αν σε ρωτούσε ενας αλλοδαπός "τι σκοπό/αίτημα/στόχο" είχε η συγκέντρωση τι θα του λεγες;
Απάντηση : φίλε αλλοδαπέ, σκοπός της συγκέντρωσης είναι να ξαναπάρω τον έλεγχο της ζωής μου στα χέρια μου !
Να διώξω ενα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και να δω παρεα με αυτους εδω τους φίλους στην πλατεία τι μας χρειάζεται άμεσα :
Εγώ πχ λέω να διαγράψουμε το χρέος της Ελλάδας και να μην πληρώσουμε στους τοκογλύφους δεκάρα παραπάνω.
Να ξαναγυρίσουμε στη δραχμούλα για να έχουμε δυνατότητα δικής μας οικονομικής πολιτικής.
Να κάνουμε ενα αμεσο ποθεν εσχες σε όλα τα κομματοσκυλα και στα κιταπια του Περισσού, βεβαιως-βεβαιως και να κατασχεθούν τα κλεμμένα.
Αυτά και άλλα φιλαρακο. Αλλά επειδη δεν ειμαι ξερολας ούτε οικονομολόγος, θα τα συζητησουμε με τα παιδια ολα αυτα και στο τελος θα κανουμε ψηφοφορία δημοκρατικά. ¨οχι "λεφτα υπάρχουν" και μετα 1,5 χρόνος ξεσκισμα του λαουτζίκου.
Κι εσύ φιλαράκο,αν είσαι παρανομος και λαθραίος και άνεργος εδω, να ξαναγυρισεις με το καλό στην πατρίδα σου και να προσπαθησεις να τη φτιάξεις οπως κανω εγω με τη δικη μου. ξερω τι περασες για να ερθεις μεχρι εδω και ποια αναγκη σε ξεσπίτωσε. Γι αυτο κι εγω δε θα σε κυνηγησω με κατσαβιδια και φαλτσετες να σε σφαξω αδικα. Θα σου βρω ένα καταλυμα κι ενα πιατο φαι μεχρι να σε ξαναγυρισω ομορφα κι ανθρωπινα στη χωρα σου - αλλα θα σε παρω απο τα χερια του δουλεμποριου, των μπογων με τα παρανομα προιοντα στους δρομους, του παραεμποριου, των ναρκωτικών και της εκμεταλλευσης στη μαυρη εργασια.