Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 482K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
προφανως βαζω δυσκολα,αλλα ετσι ειναι η ζωη.ξαναβαζω το ερωτημα αν και δεν περιμενω απαντηση...
πριν 1 χρονο καποιοι καλουσαν τους λαους να ξεσηκωθουν.το ιδιο και εγινε και τωρα...
ερωτηση
1.ποιοι ηταν πριν ενα χρονο? (αυτους που ειναι τωρα τους ξερουμε.νομιζω)
2.γιατι πριν εναν χρονο ολοι, μα ολοι τους κατηγορησαν για προδοτες,αντιπατριωτες....,ενω στους σημερινους χαιδευουν τα αυτια?
3.ποια ειναι η διαφορα τους?
γιατι σε αυτη την χωρα και μνημη εχουμε και πολιτικα κριτηρια εχουμε...

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
Ο ορισμός της ελευθερίας μπορεί να ποικιλει για τον καθένα.
Εγω δε σου ειπα να ερθεις για να γινεις προβατο !
Σου ειπα να ερθεις (ανεξαρτητα απο το αρχικο σου κινητρο) και να πεις τη γνωμη σου, να συμμετασχεις, να ακουστείς. Κι αν δε σ' αρεσει κατι φύγε ! Εισαι ελευθερος από μας !
Δε θελουμε προβατα - θελουμε σκεπτομενους ανθρωπους !
Θελουμε γνωμες, ιδεες, απόψεις !
Και βημα-βημα θα τη βρούμε την ακρη !
Πραγματικά θέλω να δώ πόσοι απο τους 30.000 θα ακουστείτε και τι έχετε να πείτε.Και να η ελευθερία απο τον καθένα εκφράζεται διαφορετικά,αλλά ο ορισμός είναι ένας.Μπορώ να κάνω ότι θέλω,όπως το θέλω,εάν το θέλω,όποτε το θέλω,αρκεί να μην καταπατώ τα δικά σου θέλω.Και ποιός είσαι εύ που θέλεις σκεπτόμενους ανθρπώπους?Είσαι μήπως αρχηγός αυτής της σύναξης?Και σίγουρα θέλετε σκ΄πτόμενους ανθρώπους?Σίγουρα με θέλεις εκεί και εαν με χαλάσει κάτι να πώ τη γνώμη μου και μετά να την κάνω?Και θα με ακούσεις εσύ,αλλά η μάζα?Γιατί κάποια στιγμή θα φανούν οι μεταξύ μας διαφορές και τότε ουαί και αλίμονο!Τότε θα αρχίσουν και οι προβοκάτσιες και οι καπηλεύσεις εκ μέρους των πολιτικάντηδων.Και πάλι κερδισμένοι θα βγούν.

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Όταν κάποτε τύπε έτρεχα και με σαπίζανε στο ξύλο οι Χουντικοί,δλδ οι σημερινοί της ΝΔ και του ΛΑΟΣ,κάποιοι άλλοι πήραν τις καρέκλες και τα λεφτά.Και τώρα αυτό θα γίνει και στο μέλλον πάλι κάτι παρόμοιο.Δεν έχεις ζήσει σκηνικά και δεν έχεις δεί τι παίζεται.Ακόμα και μετά τον πόλεμο οι προδότες,οι χύτες και οι δοσίλογοι πήραν τις καρέκλες και αυτοί που πέθαναν πήραν κάκαλα(μόνο μια σύνταξη τη δεκαετία του '80 και προσφάτως αναγνωρίστηκε η εθνική Αντίσταση).Αλλά τι να πούμε?Πάνε να πάρεις κανένα δάνειο να αγοράσεις τηλεόραση για να βλέπεις και κανένα ντοκυμαντέρ για το τι παίχτηκε ή ακόμα καλύτερα πάρε κανένα βιβλίο,όπως κάνω και εγώ.
σοβαρα τωρα......ερωτηση.....ολα αυτα τα εκανες για θεσουλα-καρεκλα.... η για να γινει καλυτερος ο κοσμος η κοινωνια σου η χωρα... ;) στην τελικη ο ανθρωπος ανεκαθεν μαχονταν για την ελευθερια οσο και ματαιοδοξο και ουτοπικο και εαν ειναι....δεν εχει να λεει....αν περιμενεις καποιου ειδους προσωπικη επιβραβευση τοτε δεν υπαρχει λογος να κανεις τιποτα....

be reasonable demand the impossible

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
 Ωπα αδελφε,μην βιαζεσαι να καλουπωσεις γνωμες και αποψεις και προτασεις
 δεν λεω οτι συμφωνω ή οτι  διαφωνω μαζι σου,αλλα η εννοια μου ολη ειναι αυριο
 να ειμαστε ακομα περισσοτεροι,και μεθαυριο ακομα περισσοτεροι απο αυριο....

σκεψου το λιγο...
 ακομα δεν καναμε το πρωτο βημα....μην αλλαζουμε στοχο

ο στοχος ειναι να αυξησουμε τον αριθμο μας πανω απο εκεινον που φοβουνται ΕΚΕΙΝΟΙ!!!!!

αυτο ειναι που φοβουνται Φιλε,

Δεν καλουπώνω τιποτα φίλε !
Αλλά όταν κατεβαινεις καπου οφειλεις ξεκαθαρα να δηλωσεις τους προβληματισμούς σου και να τους συζητησεις με τους αλλους.
Δογματισμοί δε χωράνε. Ελευθερη σκεψη και συζητηση.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ρε παιδιά, για ποιόν ακριβώς λόγο θα φοβηθούν εκείνοι? :think:

αφού πεθαμένοι είναι και οι μεν και οι δε...στις επερχόμενες εκλογές κανένα κόμμα δεν πρόκειται να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

άρα τι να φοβηθούν?ότι θα χάσουν ψήφους?αφού χαμένες είναι ήδη.

από την άλλη, ακόμα κι αν μαζευτεί 1.000.000 κόσμος έξω από το Σύνταγμα και υποθέσουμε ότι δεν ανοίξει ρουθούνι, περιμένει κανείς να φιλοτιμηθούν από μόνοι τους  οι "ένοικοι" και να βγουν από την Βουλή για να παραδώσουν τα κλειδιά?

για να γίνει τέτοιου είδους και μεγέθους ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, με τον κόσμο στους δρόμους δηλαδή, αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να καταφύγουν οι συγκεντρωμένοι στην βία, με τα παρακάλια δεν βγαίνει τίποτα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
 κανεις λαθος
 και στην Ισπανια και εδω,οι ανεργοι θα διανυκτερευσουν
 το ειπα και πιο πριν

εδω μπορει οχι ολοι στην αρχη,καποιοι ομως θα μεινουν και το βραδυ

Για τους εδώ λέω.

Οπότε κανένας από τους αγανακτισμένους του bou δεν είναι άνεργος.

Κάτι είναι και αυτό.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
προφανως βαζω δυσκολα,αλλα ετσι ειναι η ζωη.ξαναβαζω το ερωτημα αν και δεν περιμενω απαντηση...
πριν 1 χρονο καποιοι καλουσαν τους λαους να ξεσηκωθουν.το ιδιο και εγινε και τωρα...
ερωτηση
1.ποιοι ηταν πριν ενα χρονο? (αυτους που ειναι τωρα τους ξερουμε.νομιζω)
2.γιατι πριν εναν χρονο ολοι, μα ολοι τους κατηγορησαν για προδοτες,αντιπατριωτες....,ενω στους σημερινους χαιδευουν τα αυτια?
3.ποια ειναι η διαφορα τους?
γιατι σε αυτη την χωρα και μνημη εχουμε και πολιτικα κριτηρια εχουμε...
Ρε τυπε,δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ο λαος χαιδευει τα αυτια της κυβερνησης?μηπως εννοεις ενα μεγαλο κομματι των δημοσιογραφων?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ένα τέτοιο πανo είναι προκλητικό και προσβλητικό. Αφού οι αλήτες της ΓΕΝΟΠ δε σεβάστηκαν τους κανόνες τις συγκέντρωσης, ας υποστούν τις συνέπειες

Αληταράδες τολμάνε και είναι σε συγκέντρωση διπλα σε ανεργους. Πίσσα και πούπουλα

χαλαρωστε με το πανο της δεη....οταν πλησιασε η πορεια τους στη σταδιου εφαγαν τετοιο γιουχαρισμα απο τον κοσμο που δεν τολμησαν καν να πλησιασουν..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εσυ εχεις παρει ΗΔΗ και τα αρχιδια μας στο στοματακι σου ,αγαπη μου!!!

μυριζεις φοβο,σε μυριζω μεσα απο τα καλωδια!!!!

τι να μυρισεις  ρε αγανακτισμενε που δεν ξερεις γιατι αγανακτησες

αιντα σαλαγατα

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Πραγματικά θέλω να δώ πόσοι απο τους 30.000 θα ακουστείτε και τι έχετε να πείτε.

Αυτο ειναι το λαθος σου
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ!!!!

δια της σιωπηλης (απο αιτηματα εννοω) παρουσιας εχουμε πολλα να πουμε ομως!!!!!
οσο πιο πολλοι-τοσο πιο καλα,τοσο απλα!!!

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
Ο πόλις σκεπτικισμός βλάφτει. Αν δε θες να βγείς στο δρόμο, μη βγαίνεις. Αλλα μην αποθαρρύνεις τον κόσμο βρίσκοντας ένα πρόβλημα σε κάθε λύση.

Όσο για βιβλία, χαίρομαι που διαβάζουμε ο καθένας αυτό που γουστάρει
Δεν αποθαρρύνω κάποιον.Απλά λέω τη γνώμη μου.Δεν είμαι αφεντικό κανενός για να του πώ τι θα κάνει.Όσο για τα βιβλία μην χαίρεσαι τόσο.Μπορεί εσύ να διαβάζεις αυτό που γουστάρεις,όπως και εγώ,μη τη διαφορά όμως ότι εγώ διαβάζω και την αντίθετη άποψη για να δώ ποιά θα με πείσει περισσότερο και δεν μένω σε στείρα εμμονή με μια ιδεολογία.Για εσένα δεν μπορώ να ξέρω,γιατί δεν σε ξέρω,όπως και εσύ εμένα.Αλλά ελπίζω να το κάνεις και εσύ.Τότε θα δείς πολλά πράγματα...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.974
Πόντοι
1.686
χαλαρωστε με το πανο της δεη....οταν πλησιασε η πορεια τους στη σταδιου εφαγαν τετοιο γιουχαρισμα απο τον κοσμο που δεν τολμησαν καν να πλησιασουν..

Παρευρισκόσουν στην συγκεντρωση ?

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
για να γίνει τέτοιου είδους και μεγέθους ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, με τον κόσμο στους δρόμους δηλαδή, αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να καταφύγουν οι συγκεντρωμένοι στην βία, με τα παρακάλια δεν βγαίνει τίποτα.

ετσι...

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Πραγματικά θέλω να δώ πόσοι απο τους 30.000 θα ακουστείτε και τι έχετε να πείτε.Και να η ελευθερία απο τον καθένα εκφράζεται διαφορετικά,αλλά ο ορισμός είναι ένας.Μπορώ να κάνω ότι θέλω,όπως το θέλω,εάν το θέλω,όποτε το θέλω,αρκεί να μην καταπατώ τα δικά σου θέλω.Και ποιός είσαι εύ που θέλεις σκεπτόμενους ανθρπώπους?Είσαι μήπως αρχηγός αυτής της σύναξης?Και σίγουρα θέλετε σκ΄πτόμενους ανθρώπους?Σίγουρα με θέλεις εκεί και εαν με χαλάσει κάτι να πώ τη γνώμη μου και μετά να την κάνω?Και θα με ακούσεις εσύ,αλλά η μάζα?Γιατί κάποια στιγμή θα φανούν οι μεταξύ μας διαφορές και τότε ουαί και αλίμονο!Τότε θα αρχίσουν και οι προβοκάτσιες και οι καπηλεύσεις εκ μέρους των πολιτικάντηδων.Και πάλι κερδισμένοι θα βγούν.

Δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις φιλε !
Ο ορισμος της ελευθεριας που δινεις ειναι ο πιο αποδεκτος. Αρα να που βρηκαμε κι ολας ενα κοινο σημειο διαλογου.
Αρχηγοι δεν υπάρχουν, η συναξη τωρα διαμορφωνεται. Εσυ μπορει να τα λες καλυτερα απο μενα και να γινεις εσυ μπροσταρης. Δε με χαλαει αυτό !

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν αποθαρρύνω κάποιον.Απλά λέω τη γνώμη μου.Δεν είμαι αφεντικό κανενός για να του πώ τι θα κάνει.Όσο για τα βιβλία μην χαίρεσαι τόσο.Μπορεί εσύ να διαβάζεις αυτό που γουστάρεις,όπως και εγώ,μη τη διαφορά όμως ότι εγώ διαβάζω και την αντίθετη άποψη για να δώ ποιά θα με πείσει περισσότερο και δεν μένω σε στείρα εμμονή με μια ιδεολογία.Για εσένα δεν μπορώ να ξέρω,γιατί δεν σε ξέρω,όπως και εσύ εμένα.Αλλά ελπίζω να το κάνεις και εσύ.Τότε θα δείς πολλά πράγματα...

Λίγο μπερδεμένα μου τα λες - αν διαβάσεις προσεκτικά αυτό που έγραψες φασκεις και αντιφάσκεις

Εν πάση περιπτώσει αν δε γουστάρεις κάτσε σπίτι σου και δες τηλεόραση. Αλλα ελπίζουμε πραγματικά να ενωθείς με το πλήθος κάποια στιγμή

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom