Έθαψα το κιούπι .
Πήγα πλαταία και ...
Γύρισα !
γύρισα έθαψα το κιούπι !
Πριν η αυτοδιαχειριζόμενη σεξουαλική πρωτοβουλία Βάθη - Νεαπόλεως εκδήλωσε μαζική συμμετοχική παρέμβαση στο Σύνταγμα .
Ζυμωνόνταν με περαστικούς , αγανακτισμένους , γριές κάτι έφηβες με ωραία κωλαράκια και ένα χοντρό που μας είπε φτού σας διότι καθόμασταν κοντά σε πανω που έλεγε λαϊκή εντολή , ψήφος στο νέο μνημόνιο ίσον Γουδή . Διότι νομιμοποιούμε λέει το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία .
Ο σύντροφος άγιος του είπε κάτι για πλάτωνες και αριστοτέληδες και ως ο αγανακτισμένος με τους αγανακτισμένους ηρέμησε . Εκεί τον τσίμπησε ένας από τους 300 που τον έπεισε να υπογράψει για το δημοψήφισμα . Υπέγραψε λέγοντας οτι δίκηο έχουμε , αλλά υπάρχουνε και όρια. Υπήκοοι του παρτακιστάν και του αμοραλιστάν συγκεντρώνονταν . Μετά κάποιοι τύποι του μλ κκε μοιράζανε φυλλάδια , τα οποία καλούσαν τος συγκεντρωμένους να θέσουν τον αγώνα υπό τη σκέπη του ΜΛ ΚΚΕ . τους συνεστήθη ευπρεπώς να παραμείνουν χωρίς να μοιράζουν φυλλάδια και να μηθορυβούν με μια κωλοντουντούκα που μας έσπαγε τα .... έκανε και ιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιι , ή να κατεβάσουν τις αφίσες που έχουν κολήσει στην Αθήνα και βρίζουν το κίνημα , και μετά χώρος στην πλαταία υπάρχει και γι αυτούς .
Μετά επεχειρήθη εισοδισμός σε παρέα από ημιξεβράκωτες δασποινίδες βορειοπροαστειακής κατασκευής και προελεύσεως τις οποίες προσπαθούσε να ποδηγετήσει κοτσωνάτος λεβέντης αλητοκαλόγερας με σημαία που μου θύμιζε τον αδερφό Τακ στο Ρόμπιν Χούντ .
Ο εισοδισμός πέτυχε και ο Άγιος Γέροντας απεχώρησε κατευθυνόμενος στο μπλοκ των αγανακτισμένων που έμπροσθεν κιγκλιδώματος και ΜΑΤ , στα σύνορα κήπου Πλαταίας , φώναζαν πικάντικα αγωνιστικά συνθήματα .
Ο σύντροφος Άγιος παρέδωσε στις συντρόφισσες εκλαϊκευμένα μαθήματα πολιτικής οικονομίας .
Εγώ τους έκαμα με το σύστημα πλημύρα - τουρλουμπούκι μια σύντομη ενημέρωση εφ΄όλης της ύλης . Τα αγνά μου ένστικτα δεν κάμφθηκαν ούτε όταν ένα σμαραγδί στρινγκ μου έκαψε τα μάτια όταν το μελαχροινό , λαχταριστό πιπίνι έσκυψε να φτιάξει το πράντα του .
Να , να πεθάνει ο πόντικας αύριο δεν της έπιασα τον κώλο
Αλλάξαμε τηλέφωνα .
Αύριο το πόστο της πρωτοβουλίας θα αναλάβει ο λαγαρός με τον Αγιάνα , με μπλούζα που θα γράφει προχθες γάμαγα την ανηψιά της Μέρκελ .
Να είστε αξύριστοι , βρωμεροί με άρβυλο και να λέτε τα επιρρήματα με - α , γιατί την Πλαταία αύριο θα επιθεωρήσει ο Καπετάνιος , με σκοπό να βρεί ψεγάδι για να μας καταγγείλει.
Εγώ με τον σύντροφο άγιο θα παραστούμε σε ανοιχτή συζήτηση που διοργανώνει η οργάνωση «ΝΕΑ ΕΠΟΝΙΤΙΣΣΑ Φιλοθέης - Ψυχικού » στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλαιά Αγορά .
η είσοδος δεν είναι ελεύθερη
Κάθε μέρα στην Πλαταία εμείς οι αγωνιστές
Συστημικοί , ζηλιάρηδες , κομπλεξικοί κ.λπ πρώτα θα φτωχέψετε και μετά θα φύγω .
Εξαιρείται ο Περσι που έφυγε πριν από μένα με πιο πολλα στα μπαγκάζια .
Αφού δεν είστε άξιοι να γαμήσετε τα βλαμμένα του πύργου της Μίζας .
Και ενίοτε όταν υπερβαίνετε το μέτρο θα σας τα χώνω .
Μπον νουί σύντροφοι
Κάθε μέρα Πλαταία !
Και στις 15 θα γίνει της Θεοχάρη !