Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

καταρχην ξερεις την εννοια ανδρεικελο;;;;;

θα τη μάθετε καλά πουστάκια με το μνημόνιο 2...

και όχι μόνο θα τη μάθετε θα φάτε και όλο το ξύλο στο τέλος χωρίς να έχετε φάει ούτε δραχμή καριόλια.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Να σου λύσω την απορία θέλω. Να δεις από κοντά πόσο μαλάκας είμαι.
Είσαι μέσα??
Ρε σεις δεν πάτε να ρίξετε καμιά φάπα σε κανα δήμαρχο λέω εγώ; :2funny: Δεν έχουν και γορίλες απ' όσο ξέρω. :grin: Άλλωστε η σφαλιάρα (και μάλιστα η σβουριχτή) έχει κάποια αξία, όπως και να το κάνουμε. :rockon:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
θα τη μάθετε καλά πουστάκια με το μνημόνιο 2...

και όχι μόνο θα τη μάθετε θα φάτε και όλο το ξύλο στο τέλος χωρίς να έχετε φάει ούτε δραχμή καριόλια.

εσυ το χαλουμοτυρο το εφαγες σημερα;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τέλειωσαν τα δανεικά.....
ααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

οταν τα ετρωγες(τρωγαμε) τα δανεικα ηταν ωραια ομως, δεν μιλαγε κανεις τοτε

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Να σου λύσω την απορία θέλω. Να δεις από κοντά πόσο μαλάκας είμαι.
Είσαι μέσα??

Κοίταξε, κάποτε γούσταρα να σε γνωρίσω.

Μέχρι και τις προάλλες στην πλατεία με το Γκαμπαντού, στην παραλίγο δεν του ζήτησα το κινητο να σου μιλησω. Να ανταποδώσω τους χαιρετισμούς σου live.

Από εκεί και πέρα, εάν γουστάρεις όταν εγώ λέω τη γνώμη μου και σου κάνω ερωτήσεις να με χαρακτηρίζεις και μετά να προσπαθείς να κλείσεις και ραντεβού "για να δω πόσο μαλάκας είσαι" τσαμπουκελευόμενος όταν αντιδρώ, είναι εκτός στόχων παρουσίας μου εδώ.

Όχι δεν είμαι μέσα για να μου λύσεις την απορία. Μου την έλυσες μόλις.

Επισκέπτης
Να σου πω τι θέλεις;

Εσύ γουστάρεις να μαζευτούμε πλάι-πλάι και να αρχίσουμε να πετάμε πέτρες, γιαούρτια, πορτοκάλια με ξυράφια και μολότωφ στον tramountana πχ επειδή το δικό του μηνιαίο εισόδημα αρχίζει από 5 πχ και το δικό μου ίσα-ίσα ξεπερνάει το 1 πχ.

Κι επειδή δε σου κάνω τη χάρη υποβαθμίζω τον εαυτό μου...
Ειναι τωρα πραματα αυτα?
Αφου και ο"τραμουντανας"ελληνας ειναι.
Ολοι μαζι ενωμενοι να μουτζωνουμε την βουλη,δεν το ειπαμε?

Επειδη ο"τραμουντανας"πχ.,απολυει κοσμο που εχει στη δουλεψη του,η γουσταρει να βυθιζονται βαρκες με ξεβρακωτους πα να πει οτι ειναι διαφορετικος?

Οχι βεβαια!

"Ολοι ανθρωποι ειμαστε",γιατι"η ελλαδα ανηκει στους ελληνες"και πρεπει"να κρεμασουμε τους προδοτες",ασε που ο τραμουντανας(χωρις εισαγωγικα)πηγε συνταγμα για να"αγανακτισει".

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Διαφωνώ.... όχι κάθετα, αλλά κατακόρυφα. ;) Όλοι ήξεραν, όλοι ψήφιζαν (και θα συνεχίσουν να ψηφίζουν) τα ίδια ρεμάλια και αν δώσεις ένα ξεροκόμματο σε οποιοδήποτε από αυτά τα ζώα στο Σύνταγμα, θα κάνει τουμπεκί και θα την κάνει με ελαφρά.

[size=12pt]Ο Έλληνας είναι μαλάκας, κότα και λαμόγιο[/size]. Άν ζήσεις έξω μερικά χρόνια, το διαπιστώνεις πολύ πιο εύκολα απ' ότι όταν ζεις στη χώρα που ανθίζει η φαιδρά. Αλίευσα το κάτωθι περιστατικό τις προάλλες "την εποχή που γινόταν της πουτάνας με τη Δήμητρα, τα είχανε πάρει διάφοροι με τον παπατζή :rolleyes: και σε μία συγγέντρωση του ΠΑΣΟΚ λέγανε διάφορα στον Αλευρά, τι είναι αυτά μας έχει κάνει ρεζίλι, οι δεξιές εφημερίδες μας έχουν ξεσκίσει κλπ - σκάει ο Αντρέας και οι ίδιοι που έβριζαν, αρχίζουν το χειροκρότημα, είσαι γίγαντας, εμπρός Αντρέα για μια Ελλάδα νέα κλπ". :jerking:

Γυρνάει ο Αλευράς και λέει - [size=12pt]αυτός είναι ο Έλληνας[/size]. ;) ;) Όσο για το τι κάνω εγώ - απλά παρακολουθώ επί του καναΠΕΟΣ. Στα 44, I'm too old for this shit. :rolleyes: Τουλάχιστον εγώ σε αντίθεση με ΠΟΛΛΟΥΣ άλλους, ΓΝΩΡΙΖΩ ότι είμαι μαλάκας κωλο-Έλλην που έλεγε κάποτε ο Σαββόπουλος. ;)
ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με τον καναπε σου...απλα η παραδοχη της ηττας ειναι αυτο που με χαλαει....Ο προβληματισμος σου ειναι απολυτα σωστος...τι θελουμε?επιστροφη στην ακαταληπτη καταναλωση,να γινουμε χαλιφιδες στη θεση του χαλιφη...ΑΥΤΟ πραγματικα θελουμε????Ο οχλος ειναι αχταρμας αυτη τη στιγμη και ετσι πρεπει να ειναι...ΑΧΤΑΡΜΑΣ...αν ηταν να κατεβουν σε διαδηλωσεις οσοι εχουν πραγματικα καταλαβει τι ζητανε απο τη ζωη τους- για τη ζωη τους-θα εβλεπες στις πλατειες μερικες εκατονταδες....ΟΛΟΙ χρειαζονται ομως στους αγωνες...στις ανατροπες μετραει και κανει την διαφορα η ποσοτητα και οχι τοσο η ποιοτητα...αυτα θα τα βρουμε...

Επισκέπτης
Όχι δεν είμαι μέσα για να μου λύσεις την απορία. Μου την έλυσες μόλις.

ΟΚ.
Καλή όρεξη

KALAMPOKI.jpg

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.121
Πόντοι
1.686

Τώρα ο Περσονάκος είναι στην Αθήνα ,έχει πάρει αδειούλα από την Τζύμπρια .Τώρα τρώει φέτα (Δανίας) και όχι χαλούμι.Τώρα που η  Κύπρος είναι γεμάτη από Ρωσίδες τουρίστριες διαθέσιμες και δεν έχει πολύ ζέστη ,δλδ είνα καλά για καμάκι ,αυτός πληκτρολογεί στην Παιανία ,για να διασκεδάσει την ανία του.Και βέβαια βαριέται να πάει στο Σύνταγμα ,άσε που φοβάται να μην καταγράψει κάποια κάμερα την φαλακρίτσα του με τα λίγα ξανθά μαλλάκια του και την στρογγυλή κοιλίτσα του και ειδοποιηθεί η γυναίκα του ...

Επισκέπτης
ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με τον καναπε σου...απλα η παραδοχη της ηττας ειναι αυτο που με χαλαει....Ο προβληματισμος σου ειναι απολυτα σωστος...τι θελουμε?επιστροφη στην ακαταληπτη καταναλωση,να γινουμε χαλιφιδες στη θεση του χαλιφη...ΑΥΤΟ πραγματικα θελουμε????Ο οχλος ειναι αχταρμας αυτη τη στιγμη και ετσι πρεπει να ειναι...ΑΧΤΑΡΜΑΣ...αν ηταν να κατεβουν σε διαδηλωσεις οσοι εχουν πραγματικα καταλαβει τι ζητανε απο τη ζωη τους- για τη ζωη τους-θα εβλεπες στις πλατειες μερικες εκατονταδες....ΟΛΟΙ χρειαζονται ομως στους αγωνες...στις ανατροπες μετραει και κανει την διαφορα η ποσοτητα και οχι τοσο η ποιοτητα...αυτα θα τα βρουμε...
Αυτα που θελουμε επρεπε να εχουν προηγηθει του"παμε συνταγμα".

Και επρεπε οχι γιατι το λεω εγω,αλλα γιατι ΕΤΣΙ γινονται σωστα αυτα τα πραματα.

Πρωτα λεμε"θελουμε αυτο και αυτο,θελουμε φραγκα,θελουμε να σας γαμησουμε τα πρεκια πχ"και ΜΕΤΑ βλεπουμε αν θα μαζευτουνε πολλοι η λιγοι.

Οι φεησμπουκαδες το πηγαν αναποδα,και αυτο που(δειχνει να)θελει το πληθος στο συνταγμα(παρα τις οποιες καλες προθεσεις ορισμενων)ειναι να πραγματωθει το"λεφτα υπαρχουν".

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom