Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΑΚΡΙΒΩΣ δεν μπορει να το ξερει.
Με την εννοια του απολυτως συγκεκριμενου σχεδιου δλδ.,που αλλωστε ουτε ο ΓΑΠ εχει.

Ε, άρα τί κάνει; Απλά φωνάζει και κλείνει το δρόμο;

Ξέρει αλλά ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ διότι είναι μια μαλακία και μισή, βλέπε υπογραφή μου...

Εσυ,που στηριζεις αυτους που κανουν το κουμαντο,ΞΕΡΕΙΣ τι θελεις.

Να συνεχισουν αυτοι που κανουν κουμαντο τωρα,να κανουν κουμαντο.

Ας ξαναγίνουν εκλογές ρε παιδιά να μετρήσουμε πάλι τις λαϊκές δυνάμεις, να δούμε τί θέλουν τώρα. ΟΚ, οι προηγούμενες εκλογές ήταν τοπικού χαρακτήρα.

Ας ξαναγίνουν τώρα. Ας ξαναγίνουν το Σεπτέμβριο να δούμε τί θα πει ο λαός επί τέλους και εάν η αγανάκτιση αντικατοπτρίζει τα αισθήματά του.

Το προβλημα ΙΜΟ με τους αντιμνημονιακους,που(για την ωρα τουλαχιστον)εκφραζονται απο την φαση"συνταγμα",ειναι να αποφασισουν απο ποια ΤΑΞΙΚΗ θεση μιλανε.

Θεωρώ ότι οι οι ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ που έχεις στο μυαλό σου έχουν πάψει να υπάρχουν. Ή μάλλον έχουν κατακερματιστεί. Δεν υπάρχει πια εργατική τάξη με την έννοια που την εννοείς. Δεν υπάρχει πια ομοιογένεια. Στα 1930 στην Ελλάδα οι κανπεργάτες ήταν ας πούμε το  το 30% πχ του εργατικού δυναμικού. Είχαν την αίσθηση του συνανοίκειν.

Δεν νομίζω λοιπόν πια ότι στις μέρες μας είναι εφικτό αυτό που λες...

Επισκέπτης
εαν εσεις δεν στηριζεται το μνημονιο γιατι το εφαρμοζεται στον ριζοσπαστη και απολυεται εργαζομενους...
Δεν ειμαι ΚΚΕ.
Σωστη παντως η κινηση των ΠΑΜΕβολτα να πανε συνταγμα προχθες ΙΜΟ.
γιατι το μνημονιο...
...που υπερψηφισε το ΛΑΟΣ...
...μιλαει για την ανταγωνιστικοτητα της ελληνικης οικονομιας και επιχειρησεων μεσα απο τις απολυσεις....
Οποτε ολα καλα οταν γινονται απολυσεις.

Ευχαριστω πολυ.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
αχαχαχαχα...εγω ειμαι με τον φφφφφφφανατικ...αχαχαχαχα

πως γινεται ο μιχαλολιακος να μην ειναι δεκανικι του πασοκ οταν με τους ψηφους του καμινη βγηκε στην επιτροπη "ποιοτητας ζωης" του Δημου Αθηναιων?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και σε δεκαρούλες να στο σπάσει εσύ το πολύ πολύ να μας σπάσεις τ'αρχίδια με μαλακίες του τύπου σύσταση σωματείου με νάμιμους εκπροσώπους και λοιπές μαλακίες..

Ε, ωραία πες μας εσύ κάτι που δεν είναι μαλακία. Πρότεινε το πώς θα συντονιστούν όλοι αυτοί που βρίσκονται εκεί πέρα.

Και πες και ποιά θα πρέπει να είναι η επόμενη κίνηση που πρέπει να γίνει.

Εκλογές ας πούμε;
Δολοφονία Παπανδρέου;
Να χτυπήσουμε τη Βουλή με "μύτες;"
Να κάνουμε γενική απεργία επ' αόριστον;

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
και ποια αλλη το ψηφισε εε  εεεεε

ναι ο αντωνης σαμαρας και το κομμα του στο ευρωκοινοβουλιο ψηφισε το μνημονιο ...

οπως και τους μισους νομους που εφερε το πασοκ σε βουλη που αυτοι απορρεουν απο το μνημονιο

οποτε οποιος το παιζει αντιμνημονιακος ας αναλογιστει και τις ευθυνες που εχει το κομμα το οποιο ψηφιζε επι 30 χρονια

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ο Σιουφας,οταν μειωνε τις συνταξεις ο Μητσοτακης απο τα 20 μεροκαματα στα 16,το ειχε πει πιο χυμα.

"Ζουμε πολυ"

Θεωρείς ότι ένα σύστημα που χτιστηκε με άλλα δεδομένα προκειμένου να απαλύνει τον πόνο και το ρήμαγμα που είχε υποστεί η Ευρώπη πριν 60 χρόνια δεν πρέπει να ανασχεδιαστεί λαμβάνοντας υπ' όψιν τα νέα δεδομένα;

Επισκέπτης
Θεωρώ ότι οι οι ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ που έχεις στο μυαλό σου έχουν πάψει να υπάρχουν. Ή μάλλον έχουν κατακερματιστεί. Δεν υπάρχει πια εργατική τάξη με την έννοια που την εννοείς. Δεν υπάρχει πια ομοιογένεια. Στα 1930 στην Ελλάδα οι κανπεργάτες ήταν ας πούμε το  το 30% πχ του εργατικού δυναμικού. Είχαν την αίσθηση του συνανοίκειν.

Δεν νομίζω λοιπόν πια ότι στις μέρες μας είναι εφικτό αυτό που λες...
Και που ξερεις οτι εγω οταν λεω ταξεις εννοω κατι σαν συνδεσμους φιλαθλων?

Λοιπον,και ταξεις υπαρχουν και εφικτο ειναι να μιλησουν για παρτη τους και οχι να μιλανε την γλωσσα των αφενταδων τους.

Το οτι δεν το κανουν,και γιατι,ειναι αλλο ζητημα.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Δεν ειμαι ΚΚΕ.
Σωστη παντως η κινηση των ΠΑΜΕβολτα να πανε συνταγμα προχθες ΙΜΟ....που υπερψηφισε το ΛΑΟΣ... Οποτε ολα καλα οταν γινονται απολυσεις.

Ευχαριστω πολυ.

ειναι πιο τιμιο να ψηφιζεις κατι που ειναι σωστος εφοσον κανεις δεν απαντηση στο ερωτημα ποιος πριν ενα χρονο μας εδινε ντουκου 110 δις με καλυτερο επιτοκιο και σε μεγαλυτερο χρονο αποπληρωμης...εκτος εαν καποιο κομμα αμφισβητει οτι τα τελευταια χρονια η ελλαδα ειχε ελλειματικους προυπολογισμους

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ναι ο αντωνης σαμαρας και το κομμα του στο ευρωκοινοβουλιο ψηφισε το μνημονιο ...

οπως και τους μισους νομους που εφερε το πασοκ σε βουλη που αυτοι απορρεουν απο το μνημονιο

εκει δεν παιρνει μαγκιες

Επισκέπτης
Θεωρείς ότι ένα σύστημα που χτιστηκε με άλλα δεδομένα προκειμένου να απαλύνει τον πόνο και το ρήμαγμα που είχε υποστεί η Ευρώπη πριν 60 χρόνια δεν πρέπει να ανασχεδιαστεί λαμβάνοντας υπ' όψιν τα νέα δεδομένα;
Οπως το οτι η παραγωγικοτητα της εργασιας εχει πολλαπλασιαστει σε σχεση με 60 χρονια πριν θες να πεις?

Για να μην μιλησουμε για την πληροφορικη επανασταση και τα ρεστα,χοντρικα απο το 1973 και δωθε.

Η μηπως αυτο δεν ειναι"νεο δεδομενο"?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Δεν ειμαι ΚΚΕ.
Σωστη παντως η κινηση των ΠΑΜΕβολτα να πανε συνταγμα προχθες ΙΜΟ....που υπερψηφισε το ΛΑΟΣ... Οποτε ολα καλα οταν γινονται απολυσεις.

Ευχαριστω πολυ.

καλα δεν ειναι αλλα οταν δεν υπαρχει παραδακι τι θα κανεις? εκτος και εαν υπααρχει πηγη δανεισμου για την ελλαδα?

Επισκέπτης
καλα δεν ειναι αλλα οταν δεν υπαρχει παραδακι τι θα κανεις? εκτος και εαν υπααρχει πηγη δανεισμου για την ελλαδα?
Ειπαμε,μια χαρα ειναι να γινονται απολυσεις,το ειπε και το ΛΑΟΣ.

Για την πατριδα και να πληρωθουν οι συνταξεις ρε γαμωτο.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories