Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 482K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
όχι :birdman:

άλλες εποχές τότε, κοντά σε χούντα εμφύλιο κτλ.

δεν ξέρω αν το 'χεις πάρει χαμπάρι, αλλά η γενιά μας είναι εκ των πραγμάτων η πιο μαλθακή ίσως και της ιστορίας της χώρας (γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε σε ειρηνικό περιβάλλον, ουδέποτε απειληθήκαμε με πόλεμο, ποτέ δεν στερηθήκαμε τουλάχιστον τις βασικές ανέσεις της ζωής κτλ)

Σιγά.Εγώ νομίζω οτι η νέα γενιά είναι η πιο σκληραγωγημένη και η χειρότερη που υπήρξε ποτέ.Είμαστε απίστευτα άγριοι.Πάμε για πλήρη εξόντωση.Γεγονότα σαν του Δεκεμβρίου 2008 δεν είχαν γίνει ποτέ στην Ελλάδα και αυτά που θα ακολουθήσουν θα είναι κατά πολύ χειρότερα.Βασικά εκεί που θα νομίζουν οτι πέρασε το χειρότερο θα έρχεται κάτι ακόμα χειρότερο μιλάμε για κατάσταση χωρίς πάτο.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Ενταξει ελπιζω να σε ψησει καμια συμμαθητρια σου,την επομενη φορα να κατεβεις και να νιωσεις,γιατι οι πιο πολυ ηταν δυσπιστοι πριν το σημερινο,αναμεσα τους και γω.

Πιστολερε θες μηπως να παιξουμε παιχνιδια ?
Το αν εγω πηρα τον κωλο μου να παω ή οχι και για ποιους λογους ειναι δικη μου δουλεια .
Εισαι 25 ειμαι 18 ... να υποθεσω η πρωτη συγκεντωση που εχεις παει και ενθουσιαστικες τοσο πολυ ?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
εαν εγω που δεν ψηφισα τα τομαρια αυτα ημουν 2 ωρες σημερα εκει εσεις ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ,ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ 10 ΩΡΕΣ!
ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΩΝ ΜΑΣΣΟΝΩΝ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ..

Ευθύνη φέρουν και αυτοί που ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ!!!! :uglystupid:
Οταν δεν ψηφίζεις, διαλέγουν όλοι εκείνοι που έχουν συμφέροντα ή είναι αφελείς...οπότε μη βγάζεις την ουρά σου έξω...

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16

Προς κ. ICEMAN 1988:  

Το Σαιτ εχει την ΤΙΜΗ να σας απονειμει το Παγκοσμιο Βραβειο GUINNESS!

1st HONORARY WORLD GUINNESS AWARD !

Τετοιο Ρεσιταλ Αυνανισμου δεν EXEI ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
γεια σου φουφου αγανακτισμενε  :2funny: :2funny: :2funny:
σ εχω ξαναρωτησει και δεν εχω λαβει απαντηση..
πως νιωθεις που εισαι ο μοναδικος μεσα σ αυτο το φορουμ που κανει επιθεση στον καραμανλη?

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
Γιατί σου είπα ότι η ΝΔ έκανε καλό;Απλά το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει μεγαλύτερες λαμογιές με αποκορύφωμα τα της τελευταίας κυβέρνησης.

Δεν περίμενα να πάνε φυλακή οι αλήτες.Περίμενα ο Έλληνας να μην τους ψηφίσει.Να μην πάρουν ούτε 10% στις εκλογές.Αλλά πολλά ζητάω.

Το τελευαίο για τις ΗΠΑ δεν το καταλαβαίνω.Δεν σου είπα να πάμε ενάντια.Σου πα ότι θα φύγουν άρον άρον να γλιτώσουν την κρεμάλα ο Γιώργος και το επιτελείο του και ενώ θα ξεκοκαλλίζουν τα εκατομμύρια που έκλεψαν εμείς θα πεθαίνουμε από την πείνα και θα τους καταρασόμαστε από μακρυά.
Μίλησες μόνο για αυθαιρεσίες ΠΑΣΟΚ,χωρις καν να αναφέρεις ΝΔ ή οποιονδήποτε έχει ευθύνες.Όσο για τις ΗΠΑ που μας πούλησαν,δεν μπορούσαν να κάνει αλλιώς τη δεδομένη στιγμή.Θέλουμε δεν θέλουμε και ο κώλος μας ακόμα τους ανήκει.Λεφτά μας έδιναν και εμείς αφειδώς τα παίρναμε και τα τρώγανε κάποιοι που σήμερα βρίζουν Θεούς και δαίμονες.Βλέπεις δεν τα έφαγαν μόνο οι πολιτικοί,αλλά και πολλοί κρατικοί λειτουργοί,απο τον κατώτερο υπάλληλο μέχρι και τα μεγάλα κεφάλια.Άλλωστε δεν είναι τυχαία τα βιλάκια που έχουν και η ζωή που διάγουν.Αλλά και εκλογές να γίνουν όπως λές,λίγη σημασία έχει τι θέλει ο λαός.Μπορούν να ανεβάσουν και να κατεβάσουν όποιον θέλουν οι διάφοροι παρατρεχάμενοι.Άλλωστε μόνο τα κομματόσκυλα να ψηφίσουν,είναι αρκετό.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Πιστολερε θες μηπως να παιξουμε παιχνιδια ?
Το αν εγω πηρα τον κωλο μου να παω ή οχι και για ποιους λογους ειναι δικη μου δουλεια .
Εισαι 25 ειμαι 18 ... να υποθεσω η πρωτη συγκεντωση που εχεις παει και ενθουσιαστικες τοσο πολυ ?
Δεν ειναι θεμα ενθουσιασμου,ειναι θεμα οτι επιτελους εγινε μια συγκεντρωση που εκφραζει ολο τον κοσμο,που δεν εξυπηρετουσε κανενα κομματικο-συνδικαλιστικο συμφερον και Ναι ηταν η πρωτη φορα που πηγα ,αργησα αλλα ξυπνησα δεν το παιζω επαναστατης και γω αδρανης ημουν, αλλα απο δω και περα σε τετοιες συγκεντρωσεις θα ειμαι παρων.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
πως νιωθεις που εισαι ο μοναδικος μεσα σ αυτο το φορουμ που κανει επιθεση στον καραμανλη?

γεια σου φουφου με τις ερωτησεις σου

παλικαρια τωρα που αγανακτησατε τερμα τα χρεη τερμα τα ελλειματα

απο αυριο θα τρωμε με χρυσα κουταλια

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
καλα μη νομιζεις... οι περισσοτεροι δεν κανουμε γιατι εχουμε ξεχασει οτι υπαρχει...
εχουμε να τον δουμε εναμιση χρονο..

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
όχι :birdman:

άλλες εποχές τότε, κοντά σε χούντα εμφύλιο κτλ.

δεν ξέρω αν το 'χεις πάρει χαμπάρι, αλλά η γενιά μας είναι εκ των πραγμάτων η πιο μαλθακή ίσως και της ιστορίας της χώρας (γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε σε ειρηνικό περιβάλλον, ουδέποτε απειληθήκαμε με πόλεμο, ποτέ δεν στερηθήκαμε τουλάχιστον τις βασικές ανέσεις της ζωής κτλ)
παπουα νεα γουινεα... τη ευκαιριες εχει πλεον η νεα γενια.....τη ευκαιριες υπηρχαν για τους παλιοτερους...... ποσοι απο τις προηγουμενες γενιες εβαλαν το χερι στο βαζακι με το γλυκο... πως ζουσε ο 25-30 την δεκαετια του 80 και 90...ποσοι μεγαλυτεροι που εχουν χρεη δανεια θα καταφερουν ξεπληρωσουν ωστε αυτα να μην μεταφερθουν στα παιδια τους και αλλα πολλα....

NO FUTURE.....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Στην Ελλάδα ο άλλος δε θα πάει να κάτσει στην πλατεία σα μαλάκας.Μιλάμε για Βαλκάνια και δράση.Η συγκέντρωση γρήγορα θα γίνει βίαιη και θα εκφυλιστεί.

Λαθος εκτιμηση,σαν και πολλες αλλες που εκανες

Δεν ανοιξε ρουθουνι,δεν εγινε τιποτα απολυτως
 Και οι ΜΑΤατζηδες μπροστα στην Βουλη ειχανε πιασει λακριντι με πολλα παιδια που ηταν μπροστα τους...

δεν σε ξανακουω ουτε για πιο περιπτερο εχει τσιγαρα!!!!

θα πάνε στην συγκέντρωση στο σύνταγμα και τα μουνόπανα που ψήφισαν πασοκ και νδ;

Πολλοι-παρα πολλοι ηταν,μην σου πω οι περισσοτεροι

@ γκαμπαντουλη.... εγω πηγα, εσυ?

εκει ημουνα Μεμα
 ακριβως 6.30 ημουνα μπροστα στο Public οπου λιγο αργοτερα συναντηθηκαμε με αλλα παιδια
 απο εδω μεσα,και εγω εκατσα μεχρι τις 10.45 οπου ο κοσμος δεν ειχε σπασει ακομα

ειδα οτι καποιοι που δεν πηγαν εβλεπαν σε καποια καμερα ( ;;;   )οτι ο κοσμος εσπασε απο τις 9.00

ΛΑΘΟΣ!!!!!Τουλαχιστον μεχρι την ωρα που εφυγα εγω...

Πολυ κοσμος,δεν περιμενα τοσο για να ειμαι ειλικρινης
 Πολλοι νεοι,αλλα και απο ολες τις ηλικιες,με μωρα στα καροτσια,στους ωμους
 Κατι αλλα τυπακια μπροστα στην Μεγ.Βρετανια ειχανε αραξει κατω ,πολλα γκορυπακια απο τετοια παιδια
 σχεδον σε ολο το μηκος

Ωραια φαση ηρεμα και ομορφα-τι κερδισαμε με τα ξυλικια και τους τσαμπουκαδες τοσα χρονια;

Προσωπικως δεν θελω να δω ζωντανο κανεναν απο τα 300 βρωμοσκυλα που ειναι μεσα,αλλα μου φαινεται
 οτι ειναι πιο ωραια φαση ετσι....

Καποια στιγμη εμφανιστηκαν οι διαδηλωτες της ΓΕΝΟΠ στην Φιλελληνων με τα πορτοκαλι καπελα και
 αναρτησαν με τους γερανους της ΔΕΗ ενα πανο...φαγανε πολυ γιουχαρισμα λεμεεεεεε

επισης κατι ΠΑΜΕιτζηδες γυρω στις 7.00 εμφανιστηκαν στο κατωμερος της πλατειας να μοιραζουν φυλλαδια
 ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ενα αυθρμητο γιουχαρισμα και γινανε καπνος,τουλαχιστον σταματησαν να μοιραζουν φυλλαδια
 και ανακατευτηκαν με τον κοσμο.....

Μακαρι αυριο μεθαυριο να το ξανακανουμε και να μαζευτουμε περισσοτεροι,ακομα πιο πολλοι

θα δουμε και τι ψαρια πιασαμε αυριο....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
στο χερι μας ειναι να μην ειναι ΜΙΑ συγκεντρωση.μπορουμε να δινουμε το παρον καθημερινα.

εμεις εκει θα ειμαστε παντως :dancing:

οπως και οι ανεργοι απο οτι ακουγα στις παρεες θα μεινουν αποψε το βραδυ

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16

Αστο Καθυστερημενο ειναι......

Αυτοπυροβολειται......

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
                               Προς κ. ICEMAN 1988:  

Το Σαιτ εχει την ΤΙΜΗ να σας απονειμει το Παγκοσμιο Βραβειο GUINNESS!

1st HONORARY WORLD GUINNESS AWARD !

Τετοιο Ρεσιταλ Αυνανισμου δεν EXEI ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!
Ευχαριστώ πολύ.Να΄σαι καλά πρόβατο,αν και θα προτιμούσα μια μπύρα Guinness...Σύρe τώρα να κάνεις κανένα γλυφομούνι σε καμία γίδα,φάε και μια μπουγάτσα με σκατά να στανιάρεις και τράβα και καμία μαλακία για να ηρεμήσεις απο τον αγώνα σου.Καραγκιοζάκι.Αλλά τι να πείς ρε μάπα?Μαλακίες?Εγκεφαλικά ανάπηρε μαλάκα!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom