Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 482K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδή αν κάνω το πρόβατο μαζί με κάμποσους άλλους,θα είμαι ελεύθερος?Ενώ δλδ τώρα είμαι δέσμιος κάποιων?

Κάτσε σπίτι και δες τηλεόραση. Και άσε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρυπα. Που να τρέχεις τώρα. Ωχ αδερφέ!

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Νομιζω πως λογω της ηλικιακης συνθεσης της συγκεντρωσης σημερα υπηρχε το στοιχειο της μεταμελειας, της αναγνωρισης του λαθους απο τους πολιτες που ψηφισαν αυτους που μας εφτασαν ως εδω. Ισως το πρωτο βημα να ειναι αυτο λοιπον, περα απο απουσια προτασεων και λυσεων που -αναμενομενα- δεν διατυπωθηκαν. Σιγουρα το συνολικο μεγεθος της συγκεντρωσης δεν εκπλησσει αλλα λιθαρακι λιθαρακι και με οσα ειπαν αρκετοι πριν απο μενα το ρευμα θα δυναμωσει.
:thumbsup:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
αν σε ρωτούσε ενας αλλοδαπός "τι σκοπό/αίτημα/στόχο" είχε η συγκέντρωση τι θα του λεγες;

Απάντηση : φίλε αλλοδαπέ, σκοπός της συγκέντρωσης είναι να ξαναπάρω τον έλεγχο της ζωής μου στα χέρια μου !
Να διώξω ενα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και να δω παρεα με αυτους εδω τους φίλους στην πλατεία τι μας χρειάζεται άμεσα :
Εγώ πχ λέω να διαγράψουμε το χρέος της Ελλάδας και να μην πληρώσουμε στους τοκογλύφους δεκάρα παραπάνω.
Να ξαναγυρίσουμε στη δραχμούλα για να έχουμε δυνατότητα δικής μας οικονομικής πολιτικής.
Να κάνουμε ενα αμεσο ποθεν εσχες σε όλα τα κομματοσκυλα και στα κιταπια του Περισσού, βεβαιως-βεβαιως και να κατασχεθούν τα κλεμμένα.
Αυτά και άλλα φιλαρακο. Αλλά επειδη δεν ειμαι ξερολας ούτε οικονομολόγος, θα τα συζητησουμε με τα παιδια ολα αυτα και στο τελος θα κανουμε ψηφοφορία δημοκρατικά. ¨οχι "λεφτα υπάρχουν" και μετα 1,5 χρόνος ξεσκισμα του λαουτζίκου.
Κι εσύ φιλαράκο,αν είσαι παρανομος και λαθραίος και άνεργος εδω, να ξαναγυρισεις με το καλό στην πατρίδα σου και να προσπαθησεις να τη φτιάξεις οπως κανω εγω με τη δικη μου. ξερω τι περασες για να ερθεις μεχρι εδω και ποια αναγκη σε ξεσπίτωσε. Γι αυτο κι εγω δε θα σε κυνηγησω με κατσαβιδια και φαλτσετες να σε σφαξω αδικα. Θα σου βρω ένα καταλυμα κι ενα πιατο φαι μεχρι να σε ξαναγυρισω ομορφα κι ανθρωπινα στη χωρα σου - αλλα θα σε παρω απο τα χερια του δουλεμποριου, των μπογων με τα παρανομα προιοντα στους δρομους, του παραεμποριου, των ναρκωτικών και της εκμεταλλευσης στη μαυρη εργασια.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.974
Πόντοι
1.686
Τα πραγματα θα αλλάξουν οταν το πληθος αυξηθεί πάνω από ενα κρισιμο αριθμο.
Ειναι το φαινόμενο της "κρίσιμης μάζας" ,όπως στην Φυσική .
Και τότε θα γίνει η αλυσιδωτή αντίδραση.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Απάντηση : φίλε αλλοδαπέ, σκοπός της συγκέντρωσης είναι να ξαναπάρω τον έλεγχο της ζωής μου στα χέρια μου !
Να διώξω ενα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και να δω παρεα με αυτους εδω τους φίλους στην πλατεία τι μας χρειάζεται άμεσα :
Εγώ πχ λέω να διαγράψουμε το χρέος της Ελλάδας και να μην πληρώσουμε στους τοκογλύφους δεκάρα παραπάνω.
Να ξαναγυρίσουμε στη δραχμούλα για να έχουμε δυνατότητα δικής μας οικονομικής πολιτικής.
Να κάνουμε ενα αμεσο ποθεν εσχες σε όλα τα κομματοσκυλα και στα κιταπια του Περισσού, βεβαιως-βεβαιως και να κατασχεθούν τα κλεμμένα.
Αυτά και άλλα φιλαρακο. Αλλά επειδη δεν ειμαι ξερολας ούτε οικονομολόγος, θα τα συζητησουμε με τα παιδια ολα αυτα και στο τελος θα κανουμε ψηφοφορία δημοκρατικά. ¨οχι "λεφτα υπάρχουν" και μετα 1,5 χρόνος ξεσκισμα του λαουτζίκου.
Κι εσύ φιλαράκο,αν είσαι παρανομος και λαθραίος και άνεργος εδω, να ξαναγυρισεις με το καλό στην πατρίδα σου και να προσπαθησεις να τη φτιάξεις οπως κανω εγω με τη δικη μου. ξερω τι περασες για να ερθεις μεχρι εδω και ποια αναγκη σε ξεσπίτωσε. Γι αυτο κι εγω δε θα σε κυνηγησω με κατσαβιδια και φαλτσετες να σε σφαξω αδικα. Θα σου βρω ένα καταλυμα κι ενα πιατο φαι μεχρι να σε ξαναγυρισω ομορφα κι ανθρωπινα στη χωρα σου - αλλα θα σε παρω απο τα χερια του δουλεμποριου, των μπογων με τα παρανομα προιοντα στους δρομους, του παραεμποριου, των ναρκωτικών και της εκμεταλλευσης στη μαυρη εργασια.
:thumbsup: + 1000000

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Ωπα αδελφε,μην βιαζεσαι να καλουπωσεις γνωμες και αποψεις και προτασεις
 δεν λεω οτι συμφωνω ή οτι  διαφωνω μαζι σου,αλλα η εννοια μου ολη ειναι αυριο
 να ειμαστε ακομα περισσοτεροι,και μεθαυριο ακομα περισσοτεροι απο αυριο....

σκεψου το λιγο...
 ακομα δεν καναμε το πρωτο βημα....μην αλλαζουμε στοχο

ο στοχος ειναι να αυξησουμε τον αριθμο μας πανω απο εκεινον που φοβουνται ΕΚΕΙΝΟΙ!!!!!

αυτο ειναι που φοβουνται Φιλε,

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ρε μάγκες, στην Ισπανία διανυκτέρευε εκεί ο κόσμος.

Εσείς βλέπω όλοι την κάνατε για τα κρεββατάκια σας.

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Τύπε,δόξα σοι ο Θεός τα παιδιά μου είχαν,έχουν και θα έχουν γάλα και θα κλαίνε.Αλλά αν νομίζεις πως με μιας μέρας συγκέντρωση σε πλατεία θα αλλάξει τον κόσμο,είναι δικαίωμά σου να το πιστεύεις.Δικαίωμά μου όμως είναι και εμένα να διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις για την ορθότητα και το παρασκήνιο της όλης κατάστασης.Μην ξεχνάμε και τα Δεκεμβριανά που παρά το αντιδραστικό κύμα,που δεν προκάλεσε φθορές και εντάσεις καθεαυτό,υπήρξε ευκαιρία για να κάψουν την Αθήνα και να επιδοθούν σε πλιάτσικα.Θυμάσαι τι γινόταν...Τώρα βλέπουμε πόσο εύκολα μπορείς να χαλιναγωγήσεις το πλήθος εν αγνοία του και μπορεί τυχόν εξελίξεις να τις εκμεταλλευτούν για να αλλάξουν τη γνώμη του κόσμου.Συνέχεια γίνεται αυτό άλλωστε.

Το Σαιτ εχει την ΤΙΜΗ να σας απονειμει το Παγκοσμιο Βραβειο GUINNESS!

2nd HONORARY WORLD GUINNESS AWARD !

Τετοιο Ρεσιταλ Αυνανισμου δεν EXEI ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Δηλαδή αν κάνω το πρόβατο μαζί με κάμποσους άλλους,θα είμαι ελεύθερος?Ενώ δλδ τώρα είμαι δέσμιος κάποιων?Μεγάλε,αν αισθάνεσαι ελεύθερος,είσαι και ελεύθερος,χωρίς να χρειάζεται να ενσωματωθείς σε ένα πλήθος ανθρώπων.Αν δεν αισθάνεσαι ελεύθερος και ολόκληρη η Κίνα να κατέβει στο πανηγύρι,σκλάβος θα είσαι.Και δεν θα κατέβω κάπου για ποζεριά,για κανένα μουνάκι ή γιατί το θέλουν άλλοι,αλλά γιατί το θέλω εγώ,όταν το θέλω εγώ και όπως το θέλω εγώ,όχι όταν μου πούνε,όπως μου πούνε,όπου μου πούνε.Αυτό είναι ελευθερία.

Ο ορισμός της ελευθερίας μπορεί να ποικιλει για τον καθένα.
Εγω δε σου ειπα να ερθεις για να γινεις προβατο !
Σου ειπα να ερθεις (ανεξαρτητα απο το αρχικο σου κινητρο) και να πεις τη γνωμη σου, να συμμετασχεις, να ακουστείς. Κι αν δε σ' αρεσει κατι φύγε ! Εισαι ελευθερος από μας !
Δε θελουμε προβατα - θελουμε σκεπτομενους ανθρωπους !
Θελουμε γνωμες, ιδεες, απόψεις !
Και βημα-βημα θα τη βρούμε την ακρη !

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
Κάτσε σπίτι και δες τηλεόραση. Και άσε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρυπα. Που να τρέχεις τώρα. Ωχ αδερφέ!
Όταν κάποτε τύπε έτρεχα και με σαπίζανε στο ξύλο οι Χουντικοί,δλδ οι σημερινοί της ΝΔ και του ΛΑΟΣ,κάποιοι άλλοι πήραν τις καρέκλες και τα λεφτά.Και τώρα αυτό θα γίνει και στο μέλλον πάλι κάτι παρόμοιο.Δεν έχεις ζήσει σκηνικά και δεν έχεις δεί τι παίζεται.Ακόμα και μετά τον πόλεμο οι προδότες,οι χύτες και οι δοσίλογοι πήραν τις καρέκλες και αυτοί που πέθαναν πήραν κάκαλα(μόνο μια σύνταξη τη δεκαετία του '80 και προσφάτως αναγνωρίστηκε η εθνική Αντίσταση).Αλλά τι να πούμε?Πάνε να πάρεις κανένα δάνειο να αγοράσεις τηλεόραση για να βλέπεις και κανένα ντοκυμαντέρ για το τι παίχτηκε ή ακόμα καλύτερα πάρε κανένα βιβλίο,όπως κάνω και εγώ.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

δεν πηραν τις σκηνες τις εχουν ετοιμες για το σαββατοκυρικο για  κανα νησι

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Βημα βημα να παει η ολη φαση,καταρχην να πειστει ο κοσμος να συμμετεχει σε ολο αυτο,να υπαρχει μια δυναμικη που θα ειναι αντιπροσωπευτικη για τα θελω του Ελληνικου λαου...

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16

Είμαστε πιο ευελικτοι απο τους Ισπανούς τυπε !
Θελουμε καθε μερα να κατεβαινουμε φρεσκοπλυμμενοι στο Συνταγμα και να μη βρωμανε οι μασχαλες μας απο την απλυσιά !

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Όταν κάποτε τύπε έτρεχα και με σαπίζανε στο ξύλο οι Χουντικοί,δλδ οι σημερινοί της ΝΔ και του ΛΑΟΣ,κάποιοι άλλοι πήραν τις καρέκλες και τα λεφτά.Και τώρα αυτό θα γίνει και στο μέλλον πάλι κάτι παρόμοιο.Δεν έχεις ζήσει σκηνικά και δεν έχεις δεί τι παίζεται.Ακόμα και μετά τον πόλεμο οι προδότες,οι χύτες και οι δοσίλογοι πήραν τις καρέκλες και αυτοί που πέθαναν πήραν κάκαλα(μόνο μια σύνταξη τη δεκαετία του '80 και προσφάτως αναγνωρίστηκε η εθνική Αντίσταση).Αλλά τι να πούμε?Πάνε να πάρεις κανένα δάνειο να αγοράσεις τηλεόραση για να βλέπεις και κανένα ντοκυμαντέρ για το τι παίχτηκε ή ακόμα καλύτερα πάρε κανένα βιβλίο,όπως κάνω και εγώ.

Ο πόλις σκεπτικισμός βλάφτει. Αν δε θες να βγείς στο δρόμο, μη βγαίνεις. Αλλα μην αποθαρρύνεις τον κόσμο βρίσκοντας ένα πρόβλημα σε κάθε λύση.

Όσο για βιβλία, χαίρομαι που διαβάζουμε ο καθένας αυτό που γουστάρει

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

κανεις λαθος
 και στην Ισπανια και εδω,οι ανεργοι θα διανυκτερευσουν
 το ειπα και πιο πριν

εδω μπορει οχι ολοι στην αρχη,καποιοι ομως θα μεινουν και το βραδυ

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom