pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
:|
σκάσε
Τι πρέπει να στείλω για να ζήσει η ρέγγα?
Σφάξε τοN γάβρο.![]()
Ρε μανάρι και η ρέγγα παστή είναι
Αλλά να τρώω μόνος γέρος άθρωπας τώρα ?
:|
σκάσε
Τι πρέπει να στείλω για να ζήσει η ρέγγα?
Σφάξε τοN γάβρο.![]()
δεν θα συμφων΄'ω με όλους και τον πλέζουρα ως χουλιγκάνο δεν τον συμαθούσα και ιδιαίτερα.
σόρρυ αλλά στο συμπαθιόμετρό μου δεν ανεβαίνει κάποιος επειδή γμάει σε όλα τα μπουρδέλα και ξέρει όλες τις τάνες ούτε γιατί είναι ο πρώτος χουλιγκάνος και εκφοβιστής.
Και φυσικά ούτε λόγος για το τι καταφέρνει ο καθένας στη ζωή του. Το ξαναέγραψα, μαγκιά σου και συγχαρητήρια, δεν του πέφτει λόγος κανενός.
όπως σου είπα, δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθείς. Εδώ συζητάμε. Εσύ δεν συζητάς. Βρίζεις και θεωρε΄ςι πως έχεις πάντα δίκιο. Π΄ροβλημά σου βέβαια.
Υ.Γ. η τσάπα δείχνει μόχθο σαν εικόνα. Και ο υπουργός μπορεί να έχει ζόρια στη δουλειά του αλλά η εικόνα του να είσαι υπουργός δεν δείχνει και ιδιαίτερο μόχθο...νεσπά μον σερί;
δεν είπα να αλλάξουμε τον εαυτό μας...μάλλον με μπέρδεψες με άλλονΚαι αυτά που λες σωστά είναι
Δεν μου απαντάς όμως
Λες να αλλάξουμε τον εαυτό μας .
Αυτό είναι ωραίο και Γκραμσικό . Η επανάσταση στην καθημέρινή μας ζωή.
Εγώ λοιπόν λέγω παπαριές
Δεκτόν
Εσύ το αλλάζω πώς το προσδιορίζεις !
γιατί απαντάς εσύ για τον περσόνα;Ωραία
Με δικά σου λόγια .
Είσαι στον πάγκο του χασάπη .
Πες τί θέλεις , σπάλα , παϊδάκια , συκωταρια
Αμα λες τι δε θες και τι σου βρωμάει
Στο σπίτι θα πας με άδειο καλάθι και θα πεινάσουνε !
εγω το προσδιοριζωΕσύ το αλλάζω πώς το προσδιορίζεις !
Ρε μανάρι και η ρέγγα παστή είναι
Αλλά να τρώω μόνος γέρος άθρωπας τώρα ?
δεν θα συμφων΄'ω με όλους και τον πλέζουρα ως χουλιγκάνο δεν τον συμαθούσα και ιδιαίτερα.
σόρρυ αλλά στο συμπαθιόμετρό μου δεν ανεβαίνει κάποιος επειδή γμάει σε όλα τα μπουρδέλα και ξέρει όλες τις τάνες ούτε γιατί είναι ο πρώτος χουλιγκάνος και εκφοβιστής.
Και φυσικά ούτε λόγος για το τι καταφέρνει ο καθένας στη ζωή του. Το ξαναέγραψα, μαγκιά σου και συγχαρητήρια, δεν του πέφτει λόγος κανενός.
όπως σου είπα, δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθείς. Εδώ συζητάμε. Εσύ δεν συζητάς. Βρίζεις και θεωρε΄ςι πως έχεις πάντα δίκιο. Π΄ροβλημά σου βέβαια.
Υ.Γ. η τσάπα δείχνει μόχθο σαν εικόνα. Και ο υπουργός μπορεί να έχει ζόρια στη δουλειά του αλλά η εικόνα του να είσαι υπουργός δεν δείχνει και ιδιαίτερο μόχθο...νεσπά μον σερί;
Μασταδεν είπα να αλλάξουμε τον εαυτό μας...μάλλον με μπέρδεψες με άλλον
εγώ είπα πως η ειρηνικη αντοφρόνηση δεν βγάζει πουθενά
ή μάλλον βγάζει αν είναι κλιμακούμενη - αν από αυτό πάμε στις κουραδόβομβες όπως έλεγες και μετά σε ακόμα χειρότερα τότε κάτι θα αλλάξει σύντομα.
Αλλιώς θεωρούμαστε απλά γραφικοί μαλάκες με το να φωνάζουμε ειρηνικά στο Σύνταγμα.
εγω το προσδιοριζω
αλλαγη στην παιδεια που δινουμε στα παιδια μας.
Να μην θεωρουμε την λαμογια και την τεμπελια μαγκια
αλλαγη στο πως ψηφιζουμε
φτανει πια με το παραμυθι δεν ηξερα δεν γνωριζα
αλλαγη στην νοοτροπια της αρπα κολας στους ελευθερους επαγγελματιες
αλλαγη στο τι ανεχομαστε και τι οχι
αλλαγη στην νοοτροπια του εγω να ειμαι κααλ και ολοι οι αλλοι να παν να γαμηθουν
θελεις και αλλες;
πιστευεις οτι αυτο ειναι δυνατον να γινει σε 1-2 χρονια ή εστω σε μια γενια;
OK είμαι λάθος - και λοιπόν;λάθος είσαι
απλώς δεν θεωρούν όλοι το σύνταγμα λύση
συμφωνώ πως πρέπει να υπάρχει τότε μια εναλλακτική λύση
δεν πρέπει να είναι μονο κάποιος αδιάφθορος και επαναστατικός, πρέπει να είναι και αναγνωρίσιμος.
ούτε εσύ με ήξερες από 5 ούτε τώρα με ξέρεις
αυτό που ξέρω για σένα είναι πως πουλάς μαγκιά από την Κύπρο και λες πως είσαι ματσωμένος (μπράβο σου και μαγκιά σου, ουδέν μεμπτόν) και πως θεωρε΄ςι πως ξέρεις τα πάντα και όλοι οι άλλοι είναι λάθος και υποδεέστεροι από εσένα είτε σε γνώσεις είτε/και σε κοινωνική/οικονομική κατάσταση.
Δεν πρόκειται ποτέ να σου πουλήσω τις γνώσεις μου ούτε να προσπαθήσω να σε πείσω για ό,τι ξέρω. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι ο Nr One ή Mr Perfect. Ούτε διατείνομαι πως τα ξέρω όλα.
Αυτό που όμως είναι απολύτως σίγουρο είναι πως δεν ιδρώνει κανενός το αφτί όσο όλα είναι ειρηνικά
Να δεις πώς θα αρχίσει να αλλάζει η καταστασούλα και εκ Δυτικών όταν αρχίζουνε να ανοίγουνε μύτες...
πρεζοπούστηδες.
μωρέ βασικά θα έπρεπε καταρχάς να σκέφτεται μόνη της και όχι να ακολουθεί ντιρεκτίβες αδιαμαρτύρηταη αλλαγη δεν μπορει να γινει αν δεν την θελει ο ιδιος ο λαος
αυτο που μπορει να κανει η κυβερνηση ειναι
η μηδενικη ανοχη στην διαφθορα με τεραστιες καμπανες
απο τα 100 ευρω σε καποια δημοσια υπηρεσια μεχρι τα πολλα λεφτα στις προμηθειες
να εστιασει σε επενδυσεις πραγματικες(τουριστικες,υψηλης τεχνολογιας,κτλ)
Να αξιοποιησει την περιουσια της και να διακανονισει το χρεος της
και πολλα αλλα που δυστυχως δεν κανει
σιγα μην ασχοληθει με την αποψη του πρεζοχουλιγκανου πλέζουραΤο πρόβλημά σου ( όχι προσωπικά , αλλά σα λαός) είναι τι κάνει ο περσόνα και ο κάθε περσόνα προσωπικά? Ή να δεις ως λαός τη δική σου καμπούρα? Την άποψη κοίτα, όχι το πρόσωπο.
ο όρος πάντως είναι για την πρέφαΚαλά κάνεις
Φασολάκια θα μου φκιάσεις ?
Υ.Γ.
Καλά πρέφα δεν παίζουνε
Κανα χαρτί , ποκίτσα , θανάση , κανένα κούκαλο δεν κουνάνε ?
Και η καραμπίνα μανδαμ , σκοτώνει πιο πολύ στα γρήγορα παιχνίδια με πονταρίσματα .
( κόκαλο , ποκίτσα , τριανταένα , εικοσιμία , μπακαρά κ.λπ. )
Στην πρέφα δεν βγαίνει τόσο , διότι οι αγορές είναι ψιλοστάνταρ .
Δεν έχεις μεγάλο όφελος στο καπίκι
Στο ραμί , στο μπουρλότο και στη βίδα είναι άλλο πράγμα .
Καλά ρε πάτε σε καφενεία που δεν ξέρουνε πρέφα ?
θα ημουνα αν εβλεπα φως με ΓιωργακηΜαμούνι σστο μπεζαχτά πώς θα βάλουμε ?
Θυσίες είσαι διατεθειμένος να υποστείς ?
Θυσίες μεγαλύτερες απ΄ όσες σου αναλογούν , αν έχεις πιο πολλά φράγκα από το μέσο φουκαρά ?
Διότι κάτι πρέπει να δώσουμε και στον άλλονα που μας έδωνε μπαγιώκο
ο όρος πάντως είναι για την πρέφα
και αν τον βάλεις τον άλλον σολαρία μετά σου λέω εγώ για καπίκια και πόσο μετράνε
στα καφενεία δεν πολυπαίζουν πόκες - τουλάχιστον όχι στο Κερατσίνι και τη Νίκαια
η ποκίτσα είναι για μεγάλα ρίσκα και μεγάλα πορτοφόλια
ΟΚ εγώ λοιπόν επαναλαμβάνω
Πάγκος Χασάπη
Τί θυσίες είστε διατεθειμένοι να κάνετε
Τα αβαβα
οι ξένοι
Τα πανεπιστήμια
Τα αρχίδια καλαβρέζικα σωθήκανε !
Εγώ το όριό μου το έχω βάλει , κάπου 50 σελίδες πίσω .
Εγώ είμαι μαλάκας .
Πείτε μου εσείς
Μέχρι που πάτε , για να σωθούμε ?
Να δούμε το βόλεμα κ.λπ.
αρχιδιακάποιες σελίδες πιο πριν διάβαζα για διαφορά Τουρκίας και Ελλάδας...
η διαφορά δεν είναι τόσο στον κόσμο
είναι στις κυβερνήσεις και στους πολιτικούς τους.
Το πρόβλημά σου ( όχι προσωπικά , αλλά σα λαός) είναι τι κάνει ο περσόνα και ο κάθε περσόνα προσωπικά? Ή να δεις ως λαός τη δική σου καμπούρα? Την άποψη κοίτα, όχι το πρόσωπο.