Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Βασικα αυτο που ειδα σημερα ειναι οτι η συνυπαρξη αριστερωνε και πατριωτωνε με τατου μεγαλεξανδρο και το καταραμενο φιδι εχει ορια,που καποια στιγμη ξεπεραστηκαν,κατα τις μια η ωρα επανω λεω.Γιατι ΣΗΜΕΡΑ δεν γινοταν αλλιως.

Οσο οι πρωτοι ειναι σε φαση μασκε,η περιπου,ολα καλα.Οταν πανε με σημαιες και ταμπουρλα,και μερικοι(κακως σημερα παντως)"εκδηλωνονται"αλλαζει το πραμα.Αρχιζουν τα"α-σφα-λι-τες,α-σφα-λι-τες"απο τη μια,χειρονομιες,μουτζες απο την αλλη,ακολουθουν μπουκετα,κλωτσομπουνιδια etc.

Δυομιση εφυγα,δεν εχω ιδια αντιληψη για το τι εγινε μετα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Τι άλλο να πω ρε;;; Όπου σας λένε πάτε....ας πούμε αν το σαββατοκύριακο πει αυτό το "κίνημα" της κακιάς ώρας,να πάτε εκδρομή στη Χαλκίδα.....σας έχω ικανούς να πάτε εκδρομή all together :2funny:

ΥΣ. Για τη δική μου μάνα έχεις το ελεύθερο να πεις ότι γουστάρεις....no problem

Για κανενος την μανα δεν εχω δικαιωμα να πω οτιδηποτε,σχημα λογου ηταν αμα το'πιασες

τοσο καιρο σε διαβαζω για αυτα που μας λες,ενταξει γνωμη σου και σεβαστη

τωρα για που μας εχεις ικανους να παμε,ή να κανουμε ,νταξ..ευχαριστουμε για τις εκτιμησεις
 σου θα τις εκλαβουμε ως ενναλακτικο σεναριο

αλλα επιτελους αλλαξε κασετα,εισαι θανατερα βαρετος,πηγαινε σε αλλο θρεντ οπου
 ενδεχομενως τα κατεχεις πιο καλα και εξ ιδιας αποψης

εδω δεν εχεις ιδεα,οτι σε ταιζει η Τρεμη και ο Πρωτοσαλτες εισαι,για αυτα ξερεις
 για αυτα ακους

αμα θες να δεις λαιβ,μου λες σε πμ.σου στελνω το τηλεφωνο και βρισκομαστε ζωντανα να σου
 δειξω πεντε δεκα σοβαρα πραματα που γινονται στην πλατεια προς ενημερωση σου

Επισκέπτης
προσεξες οτι φορανε ολοι μακρυμανικα...αυτη η φωτο δεν ειναι απο την σημερινη πορεια...1000% εκτος αυτου.αποδεικνυει τι αυτη η φωτο;
εσυ δηλαδη τι καταλαβαινεις?

δεν στην εβαλε ως σημερινη.δεν ειναι μονο σημερινο το φαινομενο των γνωστων αγνωστων :idiot:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
θελεις να σου πω και το ΦΛΥΤΖΑΝΙ  :dancing:

:uglystupid:

PS: Ο ΓΑΠ ειναι ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΣ πλεον..  ;)

Άμα λες καλό...

Το πράμα είναι απλό. Νωρίτερα ακούστηκε ένα σχόλιο του τύπου "ο πρωθυπουργός υπέβαλε την παραίτησή του στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης". Κανένας από τους συμμαθητές δεν έχει την περίφημη "λαϊκή εντολή" για να κάνει τώρα κυβέρνηση εθνικής ενότητας (α στα διάλα, ανατρίχιασα). Το πανηγυράκι μάλλον θα πάει για οικουμενική μετά τις εκλογές, όπου ούτε "λεφτά υπάρχουν" θα έχει πει κανείς, ούτε "όχι στο μνημόνιο". Και το επιχείρημα θα είναι "μας εμπιστευθήκατε για να αντιμετωπίσουμε την κρίση". Αρχίδια μάντολες.

Επισκέπτης
 Για κανενος την μανα δεν εχω δικαιωμα να πω οτιδηποτε,σχημα λογου ηταν αμα το'πιασες

τοσο καιρο σε διαβαζω για αυτα που μας λες,ενταξει γνωμη σου και σεβαστη

τωρα για που μας εχεις ικανους να παμε,ή να κανουμε ,νταξ..ευχαριστουμε για τις εκτιμησεις
 σου θα τις εκλαβουμε ως ενναλακτικο σεναριο

αλλα επιτελους αλλαξε κασετα,εισαι θανατερα βαρετος,πηγαινε σε αλλο θρεντ οπου
 ενδεχομενως τα κατεχεις πιο καλα και εξ ιδιας αποψης

εδω δεν εχεις ιδεα,οτι σε ταιζει η Τρεμη και ο Πρωτοσαλτες εισαι,για αυτα ξερεις
 για αυτα ακους

αμα θες να δεις λαιβ,μου λες σε πμ.σου στελνω το τηλεφωνο και βρισκομαστε ζωντανα να σου
 δειξω πεντε δεκα σοβαρα πραματα που γινονται στην πλατεια προς ενημερωση σου

Ευχαριστώ  για το βαρετός μάγκα.....

Και άμα θες στείλε μου τηλ. σου σε ΠΜ....ειλικρινά θα το εκτιμήσω αν μου στείλεις τηλεφωνό σου και θα σε παραδεχθώ,γιατί εδώ μέσα κωλόνουν κάμποσοι...... :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
εσυ δηλαδη τι καταλαβαινεις?

δεν στην εβαλε ως σημερινη.δεν ειναι μονο σημερινο το φαινομενο των γνωστων αγνωστων :idiot:
θες να πεις οτι οι γνωστοι αγνωστοι ειναι μπατσοι,που κανουν προβοκατσια,και οχι καποιοι ανοητοι που πανε με μοναδικο σκοπο να σπασουν οτι βρισκουν μπροστα τους;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
  οταν με λες "ψευτη" για κατι που ειδα και εζησα ο ιδιος,και μαλιστα με την καλυψη του πληκτρολογιου,ετσι αντιδρω
  και πολυ χειροτερα αν σε ειχα μπροστα μου

ρε τραβα γαμησου τριμαλακα λεμε,του πληκτρολογιου ψωλοχυμα,βγες απο το καβουκι σου να δεις τι γινεται

249720_2136663014533_1184821314_32643636_3423302_n.jpg

παιχτη για πες τι εγινε τι ειδες

Επισκέπτης
καποιοι ανοητοι που πανε με μοναδικο σκοπο να σπασουν οτι βρισκουν μπροστα τους;

Δεν υπάρχουν τέτοιοι ρε φίλε.
Τι λες τώρα;;;
Στα Εξάρχεια και τα πέριξ
υπάρχουν μόνο ιντελέκτουαλ διανοούμενοι κουλτουριάρηδες,
οι οποίοι συμπεριφέρονται υποδειγματικά παντού και πάντοτε.

Απλά δεν τους παίρνει ο μπαμπάς τους ps3
να παίζουν first person shooters
και παίζουν με κάτι αληθινά που είχαν ψειρίσει από το Σεκούριο.

Επισκέπτης
θες να πεις οτι οι γνωστοι αγνωστοι ειναι μπατσοι,που κανουν προβοκατσια,και οχι καποιοι ανοητοι που πανε με μοναδικο σκοπο να σπασουν οτι βρισκουν μπροστα τους;

Έλα τώρα....αφού το ξέρεις,ότι οι μπάτσοι είναι "πιόνια" τον πολιτικών....έτσι δε λένε οι φίλοι μας τα...κατσικάκια (δεν είπα προβατάκια,για να μη γκρινιάζει ο γκαμπαντού,ότι λέω το ίδιο :2funny:)

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Άμα λες καλό...

Το πράμα είναι απλό. Νωρίτερα ακούστηκε ένα σχόλιο του τύπου "ο πρωθυπουργός υπέβαλε την παραίτησή του στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης". Κανένας από τους συμμαθητές δεν έχει την περίφημη "λαϊκή εντολή" για να κάνει τώρα κυβέρνηση εθνικής ενότητας (α στα διάλα, ανατρίχιασα). Το πανηγυράκι μάλλον θα πάει για οικουμενική μετά τις εκλογές, όπου ούτε "λεφτά υπάρχουν" θα έχει πει κανείς, ούτε "όχι στο μνημόνιο". Και το επιχείρημα θα είναι "μας εμπιστευθήκατε για να αντιμετωπίσουμε την κρίση". Αρχίδια μάντολες.

Οχι ρε τα ΕΥΡΩΠΑΙΑ λεμε τρεμουν μην φυγει Ο ΓΑΠ.

ακου που σου λεω...

Τον κρατανε με ορους και ενεσεις ΛΕΜΕ

για να μπορεσουν να οργανωσουν το επομενο ΒΗΜΑ να μας βαλουν παλι ΥΠΟ..

Αφου ρε ΣΚΑΣΚΟΥΛΗ εγω ξερω απο ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΛΕΜΕ  :uglystupid:

ΤΥΧΑΙΟ...

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ  ;)

Επισκέπτης
θελω να πω το αυτονοητο ρε μαστερακο.οτι ειναι ατομα βαλτα.ποια λεξουλα σε δυσκολευει αγορι μου?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories