλέψαμε τα χρήματα που ξοδεύω; Σας έστειλα ποτέ να μου πληρώσετε κανένα λογαριασμό; Τα έχω κλέψει από εσάς ή κάποιον άλλον;

Μηπώς τελικά ζηλεύετε την ευμάρεια των άλλων;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Αυτοκτόνησε επιχειρηματίας στο Ρέθυμνο
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011, 13:00

Απαγχονισμένος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί ένας 52χρονος επιχειρηματίας στα Ανώγεια Μυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο. Τον αυτόχειρα βρήκε μέσα στην επιχείρησή του ο αδελφός του και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα εξαιτίας των δυσβάσταχτων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αυτόχειρας, που ασχολούνταν με αλουμινοκατασκευές, δεν έδειχνε σε κανέναν το πρόβλημα που τον απασχολούσε. Οι συγχωριανοί του τον χαρακτηρίζουν ως έναν σοβαρό οικογενειάρχη με καλές κοινωνικές σχέσεις και κάποιοι κάνουν λόγο για τεράστια οικονομικά προβλήματα, τα οποία αντιμετώπιζε μοναχός του και προσπαθούσε να μην τα μεταφέρει στη σύζυγο και τον 22χρονο γιο του.

Τα περιστατικά των αυτοκτονιών στην Κρήτη συνεχίζονται, ταράσσοντας τις τοπικές κοινωνίες που τα παρακολουθούν ανίκανες να τα αντιμετωπίσουν.

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια που οδήγησαν τον 52χρονο στη συγκεκριμένη απόφαση.

Η λέξη  "αυτοκτόνησε",σημαίνε "δολοφονήθηκε απο τους τοκογλύφους τραπεζίτες και τα ρουφιανάκια τους,τους πολιτικάντηδες ολων των αποχρώσεων...Συνεχιστε μερικοι εδω μεσα να γραφετε κατεβατα για "κινησεις κεφαλaιων",σπρέντ,εισροες-εκροες και αλλες παπαριες,για να συγκαλυπτετε αυτο που ειναι  ο καπιταλισμος ,η καταστροφή των ανθρώπων και των ανθρωπινων σχεσεων....Οσo για τα ρουφιανακια που λεγονται "δημοσιογραφοι" σε λιγο θα εχουν την τυχη των  ομοιων τουςς του κωλοχανειου που λεγοταν  "ALTER"...
ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΣΥ βυζια με τριχες εχω βγαλει....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλά.. όταν την βγάλεις εσύ μου την στέλνεις με πμ... πρόσεξε μόνο δεν γουστάρω μερέντες... 

εσυ δηλαδη πληρωνεσαι για να κανεις τον διευθυντη για να εισαι εδω μεσα και να ποσταρεις ξερω γω?
Ρε φιλε επρεπε να ημουν υπαλληλος στην εταιρεια σου να ειχα μπλοκαρει το  . tv  απο τον κεντρικο
να μην μπορουσες να ξαναμπεις ποτε... και ειμαι σιγουρος πως δεν θα το εβρισκες να το ξεμπλοκαρεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σου εχουν δωσει εκει ενα προγραμμα και απλα ξερεις 3-4 λειτουργιες του.
Δατς ολ. Ξερεις ποσους τετοιους ξερω??? που παιρνουν 3000 το μηνα? και πουλανε αερα? Αλλα το ξεφτυλισμενο το κρατος το γαμημενο που να βουλιαξει . Πουλανε αερα παιρνουν 3000 βγαινουν εξω και το παιζουν γκομενοι

"ειμαι διευθυντης" ειπε ο γερος και κινησε για την παραλιακη...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

και μετα να μας καλει ολους για υποστηριξη... σοβαρα ρε μαγκες ? εχει και αλλους εξυπνους η μαμα σας?

Μακαρι η ΤΡΟΙΚΑ να τα καθαρισει ολα. Αν δεν εχεις γνωση ουσιαστικη και δεν δουλευεις να πεταγεσαι εξω...

εξωωω... δροοομο.... τα 5-10 λαμογια φταινε ε? Ολοι οι υπολοιποι που τρωτε τι ειστε? Αλλα ειναι βολικο

να τα ριχνουμε παντα στους αλλους.... το τι μαυρα λεφτα εχετε παρει οι περισσοτεροι δεν λεγεται.

κουμάντο και αξιολόγηση σε μένα κάνουν δύο.. ο Θεός που πιστεύω (δεν σου λέω ποιός είναι) και ο εργοδότης μου... κανένας τροικανός και κανένα νέο αρχιδάκι που μόλις βγήκε από το αυγό νομίζει ότι τα ξέρει όλα και φωνασκεί ξεδιάντροπα "έλα μπαμπά να σου δείξω πως είναι της μάνας μου το μουνί" δεν δικαιούται να ομιλεί..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ΟΚ!

Συνοψίζοντας το συλλογισμό σου, εννοείς ότι ήθελαν να βγάλουν από την μέση τον Καραμανλή για να μπορέσουν να κάνουν ό, τι κάνουν τώρα;

Από εκεί το ξεκινάς και εννοείς ότι με Καραμανλή δεν θα γινόταν ό, τι γίνεται τώρα.
ΣΥ ΕΙΠΑΣ

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
εσυ δηλαδη πληρωνεσαι για να κανεις τον διευθυντη για να εισαι εδω μεσα και να ποσταρεις ξερω γω?
Ρε φιλε επρεπε να ημουν υπαλληλος στην εταιρεια σου να ειχα μπλοκαρει το  . tv  απο τον κεντρικο
να μην μπορουσες να ξαναμπεις ποτε... και ειμαι σιγουρος πως δεν θα το εβρισκες να το ξεμπλοκαρεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σου εχουν δωσει εκει ενα προγραμμα και απλα ξερεις 3-4 λειτουργιες του.
Δατς ολ. Ξερεις ποσους τετοιους ξερω??? που παιρνουν 3000 το μηνα? και πουλανε αερα? Αλλα το ξεφτυλισμενο το κρατος το γαμημενο που να βουλιαξει . Πουλανε αερα παιρνουν 3000 βγαινουν εξω και το παιζουν γκομενοι

Καλα το πηγαινες στην αρχη, τωρα ξεφυγες πολυ απ το θεμα

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ειναι ωραίοι αυτοι που δουλευουν στον ιδιωτικο τομέα που νομιζουν πως κραταν τον παπα απ τ @@@@@
Μάλλον έχουν πελάτες εφοπλιστες τραπεζιτες και βιομηχανους  :grin:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
"Έκτακτο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών συγκάλεσε για την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας έπειτα από αίτημα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Κατά πληροφορίες, αυτή την ώρα υπάρχουν διαβουλεύσεις, για να διασφαλιστεί η παρουσία όλων των πολιτικών αρχηγών στο συμβούλιο"

Τι έγινε ρε παιδιά?
Κι άλλα "κεράσματα"???  :huh:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν καταλαβαίνω την λογική σας. Μαζί τα δουλέψαμε τα χρήματα που ξοδεύω; Σας έστειλα ποτέ να μου πληρώσετε κανένα λογαριασμό; Τα έχω κλέψει από εσάς ή κάποιον άλλον;

Μηπώς τελικά ζηλεύετε την ευμάρεια των άλλων;

Εσυ δεν παραπονιεσαι για την κριση ρε βλαχο?
ειναι απλο... να μην εισαι τοσο σπαταλος
και μια χαρα θα περασεις αυτο σου ειπα. Οσο για τα λεφτα
βαλτα στο κωλο σου. Καντα οτι θες... εγω θα τα βγαλω
με την αξια μου οχι γλειφοντας κωλους αλλων και παιζοντας το διπλωματης
και "καλλιεργημενος" "εκλεπτυσμενος" . Για αυτο πηγε πισω αυτη η χωρα
γιατι ειστε και σπαταλοι και τεμπεληδες. Ο αλλος πληρωνεται για να ποσταρει
φωτογραφιες απο τα μουνια που γαμαει... σχεδον την μιση μερα εδω ειναι αν δηλαδη
τον εχουν να δουλευει 12ωρο ποσες ωρες δουλευει πραγματικα 6??? Και πληρωνεται για 12????
Αυτα οι ξενοι τα ελεγχουν ...  ;) απλα μην παραπονιεστε μετα σαν τα κλαμμενα πουτανακια γιατι
δεν το πατε σωστα το παραμυθι.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
τελικα παπαζολης η μπολντεμορτης?
ποιο ειναι το πιο ζαβο?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
αν το κανεις σωστα η οχι.
Ειδαλλως ας σε ακολουθησουν τα αλλα τα προβατα.

Τελικά με δικαιώσατε (όσον αφορά για τους ξερόλες εννοώ).

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

για να μπλοκαριστεί κάτι στην εταιρεία μου πρέπει να έχει ο αρμόδιος administrator έγγραφη εντολή από εμένα.. .αν κάνει του κεφαλιού του θα πάρει πόδι και μάλιστα χωρίς αποζημίωση.. so simple like that...

δουλειά του είναι να μου δίνει report για το ποιά σάιτ έχουν την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα .. δουλειά δικιά μου είναι να κρίνω και να αποφασίσω (σε συνεργασία με τον υπεύθυνο προσωπικού) ποια θα κλείσουν..

κατανοητός?????

ΥΓ.. 3000...πολύ λίγα λές..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

αυτος που παιρνει 3χιλιρικα με την τροικα θα παιρνει 2.500, εσυ αν παιρνεις 1000 θα παιρνεις 800 και εγω που επαιρνα 700 θα παιρνω τα αρχιδια μου, για πες μου τωρα ποιον ζημιωνει η τροικα;;

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom