Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
γιατί είμαι άσχημος και δεν βρίσκω να γαμήσω...γιατι εισαι τοσο μαλακας?
δεν είναι ελαφρυντικό που καταφεύγω σε αυτή την ικανοποίηση δηλαδή;
γιατί είμαι άσχημος και δεν βρίσκω να γαμήσω...γιατι εισαι τοσο μαλακας?
άντε να δώσω και ένα τιπ.Οπως εφτιαχνα καποιες παλιες σημειωσεις επεσα στην ακολουθη,ακρως επικαιρη, πατατηρηση του Η.Πετροπουλου.
"Οι πρωθυπουργοι μας ειναι πολυ περηφανοι γιατι εχωσαν την Ελλαδα στο ευρωπαικο μαντρι.Ασφαλως, οι κυριοι πρωθυπουργοι θα τα κονομησουν χοντρα.Κι ο λαος θα εξαναγκαστει ν'αλλαξει μοντελο.Αυτη τη φορα ο κινδυνος θα ξεκινησει απο τη Γερμανια.Οι νεοι μας πρεπει ν'αρχισουν,αμεσως,την πολεμικη κατα της παμφαγου Γερμανιας."
α, και μια και πριν φύγω για φαγητό έριξα μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες...
ΔΕΝ το διέψευσες
γιατί είμαι άσχημος και δεν βρίσκω να γαμήσω...
δεν είναι ελαφρυντικό που καταφεύγω σε αυτή την ικανοποίηση δηλαδή;
αυτος τουλαχιστον πηγε.εσυ?εσύ για την εμπειρία πήγες;
οκ...
τ οτι το παραδεχεσαι σε τιμαει,αλλα μαθε ν ακους και λιγο πιο σοβαρα
μια περιγραφη της συγκεντρωσης εκανα και τιποτ αλλο,οσο για το πως ενοιωσα,ναι ενοιωσα καλα,μακαρι ολοι οι ελληνες ν αφησουμε το εγω ο καθενας στην ακρη και να γινουμε πιο συλλογικοι,τοσο απλο ειναι το νοημα
κομματάκι δύσκολο από εδώ που είμαι να πάωαυτος τουλαχιστον πηγε.εσυ?
σε ευχαριστώ ... πάντα θεωρούσα πως έχω αρκετή αυτογνωσίατ οτι το παραδεχεσαι σε τιμαει,αλλα μαθε ν ακους και λιγο πιο σοβαρα
μια περιγραφη της συγκεντρωσης εκανα και τιποτ αλλο,οσο για το πως ενοιωσα,ναι ενοιωσα καλα,μακαρι ολοι οι ελληνες ν αφησουμε το εγω ο καθενας στην ακρη και να γινουμε πιο συλλογικοι,τοσο απλο ειναι το νοημα
που να ξερω βρε αγορι μου που εισαι?τουλαχιστον μην ειρωνευεσαι οποιον παει.ειναι μια ησυχη διαμαρτυρια με απλο κοσμο.γονεις με παιδακια,συνταξιουχοι και νεα παιδια.λιγο καπελωμα απο τους γενοπατζηδες υπηρξε αλλα ας το θεωρησω μια κακη συμπτωση.κατα τα αλλα ειναι μια ωραια κινηση.κομματάκι δύσκολο από εδώ που είμαι να πάω
εκτός αν έχεις εφεύρει το διακτινισμό οπότε πούλα τον
όχιδε σου αρκεί η κατά μόνας ;
πρέπει να το κάνεις δημοσίως;
δε θελω να σε απογοητευσω,αλλα μια συγκεντρωση το μηνα ή το δεκαπενθημερο το χαρακτηρα πικ νικ εχεισε ευχαριστώ ... πάντα θεωρούσα πως έχω αρκετή αυτογνωσία
εγώ έκανα σχόλιο πάνω σε αυτό που έγραψες "ωραία εμπειρία"
σόρρυ αλλά αν διαβάσεις την περιγραφή σου ήταν σαν να μίλαγες για μια βόλτα για πικ νικ.
δεν ειρωνεύτηκαπου να ξερω βρε αγορι μου που εισαι?τουλαχιστον μην ειρωνευεσαι οποιον παει.ειναι μια ησυχη διαμαρτυρια με απλο κοσμο.γονεις με παιδακια,συνταξιουχοι και νεα παιδια.λιγο καπελωμα απο τους γενοπατζηδες υπηρξε αλλα ας το θεωρησω μια κακη συμπτωση.κατα τα αλλα ειναι μια ωραια κινηση.
συμφωνούμεδε θελω να σε απογοητευσω,αλλα μια συγκεντρωση το μηνα ή το δεκαπενθημερο το χαρακτηρα πικ νικ εχει
στο χερι μας ειναι να μην ειναι ΜΙΑ συγκεντρωση.μπορουμε να δινουμε το παρον καθημερινα.δε θελω να σε απογοητευσω,αλλα μια συγκεντρωση το μηνα ή το δεκαπενθημερο το χαρακτηρα πικ νικ εχει
στο χερι μας ειναι να μην ειναι ΜΙΑ συγκεντρωση.μπορουμε να δινουμε το παρον καθημερινα.
καλα εσυ κατσε σπιτι.ε και?
καλα εσυ κατσε σπιτι.
Τα ιδια προφανος θα ελεγες αν ζουσες και πριν 40 χρονια ..ε και?
αγαθές οι προθέσεις, αλυσιτελής η μέθοδος