1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ξαναδιάβασε ρε χάχα!
Αφου λες οτι συμβαινει κατι τετοιο,που δεν συμβαινει γιατι η γιγαντωση της παραγωγικοτητας μας φερνει ισα βαρκα ισα γυαλο στη χειροτερη,ρωταω με τη σειρα μου.Τα οποία είναι δημογραφική κάμψη, ανατροπή της αναλογίας ενεργού εργατικού δυναμικού προς συνταξιούχους και συνακόλουθη κατακόρυφη αύξηση εξόδων περίθαλψης. Συ συνδυασμό με αυτό που λες και την εισφοροδιαφυγή ΓΙΑΓΑΝΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Πιστεύεις ότι πρέπει να μείνουμε απαθείς και να μην το αντιμετωπίσουμε;
Αμα αντιμετωπιζεις την εννοια σαν συνδεσμο φιλαθλων,η παρεα δικυκλιστων,ΑΥΤΑ συμβαινουν.
Εν πασει περιπτωσει ομως οι ταξεις ΥΠΑΡΧΟΥΝ αρα και οι διαφοροποιησεις μεταξυ τους,κατι που εμμεσως παραδεχεσαι.
Αυτοκτονα μονος σου τοτε.Τώρα; Τώρα αντίο ζωή...
Ωραία, δεν θέλεις να συντονιστούν και να κάνουν κάτι μαζικό. Ποιά ακριβώς νομίζεις ότι θα έπρεπε να είναι η επόμενη κίνηση;
Τα οποία είναι δημογραφική κάμψη, ανατροπή της αναλογίας ενεργού εργατικού δυναμικού προς συνταξιούχους και συνακόλουθη κατακόρυφη αύξηση εξόδων περίθαλψης. Συ συνδυασμό με αυτό που λες και την εισφοροδιαφυγή ΓΙΑΓΑΝΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Πιστεύεις ότι πρέπει να μείνουμε απαθείς και να μην το αντιμετωπίσουμε;
Καλοκαίρι του '11 το διαπίστωσαν οι Έλληνες αυτό; Ότι είναι ταξική η κοινωνία, είναι κάτι καινούργιο; :o Έχει διαβάσει κανείς Όργουελ εδώ μέσα;δεν μπορει να ψηφιζεις φορο στα 600ε και συ να καβατζωνεις ενα 20,000 το μηνα +επιτροπες+πολ.γραφειο+ συν +συν +το μουνι της μανας τους....
ΔΕΝ μπορει να ειναι απο δεξιωση σε δεξιωση και απο ξενοδοχειο σε ξενοδοχειο-ολα πληρωμενα-και να κανεις αγωνα για μια ποιο δικαια κοινωνια...τι δικαια ρε μαλακες...Τα παιδια μας στα σχολεια που υποβαθμιζονται συνεχως η κλεινουν ΚΑΙ τα δικα σας στα χαρβαρντ και στο ΓΕΗΛ να προετοιμαζονται για πρωθυπουργοι....ΕΛΕΟς
ετσι εγκλειστο θα επρεπε να σε ειχαν να λες τα δικα σου
αρχηγε του συμπαντος εσυ
την αυτοκριτικη του την εχει κανει το πασοκ με εργα και οχι με λογια
μονο μετρειστε ποσοι ειναι εκτος και απλα μελη αλλα και μεχρι πρωην υπουργοι
κατι αντιστοιχο απο τους αλλους δεν υπαρχει
Αφου λες οτι συμβαινει κατι τετοιο,που δεν συμβαινει γιατι η γιγαντωση της παραγωγικοτητας μας φερνει ισα βαρκα ισα γυαλο στη χειροτερη,ρωταω με τη σειρα μου.
Γιατι τοτε εχετε σκιστει με τους μεταναστες οτι δεν χωρανε και τα ρεστα?Οχι μονο εδω,αλλα παντου ανα την Ευρωπη.
Σε παραγωγικες ηλικιες δεν ερχονται,ανατρεποντας εκ των πραγματων την δημογραφικη καμψη?
Κοστισε τιποτε στο"μαγαζι"να μεγαλωσουν,σαν εξοδα για υγεια πχ?
Αλλα ειπαμε,το κερδος ειναι ΙΕΡΗ εννοια...
είσαι στην κορυφή με μισθό και γραφείο...
εγώ σε προκαλώ να πάμε σύνταγμα εσύ με τα δικά σου επιχειρήματα
και γω με τα δικά μου και να δούμε ποιός θα κερδίσει τον τίτλο του αρχηγού του σύμπαντος.
Κερνάς σουβλάκι?
βγαλατε τα απωθημενα σας με τον παπανδρεου και τον παπακωνσταντινου
[size=18pt]
θα μας πειτε τωρα που ειναι ο πρωην καταλληλοτερος ??[/size]
Αυτοκτονα μονος σου τοτε.
χαλαρά....
θα κάνω και γκάλοπ την ερώτηση του χώνη και θα την παίξω και στο στοίχημα ότι ο ακούραστος θα κερδίσει χωρίς κάν αναμέτρηση με γκολ απ τ αποδυτήρια.....
εγω σου λεω οτι οι πιο πολλοι δεν το χουν καταλαβει ακομα....εσυ που το βλεπεις τι κανεις?????ποτε δεν ειναι αργα να διαολοστειλεις ενα μαλακα...Καλοκαίρι του '11 το διαπίστωσαν οι Έλληνες αυτό; Ότι είναι ταξική η κοινωνία, είναι κάτι καινούργιο; :o Έχει διαβάσει κανείς Όργουελ εδώ μέσα;
Όποια κι αν είναι εσύ θα είσαι απλός τηλεθεατής..