εγω σου λεω οτι οι πιο πολλοι δεν το χουν καταλαβει ακομα....εσυ που το βλεπεις τι κανεις?????ποτε δεν ειναι αργα να διαολοστειλεις ενα μαλακα...
Διαφωνώ.... όχι κάθετα, αλλά κατακόρυφα. ;) Όλοι ήξεραν, όλοι ψήφιζαν (και θα συνεχίσουν να ψηφίζουν) τα ίδια ρεμάλια και αν δώσεις ένα ξεροκόμματο σε οποιοδήποτε από αυτά τα ζώα στο Σύνταγμα, θα κάνει τουμπεκί και θα την κάνει με ελαφρά.
[size=12pt]
Ο Έλληνας είναι μαλάκας, κότα και λαμόγιο[/size]. Άν ζήσεις έξω μερικά χρόνια, το διαπιστώνεις πολύ πιο εύκολα απ' ότι όταν ζεις στη χώρα που ανθίζει η φαιδρά. Αλίευσα το κάτωθι περιστατικό τις προάλλες "την εποχή που γινόταν της πουτάνας με τη Δήμητρα, τα είχανε πάρει διάφοροι με τον παπατζή
και σε μία συγγέντρωση του ΠΑΣΟΚ λέγανε διάφορα στον Αλευρά, τι είναι αυτά μας έχει κάνει ρεζίλι, οι δεξιές εφημερίδες μας έχουν ξεσκίσει κλπ - σκάει ο Αντρέας και οι ίδιοι που έβριζαν, αρχίζουν το χειροκρότημα, είσαι γίγαντας, εμπρός Αντρέα για μια Ελλάδα νέα κλπ".
Γυρνάει ο Αλευράς και λέει - [size=12pt]
αυτός είναι ο Έλληνας[/size]. ;) ;) Όσο για το τι κάνω εγώ - απλά παρακολουθώ επί του καναΠΕΟΣ. Στα 44, I'm too old for this shit.
Τουλάχιστον εγώ σε αντίθεση με ΠΟΛΛΟΥΣ άλλους, ΓΝΩΡΙΖΩ ότι είμαι μαλάκας κωλο-Έλλην που έλεγε κάποτε ο Σαββόπουλος. ;)