Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 482K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Μίλησες μόνο για αυθαιρεσίες ΠΑΣΟΚ,χωρις καν να αναφέρεις ΝΔ ή οποιονδήποτε έχει ευθύνες.Όσο για τις ΗΠΑ που μας πούλησαν,δεν μπορούσαν να κάνει αλλιώς τη δεδομένη στιγμή.Θέλουμε δεν θέλουμε και ο κώλος μας ακόμα τους ανήκει.Λεφτά μας έδιναν και εμείς αφειδώς τα παίρναμε και τα τρώγανε κάποιοι που σήμερα βρίζουν Θεούς και δαίμονες.Βλέπεις δεν τα έφαγαν μόνο οι πολιτικοί,αλλά και πολλοί κρατικοί λειτουργοί,απο τον κατώτερο υπάλληλο μέχρι και τα μεγάλα κεφάλια.Άλλωστε δεν είναι τυχαία τα βιλάκια που έχουν και η ζωή που διάγουν.Αλλά και εκλογές να γίνουν όπως λές,λίγη σημασία έχει τι θέλει ο λαός.Μπορούν να ανεβάσουν και να κατεβάσουν όποιον θέλουν οι διάφοροι παρατρεχάμενοι.Άλλωστε μόνο τα κομματόσκυλα να ψηφίσουν,είναι αρκετό.

Προς κ. ICEMAN 1988:  

Το Σαιτ εχει την ΤΙΜΗ να σας απονειμει το Παγκοσμιο Βραβειο GUINNESS!

1st HONORARY WORLD GUINNESS AWARD !

Τετοιο Ρεσιταλ Αυνανισμου δεν EXEI ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

μάγεψαν πάλι οι επαναστάτες Ελληνες....
30 χιλιάρικα απο 5 μύρια....

τρόμος στο Μαξίμου.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
καθε αρχη και δισκολη !!!!!!!! η αρχη ειναι το ιμιση του παντοσ!!!!!!!!

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
 Λαθος εκτιμηση,σαν και πολλες αλλες που εκανες

Δεν ανοιξε ρουθουνι,δεν εγινε τιποτα απολυτως
 Και οι ΜΑΤατζηδες μπροστα στην Βουλη ειχανε πιασει λακριντι με πολλα παιδια που ηταν μπροστα τους...

δεν σε ξανακουω ουτε για πιο περιπτερο εχει τσιγαρα!!!!

Πολλοι-παρα πολλοι ηταν,μην σου πω οι περισσοτεροι

εκει ημουνα Μεμα
 ακριβως 6.30 ημουνα μπροστα στο Public οπου λιγο αργοτερα συναντηθηκαμε με αλλα παιδια
 απο εδω μεσα,και εγω εκατσα μεχρι τις 10.45 οπου ο κοσμος δεν ειχε σπασει ακομα

ειδα οτι καποιοι που δεν πηγαν εβλεπαν σε καποια καμερα ( ;;;   )οτι ο κοσμος εσπασε απο τις 9.00

ΛΑΘΟΣ!!!!!Τουλαχιστον μεχρι την ωρα που εφυγα εγω...

Πολυ κοσμος,δεν περιμενα τοσο για να ειμαι ειλικρινης
 Πολλοι νεοι,αλλα και απο ολες τις ηλικιες,με μωρα στα καροτσια,στους ωμους
 Κατι αλλα τυπακια μπροστα στην Μεγ.Βρετανια ειχανε αραξει κατω ,πολλα γκορυπακια απο τετοια παιδια
 σχεδον σε ολο το μηκος

Ωραια φαση ηρεμα και ομορφα-τι κερδισαμε με τα ξυλικια και τους τσαμπουκαδες τοσα χρονια;

Προσωπικως δεν θελω να δω ζωντανο κανεναν απο τα 300 βρωμοσκυλα που ειναι μεσα,αλλα μου φαινεται
 οτι ειναι πιο ωραια φαση ετσι....

Καποια στιγμη εμφανιστηκαν οι διαδηλωτες της ΓΕΝΟΠ στην Φιλελληνων με τα πορτοκαλι καπελα και
 αναρτησαν με τους γερανους της ΔΕΗ ενα πανο...φαγανε πολυ γιουχαρισμα λεμεεεεεε

επισης κατι ΠΑΜΕιτζηδες γυρω στις 7.00 εμφανιστηκαν στο κατωμερος της πλατειας να μοιραζουν φυλλαδια
 ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ενα αυθρμητο γιουχαρισμα και γινανε καπνος,τουλαχιστον σταματησαν να μοιραζουν φυλλαδια
 και ανακατευτηκαν με τον κοσμο.....

Μακαρι αυριο μεθαυριο να το ξανακανουμε και να μαζευτουμε περισσοτεροι,ακομα πιο πολλοι

Ρε τύπε πες πως είμαστε μαζί σου και κάθε μέρα την στήνουμε έξω απο τη Βουλή(σε λίγο θα μπεί και στην λίστα με τα μπουρδέλα στο site μας).Και αυτό να γίνεται όχι για μερικές μέρες,αλλά για μήνες.Ε,και?Θα ιδρώσει το αυτί τους?Όχι.Απλά θα πουλήσουν και τα υπόλοιπα,θα κάνουν ακόμα μεγαλύτερο πλιάτσικο και θα φύγουν νύχτα.Και ναι,καλύτερα μια ειρηνική διαμαρτυρία,παρά έκτροπα,όπως αυτά τον Δεκέμβρη του 2008.Αλλά τότε κάψανε το μαγαζί του εμποράκου και έμεινε τόσος κόσμος άνεργος.Και τι καταφέραμε???Κάηκε όλη την Αθήνα και στους 300 έκλασαν τα αρχίδια.Σημασία έχει να έχουμε στοχευμένη δράση πάνω τους.Αλλά πάντα θα υπάρχουν κουκουλοφόροι και γνωστοί άγνωστοι που θα αμαυρώνουν την κάθε προσπάθειά μας.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ευχαριστώ πολύ.Να΄σαι καλά πρόβατο,αν και θα προτιμούσα μια μπύρα Guinness...Σύρe τώρα να κάνεις κανένα γλυφομούνι σε καμία γίδα,φάε και μια μπουγάτσα με σκατά να στανιάρεις και τράβα και καμία μαλακία για να ηρεμήσεις απο τον αγώνα σου.Καραγκιοζάκι.Αλλά τι να πείς ρε μάπα?Μαλακίες?Εγκεφαλικά ανάπηρε μαλάκα!

μην του γραφεις τοσα πολλα οι νευροδιαβιβαστες του αργουν να τα αφομοιωσουν

λιγα λιγα

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Σύρe τώρα να κάνεις κανένα γλυφομούνι σε καμία γίδα,φάε και μια μπουγάτσα με σκατά να στανιάρεις και τράβα και καμία μαλακία για να ηρεμήσεις απο τον αγώνα σου.Καραγκιοζάκι.Αλλά τι να πείς ρε μάπα?Μαλακίες?Εγκεφαλικά ανάπηρε μαλάκα!
[/quote]

ΑΥΤΟΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣΑΙ!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Σύρe τώρα να κάνεις κανένα γλυφομούνι σε καμία γίδα,φάε και μια μπουγάτσα με σκατά να στανιάρεις και τράβα και καμία μαλακία για να ηρεμήσεις απο τον αγώνα σου.Καραγκιοζάκι.Αλλά τι να πείς ρε μάπα?Μαλακίες?Εγκεφαλικά ανάπηρε μαλάκα!

ΑΥΤΟΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣΑΙ!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ!

σου ειπα λιγα λιγα

παει η παραθεση

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ρε τύπε πες πως είμαστε μαζί σου και κάθε μέρα την στήνουμε έξω απο τη Βουλή(σε λίγο θα μπεί και στην λίστα με τα μπουρδέλα στο site μας).Και αυτό να γίνεται όχι για μερικές μέρες,αλλά για μήνες.Ε,και?Θα ιδρώσει το αυτί τους?Όχι.Απλά θα πουλήσουν και τα υπόλοιπα,θα κάνουν ακόμα μεγαλύτερο πλιάτσικο και θα φύγουν νύχτα.Και ναι,καλύτερα μια ειρηνική διαμαρτυρία,παρά έκτροπα,όπως αυτά τον Δεκέμβρη του 2008.Αλλά τότε κάψανε το μαγαζί του εμποράκου και έμεινε τόσος κόσμος άνεργος.Και τι καταφέραμε???Κάηκε όλη την Αθήνα και στους 300 έκλασαν τα αρχίδια.Σημασία έχει να έχουμε στοχευμένη δράση πάνω τους.Αλλά πάντα θα υπάρχουν κουκουλοφόροι και γνωστοί άγνωστοι που θα αμαυρώνουν την κάθε προσπάθειά μας.

εσυ ησουνα;
 και εαν δεν ησουνα,προτιθεσαι να ερθεις σε καποια αυριανη,μεθαυριανη ιδιας τακτικης
 διαμαρτυρια με ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ;;;;;;

Αυτο ειναι το θεμα....

Το τι θα γινει μετα,θα το δουμε...

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865

ΑΥΤΟΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣΑΙ!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ!
Ρε τύπε,έχεις το όνομα του Αλβανού που πηδούσε τη Βροχοπούλου,οπότε αυτό και μόνο μας δείχνει την κομματώδη εγκεφαλική σου κατάσταση.Στη συνέχεια ενώ σε έχω κάνει ρόμπα αποκαλύπτωντας τις συνήθειές σου μου λές εν ολίγοις ότι και τα συνομίλικα σου 6χρονα,δλδ την ατάκα "εσύ είσαι,όχι εγώ" και τέλος,πετάς μια μαλακία,χωρίς να αιτιολογείς τι και με ποιό τρόπο σε πείραξαν αυτά που είπα,αιτολογώντας τις δικές σου θέσεις.Αλλά για να μπείς στην όλη διαδικασία χρειάζεται μερικά γραμμάρια μυαλό.Αυτό δεν το έχεις και φαίνεται.Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που δεν κάνεις δικά σου σχόλια και δεν λές τη γνώμη σου,αλλά πετάς κανένα παπατζιλίκι μπας και κάνεις ντόρο.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
μαλλι της γριας ειχε στο πανηγυρι;  :2funny: :2funny:

ειχε,κοπελλα μου,πως δεν ειχε μαλλι της Γριας

μαλλι εκλασε ο δικος σου ο Γιωργακης απο τα ψηφαλακια που μετρουσε πισω απο τις κουρτινες!!!!

αυριο που θα ειμαστε περισσοτεροι και παλι ο δικος σου θα μετραει δυσαρεστημενους ψηφους,
  στις επερχομενες εκλογες οταν γινουν δεν θα βρει ουτε την δικια του μεσα....

τοτε θα του φτιαξουμε και κουβερτα αργαλειου απο το μαλλακι του- που δεν εχει

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Λετε ρε μαγκες να αλλάξουν τα πράγματα με αραλίκι χαμω στα πλακάκια, κουβέντα και μπύρα  :think:
Λίγο δυσκολο μου φαίνεται, με τετοια χαπενινγκ....

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
 εσυ ησουνα;
 και εαν δεν ησουνα,προτιθεσαι να ερθεις σε καποια αυριανη,μεθαυριανη ιδιας τακτικης
 διαμαρτυρια με ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ;;;;;;

Αυτο ειναι το θεμα....

Το τι θα γινει μετα,θα το δουμε...
Εγώ απο την αρχή είπα ότι δεν θα πήγαινα στο πανηγύρι,καθώς όπως το σκέφτομαι εγώ(ορθά ή λανθασμένα για κάποιου) είναι μια προσπάθεια χειραγώγησης απο τους άνωθεν.Και στην Ισπανία έγινε το ίδιο πράγμα,αλλά δεν έχει καμία σχέση με τα δικά μας θέματα.Εδώ δεν έχουμε κακοδιαχείρηση,αλλά πλιάτσικο.Εν πάσει περιπτώσει η προσπάθεια χειραγώγησης γαίνεται ότι έπιασε,καθώς δεν καταφέρατε τπτ όσοι πήγατε.Μακάρι βέβαια στο μέλλον να έχουμε και άλλα τέτοια παρόμοια σκηνικά,τα οποία να έχουν αποτέλεσμα και εαν πιστώ ότι υπάρχει κάποια αμυδρή έστω ελπίδα να αλλάξει κάτι με τον τρόπο αυτό,θα έρθω.Και όχι μόνο εγώ,αλλά και πολλοί άλλοι.Βλέπεις είναι και η ηλικία μου τέτοια που τα βλέπω όλα λίγο μαύρα,ένεκα των εμπειριών μου,αλλά μακάρι να μην είναι έτσι όπως τα βλέπω.Όχι για μένα,αλλά για τα παιδιά μου και ελπίζω κάποια μέρα και για τα εγγόνια μου,γιατί αν συνεχίσουμε έτσι...μόνο ο Darth Vader θα μας λείπει.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
  ειχε,κοπελλα μου,πως δεν ειχε μαλλι της Γριας

μαλλι εκλασε ο δικος σου ο Γιωργακης απο τα ψηφαλακια που μετρουσε πισω απο τις κουρτινες!!!!

αυριο που θα ειμαστε περισσοτεροι και παλι ο δικος σου θα μετραει δυσαρεστημενους ψηφους,
  στις επερχομενες εκλογες οταν γινουν δεν θα βρει ουτε την δικια του μεσα....

τοτε θα του φτιαξουμε και κουβερτα αργαλειου απο το μαλλακι του- που δεν εχει

να υποθεσω οτι ησουν και στο πανηγυρι με τις ταυτοτητες  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλά κάτσε να βαρεθούνε λίγο αυτοί που πάνε τώρα και κουνάνε τα σημαιάκια και θα δούμε τι έχει να γίνει.Θα πάνε θα εκτονωθούνε θα τους παίξουνε και μετά θα έρθουν οι κανίβαλοι.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
εμ βεβαια,ηταν βολικη η πιπιλα των "βιαιων διαδηλωσεων" που "αμαυρωναν"
την διαθεση του ποπολου για διαμαρτυρια

οι γνωστοι αγνωστοι,οι 300 αναρχικοι,οι ετσι οι αλλιως που τα σπανε
που τα καινε-μονιμη επωδος τους

εδω εχουμε αααααλλα κολπα

εαν αυριο-μεθαυριο ειμαστε οχι 30 χιλιαρια,αλλα 300 χιλιαρια,ειρηνικα ομορφα και ωραια
χωρις να ανοιξει ρουθουνι θα σου πω

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εμ βεβαια,ηταν βολικη η πιπιλα των "βιαιων διαδηλωσεων" που "αμαυρωναν"
την διαθεση του ποπολου για διαμαρτυρια

οι γνωστοι αγνωστοι,οι 300 αναρχικοι,οι ετσι οι αλλιως που τα σπανε
που τα καινε-μονιμη επωδος τους

εδω εχουμε αααααλλα κολπα

εαν αυριο-μεθαυριο ειμαστε οχι 30 χιλιαρια,αλλα 300 χιλιαρια,ειρηνικα ομορφα και ωραια
χωρις να ανοιξει ρουθουνι θα σου πω

τα εφαγες ολα τα κεφτεδακια;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
παπουα νεα γουινεα... τη ευκαιριες εχει πλεον η νεα γενια.....τη ευκαιριες υπηρχαν για τους παλιοτερους...... ποσοι απο τις προηγουμενες γενιες εβαλαν το χερι στο βαζακι με το γλυκο... πως ζουσε ο 25-30 την δεκαετια του 80 και 90...ποσοι μεγαλυτεροι που εχουν χρεη δανεια θα καταφερουν ξεπληρωσουν ωστε αυτα να μην μεταφερθουν στα παιδια τους και αλλα πολλα....

NO FUTURE.....

Ακριβώς.Γενιά χωρίς μέλλον δεν έχει κανένα κίνητρο.Τώρα ο παππούς νομίζει οτι τη γλίτωσε δεν υπάρχει όμως κανένας να δουλέψει για τη σύνταξή του.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Λετε ρε μαγκες να αλλάξουν τα πράγματα με αραλίκι χαμω στα πλακάκια, κουβέντα και μπύρα  :think:
Λίγο δυσκολο μου φαίνεται, με τετοια χαπενινγκ....

ναι ρε..πιστεψε το
 τελικα γινεται και αλλιως λεμεεεε

και πιο ωραια μαλιστα,ησυχα και ομορφα

τερμα τα ξυλικια και τα καουμποιλικια

εμεις φρονιμοι και κουλ,αρκει καθε φορα να ειμαστε και περισσοτεροι

αυτο ειναι που φοβουνται

οι (μετρησιμες) δυσαρεστημενες μελλοντικοι ψηφοι!!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom