Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ο Αντωνακης, η πιο αστεια προσωπικοτητα της νεοτερης Ιστοριας

γνωστες αλλωστε, στους παροικουντες στο Μασατσουσετς, οι επισκεψεις του σε στοες.....βιβλιου ;)

γραφτ στα ξενα να το καταλαβουμε,πετα και κανα δυο τεχνοικονομικους ορους να καβλωσουμε

ξεπεσες και συ μωρε;

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
πάλι δεν πήρες τα χάπια σου, ναζιστούλη;

παίξε με τα παιχνιδάκια σου...
Swastika.png

Άσε με εμένα να πάρω τα χαπια και να παίζω με τα παιχνιδάκια μου.

Εσύ, θα μας πεις αν οι αριστεροί είναι ρουφιάνοι και προωθούν με κάθε τρόπο το ΠΑΣΟΚ, το ΔΝΤ και τους Εβραίους;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
 αντε βρε κολαρχιδο που θα με πεις και ψευτη,βγες απο τα φουστανια της μανας σου
 και κερδισε μοναχος τα λεφτα που ταιζεις τις πουτανες

που θα μιλησεις για χρησιμα ατομα,αχρηστο σκουπιδι,αμοιβαδα
 που εισαι αξιος να μιλας σε ατομα που δουλευουν απο το 90,που κολυμπανε στα βαθια,
 με υποχρεωσεις,με παιδια και οικογενεια

αντε γαμησου με κανα σκυλο

και εχε χαρη που δεν εισαι κοντα να μου το πεις στα μουτρα το "ψευτη"

Αυτη τυπε ειναι η μοναδικη αντιπαραθεση που μπορει να κανει καποιος που ξερει οτι δεν εχει δικιο.επιθεση,προσπαθεια μειωσης του συνομιλητη,βρισιδια.Οι μπατσοι δεν ειναι προβοκατορες,
ειναι ανθρωποι σαν και εσενα και ολους τους υπολοιπους,σταματηστε να τους βλεπετε σαν εχθρους.Και απλα σκεψου λιγο ποσο παραλογο ειναι αυτο που πας να περασεις,οτι και καλα αυτοι τα σχεδιαζαν ολα
για να κανουν προβοκατσια.Λες και εχουν καμια ορεξη να διακινδινευουν την ζωη τους,για σενα,για μενα για τον οποιονδηποτε.Σεβομαι αυτο που λες για παιδια,οικογενεια,υποχρεωσεις.λες οι μπατσοι να μην εχουν?
αλλα στα αρχιδια σου φανταζομαι.παντα υπαρχει το εγω,χωρις να νοιαζομαστε για τους αλλους.

Επισκέπτης
Αυτη τυπε ειναι η μοναδικη αντιπαραθεση που μπορει να κανει καποιος που ξερει οτι δεν εχει δικιο.επιθεση,προσπαθεια μειωσης του συνομιλητη,βρισιδια.Οι μπατσοι δεν ειναι προβοκατορες,
ειναι ανθρωποι σαν και εσενα και ολους τους υπολοιπους,σταματηστε να τους βλεπετε σαν εχθρους.Και απλα σκεψου λιγο ποσο παραλογο ειναι αυτο που πας να περασεις,οτι και καλα αυτοι τα σχεδιαζαν ολα
για να κανουν προβοκατσια.Λες και εχουν καμια ορεξη να διακινδινευουν την ζωη τους,για σενα,για μενα για τον οποιονδηποτε.Σεβομαι αυτο που λες για παιδια,οικογενεια,υποχρεωσεις.λες οι μπατσοι να μην εχουν?
αλλα στα αρχιδια σου φανταζομαι.παντα υπαρχει το εγω,χωρις να νοιαζομαστε για τους αλλους.
post award 2011 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
  ελα μην ζαλιζεις τον μπεο και συ αβραμη
  την απαξιωση σου την εμπεδωσαμε,πες τιποτα παρακατω

