Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Μπα γλυκούλα θα είστε , έχω μάθει ότι έχετε πολύ καλοσχηματισμένα μπουτάκια !
:S
Άσχετο?! Λήξη από εμένα.
Μπα γλυκούλα θα είστε , έχω μάθει ότι έχετε πολύ καλοσχηματισμένα μπουτάκια !
Ωραίος !δεν έχω διαβάσει κανένα ποστ, το μόνο που θέλω να γράψω είναι ότι αυτό που έζησα την Κυριακή στο Σύνταγμα ήταν συγκλονιστικό, δεν θα το περιγράψω, αλλά ήταν κάτι τελείως διαφορετικό από όλες τις πορείες-συγκεντρώσεις που έχω πάει, και μην ακούω μλκ για 200-300χιλ, πάνω από μισό εκατομ. πέρασε από εκεί...
δεν έχω διαβάσει κανένα ποστ, το μόνο που θέλω να γράψω είναι ότι αυτό που έζησα την Κυριακή στο Σύνταγμα ήταν συγκλονιστικό, δεν θα το περιγράψω, αλλά ήταν κάτι τελείως διαφορετικό από όλες τις πορείες-συγκεντρώσεις που έχω πάει, και μην ακούω μλκ για 200-300χιλ, πάνω από μισό εκατομ. πέρασε από εκεί...
Φυγάς δηλαλαδή....ουτε τιποτα απλα αλλαγη χωρας να ξεμπερδευουμε να μην χανουμε και χρονο - ενεργεια.
για μισο ρε παιδεςδεν έχω διαβάσει κανένα ποστ, το μόνο που θέλω να γράψω είναι ότι αυτό που έζησα την Κυριακή στο Σύνταγμα ήταν συγκλονιστικό, δεν θα το περιγράψω, αλλά ήταν κάτι τελείως διαφορετικό από όλες τις πορείες-συγκεντρώσεις που έχω πάει, και μην ακούω μλκ για 200-300χιλ, πάνω από μισό εκατομ. πέρασε από εκεί...
Φυγάς δηλαλαδή....
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ κ έτσι,εεεε;;;![]()
Έξω νομίζεις θα σε υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες εεε;;;αυτη τη περιοδο η φυγη ειναι ισως η σοφοτερη κινηση.
Και πολυ δικαιολογημενη... γιατι αν κατσεις εδω
σε επηρεαζει και ο αλλος με την μαλακια του
δεν ειναι αντε εκατσα να φτιαξω και εγω την κατασταση
εδω αν πας να την φτιαξεις δεν θα σε αφησουν!!!!!!!
αΤΙΜΗ ρατσα ο ελληναρας τελικα τωρα καταλαβαινω
γιατι μολις ακουνε ελληνα στο εξωτερικο φτυνουν το γιακα τους
Έξω νομίζεις θα σε υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες εεε;;;
''καλώς τον έλληνα΄΄ κ έτσι;;;![]()
Το 50% περίπου των νέων αυτήν την στιγμή την κάνει για έξω,είναι γεγονός.Τυπε εισαι μικρος ακομη.
Μολις μεγαλωσεις και σε ζωσει η αναγκη
θα επιλεξεις ενα αξιοκρατικο κρατος για να εγκατασταθεις
και εκει θα τα δωσεις ολα για να κρατηθεις και να μην σε διωξουν.
Να ξερες για ποσους ακουω οτι την κανουν καθημερινα.
Τυπε εισαι μικρος ακομη.
Είσαι μορφή ρεεεε!!!!Μίλησε ο
Σχεδόν ίδια ηλικία έχετε με τον κυμματιστό,αλλά....έχετε γερασμένο μυαλό,100% και οι 2 σας
Μίλησε ο
Σχεδόν ίδια ηλικία έχετε με τον κυμματιστό,αλλά....έχετε γερασμένο μυαλό,100% και οι 2 σας
Το 50% περίπου των νέων αυτήν την στιγμή την κάνει για έξω,είναι γεγονός.
Αλλά για πόσο,πόσες θέσεις εργασίας πια να υπάρχουν κ εξωτερικό.
Η μόνη λύση είναι καμία Ασία που τώρα αναπτύσσεται κ έχει ανάγκη από σπουδαγμένους σε διάφορα αντικείμενα,η ευρώπη δεν προσφέρεται κ τόσο πια κ σε λίγο καθόλου.
Τα έκλασε ο γερό Μπουτάρης,να ανάψει καμια φωτιά ο Μίκης κ να τρέχει μετά,έφαγε ήδη ένα γιουχάρισμα.Ποιο αριστερο ανθρωποειδες θα μας κανει ένα σχολιακι για τον εκλεκτο τους, τον δ.Θεσ/νικης που ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ στον Μικη να μιλισει στην πλατεια Αριστοτελους?
κατι λεγαμε για το συστημα και τον ρολο που παιζουν ΟΛΑ τα λαμογια .....
φτου σας ρε γελοιοι! ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ!