Στην Ελλάδα ο άλλος δε θα πάει να κάτσει στην πλατεία σα μαλάκας.Μιλάμε για Βαλκάνια και δράση.Η συγκέντρωση γρήγορα θα γίνει βίαιη και θα εκφυλιστεί.
Λαθος εκτιμηση,σαν και πολλες αλλες που εκανες
Δεν ανοιξε ρουθουνι,δεν εγινε τιποτα απολυτως
Και οι ΜΑΤατζηδες μπροστα στην Βουλη ειχανε πιασει λακριντι με πολλα παιδια που ηταν μπροστα τους...
δεν σε ξανακουω ουτε για πιο περιπτερο εχει τσιγαρα!!!!
θα πάνε στην συγκέντρωση στο σύνταγμα και τα μουνόπανα που ψήφισαν πασοκ και νδ;
Πολλοι-παρα πολλοι ηταν,μην σου πω οι περισσοτεροι
@ γκαμπαντουλη.... εγω πηγα, εσυ?
εκει ημουνα Μεμα
ακριβως 6.30 ημουνα μπροστα στο Public οπου λιγο αργοτερα συναντηθηκαμε με αλλα παιδια
απο εδω μεσα,και εγω εκατσα μεχρι τις 10.45 οπου ο κοσμος δεν ειχε σπασει ακομα
ειδα οτι καποιοι που δεν πηγαν εβλεπαν σε καποια καμερα ( ;;; )οτι ο κοσμος εσπασε απο τις 9.00
ΛΑΘΟΣ!!!!!Τουλαχιστον μεχρι την ωρα που εφυγα εγω...
Πολυ κοσμος,δεν περιμενα τοσο για να ειμαι ειλικρινης
Πολλοι νεοι,αλλα και απο ολες τις ηλικιες,με μωρα στα καροτσια,στους ωμους
Κατι αλλα τυπακια μπροστα στην Μεγ.Βρετανια ειχανε αραξει κατω ,πολλα γκορυπακια απο τετοια παιδια
σχεδον σε ολο το μηκος
Ωραια φαση ηρεμα και ομορφα-τι κερδισαμε με τα ξυλικια και τους τσαμπουκαδες τοσα χρονια;
Προσωπικως δεν θελω να δω ζωντανο κανεναν απο τα 300 βρωμοσκυλα που ειναι μεσα,αλλα μου φαινεται
οτι ειναι πιο ωραια φαση ετσι....
Καποια στιγμη εμφανιστηκαν οι διαδηλωτες της ΓΕΝΟΠ στην Φιλελληνων με τα πορτοκαλι καπελα και
αναρτησαν με τους γερανους της ΔΕΗ ενα πανο...φαγανε πολυ γιουχαρισμα λεμεεεεεε
επισης κατι ΠΑΜΕιτζηδες γυρω στις 7.00 εμφανιστηκαν στο κατωμερος της πλατειας να μοιραζουν φυλλαδια
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ενα αυθρμητο γιουχαρισμα και γινανε καπνος,τουλαχιστον σταματησαν να μοιραζουν φυλλαδια
και ανακατευτηκαν με τον κοσμο.....
Μακαρι αυριο μεθαυριο να το ξανακανουμε και να μαζευτουμε περισσοτεροι,ακομα πιο πολλοι
θα δουμε και τι ψαρια πιασαμε αυριο....