skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
''καλα, αυτό με τους ακροδεξιούς ελέγχεται σαν πληροφορία , κάθε μέρα τα ίδια, εγώ είμαι εκεί συνέχεια και δεν βλέπω σίστες, εκτός από κάποιους που δεν κατεβαίνουν ποτέ κάτω. Έχω φίλο στην περιφρούρηση που είναι σύντροφος, ξεκολλάτε. Τώρα για το άλλο. Δεν καταλαβαίνω πώς τα 10 άτομα που ποτέ δεν έγιναν 20 ,παρά τους τόνους αφισών και μελανιού,θέλουν φασιστικά να επιβάλουν την αποψάρα τους στους χιλιάδες. Καλώς ή κακώς χιλιάδες κόσμου στην συνέλευση αποφάσισε και συνεχίζει να το στηρίζει ότι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ κ.ο.κ.Πώς να το κάνουμε. Αν πιστεύετε ότι είναι λάθος, δικαίωμά σας, αλλά τότε γιατί έρχεστε;;;αφού χιλιάδες ''απολίτικοι'' δεν θέλουν ταμπέλες κομματικές. Καταγγείλετέ το και μην ξανάρθετε. Επίσης, ρε μάστορες τέτοιο κόμπλεξ και αγοραφοβία έχετε;μια μέρα δεν μπορείτε δηλαδή να έρθετε εσείς οι 14 του ΚΚΕ μ-λ σαν παρέα χωρίς τα λάβαρά σας;Σιγά το μαζικό επαναστατικό κόμμα δηλ που αν δεν παρέμβετε θα καταστραφούμε... ελάτε σαν άτομα, προσπαθείστε να καταλάβετε τι σημαίνει επανάσταση στον 21ο αιώνα και θα τα βρούμε.Φυσικά ακροδεξιοί δεν χωράνε και αυτό ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ..όχι κόμματα, όλες οι απόψεις εκτός τις ρατσιστικές και φασιστικές που δεν συνάδουν έτσι και αλλιώς με το πρόταγμα της Αμεσης Δημοκρατίας που έχουμε ψηφίσει από την 2η μέρα/....ουφ πια''
Γράφει ο πρώτος στα σχόλια.
Μόνο που λάβαρα δεν φάνηκαν πουθενά...
πραγματικός στόχος ήταν το πανό που έγραφε "κυριακάτικο σχολείο μεταναστών". Τα τραπεζάκια του ΣΕΚ που ήταν αμιγώς κομματικά, ή και της επιτροπής συνδικαλιστών (επισήμων εργατοπατέρων) δεν τα ενόχλησε κανείς...