Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 482K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εσυ θα παρεις το 12-2

Τζέ(ν)υ Honny άντε κορίτσι μου βρες την πιεξούλα να στη χώνει και μην γράφεις αλλες μαλακίες.

Μια Χαρούλα ξηγήθηκε ο κόσμος

καιρός ήταν

και μακάρι να αυξηθούν.

ψάχνουμε και άλλους.  

άντε Honny πάρε την σκρόφα την πιεξούλα να πάτε αύριο μαζί (together) και να κρατάτε και HONEY  :grin:

μην Ντρέπεστε ρε ΣΚΡΟΦΕΣ :cheesy:

ΓΛΥΚΕΣ είστε  :uglystupid:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
σοβαρα τωρα......ερωτηση.....ολα αυτα τα εκανες για θεσουλα-καρεκλα.... η για να γινει καλυτερος ο κοσμος η κοινωνια σου η χωρα... ;) στην τελικη ο ανθρωπος ανεκαθεν μαχονταν για την ελευθερια οσο και ματαιοδοξο και ουτοπικο και εαν ειναι....δεν εχει να λεει....αν περιμενεις καποιου ειδους προσωπικη επιβραβευση τοτε δεν υπαρχει λογος να κανεις τιποτα....

be reasonable demand the impossible
Ναι,ωραία τα λές.Αλλά τελικά έγινε τπτ?Όχι.Στη σημερινή δημοκρατία δεν τιμωρείται κανείς.Και τελικά ο καλύτερος κόσμος δεν ήρθε.Και ναι η θεσούλα μετράει(την έχω και εγώ,όχι όμως λόγω αγώνων,αλλά περγαμηνών),όχι για τα λεφτά.Μετράει γιατί θα μπορούσαν να είναι εκεί άνθρωποι που αξίζουν και μπορούν να μας δώσουν καλύτερο μέλλον.Άνθρωποι που πολέμησαν για αυτό το κάτι και το πιστεύουν.Όχι φελλοί και σκατά που επιπλέουν σε οτιδήποτε και αν πέσουν.Για αυτό τον λόγο φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Πραγματικά θέλω να δώ πόσοι απο τους 30.000 θα ακουστείτε και τι έχετε να πείτε.Και να η ελευθερία απο τον καθένα εκφράζεται διαφορετικά,αλλά ο ορισμός είναι ένας.Μπορώ να κάνω ότι θέλω,όπως το θέλω,εάν το θέλω,όποτε το θέλω,αρκεί να μην καταπατώ τα δικά σου θέλω.Και ποιός είσαι εύ που θέλεις σκεπτόμενους ανθρπώπους?Είσαι μήπως αρχηγός αυτής της σύναξης?Και σίγουρα θέλετε σκ΄πτόμενους ανθρώπους?Σίγουρα με θέλεις εκεί και εαν με χαλάσει κάτι να πώ τη γνώμη μου και μετά να την κάνω?Και θα με ακούσεις εσύ,αλλά η μάζα?Γιατί κάποια στιγμή θα φανούν οι μεταξύ μας διαφορές και τότε ουαί και αλίμονο!Τότε θα αρχίσουν και οι προβοκάτσιες και οι καπηλεύσεις εκ μέρους των πολιτικάντηδων.Και πάλι κερδισμένοι θα βγούν.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ!

ΚΑΤΣΕ ΣΤ ΑΥΓΑ ΣΟΥ!   ΚΛΩΣΣΑ1

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τζέ(ν)υ Honny άντε κορίτσι μου βρες την πιεξούλα να στη χώνει και μην γράφεις αλλες μαλακίες.

Μια Χαρούλα ξηγήθηκε ο κόσμος

καιρός ήταν

και μακάρι να αυξηθούν.

ψάχνουμε και άλλους. 

άντε Honny πάρε την σκρόφα την πιεξούλα να πάτε αύριο μαζί (together) και να κρατάτε και HONEY  :grin:

μην Ντρέπεστε ρε ΣΚΡΟΦΕΣ :cheesy:

ΓΛΥΚΕΣ είστε  :uglystupid:

εσυ το 2-4

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εσύ ρε παπάρα πήγες Σύνταγμα ή είσαι με το ladyboy στην Παττάγια;

Αααααα ξέχασα, είχε και αγαναχτισμένους στα Χανιά.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
Δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις φιλε !
Ο ορισμος της ελευθεριας που δινεις ειναι ο πιο αποδεκτος. Αρα να που βρηκαμε κι ολας ενα κοινο σημειο διαλογου.
Αρχηγοι δεν υπάρχουν, η συναξη τωρα διαμορφωνεται. Εσυ μπορει να τα λες καλυτερα απο μενα και να γινεις εσυ μπροσταρης. Δε με χαλαει αυτό !
Μακάρι να υπάρξει και τις επόμενες μέρες σύναξη.Αν πειστώ ότι δεν είναι απλά ένα κόλπο του συστήματος να μας ελέγξει φυσικά και θα έρθω.Όμως ξαναλέω ότι έχω κάποιες αμφιβολίες.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εσύ ρε παπάρα πήγες Σύνταγμα ή είσαι με το ladyboy στην Παττάγια;

Αααααα ξέχασα, είχε και αγαναχτισμένους στα Χανιά.

Ναι είχε, μπορεί να ανέβω και ΑΘΗΝΑ  :cheesy:

Εσύ φιλελεύθερε και οπαδέ το ΔΝΤ τι εκανες  (δωμάτιο...  :jerking: :jerking: και bou)

PS: όποτε θέλεις το ΛΑΔΙ(boy) πες μου να σου στείλω ένα τενεκέ

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδιά, για ποιόν ακριβώς λόγο θα φοβηθούν εκείνοι? :think:

αφού πεθαμένοι είναι και οι μεν και οι δε...στις επερχόμενες εκλογές κανένα κόμμα δεν πρόκειται να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

άρα τι να φοβηθούν?ότι θα χάσουν ψήφους?αφού χαμένες είναι ήδη.

από την άλλη, ακόμα κι αν μαζευτεί 1.000.000 κόσμος έξω από το Σύνταγμα και υποθέσουμε ότι δεν ανοίξει ρουθούνι, περιμένει κανείς να φιλοτιμηθούν από μόνοι τους  οι "ένοικοι" και να βγουν από την Βουλή για να παραδώσουν τα κλειδιά?

για να γίνει τέτοιου είδους και μεγέθους ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, με τον κόσμο στους δρόμους δηλαδή, αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να καταφύγουν οι συγκεντρωμένοι στην βία, με τα παρακάλια δεν βγαίνει τίποτα.

Καλυτερα Καναπεδατοι σαν κι εσενα ε?

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
γεια σου ρε αγανακτισμενε ελπιζω να πηρες καλη θεση στην σκυταλοδρομια

Ηοnny την φιλενάδα σου την πιεξούλα την μπουκώνω συνέχεια με κρέας  :uglystupid:

εσύ τι θες ΛΑΔΙ σαν τον βολταίρο;  :grin:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
Λίγο μπερδεμένα μου τα λες - αν διαβάσεις προσεκτικά αυτό που έγραψες φασκεις και αντιφάσκεις

Εν πάση περιπτώσει αν δε γουστάρεις κάτσε σπίτι σου και δες τηλεόραση. Αλλα ελπίζουμε πραγματικά να ενωθείς με το πλήθος κάποια στιγμή
Αλήθεια?Εγώ αποδέχομαι την δικιά σου άποψη και τη σέβομαι,διατηρώντας τις αμφοβολίες μου όμως.Εσύ μας τα λές μπερδεμένα που δεν μπορείς να καταλάβεις τη δικιά μου άποψη περί του θέματος και συνέχεια αναφέρεις την τηλεόραση και ότι είμαι εκεί όλη μέρα και απλά σχολιάζω το οτιδήποτε.Δεν είναι έτσι.Επαναστάτης καναπέ ποτέ δεν ήμουν και δεν θα γίνω στα γεράματα.Ξαναείπα ότι αν πεισθώ για το κίνημα αυτό,θα κατέβω.Στην παρούσα φάση όμως δεν θα το κάνω.Δικαίωμά μου είναι,όπως και δικό σου να κάνεις αυτό που διαφημίζεις.Άλλωστε κατά δική σας ομολογία δεν ξέρετε κάν γιατί διαμαρτύρεστε.Μπορεί 30.000 να έχουν διαφορετικό λόγο ο καθένας.Οφείλουμε να το αποδεχτούμε και αυτό.Αλλά τι δεν καταλαβαίνεις και που μπερδεύεσαι?

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601

αυτα...κοριτσια....

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο ειναι το λαθος σου
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ!!!!

δια της σιωπηλης (απο αιτηματα εννοω) παρουσιας εχουμε πολλα να πουμε ομως!!!!!
οσο πιο πολλοι-τοσο πιο καλα,τοσο απλα!!!

++ Ε Τ Σ Ι ++

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom