Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 482K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
σε ευχαριστώ ... πάντα θεωρούσα πως έχω αρκετή αυτογνωσία
εγώ έκανα σχόλιο πάνω σε αυτό που έγραψες "ωραία εμπειρία"
σόρρυ αλλά αν διαβάσεις την περιγραφή σου ήταν σαν να μίλαγες για μια βόλτα για πικ νικ.
εγώ δεν το είδα έτσι από την κάμερα.
θα περίμενα να γράψεις πως ευχαριστήθηκες φάσκελο (έπεσε πολύ)
ή κάτι άλλο

τεσπα, ο καθένας όπως μπορεί εκφράζεται
φιλε εισαι ευγενεστατος αλλα πρεπει να ξερεις κατι,οταν γραφει κατι ο καθενας μας εδω και θελει ο αλλος ν απαντησει η' να σχολιασει ,αυτος ο αλλος ειναι υποχρεωμενος να διαβασει προσεκτικα τι γραφει αυτος τον οποιο προκειται να σχολιασει
Εδω ειμαστε για να γραφουμε,να εκφραζομαστε να περναμε καλα και να χουμε χιουμορ,αν ειναι καθε φορα να χρειαζεται να εξηγουμε απλα πραγματα επειδη ο αλλος βαριεται να διαβασει η΄να σκεφτει τι θελει να πει ο συνομολητης αστα να πανε

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Δε λεει κατι παραλογο .
Μονο με το να μαζευομαστε καθε απογευμα στο Συνταγμα δεν γινεται κατι .
Κατσε σπιτι σου τοτε και κατεβαζε φωτογραφιες με γοβες αφου δεν εχεις μια ωρα εστω τη ημερα και ο χρονος σου ειναι τοσο πολυτιμος..

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ναι αλλά κανείς δε λέει οτι όταν εμείς κάναμε διαδηλώσεις και πορείες (οι περισσότερες στο τέλος δεν πετυχαίναν τίποτα) οι Ισπάνοι κοιμόνταν. Τι κάναν οι Ισπανοί τόσα χρόνια? Αν θυμάμαι καλά τα τελευταία χρόνια καθέ βδομάδα, κάθε μέρα γινοντούσαν διαδηλώσεις! Ή θυμάμαι λάθος????

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ναι αλλά κανείς δε λέει οτι όταν εμείς κάναμε διαδηλώσεις και πορείες (οι περισσότερες στο τέλος δεν πετυχαίναν τίποτα) οι Ισπάνοι κοιμόνταν. Τι κάναν οι Ισπανοί τόσα χρόνια? Αν θυμάμαι καλά τα τελευταία χρόνια καθέ βδομάδα, κάθε μέρα γινοντούσαν διαδηλώσεις! Ή θυμάμαι λάθος????

Δε νομίζω ότι έχει κάποια σημασία αυτό που λες.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τα ιδια προφανος θα ελεγες αν ζουσες και  πριν 40 χρονια ..

όχι :birdman:

άλλες εποχές τότε, κοντά σε χούντα εμφύλιο κτλ.

δεν ξέρω αν το 'χεις πάρει χαμπάρι, αλλά η γενιά μας είναι εκ των πραγμάτων η πιο μαλθακή ίσως και της ιστορίας της χώρας (γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε σε ειρηνικό περιβάλλον, ουδέποτε απειληθήκαμε με πόλεμο, ποτέ δεν στερηθήκαμε τουλάχιστον τις βασικές ανέσεις της ζωής κτλ)

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Κατσε σπιτι σου τοτε και κατεβαζε φωτογραφιες με γοβες αφου δεν εχεις μια ωρα εστω τη ημερα και ο χρονος σου ειναι τοσο πολυτιμος..

Πιστολερε στο ειπα και στο τσατ ... μη παθιαζεσαι .
Το συναισθημα της στιγμης σε κανει να ενθουσιαζεσαι .

Δεν λεω οτι δεν μπορει να οδηγησει καπου . Λεω οτι για να οδηγησει πρεπει να εξελιχτει αλλα ταυτοχρονα να αλλαξει και ο τροπος σκεψης. Αλλα επετρεψε μου να εχω αμφιβολιες για το αν μπορουμε κατι τετοιο . Αν διαφωνεις ειμαστε οκ .

Οσο για τις γοβες ...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
εαν εγω που δεν ψηφισα τα τομαρια αυτα ημουν 2 ωρες σημερα εκει εσεις ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ,ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ 10 ΩΡΕΣ!
ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΩΝ ΜΑΣΣΟΝΩΝ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ..

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
όχι :birdman:

άλλες εποχές τότε, κοντά σε χούντα εμφύλιο κτλ.

δεν ξέρω αν το 'χεις πάρει χαμπάρι, αλλά η γενιά μας είναι εκ των πραγμάτων η πιο μαλθακή ίσως και της ιστορίας της χώρας (γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε σε ειρηνικό περιβάλλον, ουδέποτε είδαμε πόλεμο να απειλούμαστε με πόλεμο, ποτέ δεν στερηθήκαμε τουλάχιστον τις βασικές ανέσεις της ζωής κτλ)
Και τι σημαινει αυτο?οτι θα κατσουμε με σταυρωμενα χερια επειδη δεν περασαμε τις δυσκολιες των παππουδων μας :huh:
Αποψη εχει η νεολαια και μαλιστα προοδευτικη,καιρος να παρει μπρος η μηχανη..

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
εαν εγω που δεν ψηφισα τα τομαρια αυτα ημουν 2 ωρες σημερα εκει εσεις ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ,ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ 10 ΩΡΕΣ!
ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΩΝ ΜΑΣΣΟΝΩΝ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ..

το ότι δεν ψήφισες δε σημαίνει ότι δεν έχεις ευθύνη, ούτε σημαίνει ότι μπορείς να παριστάνεις τον έξυπνο με υφάκι δήθεν κριτικό

Άλλη φορα να ψηφίζεις

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Υπηρχαν πολυ τετοιοι σημερα που αποδεχτηκαν το λαθος τους και βρεθηκαν εκει για τις νεες γεννιες.Ποτε δεν ειναι αργα..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
η τελεσφόρα ποιά;

πάντως όχι αυτή (κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα)

και επειδή δεν έχω να προτείνω κάτι χειροπιαστό, δεν σημαίνει ότι θα ακολουθώ την όποια σπασμωδική κίνηση.

ο πιο σίγουρος και αναίμακτος τρόπος να αλλάξει κάτι είναι (και πάντοτε ήταν) η ψήφος μας.
εγώ το χρέος μου θα το κάνω, να δω και τους υπόλοιπους.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
τελειωσε το μαπετ σοου;

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Πιστολερε στο ειπα και στο τσατ ... μη παθιαζεσαι .
Το συναισθημα της στιγμης σε κανει να ενθουσιαζεσαι .

Δεν λεω οτι δεν μπορει να οδηγησει καπου . Λεω οτι για να οδηγησει πρεπει να εξελιχτει αλλα ταυτοχρονα να αλλαξει και ο τροπος σκεψης. Αλλα επετρεψε μου να εχω αμφιβολιες για το αν μπορουμε κατι τετοιο . Αν διαφωνεις ειμαστε οκ .

Οσο για τις γοβες ...
Ενταξει ελπιζω να σε ψησει καμια συμμαθητρια σου,την επομενη φορα να κατεβεις και να νιωσεις,γιατι οι πιο πολυ ηταν δυσπιστοι πριν το σημερινο,αναμεσα τους και γω.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
το ότι δεν ψήφισες δε σημαίνει ότι δεν έχεις ευθύνη, ούτε σημαίνει ότι μπορείς να παριστάνεις τον έξυπνο με υφάκι δήθεν κριτικό

Άλλη φορα να ψηφίζεις
ΕΙΠΑ οτι δεν φερω ευθυνη ρε κουφιοκεφαλε?αυτο καταλαβες?εκει ημουν..
απλως τα κοπροσκυλα που ψηφισαν τον καρκινιαρη παπανδρεου φερουν μεγαλυτερη

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ΕΙΠΑ οτι δεν φερω ευθυνη ρε κουφιοκεφαλε?αυτο καταλαβες?εκει ημουν..
απλως τα κοπροσκυλα που ψηφισαν τον καρκινιαρη παπανδρεου φερουν μεγαλυτερη

ω ρε πρέπει να πάω οφθαλμίατρο

Έχεις δίκιο φούφουτος. Αλλα έγραψες, αλλα διάβασα.

Είμαι άκυρος και παίρνω το σχόλιο πίσω

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom