Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 482K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Το θεμα ειναι να καταλαβουν αυτοι που μας κυβερνουν,οτι λογο εχει και ο λαος στις αποφασεις,δεν ειναι η μονη λυση οι εκλογες για να αλλαξει το σκηνικο.

αρχιζεις να μου αρεσεις εσυ....

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
 μωρο που δεν κλαιει,γαλα δεν πινει

κατσε αδρανης,ειναι η μονη σου λυση!!!!
Τύπε,δόξα σοι ο Θεός τα παιδιά μου είχαν,έχουν και θα έχουν γάλα και θα κλαίνε.Αλλά αν νομίζεις πως με μιας μέρας συγκέντρωση σε πλατεία θα αλλάξει τον κόσμο,είναι δικαίωμά σου να το πιστεύεις.Δικαίωμά μου όμως είναι και εμένα να διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις για την ορθότητα και το παρασκήνιο της όλης κατάστασης.Μην ξεχνάμε και τα Δεκεμβριανά που παρά το αντιδραστικό κύμα,που δεν προκάλεσε φθορές και εντάσεις καθεαυτό,υπήρξε ευκαιρία για να κάψουν την Αθήνα και να επιδοθούν σε πλιάτσικα.Θυμάσαι τι γινόταν...Τώρα βλέπουμε πόσο εύκολα μπορείς να χαλιναγωγήσεις το πλήθος εν αγνοία του και μπορεί τυχόν εξελίξεις να τις εκμεταλλευτούν για να αλλάξουν τη γνώμη του κόσμου.Συνέχεια γίνεται αυτό άλλωστε.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Τύπε δεν πειραζει !
Έλα για ποζερια, έλα για μοδα, έλα για να καμακώσεις ζουμερα κοριτσάκια !
Έλα όμως !
Και θα δεις πως θα σε μεταμορφώσει η δυναμική του πλήθους !
Να δεις πως ειναι όμορφα κι ωραία να διαδηλωνεις μαζί με άλλους που θενε να αναπνέουν ελεύθεροι.
Έλα για αρχή και τα υπολοιπα θα ακολουθησουν το δρόμο τους !
Απαγκιστρωσουν απο την ηττοπαθεια που σε ποτίζουν χρόνια τωρα για να καθεσαι στ' αυγα σου και να σε εξουσιαζουν οι απαράδεκτοι....
:thumbsup: αυτα ακριβως ενιωσα σημερα και οποιος δεν ηρθε σημερα δεν μπορει να το καταλαβει..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν κάθε μέρα μαζεύεται ο κόσμος ειρηνικά στο Σύνταγμα και περιφρουρήσει αποτελεσματικά τη διαμαρτυρία του από τα κομματόσκυλα και τους μπαχαλάκηδες (καθώς και τους προβοκάτορες της αστυνομίας/παρακράτους) σύντομα η κίνηση αυτη θα γιγαντωθει. Γιατί το πρόβλημα υπάρχει - ο κόσμος βλέπει να κλέβουν τη ζωή του και το μελλον του πολιτικοί με συμπεριφορά κλεφτοκοτάδων και φιλότιμο - Εφιάλτη.
Μόλις η μάζωξη των ανθρώπων πιάσει ένα κρίσιμο νούμερο, όταν πχ η καθημερινή μάζα ξεπερασει τις 100.000, τότε θα τεθεί ζήτημα νομιμότητας του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος : ξέρεις, κυκλώνεις και παραλύεις τη Βουλή απαιτώντας άμεσα πραγματοποίηση των αιτημάτων σου.
Κι εδω ειναι το κρίσιμο σημείο : είτε το πράγμα εκφυλίζεται από κακή διαχείρηση των συμμετεχόντων, είτε εμφανίζεται μια ηγετική ομάδα με διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας, που τραβάει τον κόσμο μπροστά και συνδιαλέγεται με την εξουσία από θεση ισχύος.
Πάντα το κρίσιμο σημείο για την επιτυχία ή την αποτυχία είναι η εμφάνιση του κατάλληλου ηγέτη/ηγετών που θα οργανώσει την αυθορμητη προσέλευση του κόσμου σε αποτελεσματικο και ειρηνικό μοχλο αφόρητης πιεσης των πολιτικών.
Μην ξεχνάτε ότι η εξουσία αποζητάει το παραστράτημα του κοσμου στη βια, για να "νομιμοποιηθεί" να χρησιμοποιησει βια και καταστολή.
Οπότε το κλειδι της επιτυχίας είναι η αποφυγή της βίας των διαμαρτυρόμενων πολιτών, ετσι ωστε ο κόσμος να συνεχιζει να ενωνεται μαζι τους καθημερινά. Ο κοσμακης φοβαται το μπαχαλο και το πλιατσικο - γι αυτο απετυχε κι ο Δεκεμβρης του 2008.

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!

Πλάκα πλάκα αν είχε επικρατήσει ο Δεκέμβρης οι συνέπειες της κρίσης θα ήταν κάπως ηπιότερες.Αλλά είχε ακόμα η κυβέρνηση κονδύλια να ξοδέψει.

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
αν σε ρωτούσε ενας αλλοδαπός "τι σκοπό/αίτημα/στόχο" είχε η συγκέντρωση τι θα του λεγες;
εν μερει συμφωνω μαζι σου...υπαρχει καποιος να απαντησει ή θα διαβαζουμε  :pipa2: :pipa2: :pipa2:?

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16

Πηραμε τα 110 τα δωσαν στους Νταβατζηδες, εκει θα πανε και τα νεα 100!

Και του χρονου στο ιδιο και χειροτερο σημειο θα ειμαστε!

Μας βαλανε στο τουνελ, που δεν εχει Εξοδο!

ΚΙ εμεις αραχτοι καναπεδατοι και περα βρεχει!

Ειμαστρε η δεν ειμαστε ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ?

ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΡΕ!    ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΡΕ!

Αν ητανε γκομενα η ποδοσφαιρο τοτε θα πηγαινες!

Για την Προδομενη και Πουλημενη ΠΑΤΡΙΔΑ σου?

Για τα παιδια σου, για Σενα, για την Αξιοπρεπεια Σου!

ΕΙΡΗΝΙΚΑ!

ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Νομιζω πως λογω της ηλικιακης συνθεσης της συγκεντρωσης σημερα υπηρχε το στοιχειο της μεταμελειας, της αναγνωρισης του λαθους απο τους πολιτες που ψηφισαν αυτους που μας εφτασαν ως εδω. Ισως το πρωτο βημα να ειναι αυτο λοιπον, περα απο απουσια προτασεων και λυσεων που -αναμενομενα- δεν διατυπωθηκαν. Σιγουρα το συνολικο μεγεθος της συγκεντρωσης δεν εκπλησσει αλλα λιθαρακι λιθαρακι και με οσα ειπαν αρκετοι πριν απο μενα το ρευμα θα δυναμωσει.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
αν σε ρωτούσε ενας αλλοδαπός "τι σκοπό/αίτημα/στόχο" είχε η συγκέντρωση τι θα του λεγες;

Φιλε δεν νρεπομαι να σου πω οτι δεν καταλαβα ακριβως....απο σκοπο-αιτημα-στοχο
 λιγο θολο μου φανηκε....

εκεινο που με χαρα ειδα ειναι οτι καποιοι ανθρωποι που σε διαφορετικη περιπτωση
 δεν θα κουνουσαν απο το σπιτι,ηρθαν

το ξερεις οτι παω σε πορειες και διαμαρτυριες ,και αν  πιστευεις αυτο που θα σου πω
 δεν ειδα τους γνωστους που βλεπω σε καθε πορεια,τους τσιτωμενους,τους ετοιμους για ολα τυπους

τους προκατελλημενους για καβγα....

κυριως ειδα(και ακουγα συχνα) διαμαρτυριες και συνθηματα (και υβριστικα και καυστικα)
 γαι τους κυβερνωντες,αλλα και μια απεχθεια του κοσμου προς ολα εκεινα που τον
 καπελωναν τοσα χρονια,ειτε αυτοι λεγονται συνδικαλιστες,ειτε παμειτζηδες ειτε
 γενοπατζηδες....

πω θα ξεκαθαρισει αυτο δεν μπορω να σου πω,δεν μπορω να το διακρινω-τουλαχιστον εγω
 εσυ σαν πιο εμπειρος ισως μπορεις,εγω ψαχνομαι ειναι η αληθεια

Επισης ειδα μια απεχθεια του κοσμου  σε οποιαδηποτε μορφη βιας σε τετοιες συγκεντρωσεις-κατ'εμε
 κατι ειναι και αυτο

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
Τύπε δεν πειραζει !
Έλα για ποζερια, έλα για μοδα, έλα για να καμακώσεις ζουμερα κοριτσάκια !
Έλα όμως !
Και θα δεις πως θα σε μεταμορφώσει η δυναμική του πλήθους !
Να δεις πως ειναι όμορφα κι ωραία να διαδηλωνεις μαζί με άλλους που θενε να αναπνέουν ελεύθεροι.
Έλα για αρχή και τα υπολοιπα θα ακολουθησουν το δρόμο τους !
Απαγκιστρωσουν απο την ηττοπαθεια που σε ποτίζουν χρόνια τωρα για να καθεσαι στ' αυγα σου και να σε εξουσιαζουν οι απαράδεκτοι....
Δηλαδή αν κάνω το πρόβατο μαζί με κάμποσους άλλους,θα είμαι ελεύθερος?Ενώ δλδ τώρα είμαι δέσμιος κάποιων?Μεγάλε,αν αισθάνεσαι ελεύθερος,είσαι και ελεύθερος,χωρίς να χρειάζεται να ενσωματωθείς σε ένα πλήθος ανθρώπων.Αν δεν αισθάνεσαι ελεύθερος και ολόκληρη η Κίνα να κατέβει στο πανηγύρι,σκλάβος θα είσαι.Και δεν θα κατέβω κάπου για ποζεριά,για κανένα μουνάκι ή γιατί το θέλουν άλλοι,αλλά γιατί το θέλω εγώ,όταν το θέλω εγώ και όπως το θέλω εγώ,όχι όταν μου πούνε,όπως μου πούνε,όπου μου πούνε.Αυτό είναι ελευθερία.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
σε μια συγκεντρωση δεν εμφανιστηκαν οι γνωστοι απλυτοι μπαχαλακηδες ουτε οι αριστερομαλακες του συριζα και του παμε και ο ππ με τον γιαννακη θιχτηκαν,  μα ποσο νουμερα μπορει να ειστε;;

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom