Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 490K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εγώ σου απαντάω και στα δύο
και σου λέω πως οι αγανακτισμένοι δεν είναι τόσοι πολλοί (ακόμα) και πως ακόμα είναι κομματικοποιημένοι και στην κοσμάρα τους
προτιμούν το μπάνιο τους γιατί δεν έχουν δει ακόμα την αναγκαιότητα να κατέβουν εκεί.

Αλλά και επειδή η "ειρηνική" αγανάκτιση δεν λέει κάτι τελικά.
αντιθέτως...είναι το πρώτο που επευφημούν όλοι αυτοί οι τύποι αδερφέ. όσο είναι ειρηνικά όλα, αυτοί πρόβλημα δεν έχουνε.

εσύ λες ότι οι φτωχοι που είναι εκατοντάδες χιλιάδες έχουν να δωσουν λεφτά στο νετ να μπουν να σου ρίξουν γανωσταυρίδια γι αυτά που λες;
γιατί καλά να τα λες εδώ.....
τι γίνεται αμα αρχίσεις και τα λες σε καφενεία στο πέραμα, στον κορυδαλλό, στα πατήσια, στην κυψέλη, στα πετράλωνα, στον ταύρο, στο πασαλιμάνι, στο πέραμα, στους αμπελόκηπους κλπ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
εσύ λες ότι οι φτωχοι που είναι εκατοντάδες χιλιάδες έχουν να δωσουν λεφτά στο νετ να μπουν να σου ρίξουν γανωσταυρίδια γι αυτά που λες;
τι γίνεται αμα αρχίσεις και τα λες σε καφενεία στο πέραμα, στον κορυδαλλό, στα πατήσια, στην κυψέλη, στα πετράλωνα, στον ταύρο, στο πασαλιμάνι, στο πέραμα, στους αμπελόκηπους κλπ?

Ρε  φίλε  , είπαμε  όταν  ο άλλος  πιστεύει  στην  κοκκινοσκουφίτσα  και στο δράκο , δεν τα  λέμε  έτσι χύμα ...
Ξεκινάμε  από  τον κοντορεβυθούλη , το πάμε  στην καλύβα του  μπάρμπα Θωμά , κλιμακωτά !

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Αλλά  είναι  και το  άλλο , πόσοι  έχουν  εμπειρία  τί  έιναι  το  καφενείο στο πέραμα, στον κορυδαλλό, στα πατήσια, στην κυψέλη, στα πετράλωνα, στον ταύρο, στο πασαλιμάνι, στο πέραμα, στους αμπελόκηπους κλπ?
Ποιος  είναι  ο κόσμος  του  καφενείου ?
Ή  τί  είναι  καφενείο ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ρε  φίλε  , είπαμε  όταν  ο άλλος  πιστεύει  στην  κοκκινοσκουφίτσα  και στο δράκο , δεν τα  λέμε  έτσι χύμα ...
Ξεκινάμε  από  τον κοντορεβυθούλη , το την καλύβα του  μπάρμπα Θωμά , κλιμακωτά !
γαμώ την πουτάνα τη φαιά τους.
τίποτα άλλο.
ο άλλος κρίνει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων ότι είναι ΟΚ επειδή ένα νησάκι μερικών τετραγωνικών χλμ βουλιάζει απο τους καλοφαγωμένους στο άνω πάτωμα.
κοινώς αφού ο πετρόπουλος και η παρέα του βουλιάζουν τη μύκονο η αγανάκτιση των εκατομμυρίων ελλήνων ειναι εικονική.
καθόλου εικονική δεν είναι βέβαια η θλιβερή διαπίστωση της μάνας μου ότι κάθε μέρα στην παλιά γειτονιά στο κέντρο ψάχνουν στα σκουπίδια έλληνες κάτι το οποιο 40 χρόνια που ζει εκεί το είχε δει μόνο τη δεκαετία του 70.

γαμώ ότι έχουν και δεν έχουν.
και ρίχνω και πέντε φάπες αμα λάχει γιατι η μαλακία και η βλακεία δε γιατρεύεται με διάλογο

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

μια συνδεση στο ιντερνετ κοστιζει λιγοτερα απο το καθημερινο πηγαινελα στο Συνταγμα παντως.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
γαμώ την πουτάνα τη φαιά τους.
τίποτα άλλο.
ο άλλος κρίνει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων ότι είναι ΟΚ επειδή ένα νησάκι μερικών τετραγωνικών χλμ βουλιάζει απο τους καλοφαγωμένους στο άνω πάτωμα.
κοινώς αφού ο πετρόπουλος και η παρέα του βουλιάζουν τη μύκονο η αγανάκτιση των εκατομμυρίων ελλήνων ειναι εικονική.
καθόλου εικονική δεν είναι βέβαια η θλιβερή διαπίστωση της μάνας μου ότι κάθε μέρα στην παλιά γειτονιά στο κέντρο ψάχνουν στα σκουπίδια έλληνες κάτι το οποιο 40 χρόνια που ζει εκεί το είχε δει μόνο τη δεκαετία του 70.

γαμώ ότι έχουν και δεν έχουν.
και ρίχνω και πέντε φάπες αμα λάχει γιατι η μαλακία και η βλακεία δε γιατρεύεται με διάλογο

Έτσι  είναι .
Και  πολύ  σωστά  τα  λές
Σου  έχω  πει  κάτι  όμως .
Ο κόσμος  θέλει  να  αρχίσει  από  το γου και α  κάνει  γα .
Εσύ  θεωρείς  ότι  ο άλλος  ξέρει και λατινικά και άλγεβρα.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
μια συνδεση στο ιντερνετ κοστιζει λιγοτερα απο το καθημερινο πηγαινελα στο Συνταγμα παντως.

Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Δεν  έχω  λέξεις 
Αυτή  την  απάντηση  θα  την ονομάσω  παπακωσταντινιά .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
προυποθέτει και κατάλληλο μπακγκράουντ.
ξέρεις πολλούε πενηνταπεντάρηδες που έχουν αντικαταστήσει το καφενείο με τα φόρουμ στο νετ μέσω ιντερνετ καφέ;

σου είπα και προχτές
οι γενιές απέχουν 10 χρόνια πλέον.
ο μέσος πενηντάρης από σένα απέχει περίπου μισό αιώνα.
κάπως έτσι θα φτάσεις και συ σε 20 χρόνια.
ο πατερας μου λχ με θεωρεί χάκερ επειδή πληρώνω όλους τους λογαριασμούς της ελλάδας απο το ιντερνετ και μιλάω μαζί του στην ελλάδα απο την αμερική ενώ βλέπει ότι τον καλεί ελληνικό νούμερο.

οποτε η πραγματικότητα για τον καθένα είναι μέχρι εκεί που φτάνει η αφομοίωση των αλλαγών που τεκταίνονται με καταιγιστικούς ρυθμούς τα τελευταία 20 χρόνια στις κοινωνίες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτοί που λες και συμφωνούμε πως υπάρχουνε, γιατί δεν βρίσκονται στο σύνταγμα;

Υ.Γ. καλός ο Τζέφρυ πέρσυ;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Έτσι  είναι .
Και  πολύ  σωστά  τα  λές
Σου  έχω  πει  κάτι  όμως .
Ο κόσμος  θέλει  να  αρχίσει  από  το γου και α  κάνει  γα .
Εσύ  θεωρείς  ότι  ο άλλος  ξέρει και λατινικά και άλγεβρα.

δεν έχω υπομονή με τους ηλίθιους όπως εσύ.
είναι αυτό μέσα στα μέιτζορ ελαττώματά μου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αυτοί που λες και συμφωνούμε πως υπάρχουνε, γιατί δεν βρίσκονται στο σύνταγμα;

Υ.Γ. καλός ο Τζέφρυ πέρσυ;
γιατι ενδεχομένως είναι πολύ πιο κρίτικαλ να βρούνε να φάνε την επομένη.

Υ.Γ.
επαναστάσεις πουθενά δεν έκαναν οι εξαθλιωμένοι.
αλλά αυτό προυποθέτει και γνώσεις ιστορικές.
από την άλλη θα μου πεις δε γνωρίζεις τι λέει το Σύνταγμά σου θα γνωρίζεις ιστορία;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αυτό είναι  σωστό
Όποιος  όμως  θέλει  αλλαγές , αν  δε  βρίσκει  κάτι  που  να  τον αντιπροσωπεύει  εκτίθεται  και  προσπαθεί  να  πείσει τον  κόσμο , ότι  αυτός  έχει δίκηο !

Μέχρι  στιγμής  εκτίθεται ο Μίκης , ο Μπέης , ο Βαρουφάκης , ο Καζάκης , ο Κασιμάτης  ο Ζουράρις , ο Μαριάς  κ.λπ.

Δεν  συμφωνείς , ΟΚ

Έβγα  με  τους  φίλους  σου  περέα  και  προσπάθησε  να  μας  πείσεις .
δεν είπα πως δεν συμφωνώ
είπα πως δεν συμφωνώ στο "ειρηνικά"

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πάντως  έπρεπε  να  είστε  σήμερα σε  λαϊκή  καλής  περιοχής.
Να  δείτε ο παζάρι  που  γίνεται  για  τη  ζουληγμένη  τομάτα , τη σαπισμένη  φράουλα  κ.ο.κ.
Και  όχι τίποτε  ρακένδυτοι .
Νοικοκύρηδες  άνθρωποι .
Και  μη  τους  γυρνάτε  την  πλάτη .
Διότι  αύριο  έτσι θα  γίνουμε  όλοι .
Μη  νομίζετε  ότι κάποιοι  θα  τη  σκαπουλάρετε !

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αλλά  είναι  και το  άλλο , πόσοι  έχουν  εμπειρία  τί  έιναι  το  καφενείο στο πέραμα, στον κορυδαλλό, στα πατήσια, στην κυψέλη, στα πετράλωνα, στον ταύρο, στο πασαλιμάνι, στο πέραμα, στους αμπελόκηπους κλπ?
Ποιος  είναι  ο κόσμος  του  καφενείου ?
Ή  τί  είναι  καφενείο ?

Εγώ που έχω εμπειρία από αυτά και μένω κιόλας σε μία απο αυτές τις περιοχές, μπορώ να έχω άποψη? Όταν βλέπω δίπλα μου να ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό? Μπορώ να πω ότι είναι μια μαλακία η φάση στο Σύνταγμα? Ότι είναι εντελώς ξεφτίλα να λέτε πόσα χαλάσατε οι αγανακτισμένοι σε φαγώσιμα?

Αλλά είμαι απλά ένα κοσμογκέρλ.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Εγώ που έχω εμπειρία από αυτά και μένω κιόλας σε μία απο αυτές τις περιοχές, μπορώ να έχω άποψη? Όταν βλέπω δίπλα μου να ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό? Μπορώ να πω ότι είναι μια μαλακία η φάση στο Σύνταγμα? Ότι είναι εντελώς ξεφτίλα να λέτε πόσα χαλάσατε οι αγανακτισμένοι σε φαγώσιμα?

Αλλά είμαι απλά ένα κοσμογκέρλ.

σωστη!!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αλλά  είναι  και το  άλλο , πόσοι  έχουν  εμπειρία  τί  έιναι  το  καφενείο στο πέραμα, στον κορυδαλλό, στα πατήσια, στην κυψέλη, στα πετράλωνα, στον ταύρο, στο πασαλιμάνι, στο πέραμα, στους αμπελόκηπους κλπ?
Ποιος  είναι  ο κόσμος  του  καφενείου ?
Ή  τί  είναι  καφενείο ?
αχαχαχαχα
δηλαδή ο Πέρσυ έχει τέτοια εμπειρία;;;;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
οκ...τώρα με τσάκισες

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εγώ σου απαντάω και στα δύο
και σου λέω πως οι αγανακτισμένοι δεν είναι τόσοι πολλοί (ακόμα) και πως ακόμα είναι κομματικοποιημένοι και στην κοσμάρα τους
προτιμούν το μπάνιο τους γιατί δεν έχουν δει ακόμα την αναγκαιότητα να κατέβουν εκεί.

Αλλά και επειδή η "ειρηνική" αγανάκτιση δεν λέει κάτι τελικά.
αντιθέτως...είναι το πρώτο που επευφημούν όλοι αυτοί οι τύποι αδερφέ. όσο είναι ειρηνικά όλα, αυτοί πρόβλημα δεν έχουνε.
οι δυναμικες μειοψηφιες ειναι ικανες να αλλαξουν τα πραγματα
οι σιωπηλες πλειοψηφιες ειναι παντα βολικες για το συστημα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom