Επισκέπτης
ΕΑΝ εισαι ΝΔ... το Μαρτιο του 09 οταν λεγαμε σε Καραμανλη παρε τους 10 δικους μας βουλευτες και κυβερνησε με 162 ....δεν ειμασταν δεκανικι?
Έλα ρε τέρρυ.
Χώστα στο νδούλη το soisix
ΕΑΝ εισαι ΝΔ... το Μαρτιο του 09 οταν λεγαμε σε Καραμανλη παρε τους 10 δικους μας βουλευτες και κυβερνησε με 162 ....δεν ειμασταν δεκανικι?
αχαχαχαχα...εγω ειμαι με τον φφφφφφφανατικ...αχαχαχαχαΕΑΝ εισαι ΝΔ...
Σε έχουνε τόσες φορές που δε καταλαβένεις τιποτα πλέον, ΡΟΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ουστ βρωμοπασοκε,μου χαλας το ενωτικο image...Έλα ρε τέρρυ.
Χώστα στο νδούλη το soisix
ΑΚΡΙΒΩΣ δεν μπορει να το ξερει.
Με την εννοια του απολυτως συγκεκριμενου σχεδιου δλδ.,που αλλωστε ουτε ο ΓΑΠ εχει.
Εσυ,που στηριζεις αυτους που κανουν το κουμαντο,ΞΕΡΕΙΣ τι θελεις.
Να συνεχισουν αυτοι που κανουν κουμαντο τωρα,να κανουν κουμαντο.
Το προβλημα ΙΜΟ με τους αντιμνημονιακους,που(για την ωρα τουλαχιστον)εκφραζονται απο την φαση"συνταγμα",ειναι να αποφασισουν απο ποια ΤΑΞΙΚΗ θεση μιλανε.
Δεν ειμαι ΚΚΕ.εαν εσεις δεν στηριζεται το μνημονιο γιατι το εφαρμοζεται στον ριζοσπαστη και απολυεται εργαζομενους...
...που υπερψηφισε το ΛΑΟΣ...γιατι το μνημονιο...
Οποτε ολα καλα οταν γινονται απολυσεις....μιλαει για την ανταγωνιστικοτητα της ελληνικης οικονομιας και επιχειρησεων μεσα απο τις απολυσεις....
ενω το μνημονιο που ΨΗΦΙΣΕ ο φυρερ σου και τα πουτανακια του, θα σωσει την πατρις,εεεεε?
δεκανικια...
αχαχαχαχα...εγω ειμαι με τον φφφφφφφανατικ...αχαχαχαχα
ουστ βρωμοπασοκε,μου χαλας το ενωτικο image...
Και σε δεκαρούλες να στο σπάσει εσύ το πολύ πολύ να μας σπάσεις τ'αρχίδια με μαλακίες του τύπου σύσταση σωματείου με νάμιμους εκπροσώπους και λοιπές μαλακίες..
και ποια αλλη το ψηφισε εε εεεεε
τιποτα νατσο,δε παιζει ρε φιλε...ακατοικητο εντελως,κανω και παραθεση ο μαλακας...Έρχεσαι 2ος.
Πασόκο μ'έχει αποκαλέσει πρώτος ο άλεξ
Ο Σιουφας,οταν μειωνε τις συνταξεις ο Μητσοτακης απο τα 20 μεροκαματα στα 16,το ειχε πει πιο χυμα.
"Ζουμε πολυ"
Και που ξερεις οτι εγω οταν λεω ταξεις εννοω κατι σαν συνδεσμους φιλαθλων?Θεωρώ ότι οι οι ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ που έχεις στο μυαλό σου έχουν πάψει να υπάρχουν. Ή μάλλον έχουν κατακερματιστεί. Δεν υπάρχει πια εργατική τάξη με την έννοια που την εννοείς. Δεν υπάρχει πια ομοιογένεια. Στα 1930 στην Ελλάδα οι κανπεργάτες ήταν ας πούμε το το 30% πχ του εργατικού δυναμικού. Είχαν την αίσθηση του συνανοίκειν.
Δεν νομίζω λοιπόν πια ότι στις μέρες μας είναι εφικτό αυτό που λες...
Δεν ειμαι ΚΚΕ.
Σωστη παντως η κινηση των ΠΑΜΕβολτα να πανε συνταγμα προχθες ΙΜΟ....που υπερψηφισε το ΛΑΟΣ... Οποτε ολα καλα οταν γινονται απολυσεις.
Ευχαριστω πολυ.
ναι ο αντωνης σαμαρας και το κομμα του στο ευρωκοινοβουλιο ψηφισε το μνημονιο ...
οπως και τους μισους νομους που εφερε το πασοκ σε βουλη που αυτοι απορρεουν απο το μνημονιο
Οπως το οτι η παραγωγικοτητα της εργασιας εχει πολλαπλασιαστει σε σχεση με 60 χρονια πριν θες να πεις?Θεωρείς ότι ένα σύστημα που χτιστηκε με άλλα δεδομένα προκειμένου να απαλύνει τον πόνο και το ρήμαγμα που είχε υποστεί η Ευρώπη πριν 60 χρόνια δεν πρέπει να ανασχεδιαστεί λαμβάνοντας υπ' όψιν τα νέα δεδομένα;
Δεν ειμαι ΚΚΕ.
Σωστη παντως η κινηση των ΠΑΜΕβολτα να πανε συνταγμα προχθες ΙΜΟ....που υπερψηφισε το ΛΑΟΣ... Οποτε ολα καλα οταν γινονται απολυσεις.
Ευχαριστω πολυ.
Ειπαμε,μια χαρα ειναι να γινονται απολυσεις,το ειπε και το ΛΑΟΣ.καλα δεν ειναι αλλα οταν δεν υπαρχει παραδακι τι θα κανεις? εκτος και εαν υπααρχει πηγη δανεισμου για την ελλαδα?
αλλαξε πλευρο...
καλα δεν ειναι αλλα οταν δεν υπαρχει παραδακι τι θα κανεις? εκτος και εαν υπααρχει πηγη δανεισμου για την ελλαδα?