προβατα μας ανεβαζεις,προβατα μας κατεβαζεις και ετερον ουδεν

ελα γιατι απο την πιπεροσκονη δεν ειμαι στα καλα μου σημερις,μην αρχισω τις γαμωμανες
  και κριματιστω

ελα λεμε

Τι άλλο να πω ρε;;; Όπου σας λένε πάτε....ας πούμε αν το σαββατοκύριακο πει αυτό το "κίνημα" της κακιάς ώρας,να πάτε εκδρομή στη Χαλκίδα.....σας έχω ικανούς να πάτε εκδρομή all together :2funny:

ΥΣ. Για τη δική μου μάνα έχεις το ελεύθερο να πεις ότι γουστάρεις....no problem

Επισκέπτης
 ελα μην ζαλιζεις τον μπεο και συ αβραμη
 την απαξιωση σου την εμπεδωσαμε,πες τιποτα παρακατω

προβατα μας ανεβαζεις,προβατα μας κατεβαζεις και ετερον ουδεν

ελα γιατι απο την πιπεροσκονη δεν ειμαι στα καλα μου σημερις,μην αρχισω τις γαμωμανες
 και κριματιστω

ελα λεμε
μαλλον παραζαλιστηκες παλικαρι μου για να απαντας και στον κιθαρα.κι εμενα πονανε τα ματια μου... :(

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

οταν με λες "ψευτη" για κατι που ειδα και εζησα ο ιδιος,και μαλιστα με την καλυψη του πληκτρολογιου,ετσι αντιδρω
  και πολυ χειροτερα αν σε ειχα μπροστα μου

ρε τραβα γαμησου τριμαλακα λεμε,του πληκτρολογιου ψωλοχυμα,βγες απο το καβουκι σου να δεις τι γινεται

249720_2136663014533_1184821314_32643636_3423302_n.jpg

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Άντε γαμήσου, μπατσολάγνε...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
  οταν με λες "ψευτη" για κατι που ειδα και εζησα ο ιδιος,και μαλιστα με την καλυψη του πληκτρολογιου,ετσι αντιδρω
  και πολυ χειροτερα αν σε ειχα μπροστα μου

ρε τραβα γαμησου τριμαλακα λεμε,του πληκτρολογιου ψωλοχυμα,βγες απο το καβουκι σου να δεις τι γινεται

249720_2136663014533_1184821314_32643636_3423302_n.jpg

προσεξες οτι φορανε ολοι μακρυμανικα...αυτη η φωτο δεν ειναι απο την σημερινη πορεια...1000% εκτος αυτου.αποδεικνυει τι αυτη η φωτο;

Επισκέπτης
Ρε,τον πήρατε όλοι από τα μούτρα τον άνθρωπο.....χαλαρώστε

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
"Διαχείριση κρίσεων"... ελληνικά "crisis management"... λίγο ακόμα και θα  :2on1: :2on1:

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Εφόσον, σχεδόν όλοι συμφωνούν ότι οι αναρχικοί καθοδηγούνται από ασφαλίτες, αναρωτήθηκε κανείς γιατί ΠΑΝΤΑ ξεπηδούν από τα μπλοκ των αριστερών;; Γιατί όχι του ΚΚΕ, των συνδικάτων ή άλλων μπλοκ;

Κάτι συμπτώσεις ρε γαμώτο...

Το γεγονός ότι ο χρηματοδότης Σύριζα-Ανταρσύα (κατόπιν καταγγελίας και στη Βουλή) είναι ο κολλητός του jeffrey λέει τπτ;

Και άλλες συμπτώσεις...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
εννοω οτι ειπα κι εγω πριν για το δηθεν ξυλο σε δηθεν αναρχικο.ειπα οτι ηταν βαλτοι.ειπα οτι ειδα οτι και ο γκαμπα.
με λες κι εμενα ψευτρα?
Δηλαδη εκαναν και καλα οτι βαραγαν καποιον,και αυτος γελαγε;μπροστα σε ολον τον κοσμο;με συγχωρεις που δεν μου φαινεται λογικο.
Για να το ειδες,θα ισχυει.απλα μου φαινεται λιγο περιεργο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom