Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
τζέφρυ πούλα
τζίγκερ αγόρασε
τζίγκερ αγόρασε
εσύ μίλαγες για εθνικισμό και ότι οι τούρκοι βλέπουν την αναβίωση της οθωμανικής.....αντε συμφωνησαμε επιτελους
![]()
![]()
τζέφρυ πούλα
τζίγκερ αγόρασε
καλό σαν σκέψητζέφρυ πούλα
τζίγκερ αγόρασε
ναι γι αυτόν....ti επαθε ρε για λεγε να μαθουμε
για τον κασπαρωφ λες![]()
ναι γι αυτόν....
φυλακίσεις, παρακολουθήσεις, κυνήγι και όλα αυτά τα όμορφα και δημοκρατικά.
Υ.Γ.
γιατί νομίζεις οι τσετσένοι σκοτώνουν γυναικόπαιδα;
ο κασπάρωφ?
τι εκανε δε μου ειπες![]()
υπαρχει και αυτο σε μεγαλο βαθμοεσύ μίλαγες για εθνικισμό και ότι οι τούρκοι βλέπουν την αναβίωση της οθωμανικής.....
ναιο κασπάρωφ?
θα μας κλασετε τ αρχιδια. όσοι και να πάτε πάλι οι μνημονιακοί θα μαστε περισσότεροι.
Κλείνω την αναφορά μου στα πέρα του δικομματισμού πολιτικά κόμματα με το ΛΑΟΣ , μετά από απαίτηση του φίλου Γκαμπαντού .
Τό ΛΑΟΣ δυσκολεύτηκα να το περιγράψω .
Άλλωστε και ο ίδιος ο Πρόεδρός και ιδρυτής του είναι δύσκολο να σκιαγραφήσει το δημιούργημά του . Το ΛΑΟΣ είναι το αντίρροπο του Εσωτερικού στο δεξιό . Ο πρόεδρός τους ήθελε να το ονομάσει κατ΄ αρχήν συνασπισμό της ακροδεξιάς και της οπισθοδρόμησης , αλλά το έβγαλε ΛΑΟΣ τελικά. Αν ο συνασπισμός είναι αριστερά τουτι φρούτι , το Λαός είναι δεξιά πίτσα απ΄ όλα . Πικραμένοι από όλο το πολιτικό φάσμα , ιδεολογία κυρίως αντι συνασπισμός , και κύριος οίδε τί άλλο. Ιδεολογία τσιμπολογήματος , πολιτικής επαιτείας , καιροσκοπισμού , αρριβισμού . Όλοι χωράνε εκεί , χίτες , ταγματασφαλίτες , παπαδοπουλικοί , βασιλικοί, αλητοπαπάδες , νοσταλγοί ,τηλεοπτικοί πωλητές βιβλίων που το παίζουνε Μυστριώτηδες . Κάτι μεταξύ θιάσου βοντβίλ και φρηκ σόου στο ακροδεξιοεθνικοπατριωτικοχριστιανικοελληνικό .
Τελικά είναι εύκολο να περιγράψεις το λαός . Είχα λάθος . Σκέφτεσαι τη χειρότερη βρωμοκουβέντα που ξέρεις . Όποια και νάναι . Πάει γάντι στον Καρατζαφερικό κυκεώνα .
Αν ο συνασπισμος ως κόμμα ντιγκιντάγκας βγάζει κάτι από φρου φρου αρώματα , το ΛΑΟΣ βγάζει δρωτσίλα , ποδαρίλα , βρώμικο σώβρακο στον καβάλο , σκεπασμένα με κωλόνια ΜΥΡΤΩ μετά από ένα βιαστικό ξύρισμα . Περιέχει ένα αχταρμά γραφικών προσώπων , πλην του Βορίδη , ο οποίος λόγω του ότι είναι σοβαρός είναι και επικίνδυνος . Είναι το κόμμα που ξεκίνησε ο αεριτζής Καρατζαφέρης που λόγω της ακάματης εργατικότητάς του , της απατεωνιάς και της ευστροφίας του κατάφερε να γίνει από φτωχός λιγούρης , πάμπλουτος λιγούρης .
Ο Καρατζαφέρης είναι ο μάστερ της αγνωμοσύνης και της κωλοτούμπας .
Αν τρεις γενιές Παπανδρέου δεν είχαν υποστηρίξει με πάθος το οικογενιεακό brand name , ο Καρατζαφέρης θα ήταν συνώνυμο του Παπατζή .
Εξ ίσου συστημικό κόμμα με τα υπόλοιπα . Δεν είναι τυχαίο που είναι το μαναδικό ακροδεξιό κόμμα της Ευρώπης που δεν έχει κάποια ριζοσπαστικά στοιχεία .
Ένας αξιοπρεπής άνθρωπος μπορεί να είναι τα πάντα , εκτός από ΛΑΟΣ .
Και με σεξουαλικούς όρους , αν ο Σύριζας είναι ο πολιτικός ντιγκιντάγκας , το ΛΑΟΣ είναι ο μπινές του σημερινού πολιτικού συστήματος .
Ένας αξιοπρεπής άνθρωπος μπορεί να είναι τα πάντα , εκτός από ΛΑΟΣ .
εγω που τους ψηφισα μια φορα τι ειμαι;'Έχεις δίκιο,
με δεδομένο ότι
όσοι ψηφίζουν ΚΚΕ-ΤΣΥΡΙΖΑ δεν είναι άνθρωποι ...
μια χαρά είσαι , μη δίνεις σημασία το παιδί καίει λάδια , γκαζοζέν είναιεγω που τους ψηφισα μια φορα τι ειμαι;
καταλαβα ομως το λαθος μου και ψηφισα μετα τον χοντρο και τον χαζο με αυτη την σειρα
![]()
εγω που τους ψηφισα μια φορα τι ειμαι;
συριζα,συνασπισμος τοτεΨήφισες ΚΚΕ ;;;;;;;
Προφανώς δεν ήξερες τι πρεσβέυει ...
ευτυχωςμια χαρά είσαι , μη δίνεις σημασία το παιδί καίει λάδια , γκαζοζέν είναι
μια χαρά είσαι , μη δίνεις σημασία το παιδί καίει λάδια , γκαζοζέν είναι