gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ρωτα τον θειο μου τον ψευτη....Ρε σοβαρευτειτε μαλακες,μεγαλωσατε πια.γινετε χρησιμα ατομα στην κοινωνια.
θελεις να πεις κατι μουνοπανο;
Ρωτα τον θειο μου τον ψευτη....Ρε σοβαρευτειτε μαλακες,μεγαλωσατε πια.γινετε χρησιμα ατομα στην κοινωνια.
Το αφεντικο κανει σχεδια μακρας πνοης και εχει απολυτη εμπιστοσυνη στον Αλεξη.Τώρα να σε δω τσιπρούλη και ανταρσυούλιδες (που μόνο για να κατεβάσουν υποψηφιους στις ευρωεκλογές πλήρωσαν € 1 εκατ. σε παράβολα!!!!!) που θα θυμώσει ο μπαρμπα-σόρος....
Ποια ειναι η ιδεολογια τους ρε αβραμη.να μου φτιαχνεις εσυ το παπουτσι και να σου δινω 1 κιλο πατατες?Εεεεπ,τι έγινε μάγκες αγανακτισμένοι;;;; Τι έμαθα σας χαλάσαν το πάρτυ οι κουκουλοφόροι....πουλάκια μου....
Μπράβο πάντως στους κουκουλοφόρους,όποιοι και αν ήταν ότι και αν ήταν.....ακόμα και αν ήταν αναρχικοί,που ναι μεν δε συμφωνώ μαζί τους....αλλά τουλάχιστον ακολουθούν μια γαμημένη κωλοϊδεολογία,γαμώ το κερατό μου,σε αντίθεση με σας που είστε προβατάκια χύμα στο κύμα.....
Άιντε γιατί το παρατραβήξατε το σκοινάκι.....
Σήμερα που τα αριστερά δεν πετύχαν τη διάλυση της διαμαρτυρίας του κόσμου, θα υπάρξουν συνέπειες από τους χρηματοδότες;;
Τώρα να σε δω τσιπρούλη και ανταρσυούλιδες (που μόνο για να κατεβάσουν υποψηφιους στις ευρωεκλογές πλήρωσαν € 1 εκατ. σε παράβολα!!!!!) που θα θυμώσει ο μπαρμπα-σόρος....
ναι,αντε και γαμησου.θελεις να πεις κατι μουνοπανο;
θελεις να πεις κατι μουνοπανο;
[size=20pt]Αυτο που κανει ο ΤΖΕΦΡΥ ειναι ΜΠΛΟΦΑ...[/size]
δεν πρεπει να γινει δεκτη γιατι εχει ως μονο σκοπο την διατηρηση Αναγνωρισης του ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ
Το ΧΡΕΟΣ ειναι Χιλιοπληρωμενο και Απεχθες..
Αποδεχομενοι αυτο απλα μετακυλουμε την χρεωκοπια...
ΠΡΕΠΕΙ να πουμε στους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ να σκουπισουν τον ΚΩΛΟ τους με τα ευρω του ΧΡΕΟΥΣ μας..
και ο ΤΖΕΦΡΥ πρεπει να ΔΙΚΑΣΤΕΙ ως ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ..
ΤΕΛΟΣ
σε συνεργασία με τον συγκάτοικο και συμφοιτητήΝα με ακούτε
![]()
Σήμερα που τα αριστερά δεν πετύχαν τη διάλυση της διαμαρτυρίας του κόσμου
Να με ακούτε
![]()
ναι,αντε και γαμησου.
οοοολοοοοιιιι λεμε ψεματα?τι διαλο?τετοιες θεωριες συνομωσιας ουτε ο λιακο πια.....Ρωτα τον θειο μου τον ψευτη....Ρε σοβαρευτειτε μαλακες,μεγαλωσατε πια.γινετε χρησιμα ατομα στην κοινωνια.
Κόσμου;;;; Είπαμε ----->![]()
![]()
Όχι και άνθρωποι οι "αγανακτισμένοι"....προβατάκια είναι... ;)
αντε βρε κολαρχιδο που θα με πεις και ψευτη,βγες απο τα φουστανια της μανας σου
και κερδισε μοναχος τα λεφτα που ταιζεις τις πουτανες
που θα μιλησεις για χρησιμα ατομα,αχρηστο σκουπιδι,αμοιβαδα
που εισαι αξιος να μιλας σε ατομα που δουλευουν απο το 90,που κολυμπανε στα βαθια,
με υποχρεωσεις,με παιδια και οικογενεια
αντε γαμησου με κανα σκυλο
και εχε χαρη που δεν εισαι κοντα να μου το πεις στα μουτρα το "ψευτη"
σε συνεργασία με τον συγκάτοικο και συμφοιτητή
το άλλο μουνόπανο
Κανονίστε κανένα ραντεβού για ξύλο ρε παιδιά......έτσι για το γαμώτο,για να μην είμαι ο μοναδικός εδώ μέσα που κανονίζει....![]()
απαπαπα πιπέρι!!!ο Αντωνακης, η πιο αστεια προσωπικοτητα της νεοτερης Ιστοριας
γνωστες αλλωστε, στους παροικουντες στο Μασατσουσετς, οι επισκεψεις του σε στοες.....βιβλιου ;)