soisix
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλημερα...Φιλε σοισιξ,αν δε σου κανει κοπος και μιας και εσυ την ειδες με τα ματια σου,πες μου την αποψη σου για την φαση"συνταγμα".
Οι αποψεις που μου εχουν μεταφερθει(οχι απο νικ)εχουν δυο παρονομαστες:
1)Mαλακια κλπ.,καθοτι αταξικος και απολιτικος αχταρμας κλπ.
2)Αμεσοδημοκρατια κλπ.,ολα πανε καλα.
Οι φιλια κειμενοι παντως ΔΕΝ απαντανε με αντεπιχειρηματα ουσιας στις αιτιασεις οσων ειναι απο επιφυλακτικοι εως ανοικτα εχθρικοι,τεσπα.
Την αποψη μου την ειπα και συμπιπτει με τους πρωτους,θεου θελοντος θα παω το απογευμα με φαν της αμεσοδημοκρατιας κατω για να τσεκαρω και ο ιδιος.
αταξικο και απολιτικο αχταρμα, δεν μπορεις να το πεις...ηταν αρκετα προβληματικο στην αρχη,αλλα οσο παιρνανε οι μερες γινεται πιο εντονη κουβεντα για το ολο,προσπαθουμε να εχουμε συνδεση με τις γειτονιες(στο περιστερι ειχαμε πεμπτη,παρασκευη συνελευση,χθες μοτοπορεια ενημερωσης),χθες ψηφιστηκε να φυγει και το πανο της ΕΛΕ...υπαρχει ενα μικρο προβληματακι με τους συντονιστες,που προσπαθουν να μη ξεφυγει το πραμα,αλλα απο σεβασμο στο χρονο που περναν εκει και στο κοπο τους δεν θελω να επεκταθω...εκει ειμαστε να παρεμβαινουμε οταν υπαρχει η υπονοια οτι δεν γινονται σεβαστες οι αποφασεις της συνελευσης...
αμεσοδημοκρατια...λοιπον,για εναν που εχει περασει απο οργανωσεις,αμφιθεατρα,σωματεια ειναι κατι διαφορετικο,μπορει ο καθενας να μιλησει-αν κληρωθει-,να θεσει θεματα προς ψηφιση στη συνελευση,να προτεινει κινησεις...ο προβληματισμος μου εγκειται περισσοτερο,στην εφαρμογη των ψηφισματων της συνελευσης αλλα αυτο εξαρταται και απ'τον καθενα απ'μας στο ποσο δρα προς αυτη τη κατευθυνση...
προσπαθω να κατανοησω φιλους κ συντροφους,που απαξιωνουν το εγχειρημα...εχουν τα επιχειρηματα τους,οκ...αλλα θεωρω,οτι ειναι τετοιες οι μερες που δε χωρα η κριτικη σταση εξ'αποστασεως,θελει ενημερωση,παρεμβαση,δραση...μπορει να μην ειναι η ιδανικη εικονα,αλλα μερος της ειναι εικονα του μελλοντος που θα θελαμε...στο χερι μας ειναι να τη δημιουργησουμε...
το ξερω δε σε καλυψα...αλλα πρεπει να κατεβεις,να κατσεις μες το κοσμο,να παρεις τη δικη σου μυρωδια...