Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 490K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
πέρσυ ήταν!
φετος αλλάξανε τα γουστα μας.
σαφώς
μόνο τα γούστα άλλαξαν.
εσύ ας πούμε πουλάς τόσα διαμερίσματα σε αλβανούς όπως μας έλεγες πως έκανες πριν 2-3 χρόνια.
δε βλέπεις ας πούμε καμμιά αλλη αλλαγή παρα μόνο τα γούστα του πέρσυ.

καταλαβαίνω να έχεις κόμπλεξ αλλά όσο διαλλέγεσαι με τον κόσμο απλά τα κοινωνείς σε όλους.
θα μου πεις ο αλκοολας ξεκινά τη θεραπεία φωνάζοντας σε όλους ότι είναι άρρωστος.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εγώ που έχω εμπειρία από αυτά και μένω κιόλας σε μία απο αυτές τις περιοχές, μπορώ να έχω άποψη? Όταν βλέπω δίπλα μου να ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό? Μπορώ να πω ότι είναι μια μαλακία η φάση στο Σύνταγμα? Ότι είναι εντελώς ξεφτίλα να λέτε πόσα χαλάσατε οι αγανακτισμένοι σε φαγώσιμα?

Αλλά είμαι απλά ένα κοσμογκέρλ.

Πολύ  σωστή  η  μανδάμ !
Μπράβο  μικρά !
Αν  και  είσαι  λίγο  τανίτσα  και  παίζεις  καραμπίνα , αυτό ήτουνε  φαρμάκι .
Καλσσική  Ελλεηνίδα !
Αλλά  τουσέ !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αχαχαχαχα
δηλαδή ο Πέρσυ έχει τέτοια εμπειρία;;;;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
οκ...τώρα με τσάκισες
φιλαράκο με ήξερες απο 5 χρονών;
έχεις περάσει ποτέ απο ιχθυοσκαλα στη ζωή δου το σάββατο και τη δευτέρα να είσαι στο παλαιο ψυχικό;
θα μου πεις αυτό προυποθέτει κατάλληλο οικογενειακό μπακγκράουντ....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ρε  παιδιά  μια  άποψη  έχουμε  τη  λέμε
Όποιος  είναι  πιο μάγκας  και πιο αγωνιστής και  πιο γαμήκουλας , να  πάει  μπροστά .
Όποιος  γουστάρει  ταραχές  κρεμάει  την  καπα  του  και βγαίνει  μπρος .
Δε  μανιπιουλάρει  5-10  να  πάνε  μαζί  του , να  τις  φάνε  αυτοί και  αυτός να  γίνει πουλόπουλος .

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πολύ  σωστή  η  μανδάμ !
Μπράβο  μικρά !
Αν  και  είσαι  λίγο  τανίτσα  και  παίζεις  καραμπίνα , αυτό ήτουνε  φαρμάκι .
Καλσσική  Ελλεηνίδα !
Αλλά  τουσέ !

Να πω ότι κατάλαβα τι λες, ψέματα θα πω. :huh:
Τι είναι τουσέ? :huh:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Να πω ότι κατάλαβα τι λες, ψέματα θα πω. :huh:
Τι είναι τουσέ? :huh:

Μανάρι  αν  δεν  ξέρεις  τί είναι παίζω  καραμπίνα , δεν  έχεις  περάσει  από  καφενέ  ούτε  στα  5  μέτρα .

Και  πριν  αρχινέψουμε  το Μπακούνιν  καλό  είναι να  χουμε  διαβάσει λίγο Τσιφόρο .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ρε  παιδιά  μια  άποψη  έχουμε  τη  λέμε
Όποιος  είναι  πιο μάγκας  και πιο αγωνιστής και  πιο γαμήκουλας , να  πάει  μπροστά .
Όποιος  γουστάρει  ταραχές  κρεμάει  την  καπα  του  και βγαίνει  μπρος .
Δε  μανιπιουλάρει  5-10  να  πάνε  μαζί  του , να  τις  φάνε  αυτοί και  αυτός να  γίνει πουλόπουλος .

γιατι να την πεις;
εκεί είναι το θέμα.
αφού βούλιαξε η μύκονος όλα πρίμα.
ασε που ο πέρσυς δεν έχει καμμιά σχέση με τρούμπα. και άμα παει τσάρκα με τον μοικάνο στο πασαλιμάνι θα του φαίνεται ότι ειναι στο εξπρές του μεσονυκτιου.

κάτι μαλακες που εχει η χώρα......

Υ.Γ.
ασε που είναι και αδιανόητο να καταλάβει ότι τώρα που μιλάμε θεωρεί οτι ξύνω τ αρχίδια μου αλλά ταυτόχρονα πληρώ και εργάζομαι και μάλιστα υπερωριακά.
ο έλληνας όλα τα ξερει.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γιατι ενδεχομένως είναι πολύ πιο κρίτικαλ να βρούνε να φάνε την επομένη.

Υ.Γ.
επαναστάσεις πουθενά δεν έκαναν οι εξαθλιωμένοι.
αλλά αυτό προυποθέτει και γνώσεις ιστορικές.
από την άλλη θα μου πεις δε γνωρίζεις τι λέει το Σύνταγμά σου θα γνωρίζεις ιστορία;
για την Υ.Γ.
γαλλική επανάσταση

συνταγματολόγος δεν είμαι
αλλά ζω Ελλάδα
δεν ζω Κύπρο και δεν κάνω κωλοτούμπες να λέω πριν πως ο Τζέφρυ είναι η σωτηρία της Ελλάδας και μετά να βρίζω τους Έλληνες που τπον ψηφίσανε και να κάνω τον έξυπνο.

επίσης εξυπνάδες δεν λέμε όταν βρισκόμαστε στην Κύπρο και το παίζουμε πλούσιοι με αυτοκίνητα πολυτελείας ...
αυτό λέγεται εμπαιγμός.
δεν διαφωνώ με τις απόψεις σου, όπως τις εκφράζεις εσχάτως (μετά την κωλοτούμπα), αλλά διαφωνώ με το να τις λες εσύ από την Κύπρο σαν "εικόνα"

Υ.Γ. άσε τι βλέπει η μάνα σου και ο πατέρας σου. Έλα κάνε τη βόλτα σου εσύ στα καφενεία όπως την κάνουμε κάποιοι άλλοι και μετά έχεις κάθε δικαίωμα να μιλάς.
και ο πατέρας μου είχε λιώσει στο σκάψιμο στο χτήμα, αυτό δεν σημαίνει πως εγώ ξέρω τι δύσκολο που είναι να σκάβεις όλη μέρα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μανάρι  αν  δεν  ξέρεις  τί είναι παίζω  καραμπίνα , δεν  έχεις  περάσει  από  καφενέ  ούτε  στα  5  μέτρα .

Και  πριν  αρχινέψουμε  το Μπακούνιν  καλό  είναι να  χουμε  διαβάσει λίγο Τσιφόρο .

Καλά τα γκούγκλαρα κ τα 2. :2funny:
Συνέχισε το έργο σου. Να μας ενημερώσεις αύριο πόσα χάλασες σήμερα.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ο Ελληνας δεν εχει κανει και ουτε προκειται να κανει αυτοκριτικη
Αν δεν καταλαβει οτι μονο με την σε βαθος  κοινωνικη,οικονομικη και πολιτικη  αλλαγη της χωρας θα ξελασπωσει την χωρα
και για να γινει αυτο πρεπει πρωτα να αλλαξουμε εμεις
αλλα ολοι θελουμε να αλλαξουν οι αλλοι

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Καλά τα γκούγκλαρα κ τα 2. :2funny:
Συνέχισε το έργο σου. Να μας ενημερώσεις αύριο πόσα χάλασες σήμερα.

Κοίτα  μην  είσαι  ξυνή δε  σε παίρνει .
Αμα  λές  κάτι σωστό  σου  το λέμε .
Άμα λες  αλλανταλλα  πάλι σου  το λέμε .

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Εγώ που έχω εμπειρία από αυτά και μένω κιόλας σε μία απο αυτές τις περιοχές, μπορώ να έχω άποψη? Όταν βλέπω δίπλα μου να ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό? Μπορώ να πω ότι είναι μια μαλακία η φάση στο Σύνταγμα? Ότι είναι εντελώς ξεφτίλα να λέτε πόσα χαλάσατε οι αγανακτισμένοι σε φαγώσιμα?
Τώρα το κατάλαβες; ;) Όσοι έχουν πραγματικά πρόβλημα, δεν έχουν χρόνο για Σύνταγμα και παπαριές. ;)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ο Ελληνας δεν εχει κανει και ουτε προκειται να κανει αυτοκριτικη
Αν δεν καταλαβει οτι μονο με την σε βαθος  κοινωνικη,οικονομικη και πολιτικη  αλλαγη της χωρας θα ξελασπωσει την χωρα
και για να γινει αυτο πρεπει πρωτα να αλλαξουμε εμεις
αλλα ολοι θελουμε να αλλαξουν οι αλλοι

ΟΚ  επειδή  εγώ  έχω  σκεφτεί  πως  πρέπει  να  αλλάξω  και το  έχω  γράψει . Μου  λές  πως  σκέφτεσαι  εσύ  την αλλαγή ?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Κοίτα  μην  είσαι  ξυνή δε  σε παίρνει .
Αμα  λές  κάτι σωστό  σου  το λέμε .
Άμα λες  αλλανταλλα  πάλι σου  το λέμε .

Ε δεν παίζουν πρέφα αυτοί εδώ, τι να κάνω?
Δεν το παίζω ξινη επειδή με παίρνει, αλλά γιατί είμαι.
Όταν συμφωνώ με κάποιον το λέω, άσχετα αν τον ιντερνετοσυμπαθώ. Και σε σένα αναγνωρίζω το μορφωτικό σου επίπεδο, τον υπέροχο τρόπο που λες κάποια πράγματα, αλλά οκ δεν μπορώ το καταδικαστικό ύφος, εγώ είμαι επαναστάτης και χάλασα τόσα στο Σύνταγμα, κ οι υπόλοιποι κοιμάστε και διάφορα τέτοια χαρωπά.Λες κι εμείς ζούμε εκτός πραγματικότητας και δεν έχουμε της πουτάνας τα ζόρια. Απλά τη φάση στο Σύνταγμα τη θεωρώ αισχρή.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
για την Υ.Γ.
γαλλική επανάσταση

συνταγματολόγος δεν είμαι
αλλά ζω Ελλάδα
δεν ζω Κύπρο και δεν κάνω κωλοτούμπες να λέω πριν πως ο Τζέφρυ είναι η σωτηρία της Ελλάδας και μετά να βρίζω τους Έλληνες που τπον ψηφίσανε και να κάνω τον έξυπνο.

επίσης εξυπνάδες δεν λέμε όταν βρισκόμαστε στην Κύπρο και το παίζουμε πλούσιοι με αυτοκίνητα πολυτελείας ...
αυτό λέγεται εμπαιγμός.
δεν διαφωνώ με τις απόψεις σου, όπως τις εκφράζεις εσχάτως (μετά την κωλοτούμπα), αλλά διαφωνώ με το να τις λες εσύ από την Κύπρο σαν "εικόνα"

Υ.Γ. άσε τι βλέπει η μάνα σου και ο πατέρας σου. Έλα κάνε τη βόλτα σου εσύ στα καφενεία όπως την κάνουμε κάποιοι άλλοι και μετά έχεις κάθε δικαίωμα να μιλάς.
και ο πατέρας μου είχε λιώσει στο σκάψιμο στο χτήμα, αυτό δεν σημαίνει πως εγώ ξέρω τι δύσκολο που είναι να σκάβεις όλη μέρα.

αααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

όλα αυτά τα έχεις συμπεράνει μόνος σου φιλαράκο ή είχες και βοήθεια;
πού σαι μάγκα.
για ότι έχω το χω πλερώ στο μπουρδέλο σου μέχρι τελευταίας δραχμής. και δεν πληρώνομαι ούτε απο έλληνα ούτε απο κύπριο ούτε έχω έδρα. είναι και αυτές οι αναγωγές στα πλαίσια του η μύκονος βουλιάζει άρα όλα βαίνουν καλώς.

δεν είσαι απλά αστείος.
αλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι όποτε έγραφες ο πλέζουρας σε γαμωσταύριζε.

Υ.Γ.
δύσκολο επάγγλεμα δεν είναι μόνο η τσάπα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φιλαράκο με ήξερες απο 5 χρονών;
έχεις περάσει ποτέ απο ιχθυοσκαλα στη ζωή δου το σάββατο και τη δευτέρα να είσαι στο παλαιο ψυχικό;
θα μου πεις αυτό προυποθέτει κατάλληλο οικογενειακό μπακγκράουντ....
ούτε εσύ με ήξερες από 5 ούτε τώρα με ξέρεις

αυτό που ξέρω για σένα είναι πως πουλάς μαγκιά από την Κύπρο και λες πως είσαι ματσωμένος (μπράβο σου και μαγκιά σου, ουδέν μεμπτόν) και πως θεωρε΄ςι πως ξέρεις τα πάντα και όλοι οι άλλοι είναι λάθος και υποδεέστεροι από εσένα είτε σε γνώσεις είτε/και σε κοινωνική/οικονομική κατάσταση.

Δεν πρόκειται ποτέ να σου πουλήσω τις γνώσεις μου ούτε να προσπαθήσω να σε πείσω για ό,τι ξέρω. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι ο Nr One ή Mr Perfect. Ούτε διατείνομαι πως τα ξέρω όλα.
Αυτό που όμως είναι απολύτως σίγουρο είναι πως δεν ιδρώνει κανενός το αφτί όσο όλα είναι ειρηνικά
Να δεις πώς θα αρχίσει να αλλάζει η καταστασούλα και εκ Δυτικών όταν αρχίζουνε να ανοίγουνε μύτες...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μανάρι  αν  δεν  ξέρεις  τί είναι παίζω  καραμπίνα , δεν  έχεις  περάσει  από  καφενέ  ούτε  στα  5  μέτρα .

Και  πριν  αρχινέψουμε  το Μπακούνιν  καλό  είναι να  χουμε  διαβάσει λίγο Τσιφόρο .
πρέπει να βρεθούμε να παίξουμε πρέφα λοιπόν...
βγάλαμε τουλάχιστον ένα σωστό συμπέρασμα
δώσε καφενέ σαν στίγμα να βρεθούμε

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom