Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 490K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
μην παραπονιέσαι τότε
μόνος σου έστρωσες
ξέρουμε και την επόμενη ψήφο σου τότε
ο συμμαθητής του αμερικάνικου ταλέντου;

Θα κάνουμε κόμμα  ρε  εγώ  με  τον Πέρσυ .
Και  θα  παρακάλάτε  να  σας  αφήσουμε  να  μας  ψηφίσετε .

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.294
Πόντοι
22.785
2.80  μετρό
1,00 νερό  ( από Σκλαβενίτη  στο  σακίδιο )
2,00 τα  σάντουιτς ( περίπου  , φούρνος και σούπερ  μάρκετ )
1,00 καφέδες ( φακελάκια + πλαστικά  ποτήρια )

6,80   νικάω

ΩΩΩΩΩ  :think: :think: Δέν τό έσκεύθην , θά πώ στήν μανούλα
νά έτοιμάζη τήν καστανιά  ;) ;) πώ πώ ό βλάκας .....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
πρώτον
μετά απο τόσο καιρό θα έπρεπε απο τις τόσες φορές που τα έχεις δει να γνωρίζεις ότι είναι ή χρεωκοπία, ή χρεοκοπία. χρεοκωπία δεν υπάρχει σε καμμιά ελληνική διάλεκτο.
δευτερον
ρώτησες και τους 500 χιλιάδες που κατέβηκαν τι θέλουν και κατέληξες ότι όλοι θέλουν το ίδιο;

Εσύ  τώρα  πώς  το ξέρεις  ότι  δεν είναι  γκαλοπατζής ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
και η πανω πλατεια, τι θελει?

Άσε  ρε  φίλε  τί  θέλει , άμα  δεν τοχεις  καταλάβει  μετά  από 15  ημέρες και  8.000 ποστς  εδώ  , εγώ  θα  σου  το κάνω  πενηνταράκια .
Έλεος !

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ακούτε  ρε
Είπαμε  καλά  τα  τριημεράκια , αλλά  εδώ  υπάρχει  αγώνας
Μη χαλαρώνουμε  την  αγωνιστική  επαγρύπνηση , μη  γαμήσω  κανένα  κώλο συναγωνιστικό !
ναι, μαλιστα
β ούλιαξε η Μύκονος
για πες ρε τύπε
πώς το κόβεις αυτό;
είναι επειδή οι αγανακτισμένοι δεν είναι τόσο αγανακτισμένοι αλλά κατεβαίνουνε για τα σουβλάκια και τς λουκάνικα ή είναι επειδή τελικά δεν είναι τόσοι οι αγανακτισμένοι; Ή μήπως και τα δύο;

ρε αφήστε τα ειρηνικάαααααααα
σας δουλεύουνε...
βγάζει μια ανακοινωση ο Γιωργάκης, βγάζει και μια ο μογγόλος υπουργός και όλα καλά
βγαίνει και ο Πασόκος βουλευτής που δεν συμφωνεί με το μνημόνιο...και αφού δεν συμφωνεί λέει θα αποχωρήσει

αυτό πάλι πώς το κόβεις;
μου λες εσύ να πάρω θέση σε κάτι...που εσύ έχεις πάρει θέση. Εγώ δεν συμφωνώ με σένα και γι'αυτό δεν σου λέω ΟΧΙ, σου λέω αποχωρώ και ας έρθει άλλος στη θέση μου να σου δώσει απάντηση...ΘΕΪΚΟ

και ο Έλληνας παρακολουθεί ειρηνικά
μάλιστα
Τα McDonalds κάνανε αύξηση τζίρου; Γιατί τα μασατζίδικα σίγουρα κάνανε απότι βλέπω...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ναι, μαλιστα
β ούλιαξε η Μύκονος
για πες ρε τύπε
πώς το κόβεις αυτό;
είναι επειδή οι αγανακτισμένοι δεν είναι τόσο αγανακτισμένοι αλλά κατεβαίνουνε για τα σουβλάκια και τς λουκάνικα ή είναι επειδή τελικά δεν είναι τόσοι οι αγανακτισμένοι; Ή μήπως και τα δύο;

ρε αφήστε τα ειρηνικάαααααααα
σας δουλεύουνε...
βγάζει μια ανακοινωση ο Γιωργάκης, βγάζει και μια ο μογγόλος υπουργός και όλα καλά
βγαίνει και ο Πασόκος βουλευτής που δεν συμφωνεί με το μνημόνιο...και αφού δεν συμφωνεί λέει θα αποχωρήσει

αυτό πάλι πώς το κόβεις;
μου λες εσύ να πάρω θέση σε κάτι...που εσύ έχεις πάρει θέση. Εγώ δεν συμφωνώ με σένα και γι'αυτό δεν σου λέω ΟΧΙ, σου λέω αποχωρώ και ας έρθει άλλος στη θέση μου να σου δώσει απάντηση...ΘΕΪΚΟ

και ο Έλληνας παρακολουθεί ειρηνικά
μάλιστα
Τα McDonalds κάνανε αύξηση τζίρου; Γιατί τα μασατζίδικα σίγουρα κάνανε απότι βλέπω...

Δεν   ασχολούμαι  με  τη  σπερμολογία  και  τη  φημολογία , απευθύνομαι  σε  μη  εκπαιδευθέντες  εισέτι συντρόφους

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Άσε  ρε  φίλε  τί  θέλει , άμα  δεν τοχεις  καταλάβει  μετά  από 15  ημέρες και  8.000 ποστς  εδώ  , εγώ  θα  σου  το κάνω  πενηνταράκια .
Έλεος !
απο δω λες να μαθαινω τις διαθεσεις-επιδιωξεις του επανω μερους της πλατειας?αλλα πολιτικα τι προτασσει?η κατω λεει μια ρεφορμιστικη σουπα ως τωρα,οκ...η πανω τι?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
απο δω λες να μαθαινω τις διαθεσεις-επιδιωξεις του επανω μερους της πλατειας?αλλα πολιτικα τι προτασσει?η κατω λεει μια ρεφορμιστικη σουπα ως τωρα,οκ...η πανω τι?

Ρώτα  ρε  μανάρι  μου  , όπως  ρώτησες  τους  κάτω .
Άμα  εσύ  τώρα  θες  να  κάψεις  όλο τον  κόσμο , εμείς  λέμε  ότι  κατ΄ αρχήν  θα  προσπαθήσουμε  να  μην  κάψουμε τίποτα .
Από εκεί και πέρα , όπως  παέι η  περίσταση .

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το πρόβλημα είναι οτι αυτοί στο Σύνταγμα θέλουν τα ίδια με αυτά που οδήγησαν στη χρεοκωπία.Το πρόβλημα είναι δομικό.Είναι το πρόβλημα του ορίου πώς να το πούμε;Η κατάσταση έχει ξεφύγει από το όριο ισορροπίας και δεν παλατζάρει.Είναι σα να έχεις μια γέφυρα που γέρνει και να προσπαθείς να την ισορροπήσεις με βαρίδια από τη μια και την άλλη πλευρά.
α,μάλιστα
δεν είναι πως οι ίδιοι άνθρωποι που μας έφεραν εδώ που είμαστε είναι οι ίδιοι που λένε πως με τις ίδιες τακτικές θα μας σώσουνε.
τελικά όντως μεγάλωσε η μυωπία μου και δε βλέπω καλά...
αλλά δεν έχω και φράγκο να πάω στον οφθαλμίατρο να με τσεκάρει γαμώτο

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
α,μάλιστα
δεν είναι πως οι ίδιοι άνθρωποι που μας έφεραν εδώ που είμαστε είναι οι ίδιοι που λένε πως με τις ίδιες τακτικές θα μας σώσουνε.
τελικά όντως μεγάλωσε η μυωπία μου και δε βλέπω καλά...
αλλά δεν έχω και φράγκο να πάω στον οφθαλμίατρο να με τσεκάρει γαμώτο

Αυτό είναι  σωστό
Όποιος  όμως  θέλει  αλλαγές , αν  δε  βρίσκει  κάτι  που  να  τον αντιπροσωπεύει  εκτίθεται  και  προσπαθεί  να  πείσει τον  κόσμο , ότι  αυτός  έχει δίκηο !

Μέχρι  στιγμής  εκτίθεται ο Μίκης , ο Μπέης , ο Βαρουφάκης , ο Καζάκης , ο Κασιμάτης  ο Ζουράρις , ο Μαριάς  κ.λπ.

Δεν  συμφωνείς , ΟΚ

Έβγα  με  τους  φίλους  σου  περέα  και  προσπάθησε  να  μας  πείσεις .

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρώτα  ρε  μανάρι  μου  , όπως  ρώτησες  τους  κάτω .
Άμα  εσύ  τώρα  θες  να  κάψεις  όλο τον  κόσμο , εμείς  λέμε  ότι  κατ΄ αρχήν  θα  προσπαθήσουμε  να  μην  κάψουμε τίποτα .
Από εκεί και πέρα , όπως  παέι η  περίσταση .
εχω δηλωσει φετιχιστης της βιας? :think:...

οσο δεν αναγκαζεστε,καλα κανετε...η περισταση ειναι κατι ξενο προς το κοσμο και τις επιδιωξεις του?δεν την καθοριζει και την εξελισσει?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.294
Πόντοι
22.785
:think: :think: Aκρη δέν βγαίνη , είμεθα όλοι έπιστήμονες ....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Θα κάνουμε κόμμα  ρε  εγώ  με  τον Πέρσυ .
Και  θα  παρακάλάτε  να  σας  αφήσουμε  να  μας  ψηφίσετε .
τον πέρσυ θα δούμε...
όταν παραδεχτεί δημοσίως πως έσφαλε για τον Τζέφρυ που έλεγε πως είναι ιδανικός για τον τόπο

μέχρι τότε εγώ βλέπω παράσιτα

κάθε φορά που μας δίνουνε και ένα παραπάνω ποσούλι για τη "στήριξη της οικονομίας μας" και για να "βγούμε από το αδιέξοδο" χάνει ο μέσος μισθωτός και από ένα μισθό. Τζετ κατάσταση
ποιος θα μας πει πού πάνε τα λεφτά αυτά που δίνει ο μέσος έλληνας;
γιατί ο πιο πάνω τα έχει σε μετοχές

χαλαρά...
ειρηνικά...
συνεχίστε...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν  ασχολούμαι  με  τη  σπερμολογία  και  τη  φημολογία , απευθύνομαι  σε  μη  εκπαιδευθέντες  εισέτι συντρόφους
εγώ σου απαντάω και στα δύο
και σου λέω πως οι αγανακτισμένοι δεν είναι τόσοι πολλοί (ακόμα) και πως ακόμα είναι κομματικοποιημένοι και στην κοσμάρα τους
προτιμούν το μπάνιο τους γιατί δεν έχουν δει ακόμα την αναγκαιότητα να κατέβουν εκεί.

Αλλά και επειδή η "ειρηνική" αγανάκτιση δεν λέει κάτι τελικά.
αντιθέτως...είναι το πρώτο που επευφημούν όλοι αυτοί οι τύποι αδερφέ. όσο είναι ειρηνικά όλα, αυτοί πρόβλημα δεν έχουνε.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom