Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
λαθος παραθεση σορρυ.

βασικα ειναι τραγικο να λενε οτι τα μπαχαλακια ηταν αναρχικοι...ολοι οσοι ηταν εκει(ενημερωθηκα απο φιλαρακια)ξερουν τι παιχτηκε...
μας λες κι εμάς?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Οχι ρε τα ΕΥΡΩΠΑΙΑ λεμε τρεμουν μην φυγει Ο ΓΑΠ.

ακου που σου λεω...

Τον κρατανε με ορους και ενεσεις ΛΕΜΕ

για να μπορεσουν να οργανωσουν το επομενο ΒΗΜΑ να μας βαλουν παλι ΥΠΟ..

Αφου ρε ΣΚΑΣΚΟΥΛΗ εγω ξερω απο ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΛΕΜΕ  :uglystupid:

ΤΥΧΑΙΟ...

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ  ;)

παλι σε πηραν οι εξωγηινοι για πειραματα; :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
θελω να πω το αυτονοητο ρε μαστερακο.οτι ειναι ατομα βαλτα.ποια λεξουλα σε δυσκολευει αγορι μου?
και στα γηπεδα,ειναι βαλτα λες;που ειναι τα ιδια ακριβως ατομα που κανουν τις ιδιες μαλακιες;στην Μαρφιν,που δεν αφηναν να πανε οι πυροσβεστες να σωσουν τον κοσμακη που πνιγοταν,ηταν και αυτοι βαλτοι λες;

Επισκέπτης
λαθος παραθεση σορρυ.

βασικα ειναι τραγικο να λενε οτι τα μπαχαλακια ηταν αναρχικοι...ολοι οσοι ηταν εκει(ενημερωθηκα απο φιλαρακια)ξερουν τι παιχτηκε...

Βασικά να πούμε....στ'αρχίδια μου τι ήταν οι κουκουλοφόροι...δε πα να ήταν και μοναχοί σαολίν.....εγώ πάντως χάρηκα,που κάποιοι ταρακούνησαν τους αγανακτισμένους.....αρκέτα το τράβηξαν....

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
@ ΣΚΑΣΚΟΥΛΗΣ

Αυτο που πρεπει να προσεχθει παρα πολυ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

Μετα τον ΓΑΠ...

Εκει θα υπαξει το ΣΤΗΣΗΜΟ  :uglystupid:

και εκει πρεπει να παρουν ΠΟΥΛΟ.. γιατι αλλιως θα παρουμε εμεις..

Αυτα και καλο ΒΡΑΔΥ...

ΑΡΜΑΤΩΝΩ ΓΡΑΜΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ και παω βολτα  ;)

Υ.Γ. Πολεμο εχω μαθει ξερεις απο ποιον  :uglystupid: ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ  :cheesy:

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Βασικά να πούμε....στ'αρχίδια μου τι ήταν οι κουκουλοφόροι...δε πα να ήταν και μοναχοί σαολίν.....εγώ πάντως χάρηκα,που κάποιοι ταρακούνησαν τους αγανακτισμένους.....αρκέτα το τράβηξαν....

:coffee: Είστε λίγο....ηλίθιος;

Επισκέπτης
και στα γηπεδα,ειναι βαλτα λες;που ειναι τα ιδια ακριβως ατομα που κανουν τις ιδιες μαλακιες;στην Μαρφιν,που δεν αφηναν να πανε οι πυροσβεστες να σωσουν τον κοσμακη που πνιγοταν,ηταν και αυτοι βαλτοι λες;
εσυ τι λες?σκεψου ποτε γινονται επεισοδια....

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
@ ΣΚΑΣΚΟΥΛΗΣ

Αυτο που πρεπει να προσεχθει παρα πολυ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

Μετα τον ΓΑΠ...

Εκει θα υπαξει το ΣΤΗΣΗΜΟ  :uglystupid:

και εκει πρεπει να παρουν ΠΟΥΛΟ.. γιατι αλλιως θα παρουμε εμεις..

Αυτα και καλο ΒΡΑΔΥ...

ΑΡΜΑΤΩΝΩ ΓΡΑΜΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ και παω βολτα  ;)

Άσε ρε... τον έχουμε πάρει, αλλά δεν το ξέρουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

P.S.  Στον μπούτζον μου. Όποιος έχει θα χάσει. Το δικό μου βιοτικό επίπεδο δεν ήταν ποτέ υψηλό.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
πας καλα?τι εννοεις το παρατραβηξαν???ποιον ενοχλουσαν???
αχ τι συζηταω...?!χωρις λογο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
λαθος παραθεση σορρυ.

Επεισοδια ειδες καθολου;οτι τα περισσοτερα ηταν πιτσιρικια 16-17 χρονων το προσεξες;δεν ξερω αν ηταν αναρχικοι,αρχικοι,πασοκοι,δεξιοι.Αλλα ειναι μαλακια συνεχως να λεμε οτι παρακινουνται καποιοι απο ανωτερες δυναμεις και τετοιες μαλακιες.Και οτι τα παιδια δεν φταινε σε τιποτα.Επισης οποιος υποστηριζει οτι δεν υπαρχουν ατομα που πανε ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να κανουν επεισοδια,για την καυλα του,δεν ξερει τι του γινεται.
Ξερουμε οτι υπαρχουν τετοια ατομα.Μακαρι να υπηρχε ενας με αρχιδια να το παραδεχτει.αλλα οχι.οι μπατσοι τα κανουν.οκ.

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ερώτηση κρίσεως:

Οι αναρχικοί ήταν ασφαλίτες μόνο σήμερα ή μήπως και το Δεκέμβρη του 2008;;;

ΥΓ Γιατί λούφαξαν οι αριστερούληδες;;;;;;;;;;;;;

ΥΓ2 Όπως λέει και το τραγούδι: "αναρχικοί, του κράτους στυλοβάτες"

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Θα κρατήσω πάντως επιφύλαξη για το όποιο ενδεχόμενο στήσιμο - ασφαλίτες κλπ. Λόγω προσωπικής εμπειρίας και μόνο. Κουκουλοφόροι μεταξύ διμοιριών ανέκαθεν υπήρχαν. Το κατά πόσο όμως ο ρόλος τους είναι δημιουργικός και όχι απλά καταγραφικός, είναι άλλη συζήτηση.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
 ελα ρε μαλακα,ασε τις μαλακιες και ειμαι κουρασμενος πολυ

ακου το φωτοσοπιαρες

αφου τα βρωμοσκυλα οι κολομπατσοι τα εβαλαν εκει μαζι

και οι κουκουλοφοροι ειναι δικοι τους,10 φορες πηγαν να  μας σπασουν στο πανω
 μερος και πηρανε πουλο,φαγανε πολυ σοπι λεμε,ενα μουνι θα θυμαται την μπουνια μου
 για πολλα χρονια,την εφαγε μεσα στα τσαουλια

το βραδυ η επιτροπη που διανυκτερευει δεν αφησε πιθαμη της πλατειας που να μην εψαξε

τα ομοιομορφα καδρονια (απο αυτα που χρησιμοποιουν για τα ταβανωματα με ραμποτε) τα εβαλαν
 νωρις το πρωι ασφαλιτες και παρατρεχαμενοι,και καλα κρυμενα

μιαλμε οι ανθρωποι δεν παιζονται σε οργανωση προβοκατσιας...σαν αγελη λυκων γυρω στο μαντρι
 στηνανε σκηνικα γυρω γυρω απο τον κυριο ογκο..Απο πανω φαγανε πορτα,ολο το παιχνιδι του μπαχαλου
 το εκαναν στο κατω μερος,μπροστα στο υπουργειο...προσπαθουσαν να μπουνε μεσα μας,αλλα στο συντριβανι τρωγανε ξυλο οι μασκοφοροι,δεν μπορεσαν

τα αλλα τα μουνια τα ενστολα δεχοντουσαν επιθεση απο την μια μερια απο τους κουκουλοφορους
 και ριχνανε τα χημικα προς τις σκηνες και τον κυριο ογκο της διαδηλωσης

μας διαλυσε για λιγο ο αποπνικτικος καπνος και η πιπεριλα απο τα χημικα,ΟΧΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ

ειμαι λιωμα και τα ματια μου κανουνε πουλακια απο την πιπεριλα
 παω να ξαπλωσω λιγο και θα ξαναπαω το απογευμα κατα τις 7.00

παιχτη ησουν στην επιτροπη που διανυκτερευει? επιασες μπατσο κουκουλοφορο στα χερια σου?  :think:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Πολύ απλά ντρόπιαζαν την εικόνα μας ;) ;) ;)
αυτα μας ντροπιαζουν!!!που γιναν σημερα.που μπηκαν καριολιδες (ως επι το πλειστον)να διαλυσουν τον κοσμο χωρις κανεναν λογο.
αμαν κ συ!!!τι απανταω.!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom